Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
odkaz na Feeder videa, filmy
8.1.2009 | bimboman | Feeder | 6.906 zobrazení | 37 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo o stránkách, kde bych našel feeder videa?(kromě mrk a chytej:) ) Uvítám i odkazy na rapidshrare apod. Za všechny příspěvky děkuji.
Shimano Twin Power FC
8.1.2009 | lofasák | Navijáky | 6.028 zobrazení | 31 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s tímto navijákem na přívlač? Díky
kam na úhoře
7.1.2009 | novas32 | Domácí revíry | 8.376 zobrazení | 27 odpovědí
poradite mi nekdo prosim, kam v Praze nebo jejim okoli na uhore, az to bude aktualni? loni me jaksi uspechy s touto rybou mijely.
vaškovky
7.1.2009 | novas32 | Přívlač | 11.678 zobrazení | 74 odpovědí
jake mate zkusenosti s touto nastrahou? nevim, jak moc je jeji prodej rozsireny. vzpomel jsem si, ze jsem na to videl upoutavku, dokonce myslim tady, jednu jsem si koupil, bez uspechu vyzkousel a pri dalsi vychazce k vode jsem prisel na to, ze ma po jedinem pouziti zrezle raminko. narozdil od jinych, ktere pouzivam mnohem dele a casteji…
Rozdíly v krmení během roku,
7.1.2009 | bimboman | Feeder | 3.869 zobrazení | 22 odpovědí
Zdar, chtěl bych začít s feedrem a asi jako každý začátečník mám spoustu otázek ohledně krmení. Konkrétně by mě zajímalo, jestli by šlo zobecnit, jaké vlastnosti krmení jsou v daném ročním období úspěšné. Tzn. množství krmení, barvu, příchutě atd.? Protože jsem chudý student, tak logicky vyplývá otázka, jestli má cenu si kupovat hotovky v obchodě, nebo ušetřit a nakoupit si suroviny(kukuřičný šrot, řepka, vločky, kroupy atd..... popř. posilovač) a experimentovat:). Za odpovědi děkuji. Peťův Zdar!
pila na led
6.1.2009 | Frk | Rybaření na dírkách | 5.428 zobrazení | 13 odpovědí
Před čtyřmi roky jsem viděl na výstavě ve Vodňanech řetězovou pilu na led na saních. Od té doby jsem jí viděl pouze na několika fotografiích. Ani ve vyhledávačích ji nemohu najít. Měl by někdo z vás tuchu nebo vědomost o tomhle strojku? Docela by mi to ulehčilo život, neboť členská základna u nás led nemusí :))
Prut na malé rotačky
6.1.2009 | Shiman | Pruty | 3.633 zobrazení | 28 odpovědí
Ahoj poraďte nějaký prut na malé rotačky od 1 do 000 a nějaké mikro gumky.Původně jsem chtěl Konger Equs Tango,ale ten asi jen tak neseženu.Uvžuji tedy nad:
- Team Dragon 245cm 1–7g
- Robinson Diplomat Perch 215cm 1,5–7g
3)Shimano Technium Diaflash 210cm UL. Který z výběru by byl nejlepší a nebo napište nějaké osvědčné typy.Díyk Shiman
Nekoupení svazové povolenky
6.1.2009 | Raf | Legislativa | 8.773 zobrazení | 62 odpovědí
Uvažovali už jste někdo, že ukončíte sňatek z rozumu, přestanete být členem ČRS či MRS a nekoupíte si svazovou povolenku? Mě ještě před nedávnem toto vyjádření postoje k rybářskému řádu a obhospodařování svazových vod přišlo jako utopické, ale letos nad tímto krokem začínám velmi vážně uvažovat a zřejmě tak za předpokladu nulové progrese za pár let i učiním. Nevede mě k tomu ani v nejmenším cena povolenky, ale to že mi vyhovují jiné cesty. Loni jsem rybařil měsíc v zahraničí, celou dobu tam lovil non-stop a vyzkoušel si lov na pět prutů, zarybněnost také nebyla vůbec špatná. Po návratu se na naši realitu špatně zvyká. Soukromé revíry také nejsou špatnou cestou. Nehledě na to, že v podobném počínání je trochu chutě „bojovat s větrnými mlýny“. Jste na tom někdo podobně?
Marmyšška
6.1.2009 | Mega-Fish | Ryby | 13.620 zobrazení | 22 odpovědí
Zdravím nevíte nekdo jestli je doba kdy se smí a nesmí chatat na marmišku? a na jekej spusob se dá chytat z marmyškou ze břehu?Jakej je vhodnej prud? Přívlačovej?
EKOLOGIE.
