Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Přívlač na Dřevnici 1 necteno

29.6.2009 | tomasektom | Domácí revíry | 2.135 zobrazení | 7 odpovědí

Zážitky,nové poznatky uspěšné ryby chycené na této řece je to řeka krásná tak se snámi o ní podělte.

Liptovská Mara necteno

28.6.2009 | Maca SCTB | Rybaření v zahraničí | 10.408 zobrazení | 7 odpovědí

Zde je prostor pro všechny vaše otázky,zkušenos­ti,zážitky a fotky z této nádherné přehrady…

Povodeň - výzva k pomoci necteno

28.6.2009 | HaDová | chytej.cz | 2.509 zobrazení | 14 odpovědí

Vyzýváme všechny postižené povodní, aby se ozvali a současně všechny ochotné z regionu, aby nabídli svou pomoc.

Kam za sumíkama Praha nebo Praha - východ. necteno

23.6.2009 | Bobertík | Sumcařina | 2.756 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím tady všechny ve spolek, zajímalo by mě kam by se dalo vyrazit za sumíka, nemusí to být žádní obři, teprve začínám. Nejlíp v okolí Praha 9, Mělník, Stará Boleslav. Dík za info. Chci se to naučit, takže jen doporučení, kde by to nemselo být pro začátečníka špatné.

Fux Aggressor 850 BFI Baitrunner necteno

23.6.2009 | thedawe | Navijáky | 5.119 zobrazení | 2 odpovědi

Nemáte někdo zkušenost s tímto navijákem?Objednal jsem si jej.Jaká je spokojenost?Děkuji moc. Více info na : http://www.tropicliberec.cz/…e-1-1-zdarma

Polarizačky- barva skel necteno

23.6.2009 | Rybman | Ostatní nádobíčko | 8.917 zobrazení | 41 odpovědí

Jakou barvu skel mám zvolit?…z finan­čních důvodů si nemůžu dovolit více brýlí takže bych potřeboval co nejuniverzálnější.

vyber prutu necteno

22.6.2009 | dodorider | Pruty | 3.087 zobrazení | 8 odpovědí

chtel bychs e vas optat shanim prut o delce 210–260cm v grmazi 0–3g, jaky mi doporucite???

Labe 9 necteno

21.6.2009 | Bobertík | Domácí revíry | 1.863 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím, chtěl bych se podívat na tento revír a zajímalo by mě zda jsou tady nějaké problémy se vstupy na pozemky okolo řeky, jestli jsou problémy s RS a nebo nějaké místní podmínky na co si dát pozor. Nepotřebuju, aby mi někdo říkal svoje místo, i když za info se zlobit nebudu.:-)))) Spíš mi jde o to zarybařit si a nemít problémy s RS, autem apod..

Dyje 4,5,6,7, necteno

21.6.2009 | Cehun | Kaprařina | 3.295 zobrazení | 6 odpovědí

Petrův zdar,chtěl bych se vydat příšti výkend na kapry na dyji,tak by mě zajímalo jestli kapři koušou.

soukromáky na Ostravsku a Horní Bečva necteno

21.6.2009 | hanz.333 | Domácí revíry | 2.748 zobrazení | 5 odpovědí

studenka jistebnik & knižeci rybnik nebo luhačovice & rychvald u ostravy & horni bečva chyta někdo na soukromych rybnicich ve studence nebo v jistebniku nevite kolik tam stoji povolenka třeba tydeni diky za jakoukoliv radu někde v okoli bartošovic pry je taky soukromy rybnik jestli někdo vi pište knižeci rybnik nebo luhačovice nemužu se rozhodnout mezi těma dměma vodama n knižecim rybniku už sem byl na luhačkach ještě ne nevite jak to tam bere jde něcoo diky z radu rychvald u ostravy čaute nema někdo informace o soukromych rybnicich v rychvaldě novy stav nebo figura jk tam berou kapři neboo dravci diky za radu kolik stoji povolenka ma to cenu tak kupovt povoolenku třeba na tyden horni bečva čaute ma někdo info jak to vypada n horni bečvě je to pry pstruhovy revir a je tam přehrada kde je i kapr nevite kolik stoji tydenni povolenka a jak to tam bere n přivlač nebo na kapra

Jak na sumce ? necteno

20.6.2009 | Renegade | Dravci | 7.418 zobrazení | 21 odpovědí

Tryky a tipy na sumce na velkých vodách a v hojném množství.Sumci se zde přemnožili a nejeví zájem o potravu.

