Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

navijak SIRIO 1000 necteno

28.2.2009 | hrosak | Ryby | 13.085 zobrazení | 7 odpovědí

Cus rybari!!! Mate nekdo skusenosti s navijakem SIRIO 1000??? Rad bych vedel vas nazor?! Diky moc

Feeder a lososovité ryby necteno

27.2.2009 | FanynF | Ryby | 15.944 zobrazení | 17 odpovědí

Jestli někdo chytal pstruhy lipany nebo lososovité ryby na feeder, tak se zde můžete podělit o své zážitky.

Pohorky místo brodících bot? necteno

26.2.2009 | Kímot | Muškaření | 3.475 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravím, mám nové prodyšné brodící kalhoty, ale bez bot, můžu k nim použít pohorky, které nevyužívám?

Feederové pruty Albastar necteno

26.2.2009 | shurry | Feeder | 3.502 zobrazení | 2 odpovědi

Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s prutem Vertigo Feeder 3,60 od Albastaru? Mám zkušenost s teleskopy Blue Gentleman a jsem s nima spokojeny. Ale nevim jak je na tom ten feeder. Už 2 roky používám feeder od Shakespearu v kategorii light a chtěl bych to obměnit. Děkuju za názory. Popřípadě poraďte nějaký feeder.

VELETRH PETRŮV ZDAR 2009 necteno

25.2.2009 | HaD | Závody | 11.630 zobrazení | 109 odpovědí

Aktuální informace, foto apod.

Poradite s Twin Powerom ? necteno

25.2.2009 | MartinS | Přívlač | 1.951 zobrazení | 9 odpovědí

Neviete nahodou o nejakom SVK alebo CZ webe, kde maju v ponuke alebo na sklade cievku na Shimano Twin Power 2500 FB ?

dip do pva necteno

25.2.2009 | lukass456 | Kaprařina | 2.565 zobrazení | 2 odpovědi

mate nikto skusenosti s dipom white halibut pelets od star baits..je vhodné dipovať boiles aj do pva

Vybagrování Plumlovské přehrady? necteno

24.2.2009 | šikula | Ryby | 12.178 zobrazení | 9 odpovědí

V roce 2010 se předpokládá vybagrování Plumlovské přehrady, co vy na to?

sůl necteno

23.2.2009 | xyz | Feeder | 5.326 zobrazení | 30 odpovědí

Jiz nekolikrat jsem se setkal s radou abych pridal do krmeni sul, jenze nikdo jiz mi nedokazal vysvetlit proc a jaky to ma vyznam

multík k lovu sumcu necteno

21.2.2009 | soj | Sumcařina | 2.482 zobrazení | 2 odpovědi

potreboval bych poradit s multíkem pro lov sumcu vaham mezi shimano tld 25 a okuma titus 50ltak ktery bude lepsi

Chytej zamyšlení necteno

20.2.2009 | Kazan | chytej.cz | 11.218 zobrazení | 135 odpovědí

Předem podotýkám že následující řádky nemají v úmyslu nikoho napadat a jsou pouze zamyšlením a reakcí na současný stav na Chytej.
Poté co zde byli klepnuti přes prsty OndraČ a další, pátral jsem po příčinách proč někteří nově příchozí náhle vyvíjejí přehnanou aktivitu a potřebu se ke všemu vyjadřovat a všude posílat co nejvíce fotografií. Možná tím důvodem jsou fishbony, zarazila mě právě skutečnost ,že člověk s měsíční registrací jich má daleko více, jak lidé co jsou zde registrovaní déle. Myslím že není správné, právě nové rybáře takto sejmout, je jasné že chlapci měli z úlovku radost a chtěli se pochlubit. Nám ostatním, zkušenějším nezbude nic jiného než stále vysvětlovat a poučovat, že tudy cesta nevede. Jsem si naprosto jistý že dříve nebo později zde budou opět podobné fotografie od nových nadšenců. Vzpomeňte si všichni na své začátky.
Po nedávné diskusi se skworem o kvalitě Chytej, Regálových nářcích a sem tam Roburem protestně založeným zbytečným fórem se ptám, proč admini případně David nesmažou duplicitní fóra v lepším případě je nepřesunou do již existujících, se vzkazem do všeobecné diskuse pro zakládajícího, že jeho fórum bylo přesunuto do již existujícího fóra. Myslím by zkušenější uživatelé Chytej na podobná fóra měli reagovat pouze vloženými odkazy na již existující fóra.
Dále by mě zajímal váš názor na fóra typu Ústí nad Labem, kdy už fórum má pramálo společného s rybařinou, je zaměřeno na získání prvenství v počtu příspěvků, a je spíš typu všeobecné diskuse. (Hoši nic proti Vám, mnozí mě znáte osobně takže jsem si jistý, že víte co bylo myšleno.) Nechci také aby výše uvedené bylo chápáno jako že HaD pro nás nic nedělá, Chytej bude takové jaké ho budou lidi chtít, pokud Vám současný stav vyhovuje mlčte, pokud ne dejte to vědět ať se to tu trochu změní.
Je možné že v budoucnu bude mít Chytej méně příspěvků ale zas budou kvalitnější a přibude spokojenějších čtenářů. Prosím ostatní ,,Chytejáky,, o reakce co se týká fishbonů, fór a vůbec ostatních věcí kolem Chytej, reagujte ve vší slušnosti.

