Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Olše 1
28.10.2008 | okoun27 | Domácí revíry | 1.830 zobrazení | 3 odpovědi
forum pro všechny kdo chytá na řece Olši 1 ,jaké máte úlovky ,zarybnění atd.
Jak ukládáte doma pruty?
26.10.2008 | HaD | Tipy & triky | 14.592 zobrazení | 76 odpovědí
Zajímá mě, jak kdo ukládá své miláčky. Zda do stojanů, skříní, polic apod. Prosím i o fotky. Já svou dodám také, ale později.
Mini sraz na Labi
26.10.2008 | Piranha | chytej.cz | 5.662 zobrazení | 61 odpovědí
Slovo dalo slovo a my, Ústečtí rybáři, navštěvující naše forum, jsme se domluvily a udělaly takovej malej feederovej srazík na Labi. Myslím si, že dopadl na jedničku.Sešlo se nás myslím 13 a každý si opravdu v celku zachytal.Doufam, že se brzy opět sejdem a možná v hojnějším počtu.Blahopřeji všem za jejich úlovky a připomínám, že všechny ryby do poslední, byly vráceny zpět.
pískovna Vojkovice- draci?
24.10.2008 | Futureriver | Přívlač | 5.113 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj nevíte někdo jak tam jdou dravci teď?( řeč je o pískovně kousek od Zlosině- ti co neví..:)
jak vlacet na kopyto zejmena candaty
24.10.2008 | luf | Přívlač | 9.598 zobrazení | 24 odpovědí
jsem zacetecnik muzete prosim poradit jak vlacet twistry,kopyta atd.
cesnak
24.10.2008 | marek2293 | Tipy & triky | 2.388 zobrazení | 1 odpověď
ahoj…mate niekto skusenosti s pridavanim suseneho granulovaneho cesnaku do krmiva ???ak ano tak asi na kolko kg srotu by mi malo stacit jedno balenie(30g)?? vopred diki za odpovede
vodní nádrž Žermanice
24.10.2008 | OSUD | Domácí revíry | 2.321 zobrazení | 2 odpovědi
Je zde někdo kdo chytá na Žermanické přehradě a chtěl by se podělit se svými zážitky poznatky a podobně.
prsačky předělané na prdelačky
23.10.2008 | hecht | Tipy & triky | 3.069 zobrazení | 10 odpovědí
Jelikož mám starší broďáky prsačky na kterých jsem dokázal udělat skobu od kyčle až k laclu, napadlo mě že bych to zkusil předělat na zkrácenou verzi pod zadek (prdelačky).Má s tímto někdo už zkušenost ???
Nové druhy ryb
23.10.2008 | Robur | Ostatní ryby | 6.835 zobrazení | 33 odpovědí
tak si tak nějak bilancuji co se začíná objevovat za nové druhy, myslel jsem kdo ví na co nepřijdu a zase moc jich není. Co považujete za nové druhy, které se opět začínají chytat?
Naviják
23.10.2008 | spin | Navijáky | 2.412 zobrazení | žádná odpověď
Zdravím,vlastní,nebo vlastnil někdo z vás naviják CORMORAN Elbas 6Pi. Zajímají mě vaše názory na něj…funkčnost signalizátoru,životnost baterií,prostě vše.
Kevlarové lanko
22.10.2008 | baddy73 | Ostatní nádobíčko | 9.437 zobrazení | 25 odpovědí
Zdravím všechny. V sobotu mi při zdolávání štiky(50–60cm) prasklo kevlarové lanko.(nosnost do 5kg) Co myslíte, že bylo příčinou? Nekvalitní materiál nebo je možné, že to štika přepilovala. Podotýkám, že ten návazec měním před každým lovem.
Chytání ve Švédsku
21.10.2008 | Tomeš | Rybaření v zahraničí | 6.529 zobrazení | 41 odpovědí
Zdravim všechny příznivce přívlače.Na jaře příštího roku by jsem chtěl vyrazit do Švé=dska na naše zubaté kamarády a touhle cestou hledám kamarády,kteří by jeli semnou.
