Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Barvení červů
6.9.2008 | Michal/ | Bílá ryba | 5.459 zobrazení | 29 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jestli si někdo barvíte doma červy. Pokud ano tak napište prosím jak a čím :)
Výroba rotaček, plandavek atd.
5.9.2008 | lacika3000 | Tipy & triky | 16.753 zobrazení | 109 odpovědí
chcel by som sa vas spitat ze ako ste zacinali s touto vyrobou ..ake materiale pouzivate atd…dakujem
Chub
4.9.2008 | Patula | Pruty | 2.533 zobrazení | 3 odpovědi
prosím nemáte někdo nějakou zkušenost s registrací prutů Chub?dík
Světlo
4.9.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 6.560 zobrazení | 41 odpovědí
Čím svítíte při nočním rybolovu? Jak na pruty, tak na ruce. Případně zda si myslíte, že to rybám vadí či odrazuje? Kladu tuto otázku v kontextu orlického videa a lovu nonstop, kdy je povinost mít místo lovu i světelně označeno.
Mušky nemušky
3.9.2008 | Robur | Muškaření | 7.869 zobrazení | 32 odpovědí
Zaujal mě termín Chytací mucha a mucha umělecké dílo tzv. display mucha. Rád se na to dívám a někteří třeba ani neví, že existují i mušky imutující jiné věci než hmyz. Tak sem prosím něco hoďte, ať se můžeme kochat. Např. muška ráček, chlebovka atd.. Nechám to na vás páni muškaři.
Labe
3.9.2008 | sgt.mooody | Sumcařina | 2.934 zobrazení | 2 odpovědi
Jelikož já rád jezdím na Labe a už odtamtud mám pár pěkných sumečků,tak podme pokecat o vašich sumčích úlovků z Labe za tenhle rok.Pochlub te se,a po případě napište i na jakou metodu lovu jste je chytili.Petrův zdar.
ÚN Hněvkovice
2.9.2008 | Monty31 | Domácí revíry | 4.672 zobrazení | 16 odpovědí
Ahoj všichni, chceme jet na víkend na VN (Hněvkovice) ale nemám ponětí kam se může zajet a přespat ve stanu případně v autě. Obracím se proto na znalce tohoto revíru o radu kudy kam. Prostě si zachytat a pohoda. Za radu děkuji a přeji hodně záběrů. Monty
ÚN Pastviny
2.9.2008 | baddy73 | Domácí revíry | 3.622 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím,Na víkend jedu do okolí Pastvinské přehrady.Beru si sebou přívlačák, tak by mě zajímalo jak to na téhle přehradě vypadá s dravci.
Revíry se zakázanou přívlačí
1.9.2008 | skwor | Legislativa | 3.745 zobrazení | 18 odpovědí
Co si o tomto přežitku myslíte? Bohužel i v dnešní době vznikají revíry, kde mají přednost rybáři s nastraženou mrtvou rybkou (jak končí jejich úlovky všichni víme), zatímco vláčkaři jsou na těchto revírech diskriminovaní. Není třeba zmiňovat se o tom, že na těchto zákazech mají svůj podíl právě ti, kteří nastražují rybičky.
Kam na pražskou povolenku na dravé ryby?
1.9.2008 | Maradonak | Dravci | 3.744 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, všechny vás zdravím. Už asi měsíc chodím na tůně na Vltavě poblíž Kralup. Za tu dobu jsem chytnul jen pár malých sumců a trůmenů. Tak se váš táži, kam si jít pořádně chytat dravce? Nejvíce mě láká nějaký rybník či přehrádka. Slapy mám taky ozkoušené, momentálně taky mrtvé. Děkuji za odpovědi…
ryby a hloubka
1.9.2008 | Stroft | Tipy & triky | 2.884 zobrazení | 8 odpovědí
Rád bych dostal odpověď na otázku v jakých hloubchách se může zdržovat sladkovodní ryba u nás v ČR.Hlavně mě zajímá candát a okoun.Často vidávám na sonaru v 5O metrové hloubce hejna ryb.Cejny bych typoval ale jinak.....?
