Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
plavacka
26.11.2008 | hrosak | Ryby | 2.396 zobrazení | 14 odpovědí
cus rybari!!! potreboval bych poradit, zakoupil jsem si proutek shimano alivio bx match 390!! a chtel bych k tomu vhodny navijak a hlavne nevim co znamena to alivio!!! tak jesli ma nekdo zkusenosti rad se poucim !! dik hrosak:
Opuštená Místa
26.11.2008 | Mega-Fish | Ryby | 2.499 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravím lidi neznáte jenaké zapomenutá místa třebas u porostřed lese. Jestlibyste nejaký místo znali a chtelibyste se pochlubit :D Tak jsme dejte odkaz z mapy.cz Díky přeji Pěkné zážitky u Vody. Petrův Zdar
zimní přívlač
25.11.2008 | wenaX | Ryby | 6.011 zobrazení | 12 odpovědí
poradte mi jak v zime na štiku jestly kopyto nebo woblera co je nejlepsi a jak to vodit?
Hotové krmení.
25.11.2008 | Piranha | Ryby | 15.612 zobrazení | 137 odpovědí
Zajímalo by mne, jaké kdo z vás používá hotové krmení, nebo posilovače, jak si je různě míchá a připravuje, pro lov na feeder či plavanou. Na našem trhu je velká škála výrobků od např. polské firmy Lorpio, nebo již tradičně anglické firmy.Pište sem zkušenosti jak směs mícháte, posilujete a které kam jsou vhodné.
V čem nosíte pruty
24.11.2008 | farnas | Ostatní ryby | 8.480 zobrazení | 40 odpovědí
Zajimalo by mě v čem nosite pruty a ostatni veci na ryby jestli,po taskach nebo v rybarskym obalu nebo v batohu.Odpovidejte posilejte fotky.
Jizera 6
24.11.2008 | novas32 | Domácí revíry | 2.214 zobrazení | žádná odpověď
Ahoj, ma někdo zkušenosti na tomto revíru? Konkrétně nadjezí u hněvkovické elektrárny. moc pěkná voda, ale v sobotu bez sebemenšího úspěchu. Když tedy nepočítám prolétající ledňáčky :)
Pilkrovací prut SPRO Norway King 200-600g
24.11.2008 | Salmon | Pruty | 3.028 zobrazení | 7 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto pilkrovacím prutem? Chci jej do Norska na
lov s masem. Tady je odkaz: www.rybarskysvet.cz
A jaké jsou vaše zkušenosti celkově s pruty SPRO, jste spokojeni?
Co byste doporučili?
24.11.2008 | jarda21 | Pruty | 2.589 zobrazení | 4 odpovědi
Berkley Tele Carp 3,6m/2,75lb Imperium TeleCarp 3,6 m 2,75 lb Colmic Spectra 3,6m/3lbs
Shimano super 1500 GT-RB
23.11.2008 | WedkarSK | Navijáky | 2.847 zobrazení | 5 odpovědí
Práve mi prišiel poštou.Kúpil som si ho na UL vláčku.Počas chodu v ňom počuť jemné vrčanie ( akoby hladké zapadanie ozub. kolies-kedysi som mal Lego :), mám doma 3×Exage a 4×Spro a tie šlapu hladko – no tie Shimana „Šimaňácky“), ide však hladko, necítim žiadne drhnutie alebo trenie, dobeh ma plynulý, dlhý.Až na ten zvuk je všetko v poriadku.Čítal som, že to môže spôsobovať lepší prenos zvukov kov. telom, príp. nezabehnutie. Btw. asi viete, že tento má prevod 5:1.Aký je Váš názor ?Nechce sa mi ho posielať predajcovi, ak je to OK -sezóna nám končí, ostáva málo času, tak načo ju krátiť reklamáciami.
Morava 11
23.11.2008 | petrcech | Ryby | 2.963 zobrazení | 4 odpovědi
Na Moravu 11 k Napajedlům pod jez chodím rád.Boleni se mi tam daří a i nějakou tu štiku tam chytím.Podělte se s vašimi úspěchy i neůspěchy.Jak často tam Chodíte?
,chytej okoli TREBICE
23.11.2008 | Losfedos | Ryby | 2.124 zobrazení | 6 odpovědí
chytej okoli TREBICE,oblibene reviry jaky zpusob lovu a vase ulovky…?
stiky-privlac nebo lov na rybku?
22.11.2008 | Losfedos | Ryby | 2.129 zobrazení | 1 odpověď
stiky-privlac nebo lov na rybku?privlac ma sve kouzlo tim ze se projde kolem vody chytne ruzne druhy ryb,vyhledava aktyvne ryby.lov na rybku otom moc nevim protoze to neprovozuji.ikdyz je to dost ucine.
lov dravcu zejmena stik na zivou rybku.
22.11.2008 | Losfedos | Ryby | 3.376 zobrazení | 8 odpovědí
lov dravcu zejmena stik na zivou rybku.je to sice ucine ale dost nesetrne k rybam oproti privlaci.na rybku se chytaji velke stiky ale i hodne malich bouzel se casto stava ze jsou dost zazrane trojhacek maj hluboko ,dost jich timto zpusobem zemre a zbytecne.neni to skoda?
zvyseni lovne miry ryb.
21.11.2008 | Losfedos | Ryby | 11.931 zobrazení | 100 odpovědí
zvyseni lovne miry ryb.nebylo by na skodu kdyby se to takrka u vsech ryb zvysilo o 5cm.rybari kteri chytaji pro zabavu by to jiste uvytali a ti co chytaji stylem -kazdou rybu brat ikdyz je mala.at je hodne masa ti by mneli smulu,bouzel je takovych masaru dost.
WobleryPredatek
21.11.2008 | drobcek | Přívlač | 2.224 zobrazení | 2 odpovědi
dnes som objavil v jednej predajni woblery Predatek. Má s nimi nejaké skúsenosti? Dik za rady
Spořič s tematikou ryb
21.11.2008 | Robur | Ryby | 2.732 zobrazení | 7 odpovědí
Nevíte o nějakém spořiči s tematikou akvárka či ryb? Dost jich bývá zavirovaných, takže tak. Díky
Navijáky Wychwod??
20.11.2008 | trojhran | Ryby | 2.182 zobrazení | žádná odpověď
Máte někdo zkušenosti??Popřípadě jiný eshop.Díky..
Rainbow
20.11.2008 | LuboO | Navijáky | 2.718 zobrazení | 13 odpovědí
Poznate niekto tento navijak? Rainbow Angel YS 1000 SO30. Celkom by ma zaujimalo, ci sa s tym niekto stretol, vdaka za odpovede.
prut na sumce
19.11.2008 | Patula | Pruty | 4.118 zobrazení | 16 odpovědí
prosím mam dotaz.Jakou ideální délku sumcovýho prutu mam zvolit,abych sním mohl chytat jak z loďky tak ze břehu?Jestli natom tedy záleží.díky
blizi se konec sezony v privlaci
19.11.2008 | Losfedos | Ryby | 2.533 zobrazení | 19 odpovědí
blizi se konec sezony v privlaci ,zalezi jak dlouho vydrzi pocasi,a proto to chce chodit k vode kazdou volnou chvili do zamrznuti.pres zimu to bude nekonecne cekani na 16.6…