Parmy v okolí Třebíče necteno

20.6.2009 | Mirus | Bílá ryba | 2.701 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím,chtěl bych se zeptat,jestli máte nějáké zkušenosti s chytáním parem na Třebíčsku.Já osobně jsem se o ně párkrát pokoušel nicméně bez úspěchu. Na Jihlavě jsem chytil zatím pouze 2 parmy.Díky za odpovědi :)

Moravice necteno

19.6.2009 | Petula | Domácí revíry | 25.864 zobrazení | 63 odpovědí

Malebný pstruhový revír se stálým průtokem díky přehradám Kružberk a Slezská Harta,tato rěka je domovem pstruha obecného,duho­vého,lipana a ostroretky,tok pod nádrží Hrázka však připomíná bílou vodu,jelikož zastoupení tlouště,ploti­ce,okouna a štiky je varující.

Sumcařina necteno

19.6.2009 | TOM Dc | chytej.cz | 2.852 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím,chtěl bych vyzkoušet sumáky na Žernoseckém jezeře u Litoměřic,máte s touto lokalitou kluci někdo nějaké zkušenosti?

Vtipy necteno

19.6.2009 | Robur | chytej.cz | 1.586.899 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Spodní háčky u wobů od rapaly.. necteno

19.6.2009 | hulibrk | Dravci | 2.715 zobrazení | 22 odpovědí

Co říkáte na sundání spodních háčku na wobech od rapaly při vláčce na stojáku s dost nechutným dnem plným větví apod.?

Kam na candáty okolo Jihlavy? necteno

19.6.2009 | Kokos | Přívlač | 2.680 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte kam na candáty v okolí rybářských revíru Jihlavy, vím že je to tu s nimi na draka. Díky

Boilis necteno

18.6.2009 | Daweiczek | Kaprařina | 3.170 zobrazení | 7 odpovědí

Porádí někdo prosím jak vnadit boilisem na tekoucích vodách jako je např řeka Odra…?

Náklady na přívlač v roce 2009 a 2010 necteno

18.6.2009 | Robur | Přívlač | 43.473 zobrazení | 214 odpovědí

Tak jsem zrobil takovou malou anketku, kde můžeme masajsky kalkulovat, o kolik jsem zatím přišli věcí: v historii si vždy můžeme dohledat poslední zápis a ten pak překopírováním jen upravit k aktuálnímu dni. Jsem zvědavý, kdo bude mít největší ztráty. Jo a pište to od 16. 6., abychom byli všichni na stejné startovní čáře:-D. 1/ počet, případně druhy utržených nástrah, stačí orientačně vyjádřit na koruny, když nechcete být konkrétní. 2/ počet ujetých kilometrů, benzin by se měl započítat 3/ počet prutohodin, abychom mohli případně spočítat efektivitu 4A/ zde můžete a nemusíte napsat, co jste zmasili, aby zde nevznikly zbytečné hádky, ale na druhou stranu nebude vidět vaše efektivita a rentabilita lovu. 4B/ celkový počet, případně druhy ryb chycené, nezmasené:-D 5/ počet docházek

Lov na živou rybku: ANO/NE ? necteno

18.6.2009 | ??? | Dravci | 23.896 zobrazení | 219 odpovědí | upravit

kolegové rybáři,

rád bych věděl co si myslíte o lovu na živou rybku. Dle mého názoru to se sportovním rybolovem nemá nic společného a jedná se o čistou masařinu. Ryba nemá šanci poznat zda se jedná o háčkem propichnutou kořist, nebo ne. Na druhou stranu rozumím tomu, že chytit sumce jiným způsobem je velice obtížné. Navrhoval bych povolit lov na živou rybku pouze pro cílený lov sumců, co si o tom myslíte ?