Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

feeder necteno

1.2.2009 | Ome | Pruty | 6.038 zobrazení | 48 odpovědí

Ahoj , doporučili by jste mi někdo nějaký levný feederový prut?

MO a pořádání závodů necteno

1.2.2009 | kubas | Legislativa | 7.848 zobrazení | 79 odpovědí

Včera jsem si byl pro MP povolenku v naší MO a co jsem se nedozvěděl,v naší MO se zavedl poplatek 50Kč na závody, kdo přijde, tak se mu z částky 100 Kč(tolik stojí celkové startovné) odečte ta zaplacená 50Kč, kterou platil, při vyzvednutí ryb. lístku, v tom nevidím zase takový problém, i když docela nechápu podstatu, příjde mě to jako takové Julíkovné, ale to je logické přijdu k lékaři a zaplatím, ale když nepřijdu na závody, tak zaplatím za ně stejně. Bylo mě vysvětleno, že kdyby náhodou nevyšlo počasí, tak ať závody nejsou prodělečné, kdo to pak bude platit. Závody a prodělečné? Tak když se bojí, že prodělají, tak ať žádné závody nedělají! Načež přišel jistý člen této MO a řekl, že tento poplatek nezaplatí, že nevidí důvod, že na závody nechodí, několik minut se dohadovaly a nakonec mu zdělily, že když to nehodlá zaplatit tento polatek, že mu povolenku nedají a taky nedaly. Jak se na to dívate? Máte taky podobné „poplatky“? Má MO vůbec právo na to zavádět takovéto poplatky a zařazovat je do členské známky ?

Mušaři z Ostravy nebo okolí, ozvěte se prosím. necteno

1.2.2009 | Kímot | Muškaření | 1.996 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravim, hledám nějakého zkušeného muškaře z Ostravska nebo okolí. Jsem téměř začátečník a určitě budu potřebovat poradit. Pište bud tu nebo na: t_kopka@seznam.cz Díky moc Tom.

Domácí výroba krabičky necteno

31.1.2009 | kinghlína | Tipy & triky | 7.384 zobrazení | 9 odpovědí

Mám dotaz, chci si vyrobit větší zásobní krabičku na mušky, našel sem jsem hodně starou dřevěnou krabičku, ale nemůžu nikde sehnat nákej podobněj materiál na vypolstrování krabičky co se používá v kupovanejch krabičkách, neporadil byste mi někdo? nemá někdo náké zkušenosti?

Onlinefishing.tv necteno

31.1.2009 | Raf | Rybaření v zahraničí | 2.610 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo předplacenou internetovou Onlinefishing.tv? Jaký je případně váš názor na ni? Pro ty křeří se s ní ještě nesetkali – jedná se o čistě rybářskou britskou internetovou „televizi“, která se dá předplatit za 3–5 GBP měsíčně (minimálně na 6 měsíců). Nejede formou nepřetržitého programu, ale sami si vybíráte, na co chcete koukat. Kromě svých pořadů nakoupili i některé starší šlágry (např. známé Passion for angling). Trailery a pořady které jsou zdarma k nahlédnutí na mě působily velmi přirozeně a lákavě. Nové „show“ tam zatím podle všeho příbývají velmi často. Projekt by mohl být dobrou inspirací pro Chytej TV, i když zpoplatnění by se asi nelíbilo všem :-)

RYBNÍK FIGURA necteno

31.1.2009 | toms | Domácí revíry | 3.761 zobrazení | 2 odpovědi

Nemáte někdo skušenost s chytáním na tomto soukromém rybníku od rybářství rychvald?

JERKBAIT necteno

30.1.2009 | wenaX | Přívlač | 29.249 zobrazení | 334 odpovědí

tyto woblery často vídám v časopisech a mě bi zajímalo jak se vodí?

Nakup X-Rap necteno

30.1.2009 | smates | Přívlač | 1.747 zobrazení | 1 odpověď

Zdravim,poradi nekdo odkud nejlevneji nakupovat woblery Rapala X-Rap?

