Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Fotky ryb chycených na popy?
17.6.2009 | okoun27 | Dravci | 2.686 zobrazení | 7 odpovědí
ahoj můžete se dávat ryby chycene na přívlač ,ale hlavně na popy…můžete napsat jaký se vám nejlíp osvědčil a jak ho taháte
Do čeho dávaji v RP nástražní rybičky?
16.6.2009 | hulibrk | Dravci | 3.961 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím, mám dotázek. Jdu dnes koupit do rybářství nástražní rybky. Chci se zeptat jestli sebou musím tahat řízkovnici nebo mi je do něčeho dají? Třeba do pytlíku :)) Díky
Manželské páry pro společný rybolov a trávení společných chvil
15.6.2009 | 63.Vašek | Vaše názory | 1.959 zobrazení | 2 odpovědi
Zajímá mě kolik z nás chytá společně z manželkama trávení na rybách a jsou úspěšnější naše ženy než my muži.
Motor Johnson 2,5HP
13.6.2009 | čendis | Ostatní nádobíčko | 42.659 zobrazení | 25 odpovědí
Zdravím. Jaké máte zkušenosti s tímto motorem ( výkon, spotřeba, kvalita )? Je vhodný na gum. člun Mariner a lamin. pramici cca 90 kg? Myslím, že je vhodnější, něž tahat elektromotor a 25 kg baterii. Co na to říkáte? Děkuji za odpovědi.
Kam na ryby - okolí CL
13.6.2009 | Luma | Kaprařina | 2.770 zobrazení | žádná odpověď | upravit
Ahoj rybáři, jsem začátečník rybář a potřeboval bych poradit, kam na ryby v okolí České Lípy (v okruhu 50 km). Jezdím např. na Labe, ale rád bych zkusil i nějaký rybník. Chytám na položenou-kapr (boilie) nebo krmítko. Děkuji za rady.
Prosim poradte s kaprovym prutem
12.6.2009 | MoRoN | Pruty | 2.090 zobrazení | žádná odpověď
Prosim poradte s prutem kery, 12ft, 3lb :
Chub Vantage Greys Prodigy SX Chub Outcast
Pls. aj osobni skusenosti.
Poraďte prosím teleskop
12.6.2009 | Fryschman | Pruty | 2.217 zobrazení | 2 odpovědi
Chtěl bych zdejší přispivatele poprosit o radu. Chtěl bych si pořídit nějaké slušnější pruty okolo 1000 Kč za kus, je-li to vůbec možné. Představa by byla 3,3 – 3,9 m zátěž 100g a více, hlasně už uhlík a SIC očka. Nejlépe teleskop. Poraďte prosím na základě svých zkušeností do čeho jít?
Internet všude
12.6.2009 | Libor | Ostatní nádobíčko | 1.838 zobrazení | 1 odpověď
Pořídil jsem mobilní internet od vodafone, pro případ že by někdo chtěl být ujetej jako já a být online všude (chata atd.) můžu dát pár postřehů. Co se týče rychlosti, na běžné brouzdání postačí. Vkládání malých fotografií taky není problém. Video nebo online radio nelze. Do PC vše leze zařízením USB velikosti Flashky ve které je SIM karta. Stojí 350 za měsíc (6měsíců akce).
Akce Sanybój
12.6.2009 | cercer | chytej.cz | 120.871 zobrazení | 916 odpovědí
veškeré možné i nemožné (re)akce tohoto významného hnutí v jednom fóru..prosím žádné vulgarity:-))
Jak se stá členem RS?
11.6.2009 | hulibrk | Legislativa | 2.583 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny.. Mám jen skromný dotaz. Jkým způsobem a co udělat proto, aby se člověk mohl stát členem RS? Děkuji za odpovědi, Michal
echolot
10.6.2009 | konik | Úspěchy | 7.319 zobrazení | 25 odpovědí
Ma nekdo zkusenosti s echolotem humminbird rf35? Rad bych se neco o nem dovědel dik
Lov lososov, steelheadov a velkych pstruhov v Norsku
10.6.2009 | FishingBrothers.sk | Lososovité ryby | 2.333 zobrazení | žádná odpověď
Zdravím všetkých spoza rieky Moravy. Chystáme sa s kamarátmi do Nórska za pár dní na lososy, poprípade steelheady a velké pstruhy. Zbierame info a keby ste nám vedeli dať nejaké cenné rady, kde a ako na nich, bol by som veľmi vďačný. Vopred dík.
