Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

kaprové pruty fox F1 necteno

18.1.2009 | Kuky | Kaprařina | 2.652 zobrazení | 3 odpovědi

Máte někdo zkušenost s kaprovými pruty fox F1 12ft 3lb? Dejte vědět-díky.

boilies Master carp necteno

18.1.2009 | mira.komi | Kaprařina | 2.076 zobrazení | žádná odpověď

Zdravím, zajímaly by mě vaše zkušenosti s koulema Master carp. Díky za odpovědi. Konkrétně jaké směsi, kombinace aminokyselin.

Kormorán - výskyt necteno

16.1.2009 | Libor | Tipy & triky | 8.144 zobrazení | 46 odpovědí

Chtěl bych fotit kormorány. Máte nějaké typy kde se vyskytují a kde se k nim dá relativně přiblížit? Vítám i morčáky nebo málo obvyklé kachny. Nejlépe střední čechy. Hoďte to sem do fóra nebo mě do osobky. Díky Libor

Hájení okouna říčního necteno

16.1.2009 | inspo | Dravci | 16.025 zobrazení | 97 odpovědí

Tak od letoška má v SM kraji i okoun svou dobu hájení a to od 1.1. do 16.5. Jak je tomu u Vás ostatních? Co si o tom myslíte?

TiBoron ,Kev necteno

16.1.2009 | baddy73 | Pruty | 2.122 zobrazení | žádná odpověď

Zdravím.Přišla mi na net nabídka firmy Mavep na pruty TiBoron a Kev. Vypadají celkem slušně ,jsou i dost drahé tak by mě zajímalo jestli je někdo používate a jestli si myslíte že cena odpovídá kvalitě.

Jaký zvolit naviják? necteno

15.1.2009 | antonin.sukop | Kaprařina | 11.781 zobrazení | 13 odpovědí

Petrův zdar, potřeboval bych poradit jaký naviják na kapry(položenou). Jaký typ brzdy a značku navijáku. Jsem limitován cenou do 1100,– Díky.

PrOsÍm PoRaĎtE s BaToHeM.. necteno

15.1.2009 | daniel14 | Ostatní nádobíčko | 2.053 zobrazení | 2 odpovědi

čau lidi prosim nemáte někdo zkušenosti s tímto batohem??www.na­soutokushop.cz prosím poraďte názory,hodnoce­ní..přemejšlím o jeho koupi.

Záběry,zvláštní záběry necteno

14.1.2009 | | Tipy & triky | 2.612 zobrazení | 17 odpovědí

Ahoj rybáři,zima je dlouhá a pořádně chladná,plno z nás ještě nezahájili lov nového roku a někdo zase den po dnu tráví čas u dírek a pokouší své štěstí.Sedím pěkně v teple a přemýšlím nad předchozím rokem,a vspomínám na skvělé zážitky u vody.Stali se mi také věci ktéré jsem moc nepochopil a jak už to při rybaření je,asi se to nikdy nedovím..Proto zakládám toho téma a zajímalo by mě co zajímavého se stalo vám:-D..

Zahánění rybářského půstu necteno

14.1.2009 | foks01 | chytej.cz | 8.786 zobrazení | 102 odpovědí

je vůbec možné něčím rybařinu nahradit?

naviják Quick HPN 350 rd od D.A.M necteno

13.1.2009 | nemecky.0vcak | Navijáky | 4.386 zobrazení | 6 odpovědí

ahoj dostal jsem tento naviják a chci se zeptat jestli s ním máte někdo skušenosti a jestli by se hodil pro přívlač..

Lov na mrtvou rybku na P revírech necteno

13.1.2009 | albin | Legislativa | 3.371 zobrazení | 20 odpovědí

Jaký je váš názor na tuto problematiku.Ne­musíte psát,že se vám to nelíbí spíš jestli má někdo nějaký erudovaný názor proč a s jakým úmyslem.Nikde jsem nenalezl vysvětlení tak kdyby byl někdo šikovnější a objevil kde najít Rozhodnutí Mze ČR č.j.2645/119–179/2000–2220.A je to jen výmysl ZČ svazu nebo i jiných?

Mícha droby a jiné dobroty:) necteno

12.1.2009 | kinghlína | Tipy & triky | 2.117 zobrazení | 3 odpovědi

Dříve velmi oblíbené chuťovky používané k lovu tloušťů za mrazivých dnů se pomalu vytrácejí z popředí zájmu rybářů! Já osobně se nedivím, páč ten puch vždy stál zato. Rád bych zde srovnal úspěšnost klasických nástrah (hnojáci, červíci pepíci, houska), právě s těmito chuťovkami a také pokud se někomu povedl i jiný ůlovek než tloušť.

Od kdy chytáte necteno

12.1.2009 | Pumpik | Feeder | 5.853 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj chtěl bych védet od kdy chcytáte na feeder ja to minulej rok zkoušel konccem ledna až do února a nic tak sem se na to vykašlal a pak šel až v dubnu.Chytáte někdo dřív?A berou vám ryby?Na co chytáte atd… děkuji za každou odpověd

Rybářský průvodce thajskem necteno

12.1.2009 | blackpearl | Rybaření v zahraničí | 2.909 zobrazení | 2 odpovědi

Thajsko je země snů a je zde plním. Rád se podělím o zkušenosti jak na mečouna, pražmy, chobotnice, či jak nenaletět předraženým agenturám.

Nejlepší feederový prut necteno

11.1.2009 | okoun27 | Feeder | 18.833 zobrazení | 48 odpovědí

jaký je podle vás nejlepší feederový prut co kdy byl vyroben ???

Studentská sleva povolenky??? necteno

11.1.2009 | kinghlína | Legislativa | 2.843 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj, mám dotaz na cenu povolenky. Když studuju VŠ a mám status studenta, platí pro mě sleva na povolenku? Je tam ta kolonka Mládež 16–18 let, ZTP, studenti, důchodci nad 70 let. Nevíte jestli stačí isic karta nebo je třeba potvrzení o studiu, díkes!

5. Muškařský vázací víkend Chytej necteno

11.1.2009 | toulovec | Muškaření | 15.897 zobrazení | 186 odpovědí

oblíbená akce opět v Kostelci nad Orlicí 20.2 – 22.2. 2009.

Přihlašovací formulář a seznam účastníků: http://www.chytej.cz/…_na_akce.php

skitter prop necteno

10.1.2009 | wenaX | Ostatní nádobíčko | 3.377 zobrazení | 19 odpovědí

kde ho sehnat na internetu ve sříbrný barvě?

fotky výskoků a útoků necteno

10.1.2009 | frenki | Ryby | 17.076 zobrazení | 47 odpovědí

Přátelé potřebuji fotky štik ve výskoku nad vodou (pouze ostré a ve větších formátech), muže být i detail hlavy a tak různě, a dále foto útoku nebo výskoku amazonské ryby PAYARY kdyby někdo takové fotky vlastnil bych za ně vděčný, díky moc za fotky!!

Návesní rybníčky,hasičské nádrže. necteno

9.1.2009 | standas | Domácí revíry | 5.720 zobrazení | 37 odpovědí

Jsouli ve vašem okolí návesní rybníčky a podobné „kaluže“ chodíte na ně chytat? Jaké jsou v nich ryby? V jakém jsou stavu?