Prosím o dobré rady necteno

29.1.2009 | lokky | Rybaření v zahraničí | 2.282 zobrazení | žádná odpověď

Zdravím všechny přítomné a mám pár dotazů. V dubnu odjíždíme na řeku Po k městečku Porto Tolle na 10-ti denní výpravu na sumce a potřeboval bych se dozvědět co nejvíce pravdivých informací. Vím, že o řece Po tady bylo mnohé napsáno, vše řádně sleduji a čtu, ale spoustu informací se velice liší. Děkuji všem za každou informaci a dobrou radu.

hledání ryb necteno

29.1.2009 | LukasKuba | Feeder | 2.751 zobrazení | 7 odpovědí

Chtěl bych vyzkoušet feeder i v tomto období ale pořádně nevím jak mám vyhleda zimující ryby. jistá mýsta bych měl ale nejsem si jist jestli je dokážu správně lokalizovat.

oprava ocek na prutu necteno

28.1.2009 | novas32 | Tipy & triky | 5.194 zobrazení | 6 odpovědí

ahoj, poradi mi prosim nekdo, cim opravit vystipany lak u uchyceni ocek? nejakou epoxidovou pryskyrici?

AWA-SHIMA bezhrotový háček necteno

27.1.2009 | romank1 | Kaprařina | 2.113 zobrazení | žádná odpověď

Mate někdo nějakou zkušenost cutting broušeným hrotem

Rybarske Knihy necteno

25.1.2009 | Losfedos | chytej.cz | 5.489 zobrazení | 46 odpovědí

Kolik vlastnite rybarskych knih?Vase nejoblibenejsi?Zda cerpate informace z knih?Kolik casu travite ctenim?atd…

Blažší podmínky rybářského práva(ČRS středočeského svazu) necteno

23.1.2009 | Pumpik | Legislativa | 2.468 zobrazení | 17 odpovědí

Dobrý večer,měl bych pár dotazů ohledně rybářského práva.Jednáse o mimopstruhovou vodu,revíru ČRS Středočeského územního svazu pro rok 2009. § 16 vyhlášky č. 197/2004Sb. (1)V mimopstruhovém rybáčském revíru je povoleným způsobem lovu: a)lov na položenou nebo lov na plavanou b)lov přívlačí nebo hlubinovou přívlačí v době od 16.června do 31.prosince. Takhle to tam je napsaný,ale je to nějakej nesmysl abych chytal na těžko a na splávek až od 16.června to je akorat povolen lov štik:D.Setkal jste se stím budto jsem si toho minulí rok nevšim protože vím že se chytá na těžko celoročně(kolikrát mě v únoru kontroval poribný a nic neřek)A jak je to teda z čeřínkováním?To je od 16 června taky?Děkuji za odpovědi snad to nějak přečtete.

Naše výrobky. necteno

23.1.2009 | Piranha | Feeder | 23.215 zobrazení | 214 odpovědí

Jelikoš se v diskuzi o feederu dost často diskutuje o domací výrobě feederových košíčků a olůvek, zakládám forum, které bych chtěl, aby bylo zaměřeno právě na domácí výrobu jak forem na lití, tak i samotných výtvorů. Tak že, kolegové, cpěte sem veškeré vaše návody, plánky, mustry a výrobky na lití olúvek, košíčků a krmítek.

boilies necteno

23.1.2009 | gigoboss | Tipy & triky | 2.893 zobrazení | 5 odpovědí

je hnusna zima a nam kaprarum je dlouha chvile,nikde sem nenasel zadne recepty na vyrobu boilies,tak bychom si na toto tema mohli pohovorit

Jiggové hlavičky necteno

22.1.2009 | kaco | Přívlač | 2.177 zobrazení | 5 odpovědí

Prosím o kontak na výrobcu jiggových háčkov, chcem si odlievať vlastné hlavičky.

Vnadeni masnaky necteno

20.1.2009 | clingfish | Legislativa | 2.949 zobrazení | 18 odpovědí

Dobry den, chtel bych se zeptat, zda-li je povoleno v ramci MRS vnadit masnaky. Dekuju moc

Výroba stojanu necteno

19.1.2009 | Pines | Tipy & triky | 13.103 zobrazení | 14 odpovědí

Ahojky chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s domácí výrobou stojanu popřípadě výkresy.

Díky

Pruty stále dokola necteno

19.1.2009 | rhany | Přívlač | 3.296 zobrazení | 21 odpovědí

Jako každý rybář si chci nadělit proutek do sezóny.Přívlači jsem propadl loni,proto se ptám jaký vybrat proutek na woblery.Osvědčily se mi woblery rapala DT-4,DT-6 a chci zkoušet woblery od 5do10cm.Cena prutu do 3000.Cílová ryby štika,candát.Revír řeka a přehrada,bohužel ze břehu. Porovnejte třeba: Diaflash EX Spinning 240 M 10–30g a Skeletor 270 délka 2,7 m 7–28g,Technium Diaflash spinning 240 ML 5–20g,nebo něco jiného.