Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Rybařina v západních čechách
12.3.2009 | kamylrybak | Ryby | 19.953 zobrazení | 48 odpovědí
Týkající se spíš kaprařů…
Dotaz pro znalé rybáře
12.3.2009 | r.y.b.a.r.k.a | Domácí revíry | 1.846 zobrazení | 1 odpověď
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké revíry v okolí Rychnova nad Kněžnou a Kostelce nad orlicí na mimopstruhových revírech jsou dobré a člověk si na nich krásně zachytá?
FISHING TACKLE - zbytečný nákup
12.3.2009 | fikus | Muškaření | 3.302 zobrazení | 7 odpovědí
Zajímalo by mne, jakou výbavu (pruty, lajny, střelné hlavy, brodící
hole, svěráky, skalpy apod.) jste si koupili s vědomím, že ji nutně
potřebujete (nákup veden třeba jen plkami kolegů na webu) a později jste
zjistili, že vám leží buď ve skříni nebo její využití je
minimální.
U mne to je třeba rotační svěrák který jsem prostě MUSEL mít
a později zjistil, že pákový Tvrdek mi odvedl stejnou službu:-)
Revitalizace Kyjského rybníka.
11.3.2009 | standas | Domácí revíry | 2.491 zobrazení | 8 odpovědí
Dnes 11.3.2009 má prý začít 2.kolo,víte otom někdo víc?
Vlasec Specimen Line Quantum
10.3.2009 | 2d3n3k | Kaprařina | 2.057 zobrazení | 1 odpověď
Máte někdo zkušenost s tímto vlascem? Popřípadě s nějakým jiným vlascem pro kaprařinu(pouze nahazování) ve velkém návinu?
Stojan od JRC - X-Lite Europod
10.3.2009 | Renegade | Ostatní nádobíčko | 2.318 zobrazení | 2 odpovědi
Stojan od JRC – X-Lite Europod
Kam na ryby? Kladno a okolí
9.3.2009 | Pčr | Domácí revíry | 8.008 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj, chtěl bych vyrazit na ryby, ale nevím kam v okolí Kladna. Poradil by někdo nějaké pěkné místo na Berounce či něco u Kladna?
Magnetická krabička na háčky
8.3.2009 | Sander | Ryby | 17.837 zobrazení | 42 odpovědí
Používátě někdo magnetickou krabičku na háčky? Jdou z ní malé háčky dobře vyndat holou rukou, nebo je zapotřebí pinzeta? Jste s ní spokojeni? Dík.
Dotaz mladé rybářky
8.3.2009 | r.y.b.a.r.k.a | Muškaření | 7.288 zobrazení | 45 odpovědí
Dobrý den, jsem začínající muškařka a chtěla bych se optat jestli je nějak dáno od kdy do kdy mohu touto rybolovnou technikou chytat na mimopstruhových revírech? Povolenku již mám a nejsem si jistá, jestli už můžu jít chytat.
výbava pro začátečníka
6.3.2009 | novas32 | Muškaření | 3.386 zobrazení | 9 odpovědí
ahoj, muzete mi prosim poradit, co by mela obsahovat zakladni vybava na muskareni? rad bych s muskarenim zacal, zkusenosti ale zadne nemam a tedy ani nevim, co poridit. jaky prut, navijak, snury, nejake zakladni typy musek atd. dekuju za rady
Sterilizace partiklu
6.3.2009 | RadekH | Tipy & triky | 2.917 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravím kolegové. Udělám špatně, když si partikl nasterilizuji dopředu,jako kuku? Ono ne vždycky jsem doma, mám čas a hlavně chuť zaneřádit kuchyň :)). Možná to např. řepka pustí ještě víc oleje a po zamíchání použiji nálev místo vody.
Pruty na plavačku...
5.3.2009 | BlueShark | Ryby | 20.529 zobrazení | 49 odpovědí
Chtěl bych od někoho radu. Mám zájem zakoupit néjaký lehký proutek na šoulačku atd. Můj typ je dělička Colmic Victory Pro Match 4,2m 2–20g, která váží cca 317g a nebo teleskop Bolognesový prut Colmic Yasira 5,0m zátěž 2–15g váha 255g. Měl by někdo tip? Již vlastním Colmic Daytona teleskop 6m ale to je roura a těžká na houpačku. díky
Set na kapry
4.3.2009 | Kokos | Ryby | 17.305 zobrazení | 32 odpovědí
Máte někdo zkušenost nebo spíš , kdo jste si koupili tento set ? www.ravenbrno.cz
naviják BlueGhost
2.3.2009 | Holajz2 | Obchod | 2.747 zobrazení | žádná odpověď
Koupit či nekoupit? Chtěl jsem vás požádat o radu, kdo máte zkušenosti s navijákem Blue Ghost. Na různých webech se teď můžete setkat s akcemi 1+1 zdarma, tento naviják nevyjímaje. Tak uvažuju, že objednám. Diky za radu.
Berounka 2-dravci
2.3.2009 | Deaf | Ryby | 14.514 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj všichni,chtěl jsem se zeptat.. Nedávno jsem někde slyšel,že jsou pro tento rok prej na tomhle revíru dravci celoročně hájení.Nevíte teda někdo co je na tom pravdy?Ještě bohužel nemám povolenku,jinak bych se neptal.
Otázka muškaření na Berounce
2.3.2009 | bucharovic | Muškaření | 5.159 zobrazení | 16 odpovědí
Chtěl bych znát Váš názor na efektivnost muškaření na Berounce 1 a 2. Mám na mysli hlavně fakt, že je tam voda víc kalná, jestli tam (nebo na obdobném typu nepstruhových revírů) máte někdo zkušenosti s lovem bolenů a jiných ryb právě na mouchu, protože vím, že pstruhů (duháků) a sivenů tam moc není. Díky
TICA naviják Abyss -Abyss TF 6007R !!!!!!!!!
1.3.2009 | roksor | Ryby | 13.383 zobrazení | 1 odpověď
ahoj rybari! Prosim nemate nekdo skusenosti s timto navijakem? Nebo co byjste mi doporucili ve stejne kategorii!!! diky moc. ROKSOR.
LK BAITS
1.3.2009 | ozrala | Ryby | 11.878 zobrazení | 1 odpověď
Jaké je vaše nej boilie od tohoto vyrobce naco nejvice chytáte
Fotografování ryb
1.3.2009 | filip111 | Vaše názory | 770.591 zobrazení | 18.360 odpovědí
Tohle téma je pro lidi, kteří rádi fotí ryby a přírodu kolem vody. Můžeme si tu psát postřehy, „návody“ atd. na focení. Pište i čím fotíte, hodně tím pomůžete lidem, kteří uvažují o koupi nového foťáku. Třeba nám toto fórum pomůže, abychom se zlepšili v naších foto výsledcích.