D.A.M Super Natural
10.6.2009 | Rybman | Přívlač | 2.122 zobrazení | 5 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s těmito proutky? Konkrétně mi jde o verzi 1,95, 5–10g. Vyhledávač jsem zkoušel a moc mi nepomohl.
DALEŠICE ??
10.6.2009 | lukasuhel | Vaše názory | 2.646 zobrazení | 6 odpovědí
NAPIŠTE PROSÍM VAŠE ZÁŽITKY A ÚLOVKY Z TÉTO VODY.. prostě všechno co zažijete na této krásné vodě..
Zakrmování na přehradě?
10.6.2009 | Radim11 | Položená | 5.452 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj, plánuji na nastávající prázdniny 5 denní výpravu na Hrachuluskou přehradu (Západní Čechy). Mám několik důležitých dotazů.
1. Jakým množstvím a jak často zakrmovat? Zakrmuji šrotem (řepka, obilí, kukuřice, dochucovadlo a jako lepidlo používám mouku), ve tvaru tenisového míčku. zajímá mě jak se bude množství a intenzita zakrmování po dobu těch 5 dnů měnit. 2. Nahazování nástrahy a označení krmného místa? V místě kde budu chytat je velký skok do hloubky. Pokud si tedy loďkou zavezu krmení na dané místo, nevím jak si ho označit, protože pode mnou je v tu chvíli několik metrů hloubka. Potom se stane, že mám nástrahu nahozenou několik metrů od krmného místa a nemám šanci nic chytit. 3. Nástraha? Nevím zda mám chytat na nástrahu podobného složení návnady v krmítku a na krmném místě nebo na násrahu úplně odlišnou nebo jestli to je jedno. DĚKUJI MOC ZA VŠECHNY RADY! Petrův zdar:)
Přívlač na Odře
8.6.2009 | vyyyydra | Dravci | 2.618 zobrazení | 4 odpovědi
Petruv zdar. Chodíte někdo vlačet na odru 2 (1), jsou tam nějací dravci? Slyšel jsem, že tam jsou Boleni, Sumci… ale lidi toho napovídají… Dik za info
Kam na dravce???
7.6.2009 | Kímot | Muškaření | 3.510 zobrazení | 2 odpovědi
Dobrý den, chci se zeptat, kde tady na severní Moravě se dají lovit dravci (hlavně štiky) muškařením? Mám na mysli pouze pstruhové revíry kromě Moravice, tam vím, kde na ně jít. Ale, co třeba taková Morávka nebo Ostravice, třeba hned někde pod hrází, tam by něco mohlo být ne? Díky za rady. Tom
Elektromotor
7.6.2009 | filip111 | Ostatní nádobíčko | 8.287 zobrazení | 55 odpovědí
Uvažuji o koupi elektromotoru, starší diskuze jsem si pročetl, ale jsou staršího data, tak si říkám, že se možná lecos změnilo co se týká výkonu, spotřeby apod. Koukal jsem na E-Thrust 36 lb, popř. 55lb. Řeším jakou k němu baterii, nebo jestli máte někdo jiný typ na to jaký motor koupit. Provozovat ho budu na nafukovacím Seahawku do doby než koupím něco pevnějšího. Budu rád za jakékoliv postřehy, na co si dát pozor apod.
Darkovske moře
7.6.2009 | okoun27 | Ostatní ryby | 3.417 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo nechytá na tomto revíru…nebo jestli nemá jiný název..popřípadě kde se nachází vím jenom něco že je v karviné..jaké tam mate úlovky díky všem za poskytnuté informace
baitrunner
6.6.2009 | kospi | Kaprařina | 3.239 zobrazení | 10 odpovědí
múžete mi někdo doporučit dobrý naviják s baitrunnerem?mám D.A.M.qick finesa a nejsem s nimi spokojený.