Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Holandsko
11.12.2008 | monaster | Ryby | 15.938 zobrazení | 16 odpovědí
chlapi nemáte někdo link na Holandskej rybářskej svaz bo co tam maj? hlavně rybářskej řád v Angličtině když už ne česky. nebo vlastní zkušenosti? díky
Jak chytat na řece Pó
11.12.2008 | rioma | Ryby | 3.265 zobrazení | 1 odpověď
Petrův zdar. Na jaře se chystám zajed do Itálie na řeku Pó.Poradíte mi někdo co se tam smí a nesmí?Kde se dá koupit povolenka, kde se dá dobře zachyta …atd. Prostě jedu poprvé tak bych potřeboval nějaké informace. Děkuji předem.
Video Chytej
10.12.2008 | Mega-Fish | chytej.cz | 2.206 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravím… Mám dotaz bude přidáno jeste tento rok nejaké video od chytej.tv a bude nejaké nová videa a DVD a bude se natáčet Feeder 3. Přeji příjemné zážitky u vody. Petrův Zdar.
zaměstnání
9.12.2008 | yerrx | Ryby | 2.615 zobrazení | 4 odpovědi
Chtěl jsem se zeptat, jaký asi plat dostávate v oborech zemědělství, rybářství. Je to výzkum do školy a samozřejmě to nebudu nikde rozhlašovat. Představoval bych si to tak že napíšete
povolání – plat
díky moc
Vlasce pro zimní rybolov
7.12.2008 | | Feeder | 3.169 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj lidicky,tak postupem casu vybavuju svou rybarskou kulnicku a zastavil jsem se u jedna veci,protoze bych chtel rybarit celorocne a v zimnich mesících by mě omezovala teplota vody a vzduchu..Chtel bych poridti vlasec na zimni rybolov-ale zajimalo by me jestli se da pouzivat i v letnich mesicich,mate nekdo zkusenosti?Co si myslite??Diky za nazory..
MR Green
7.12.2008 | Karpfenscene | Ostatní nádobíčko | 3.009 zobrazení | 9 odpovědí
Neviete nahodou ci existuje MR Green a jeho predajne?
DiiiK
Cortina Ivančice
7.12.2008 | Kosmik | Domácí revíry | 6.459 zobrazení | 5 odpovědí
Petrův zdar, byl jsem požádán kamarádkou o informaci k rybníkům Cortina v Ivančicích. Potřebovala by vědět hloubku a struktůru dna a popřípadě co tam okolo roste za rostliny. Bohužel, jsem tam nikdy nebyl i když bydlím docela blízko. Všem děkuji za informace.
Prut Shakespeare Cypry Carp 3,6m 3lbs
7.12.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 3.730 zobrazení | 3 odpovědi
Máte někdo zkušenosti s těmihle proutky?Rád bych je koupil,tak sháním informace.Pokud můžete tak prosím napište.Děkuji.
Pstruhová voda
6.12.2008 | wwa.gy | Přívlač | 2.998 zobrazení | žádná odpověď
Zdravim vsechny rybare! Je to jeste velmi brzy, ale chtěl bych poradit ohledne pstruhových vod kolem Moravske Trebove. Preferuji spis mensi potoky na UL vlaceni. Pokud mate nejaky TIP, tak budu docela rad. Diky!!!
SPRO-blue arc vs. SHIMANO Exage.
5.12.2008 | Zcuter | Ryby | 4.193 zobrazení | 7 odpovědí
zdravím všechny..o obou navijácích jsem slyšel jenom samou chválu akorát nevím jaký bych si měl vybrat..chci to na feeder s přední brzdou a občas bych to použil na vláčku a plavku..ale hlavně by to bylo na feeder…prosím poraďte.
Časopis Rybář
3.12.2008 | obor | Ryby | 4.329 zobrazení | 23 odpovědí
Ako by ste hodnotili nový časopis na trhu Rybář? Počet strán k cene celkom zaujimavý, čo hovoríte na obsahovú a odbornú stránku časopisu ?
Mivardi universum feeder 330 cm
3.12.2008 | Jak.novi | Feeder | 3.648 zobrazení | 7 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s tímto prutem a jaké máte na něj úlovky? Díky za odpovědi!
Duplicita - tipovačka
30.11.2008 | Robur | chytej.cz | 2.953 zobrazení | 27 odpovědí
Hele zkoušeli jste se zamyslet, co je vlastně nejčastějčí duplicitně zadávané téma? Zkuste tipnout, ale FAKT TIPNOUT, hledat můžeme později.
Vyhlásil bych kategorii 1/ Revír 2/ Nástraha, náčiní 3/ ryba 4/ už mne nic nenapadá:-D
nejoblibenejsi Woblery
30.11.2008 | Losfedos | Ryby | 1.800 zobrazení | 1 odpověď
nejoblibenejsi Woblery.anketa ktere jsou pro vas nejoblibenejsi?popripade ulovky ktere ste na ne chytli…
X-RAP a GLASS FAT RAP
30.11.2008 | wenaX | Přívlač | 2.405 zobrazení | 6 odpovědí
úlovky tyto woblery a jak sou účiný
přívlač Jičín a okolí
30.11.2008 | wenaX | Přívlač | 1.702 zobrazení | 2 odpovědi
kde kolem Jičína se dá dobře zachital přívlačí?
Naviják Abu Cardinal 700
29.11.2008 | lofasák | Navijáky | 2.504 zobrazení | 1 odpověď
Jaké máte zkušenosti s tímto navijákem? Díky
Evropa
28.11.2008 | albin | Ryby | 6.151 zobrazení | 56 odpovědí
Rozhodl jsem se s vámi podělit o fotografie z mých „lovů“ pacientů po evropských zemích.Celou zimu budou destinací povětšinou Alpy.Budu se snažit zachytit hlavně vodní toky.
Koupě prutu a navijáku
28.11.2008 | wwa.gy | Pruty | 3.230 zobrazení | 11 odpovědí
Zdravím všechny rybáře! Chci si koupit nový UL prut i s navijákem. Prutek by měl být lehoučký s korkovou rukojetí, dlouhý 180cm, gramáž do 10(15g)- používám rotačky 00–1 a miniwoblerky do 3cm. Naviják by měl ladit s proutkem, takže taky lehký, přední brzda, kapacita 100m/0,14mm. Dík za každý TIP!!!
Jak vám vyhovují smáčci
28.11.2008 | farnas | Dravci | 29.082 zobrazení | 285 odpovědí
Jak vám vyhovují smačci?Jelikoz je to mladá technika, a nastraha, ptam se vas jak se vam zalibila nebo v cem vas zklamala.Muzete davat i fotky smacku nebo ulovky na smacky diky.