Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Vysazování ryb Jížní Čechy
10.4.2009 | Vojda13 | Domácí revíry | 5.626 zobrazení | 11 odpovědí
Forum o vysazování ryb v různých revírech jihočeského kraje… zapište: Revír,Kdy,Kolik Ryb a Druh ryb děkuji.. aspoň budem vědět kam na ryby:-D.. www.vojdafish.estranky.cz
Žermanice
9.4.2009 | kokeš chytni rybu | Domácí revíry | 4.447 zobrazení | 14 odpovědí
Nemám moc zprávy o tom, co se děje na přehradě Žermanice a tak si myslím, že by si tady rybáři mohli psát, jak to tam vypadá. Jinak dost dobrá pomůcka je http://www.pod.cz/prehrady.html. Doufám, že Vás moje téma zaujme a pište ! Pište !
kvalitný method mix -ryba
7.4.2009 | lukass456 | Kaprařina | 2.583 zobrazení | 1 odpověď
používate method mix.....chcem chytať na rybacie boiles je potrebné krmiť methodom tej istej príchute …čo všetko možno prihodiť ešte do methodu
Jeseter
5.4.2009 | Libor | Ostatní ryby | 5.084 zobrazení | 20 odpovědí
Dnes jsem vyfotil tohle. Vím že jsou hodně v soukromákách. Jaký je to přesně druh? Co žerou? odkud jsou původně? Kolik se dorůstají? Osobně bych chytil radši úhoře či parmu, ale když už to člověk potká na prutě, tak bych o tom chtěl něco vědět. Jaký máte názor na to vysazovat je do našich vod?
Shimano Hyperloop BX 3,6
5.4.2009 | shurry | Pruty | 2.552 zobrazení | 15 odpovědí
Ahoj, chtěl bych od vás nějaký názory na tento prut. Rozhoduji se o jeho koupi. Popřípadě mi poraďte nějakou alternativu. Mám rád pruty s dobrou akcí. Spíše měkčí pruty.
Vnadění patentkami
4.4.2009 | r.y.b.a.r.k.a | Položená | 3.142 zobrazení | 11 odpovědí
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co znamená ,,vnadění patentkami." Předem děkuji za odpovědi.
Blanice Vodňanská 3 Jak to jde na začátku jara s kaprama
2.4.2009 | Vojda13 | Kaprařina | 2.395 zobrazení | 11 odpovědí
Rybařina ve vodňanech ohledně lov kaprů… na co vám jdou a kolik jste jich chytili popříklad fota úlovků pište…
Soukromý rybník-jižní morava
2.4.2009 | | Kaprařina | 10.146 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Dobrý den, nemůžete někdo poradit začínajícímu kapraři(tedy chytám od 6 let,ale kapřařině se venuji teprve cca 3 roky) nějaký hezký a hlavně levný revír na jižní moravě?? Díval jsem se na balaton,pískovna zaječí,těšany,telnice atd. ale nikde jsem nenašel na internetu podrobnější info. Moc dík za každý příspěvek.
Násada
1.4.2009 | cruel00 | Obchod | 3.997 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj.Chtěl bych se zeptat,jestli nevíte, kde se na pardubicku, nechá sehnat násada amura a candáta.diky.
jaké je nejlevnější použitelné vybavení?
1.4.2009 | | Pruty | 4.204 zobrazení | 17 odpovědí | upravit
Zdravím všechny,
jsem úplný začátečník, amatér. Stojím před pořízením prvního vybaveni a potřeboval bych trochu poradit. Jelikož nevím, jak mě to bude do budoucna bavit a kolik času budu moct rybaření věnovat, chci zatím pořídit co nejlaciněji. V budoucnu uvidím a pak budu třeba ochoten přidat a koupit něco lepšího. Kromě toho že chci pořídit levně a že chci do začátku teleskopický prut nevím vůbec nic. Nevím ještě co budu chytat jakou technikou a tak podobně. Lze koupit něco univerzálnějšího, než si udělám nějakou představu a vytyčím priority a zájmy? Mám v úmyslu navštívit nějaký bazar a podívat se po použitém vybavení. Na druhou stranu mě dost překvapilo za jakou cenu se dá pořídit asi ne kvalitní zboží, ale již nejsem schopen posoudit zda by mi to do začátku stačilo, či jsou to vyhozené peníze. http://www.potreby-rybarske.cz/catalog.php?… Je tam startovací set asi za 200 Kč ale o tom si moc valnou představu nedělám a tak zas moc šetřit nemusím, idelální by bylo kdybych sehnal prut s navyjakem do 1000Kč. Chtel bych se Vás teda zeptat, co si o tom myslite, zda bude lepsi koupit neco kvalitnejsiho z druhe ruky, nebo neco zakladniho noveho a kde se najde hranice aby to bylo opravdu levne ale ne k zahozeni.
Děkuju moc každému kdo jakýmkoli způsobem poradí nebo naznačí, jelikož jsem zatím úplný zelenáč.
Na P revírech ČRS Úv Ostrava od r.2010 jen s BL
29.3.2009 | bubu | Muškaření | 2.996 zobrazení | 9 odpovědí
Od r.2010 je povolen lov na P revírech ČRS Úv Ostrava povolen lov jen na jednoháčky bez protihrotu. Poslední dobou se ozývají nesouhlasné hlasy,připravuje se i petice,která má toto rozhodnutí zvrátit. Jaký je Váš názor?
jak napíchnout žížalu?
