Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Výroba rotaček, plandavek atd. necteno

5.9.2008 | lacika3000 | Tipy & triky | 16.506 zobrazení | 109 odpovědí

chcel by som sa vas spitat ze ako ste zacinali s touto vyrobou ..ake materiale pouzivate atd…dakujem

Chub necteno

4.9.2008 | Patula | Pruty | 2.484 zobrazení | 3 odpovědi

prosím nemáte někdo nějakou zkušenost s registrací prutů Chub?dík

Světlo necteno

4.9.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 6.411 zobrazení | 41 odpovědí

Čím svítíte při nočním rybolovu? Jak na pruty, tak na ruce. Případně zda si myslíte, že to rybám vadí či odrazuje? Kladu tuto otázku v kontextu orlického videa a lovu nonstop, kdy je povinost mít místo lovu i světelně označeno.

Mušky nemušky necteno

3.9.2008 | Robur | Muškaření | 7.721 zobrazení | 32 odpovědí

Zaujal mě termín Chytací mucha a mucha umělecké dílo tzv. display mucha. Rád se na to dívám a někteří třeba ani neví, že existují i mušky imutující jiné věci než hmyz. Tak sem prosím něco hoďte, ať se můžeme kochat. Např. muška ráček, chlebovka atd.. Nechám to na vás páni muškaři.

Labe necteno

3.9.2008 | sgt.mooody | Sumcařina | 2.890 zobrazení | 2 odpovědi

Jelikož já rád jezdím na Labe a už odtamtud mám pár pěkných sumečků,tak podme pokecat o vašich sumčích úlovků z Labe za tenhle rok.Pochlub te se,a po případě napište i na jakou metodu lovu jste je chytili.Petrův zdar.

ÚN Hněvkovice necteno

2.9.2008 | Monty31 | Domácí revíry | 4.619 zobrazení | 16 odpovědí

Ahoj všichni, chceme jet na víkend na VN (Hněvkovice) ale nemám ponětí kam se může zajet a přespat ve stanu případně v autě. Obracím se proto na znalce tohoto revíru o radu kudy kam. Prostě si zachytat a pohoda. Za radu děkuji a přeji hodně záběrů. Monty

ÚN Pastviny necteno

2.9.2008 | baddy73 | Domácí revíry | 3.546 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím,Na víkend jedu do okolí Pastvinské přehrady.Beru si sebou přívlačák, tak by mě zajímalo jak to na téhle přehradě vypadá s dravci.

Revíry se zakázanou přívlačí necteno

1.9.2008 | skwor | Legislativa | 3.684 zobrazení | 18 odpovědí

Co si o tomto přežitku myslíte? Bohužel i v dnešní době vznikají revíry, kde mají přednost rybáři s nastraženou mrtvou rybkou (jak končí jejich úlovky všichni víme), zatímco vláčkaři jsou na těchto revírech diskriminovaní. Není třeba zmiňovat se o tom, že na těchto zákazech mají svůj podíl právě ti, kteří nastražují rybičky.

Kam na pražskou povolenku na dravé ryby? necteno

1.9.2008 | Maradonak | Dravci | 3.692 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, všechny vás zdravím. Už asi měsíc chodím na tůně na Vltavě poblíž Kralup. Za tu dobu jsem chytnul jen pár malých sumců a trůmenů. Tak se váš táži, kam si jít pořádně chytat dravce? Nejvíce mě láká nějaký rybník či přehrádka. Slapy mám taky ozkoušené, momentálně taky mrtvé. Děkuji za odpovědi…

ryby a hloubka necteno

1.9.2008 | Stroft | Tipy & triky | 2.827 zobrazení | 8 odpovědí

Rád bych dostal odpověď na otázku v jakých hloubchách se může zdržovat sladkovodní ryba u nás v ČR.Hlavně mě zajímá candát a okoun.Často vidávám na sonaru v 5O metrové hloubce hejna ryb.Cejny bych typoval ale jinak.....?

Pruty SKORPION necteno

1.9.2008 | Budulman | Pruty | 1.907 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj, tak po 15ti letech chci opět začít s rybařením, chci se zeptat na prut a naviják zn. SKORPION, má cenu je kupovat nebo je to nějaký shit? Díky moc za rady a názory.

Nadlehčování boilie necteno

1.9.2008 | Michal2 | Kaprařina | 2.928 zobrazení | 9 odpovědí

Chci se zeptat cim se ma nadlehcovat neplovouci boilie aby se ve vode vznaselo a nezapadalo do bahna........Dekuji za vsechny odpovědi

VN Vranov chata „Pod Borovicí“, Bítov - Horka necteno

31.8.2008 | cruel00 | Ubytování | 4.263 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj.Nebyl ste už někdo náhodou ubytovaný na této chatě?Potřeboval bych nějaký info o vodě,fotky okolí a od vody a tak.Za rok bysme tam chtěli jet na tejden na ryby.tak scháníme náký info ješte přd tim než to zamluvíme,díky

Ryby a ovoce. necteno

31.8.2008 | Piranha | Tipy & triky | 9.298 zobrazení | 71 odpovědí

Zajímalo by mne, jaké máte zkušenosti s lovem ryb na ovoce.Ať je to položená, či plavaná, banán či naše, nebo i exotičtější ovoce.Já osobně lovil pouze na třešně a docela úspěšně.Na DVD s Mírou Horáčkem (ospreyem) se ukazuje i lov na švestky a meruňky.Máte někdo zkušenosti?