Prosím o pomoc s výběrem prutu na sumčařinu necteno

19.2.2009 | Romak | Sumcařina | 5.481 zobrazení | 40 odpovědí

Jsem začátečník amatér v tomto směru,tak bych chtěl poradit s výběrem.Budu s ním chodit tak na Odru a možná občas na nějakou větší vodu ,takže žádnej extrém.Narazil jsem např. na tento prut: Prut Mystery CAMOU Catfish 3,00m 100–300g. Takže by mě zajímalo jestli s ním nemáte náhodou nějaké zkušenosti?Pop­řípadně jiný zhruba v této kategorii a cena tak do 1200Kč.dík

Jesenice necteno

18.2.2009 | belmondo | Kaprařina | 2.243 zobrazení | 4 odpovědi

Jedu na tuto vodu na dovču tak bych potřeboval poradit co a jak ohledně kapru.jsem v klubu chyt a pust. děkuji za vaše odpovědi.

boilles omega fish necteno

17.2.2009 | lukass456 | Kaprařina | 2.309 zobrazení | 7 odpovědí

máte niekto skusenosti s týmito boiles

Balaton HU - povolenky, techniky... necteno

17.2.2009 | radar | Rybaření v zahraničí | 5.311 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj kolegové, letos se chystáme vyrazit na kratší rybářský výlet na maďarský Balaton ( poloostrov Tihanie ) a rád bych slyšel vaše názory na toto místo. Budeme chytat především kapry ( s loďkou ) a možná z nudy feeder :-) Ještě se chci zeptat na informaci, že povolenky se nechají koupit i na tzv. Infocentrech pro turisty ? Popř. kde je koupit v té oblasti ? Díky všem za užitečné rady a všem nám přeju rybníky bez ledu :-)

Projekt zejména pro mladé kapraře, ale i pro zkušené necteno

16.2.2009 | cudinek | Kaprařina | 2.178 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím Vás kapraře co chytáte na boilii, čtete různé časopisy o kaprech, jezdíte si chytit svoje trofejní kapry, ale nemáte ještě tolik zkušeností a hlavně nemáte finance, aby jste mohli jet např. do Francie na slavné jezero St. Cassien, nebo třeba i na území Ceské republiky (Grunty, Jezero Vrbenský). Proto bych chtěl založit projekt formou www stránek, přičemž by jste my poslali nějaký Váš článek, fotku (Z rybaření, Vaše montáže, Tipy a Triky, Zkušenosti a atd…) a já bych je zveřejnil na webu. Pokud Vás tento projekt zaujal a rádi by jste se zapojili do tvorby, tak se mi ozvěte na mejlu: cudinek@seznam.cz ICQ: 240 940 485 Budu rád za Vaši jakoukoliv pomoc, myslím, že to není špatný nápad.

SANYBÓJ DÍRKY necteno

16.2.2009 | vagi | Rybaření na dírkách | 12.624 zobrazení | 134 odpovědí

Po velmi vydařeném víkendu na Hracholuskách, kde se konal minisraz „Chytejáků za zatáčkou“ spojený s lovem na dírkách na nedalekém soukromém revíru, jsem se rozhodl věnovat této události vlastní fórum. Myslím, že to Robur pochopí. :-) Původně jsem měl v plánu věnovat tomu článek, ale vzhledem k mému rybářskému neúspěchu na této akci, nebudu zacházet do podrobností a prosím zúčastněné kolegy a kolegyně o pár fotografií a komentářů.

gemersky jablonec necteno

16.2.2009 | lukass456 | Ryby | 12.179 zobrazení | 1 odpověď

chytali ste už niekto na vn gemersky jablonec …nejaké stranky o revíry mapy aká osadka ryb ..diky

Pomůcka pro rybáře necteno

14.2.2009 | Masovej | Tipy & triky | 8.844 zobrazení | 40 odpovědí

Užitečná tabulka pro rybaření. Najdete v ní barevné obrázky a popis druhů ryb, lovné déky, boba hájení,celoročně hájené druhy, povolené způsoby lovu, denní doby lovu a pomocnou tabulku pro stanovení hmotnosti ryby dle její délky. Tabulka je předvyplněna na mimopstruhové revíry ČRS a veškeré potřebné údaje jsou přepisovatelné. Po úpravě dat dle bližších podmínek výkonu rybářského práva na váš konkrétní Územní svaz či přímo na daný revír, doporučuji vytisknout a nechat zalaminovat. Potom má více použití, třeba jako podložka.

Odkaz na tabulku: masovej.sweb.cz

Proč se neregistrujete? necteno

12.2.2009 | Robur | chytej.cz | 5.945 zobrazení | 57 odpovědí

Pánové a dámy jsme tady veselí a hraví. Navíc výborní rybáři. Věnuji vám ananonymním čtenářům tohlé fórum na sdílení pocitů a důvodů, proč se bojíte vystoupit z anonymity a něčím moudrým nám nepřispějete? Podívejete s na horní lištu. Je tam klub, a on line je 25% registrovaných lidí, zbytek jsou neznámí hosté a přitom určitě dobří rybáři.