Náhradní přezka k broďákům
19.10.2008 | Marfi69 | Tipy & triky | 3.273 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj – chtěl bych se zeptat kde se dá sehnat náhradní přezka k broďákům (bohužel jsem jednu ztratil při své vycházece). Zkoušel jsem přímo výrobce KOH-I-NOOR, obchod „kutil“ kde mají všechny možné, /jen ne tu co potřebuji/ ale i galanterii, ale bohužel vše bez úspěchu
Kordula u Rouchovan
19.10.2008 | Robur | Domácí revíry | 2.357 zobrazení | žádná odpověď
Znáte to tam někdo, dnes jsem tam byl viz. výňatek z dnešního lovu. Kdysi to mohlo být hezké.
KDyž jsem tam složitě dojeli, tak jsem našli 1,5 hektaru komplet porostlý zeleniskem, teď si nevzpomenu, jak se to jmenuje, ale takové zelené malé destičky. No tedy abych nekecal, tak 5m čtverečncíh bylo volných. Takže jsem jelí Pápá
Tipovací soutěž o DVD
16.10.2008 | HaD | chytej.cz | 15.057 zobrazení | 183 odpovědí
Chcete vyhrát dvě nová DVD z Edice CHYTEJ.CZ dle vlastního výběru?
- Tipněte si, kolik střihů má nový film o rybolovu v Norsku o délce necelých 150 minut. Ten, kdo bude s tipem nejblíže, může si vybrat 2 DVD z Edice CHYTEJ.CZ.
- Tipněte si, kolik podvodních záběrů celkem uvidíte ve stejném DVD. Ten, kdo bude s tipem nejblíže, získá DVD zdarma.
Každý může tipovat pouze jedenkrát.
Bivakování
15.10.2008 | javasaki | Legislativa | 3.970 zobrazení | 4 odpovědi
Zajímalo by mne když je stanování mimo kempy zakázané jak je to s bivakovánim.
Proutek na feeder..
15.10.2008 | EDYS | Feeder | 6.123 zobrazení | 36 odpovědí
Chtel bych par rad jaky proutek an reku kolem 30–40 metru..mista lovu pod splavem, klidnejsi casti atd..ryba:kapr,parma,cejn ale i vsechno ostatni..a cena tak kolem 1500
mam par vybranych co na ne rikate?
Podzimní návnady pro kapry.
15.10.2008 | sgt.mooody | Kaprařina | 4.940 zobrazení | 7 odpovědí
Nevíte na co ted nejvíce berou kapříci?Myslim si že když už je tu ten podzim tak asi budou potřebovat nákou lehčí potravu,mě se ted na podzim zatim nejvíce projevila pařená houska,co vám???
pouštění ryb - případný úhyn
15.10.2008 | petr.esox | Legislativa | 6.515 zobrazení | 30 odpovědí
Zdar, nevím jestli tady toto téma už nebylo, ale zajímal by mě názor na pouštění ryb a jejich případný úhyn. četl jsem i články kde píší, že 70% puštěných ryb uhyne. Sám tomu vůbec nevěřím. Jelikož drtivou většinu ryb pouštím, tak dodržuji zásadní pravidla. Vyháčkování probíhá ve vodě, rybu se snažím zdolat rychle a většinou nepoužívám protihroty. Hlouběji zapíchnuté háčky střihám. Někdy však ale mám černé myšlenky, jestli mnou puštěná ryba nezahyne. To bych ji pak snad raději nechytal. O víkendu jsem pouštěl bolena, který měl twistra zaháknutého za žaberní oblouk. Opravdu jsem ho lehce vyprostil, ale přece jen bolen trošku krvácel. Přežil to? Kolik ryb přežije šetrný zásah rybáře?
Vánoční ryby.
13.10.2008 | sgt.mooody | Vánoce | 7.319 zobrazení | 57 odpovědí
Ulovíte si svoji rybu na vánoce a nebo si ji koupíte.Dáte si vánočního kapříka a nebo jako specialitu nákej jinej druh ryby.A nebo si rači prostě jen dáte řízek s bramborovim salátem.Zasílejte odpovědi a uvidí se co se na vánoce konzumuje nejvíce.