6.1.2009 | standas | Ryby | 11.818 zobrazení | 1 odpověď
Kolegové a kolegině,máte ekologické smýšlení? Zajímá mně zda se chováte ke svému okolí ekologicky,např. dnes jsem ve vzduchu cítil smrad s uhlí a směs pet láhví,nebo perete s eko práškem,reciklujete atd…
Echolot
6.1.2009 | vlnac | Ostatní nádobíčko | 1.984 zobrazení | 2 odpovědi
Chtěl bych poprosit všechny o postřehy s nákupem echolotu. Na co si dát pozor , čeho se vyvarovat.Chci si pořídit nový cca. do 8000kč. Popřípadě doporučte.
Hlavatka v českých řekách
5.1.2009 | osprey | Ryby | 27.705 zobrazení | 142 odpovědí
Pracuju na článku o introdukci hlavatky do některých českých řek. Rád bych tady vyprovokoval diskuzi s názory kolegů na přítomnost hlavatky ať už v pstruhových nebo mimopstruhových revírech a získal nějaké reprezentativní pohledy na věc či konkrétní zážitky a pozorování. Vím, že muškaři hlavatky nevidí rádi a přisuzují jim schopnost zlikvidovat obsádku salmonidů v některých úsecích řeky. Rád bych tu proto viděl i zkušenosti slovenských rybářů, kteří loví na vodách, kde je hlavatka doma nebo přímo samotných hlavatkářů.
Využití feedru Shimano Nexave Heavy
5.1.2009 | kinghlína | Feeder | 2.508 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj, vlastním prut Shimano nexave Medium a sem s ním i po 4 letech nadmíru spokojenej, prut funguje výborně, jenže při zapřažení větší ryby, parmy,kapříka už se pohybuje na hranici možností. Je to sice zábava, ale přemýšlím, že by bylo dobré ho doplnit feedrem stejného typu, ale s heavy gramáží a tím mít možnost kombinovat velikosti nástrah, například rousnice, boilies a tak. Navíc ho poté využívat i k lovu dravců na rybičku. Nejvíce chytám na tekoucích vodách, Berounka atd. Myslíte že je má úvaha správná, díky za názory!
Lužnice - kniha
5.1.2009 | BigMike | Ryby | 2.036 zobrazení | 2 odpovědi
Koupil jste si někdo knihu Lužnice od Z. Šmída? Jaký na ní máte názor? Mě tedy dost zklamala, o řece skoro minimum, čekal jsem víc. Spíš by byl příhodnější název Lužnice a její okolí či Kudy teče Lužnice. Něco tam pitvá až do detailu, ale některá konkrétní místa a osady okolo řeky úplně vynechává. A chybí mi tam i více fotek řeky, stručná mapka okolí řeky atd. Přečetl jsem si jí, byla zajímavá, to ano, ale čekal jsem tedy víc!!!
Máte nějaké skušenosti s BLB?
4.1.2009 | luk888 | Kaprařina | 1.878 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj chtěl bych se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s AK Black Label Baits nebo už se samotným boilies?
Cena povolenky.
4.1.2009 | standas | Ryby | 7.103 zobrazení | 45 odpovědí
Zdá se vám cana povolenky vysoká? Nebo je nízká či odpovídající platům. Osobně jsem ochoten připlatit za cenu lepší péče o revíry ( rybí přechody,trdliště,úprava břehů,vyrovnaná násada atd.)
Ztrácí se vám také vaše příspěvky z chytej?
4.1.2009 | Juraj | Ryby | 1.863 zobrazení | 8 odpovědí
Vložil jsem mezi 1 a 2.1 do fóra Jihlavské revíry několik příspěvků s fotkami a jsou fuč. Má někdo podobnou zkušennost?
proutek na jemnou přívlač?
3.1.2009 | talE | Přívlač | 8.334 zobrazení | 51 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych radu, jelikož moc rád chytám na přívlač půl roku, chtěl jsem radu odhledně nějakého jemného proutku na jemnou přívlač.Něco od Mivardi nebo shimano.Tyhle firmy preferuji jedině v rybářském vybavení.Prosím poradtě
Dírky severní morava
3.1.2009 | toms | Ryby | 3.506 zobrazení | 8 odpovědí
Chcise zeptat kam jezdíte chytat na dírky na severní moravě a jak se vám tento spůsob rybaření daří.
Sekerka nebo vrták?
3.1.2009 | Radim11 | Rybaření na dírkách | 3.531 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj, mam takovej pro mě důležitej dotaz. Dneska jdu na dírky a nevim jestli se dírka může vysekat sekerou nebo jestli jenom tim vtrtákem. Jestli třeba sekerou neodpudím ryby na druhou stranu rybníka..:D Díky moc