Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jaký univerzální prut necteno

14.8.2009 | Ogar | Pruty | 2.858 zobrazení | 3 odpovědi

Zdrvím chci se koupit skládcí pruty ne teleskopy ale spíš něco univerzálního na položenou na kapry a jiný ryby můžete mi někdo poradit spíše preferuji značku shimano ale může být i jiná.děkuji

Máte zkušenost???? necteno

14.8.2009 | Mega-Fish | Pruty | 2.003 zobrazení | 1 odpověď

máte zkušenost stímto průtem? http://www.tropicliberec.cz/…heavy-feeder

a nebo stím to? http://www.milobrno.cz/…erapy-feeder

Pitný režim na rybách necteno

13.8.2009 | dedacek | Ostatní nádobíčko | 7.168 zobrazení | 71 odpovědí

Jaké nápoje požíváte v tomto prapodivném létě na rybách.Mnou oblíbenou značkou je nyní jedenactka z Protivína, předtím dvanáctka z Budějc.

kapr big necteno

13.8.2009 | candatek | Bílá ryba | 2.675 zobrazení | 7 odpovědí

prosim nevite nekdo jak na kapry o vetsim vzrustu ja chytam na boilies a mam nanejvys 45cm a to chytam na velke vode

zkušenosti s jiri tuma. fishing z ČB necteno

13.8.2009 | dedacek | Obchod | 3.121 zobrazení | 2 odpovědi

Jaké máte zkušenosti s firmou Jiřího Tůmy z ČB prodávající navijáky D.A.M. , potřebuji ND k navijáku a jak jsem jim poslal přesný typ navijáku tak už se neozvali.

Dave Beecham necteno

13.8.2009 | Rico | Kaprařina | 1.769 zobrazení | 9 odpovědí

Chtel jsem se zeptat zda mel nekdo tu cest a potkal Dava Beechama osobne, nebo si u nej na Kanarech zachytal :)

Poradte prosím necteno

12.8.2009 | hýba | Bílá ryba | 2.544 zobrazení | 9 odpovědí

dneska sem byl tady u nas na položenou pěkně kukuřička na řece a zachytal sem si pěkně 2 větší kapříky amura karase a tlouště ale přišel záběr vymotalo mi to pul cívky a konec ta ryba zůstala stát at sem se jí snažil vytahovat jak chtěl a pořád nic ukázala mi svuj ocas tak sem poznal že to je velká ryba a pak sem to utrhl ale doopravdy sem s ní ani nehnul a to byla v 80 cm hloubce poradíte co to je

rada - Kdy na štiky? necteno

12.8.2009 | candatek | Dravci | 6.622 zobrazení | 18 odpovědí

jsem zacatecnik a nevim jak na stiky v obdobi uz jsem 3chyt ale jen nahodou tak vas prosim o radu kdy je naa ne nejlepsi jit

< < změna názvu otázky; CeP >

parma necteno

11.8.2009 | candatek | Bílá ryba | 2.901 zobrazení | 18 odpovědí

nevite prosim jeste nekdo jak na parmy dekuji uvitam kazdou odpoved:) skousel jsem na syr ale moc to neslo

uhoř necteno

11.8.2009 | candatek | Dravci | 3.290 zobrazení | 23 odpovědí

nemate nekdo prosim skusenosti z uhořema na rybnicich kdyz tak se ozvete a kyby nekdovedel na co je chytat kromne žizal uvitam vše dekuju

Držáky prutů na loďku necteno

9.8.2009 | Ogar | Ostatní nádobíčko | 2.291 zobrazení | žádná odpověď

Zdravím opravuju loďku a při této příležitosti si chci udělat nebo koupit držák prutů na loďku můžete mi poradit jaký používáte vy.děkuji

Lov nonstop na Těrlické přehradě necteno

9.8.2009 | mycek | Dravci | 2.866 zobrazení | 2 odpovědi

Jaké s tím máte skušenosti.Ja jsem toho využil třikrát,až na jednoho candátka 50cm a ůhoře,bez měření vrácen vodě,tak jsem nezaznamenal větší aktivitu.

sportex necteno

9.8.2009 | frenki | Pruty | 52.909 zobrazení | 87 odpovědí

Zdravím, neznáte náhodou nějaké webovky na vláčecí pruty SPORTEX v širším výběru. Díky moc.

dvojí metr necteno

5.8.2009 | lubos 10 | Legislativa | 2.292 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Proč na hraničních řekách platí dvojí metr?(Morava) SK lov 24h CZ 03h-24h
zavážení povoleno zakázáno přivlastnění ryb 2ks 1ks atd…

Náhradní díly necteno

4.8.2009 | dedacek | Navijáky | 2.230 zobrazení | 2 odpovědi

Kde se dají sehnat nahr. díly k navijáku DAM ? Ztratila se mi rolna a šroubek z překlápěče a nemohu na sumce.

Vodní hadi v Čechách necteno

3.8.2009 | jersey | Ostatní ryby | 34.777 zobrazení | 32 odpovědí

Ahoj kolegové,mám skromný dotaz.Dnes jsem byl malinko zavláčet na Vltavě a na jednom místě,kde jsem se zdržel přes hodinu,jsem u břehu,v mělké vodě viděl hada.Spíš tedy hádě,asi 20 cm.Proč to píšu.V životě jsem nic takového neviděl.Nejen,že byl pod vodou pořád,(prostě se vůbec nevynořil),ale byl neustále ve střehu a pokud zmerčil nebezpečí,zajel pod kámen.Nebylo to noc,co bych znal.Barva jako slepýš,ale znaky podobné jako zmije.Jakési kostičky…Neměl jsem foťák,tak jsem ho vyfotil mobilem,ale fotky jsou nekoukatelné…Teď jsem strávil skoro hodinu hledáním na netu,ale nenašel jsem ho tam.Neznáte někdo vodní faunu a neví,jací hadi mohou žít v našich řekách?

Prut a naviják necteno

1.8.2009 | Tommy | Sumcařina | 3.096 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny. Chci se zeptat na Váš názor na koupi prutu Colmic Bomb One 270 no limit a naviják Tica Cybernetic GC 100,všem moc děkuji :-)

Mňamky pro naše rybičky necteno

31.7.2009 | stupy | Ostatní nádobíčko | 2.292 zobrazení | 4 odpovědi

Nechcete se podělit stejně jako ja o super navnady a ruzne těsta a tak......ja použivam nejčastěji na haček syr nebo vařeny brambor atd. tohle by mohlo stačit

štiky necteno

31.7.2009 | stupy | Ostatní nádobíčko | 3.113 zobrazení | 11 odpovědí

Dobry den,chci se zeptat jake nastrahy na štiky mate osvětčene jestli Wobler nebo ja nevim.Jedeme pod stany na štiky tak doufam že budem mit uspěch.

Video necteno

31.7.2009 | Mega-Fish | chytej.cz | 2.289 zobrazení | 2 odpovědi

Mám video které má 170MB a tady je to nějak omezení a bylo tam psáno že by to monžá šlo nebo naco takovího šlo by to? Zde je to video http://www.youtube.com/watch?…

a tady je druhý http://www.youtube.com/watch?…