28.3.2009 | cercer | Tipy & triky | 21.476 zobrazení | 36 odpovědí
Koukám,že Robur má plnou hlavu s nákupem auta a tak to vemu chvíli za něj a položím vám otázku:Z kterého konce napichujete žížalu??
vláčecí prut
28.3.2009 | OndraČ | Dravci | 6.625 zobrazení | 43 odpovědí
Ahoj chtěl bych se vás zeptat jaky vláčesí prut by jste si vibraly? Shimano Catana BX Spinning délka 240cm zátěž 5–20g a nebo Shimano Catana BX Spinning délka 270cm zátěž 5–20g?
má bolen dravý žaludek?
28.3.2009 | rgb23 | Bílá ryba | 6.436 zobrazení | 7 odpovědí
Má bolen dravý žaludek?…jednoduchá otázka v testu rybářského svazu na přezkoušení uchazeče pro získaní kvalifikace pro vydání prvního rybářského lístku a přijetí za člena ČRS. Volby: A) ne, B) jen v dospělosti, C) ano. Správná odpověď je A) NE, což mě dost zaskočilo. Nemáte tušení jak/čím bolen tráví potravu? zdá se mi to volaké zmetené.
Prut na lehkou vláčku od Shimana.
27.3.2009 | kajik123 | Pruty | 2.623 zobrazení | 1 odpověď
výrobek: Catana Super Sensitive BX 240 ML Firma: Shimano, Cena: 1570, -kč. Kč, Známka: 1 Popis: Vláčak – lehká přívlač.Gramáš 3 – 15g.Váha prutu 138g. (ITEM CODE:SCATBX24MLS) Délka – 240 cm. Materiál – GB – SP. Počet oček 9 ks.SIH. Hodnocení: Je to skvělí proutek na lehkou vláčku, špička řešenná jako u feederu proto označení super sensitive opravdu je cítit sebemenší kontakt dravce s nástrahou.Vyvážený a s hmotností 138gramů prostě skvělé lehoučké žihadýlko.Cena je pěkná k výkonu prutu můžu jen doporučit!Mám ho jednu sezónu a prostě skvělé.Jsem rád že jsem právě zvolil tento proutek.Skvělý na tlouště, pstruhy a okouny,smáškování,twistrování,používám max. rotačky vel.č. 2.A zdolal jsem loni i Štiku 77cm,3,30kg.Skvělá akce prutu.
rybářské auto
27.3.2009 | Robur | Ostatní nádobíčko | 87.225 zobrazení | 416 odpovědí
mám složite dilema, rozhoduji o větším rod. voze a mám dost suprové nebídky, ale autům nerozumím, krom toho, že dobře smlouvám:-D. Poraďte. 1/ Roomster 1,4 63kw, prům. spotřeba 6,8 zavazadl. prostor 450 – 530, elektrony, central s DO, klima, rádio, sign. parkování, okna v elektrice, bez metalízy cena 304700
2/ oktávka kombi tour 1,6, 75kw prum. spotřeba 7,1 , plech. kola, klima, central bez do, rádio, bez parkovacího senzoru, bez metalízy za 327 000
3/ můj favorit Dacia logan MCV arktica 1,5dci, 63kw v plé výbavě, s metalízou a elektrony 295000, spotřeba 5,2. S tím, že Renault by tu mojí fábii combi vykoupil za 100000 1,2 rv 2004/6 a najeto 61000 bez klimy.
Co byste vybrali, 4 členná rodina + větší pes?
Zahrádkaři.....na Sokolovsku
26.3.2009 | Maťko | Domácí revíry | 32.325 zobrazení | 75 odpovědí
Lepši je posedět než rýpat..........Kdyby bylo možno tak to to téma by se mohlo smazat. Děkuji M.
Chobotnička a prívlač
26.3.2009 | koloseum | Přívlač | 3.289 zobrazení | 10 odpovědí
Ahojte! Napadlo mi, či má niekto z vás rybárov serveru chytej.cz nejaké skúsenosti s lovom na prívlač za použitia umelej chobotničky. Ja osobne som skúšal tieto umelé nástrahy na rieke Morave. Zabral pekný menší sumec okolo metra ale vďaka jigovému háčiku na chobotničke mi o nejakú chvíľu spadol a bolo po radosti. Naviazal som si teda nový systém s olovkom v hlavičke a trojhákom pod ním naviazanom na pevnej šnúre. Ak máte typy, poprípade obrázky systémov, tak poprosím šup sem s nimi :) Ďík
prut mikado silver eagle 3.6m...3lb
26.3.2009 | lukass456 | Pruty | 3.518 zobrazení | 4 odpovědi
zdravim…mate skusenosti s takýmito prutmi …chcem kupiť je tam dobrá cena 46€ neviem či za tu cenu bude aj daka kvalita ..s mikadom nemám žiadne skusenosti ..diky
Catana BX Spinning - 3,0 m
25.3.2009 | inperson | Pruty | 3.078 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím, chtěl bych si koupit tento proutek a osadit jej shimano exage 2500. Chtěl bych jej využívat zejména na přívlač, ale občasně i na plavanou. Zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenost s catanou od shimana, případně co si o ní myslíte. Díky.