Nej rybářská delikatesa necteno

29.8.2008 | Robur | Recepty | 31.476 zobrazení | 142 odpovědí

Srdečně zdravím příznivce mých fór a květáku. Dost srandy. Právě jsem se vrátil z nákupu a chtěl bych po vás anketku, který rybí výrobek na trhu považujete za nejlepší, případně upozornění na nejhorší. Možná by šlo dát ještě podkategorie 1/ pultová specialita – různí slanečci, zavináče, uzené dobroty atp. 2/ mražené a hotovky – jako rybí prsty, filé 3/ mořské potvory 4/konzery – sardinky atd. 5/ ryby v restauracích atd. Pokdu to považujete za nutné, napište i kde jste kupovali. Neplácejte sem recepty, to je jiná kategorie.

Kam jít vláčet v okolí Prahy?? necteno

29.8.2008 | Tomeš | Domácí revíry | 4.265 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravim všechny vláčkaře z okolí Prahy.jsem tady nový a byl bych moc rád kdyby mi dal někdo pár tipu kam vyrazit s vlacakem v okoli Prahy.Nejlépe Vlta­va

Sokolovsko, kam? necteno

29.8.2008 | BikeFisher | Přívlač | 2.320 zobrazení | 1 odpověď

Ctel bych poprosit o nejaky typ na Ohri ci nejake jine reviry, zejmena na vláčku. Chodim hodne k jezu k Černáku, ale chtelo by to uz nakou zmenu. Predem dekuji

Rybolov v Dánsku. necteno

27.8.2008 | NNufinka | Rybaření v zahraničí | 14.312 zobrazení | 13 odpovědí

Dobrý den, měla bych jeden snad né moc blbej dotaz. V půlce září jedem s přítelem asi na 10dní do Dánska. On je fotograf no a já se tam budu celkem dobře nudit. Kamkoliv jetdíme tak vždycky s prutem. Občas se mi něco podaří chytit ale není to ono. Potřebovala bych poradit jak na to… :-) Prut mám, myslím celkem dobrý. Tak co dokoupit sebou atd.. Dočetla jsem se že jsou potřeba nějaký povolenky což by neměl být problém sehnat. Budu ráda za každou skušenost a radu. Klidně prosím i piště na mejl NNufinka@seznam.cz Moc díky.

Traper -slozeni smesi necteno

27.8.2008 | looki | Feeder | 2.670 zobrazení | 1 odpověď

jiz dlouho pouzivam krmeni znacky Traper ku velke spokojenosti.Zacalo mi ale vrtat hlavou z ceho se ty jednotlive smesi skladaji?! nevite nekdo o nejakych www strankach kde bych nasel slozeni ?? vyrobci tvrdi
ze vse je prirodni- tak at to dokazou a poskytnou na sackach s krmenim i slozeni,ne?! mate nekdo tuseni
o tom slozeni??

Vraždění necteno

27.8.2008 | Raf | Legislativa | 4.578 zobrazení | 26 odpovědí

Byl jsem poprvé rybařit na další krásné tůni u Labe. Míst ze kterých se v těchto džunglích dá rybařit není příliš, a tak jsem si sedl na místo odcházejícího místního rybáře. Lovil jsem nějakých pět minut, když jsem zaslechl za sebou v trávě šustění. Podíval jsem se jaký živočich hluk činí a byl velmi překvapen, když jsem spatřil zhasínajícího sumečka amerického. Při podrobnějším průzkumu místa jsem objevil dalšího trumana – tentokrát již mrtvého – rozežraného od hlodavců a vos. Až poté co jsem tu sám nachytal několik desítek trumanů a začali mě taky trochu štvát (ač mám tuto rybu strašně rád), mi došlo, že se ryby neoctly na břehu jen tak, že jim tady místní vyhlásili válku a cíleně je vybíjí. Téma „plevelných ryb“ na pstruhových vodách už je poměrně profláklé. Na těchto přírodních vodách ale není „nepřítel“ přímo definován. Jak byste problém přemnožených trumanů, karasů stříbřitých, cejnů nebo jakýchkoli jiných ryb řešili vy? Je cesta co chytnu hodim za sebe na břeh správná? Neměl by v tomto mnohem aktivněji postupovat rybářský svaz? Nebo to časem srovná sama příroda?