Pruty SKORPION
1.9.2008 | Budulman | Pruty | 1.955 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj, tak po 15ti letech chci opět začít s rybařením, chci se zeptat na prut a naviják zn. SKORPION, má cenu je kupovat nebo je to nějaký shit? Díky moc za rady a názory.
Nadlehčování boilie
1.9.2008 | Michal2 | Kaprařina | 2.980 zobrazení | 9 odpovědí
Chci se zeptat cim se ma nadlehcovat neplovouci boilie aby se ve vode vznaselo a nezapadalo do bahna........Dekuji za vsechny odpovědi
VN Vranov chata „Pod Borovicí“, Bítov - Horka
31.8.2008 | cruel00 | Ubytování | 4.325 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj.Nebyl ste už někdo náhodou ubytovaný na této chatě?Potřeboval bych nějaký info o vodě,fotky okolí a od vody a tak.Za rok bysme tam chtěli jet na tejden na ryby.tak scháníme náký info ješte přd tim než to zamluvíme,díky
Ryby a ovoce.
31.8.2008 | Piranha | Tipy & triky | 9.470 zobrazení | 71 odpovědí
Zajímalo by mne, jaké máte zkušenosti s lovem ryb na ovoce.Ať je to položená, či plavaná, banán či naše, nebo i exotičtější ovoce.Já osobně lovil pouze na třešně a docela úspěšně.Na DVD s Mírou Horáčkem (ospreyem) se ukazuje i lov na švestky a meruňky.Máte někdo zkušenosti?
Nej rybářská delikatesa
29.8.2008 | Robur | Recepty | 31.869 zobrazení | 142 odpovědí
Srdečně zdravím příznivce mých fór a květáku. Dost srandy. Právě jsem se vrátil z nákupu a chtěl bych po vás anketku, který rybí výrobek na trhu považujete za nejlepší, případně upozornění na nejhorší. Možná by šlo dát ještě podkategorie 1/ pultová specialita – různí slanečci, zavináče, uzené dobroty atp. 2/ mražené a hotovky – jako rybí prsty, filé 3/ mořské potvory 4/konzery – sardinky atd. 5/ ryby v restauracích atd. Pokdu to považujete za nutné, napište i kde jste kupovali. Neplácejte sem recepty, to je jiná kategorie.
Kam jít vláčet v okolí Prahy??
29.8.2008 | Tomeš | Domácí revíry | 4.337 zobrazení | 11 odpovědí
Zdravim všechny vláčkaře z okolí Prahy.jsem tady nový a byl bych moc rád kdyby mi dal někdo pár tipu kam vyrazit s vlacakem v okoli Prahy.Nejlépe Vltava
Sokolovsko, kam?
29.8.2008 | BikeFisher | Přívlač | 2.376 zobrazení | 1 odpověď
Ctel bych poprosit o nejaky typ na Ohri ci nejake jine reviry, zejmena na vláčku. Chodim hodne k jezu k Černáku, ale chtelo by to uz nakou zmenu. Predem dekuji
Rybolov v Dánsku.
27.8.2008 | NNufinka | Rybaření v zahraničí | 14.500 zobrazení | 13 odpovědí
Dobrý den, měla bych jeden snad né moc blbej dotaz. V půlce září jedem s přítelem asi na 10dní do Dánska. On je fotograf no a já se tam budu celkem dobře nudit. Kamkoliv jetdíme tak vždycky s prutem. Občas se mi něco podaří chytit ale není to ono. Potřebovala bych poradit jak na to… :-) Prut mám, myslím celkem dobrý. Tak co dokoupit sebou atd.. Dočetla jsem se že jsou potřeba nějaký povolenky což by neměl být problém sehnat. Budu ráda za každou skušenost a radu. Klidně prosím i piště na mejl NNufinka@seznam.cz Moc díky.
Traper -slozeni smesi
27.8.2008 | looki | Feeder | 2.709 zobrazení | 1 odpověď
jiz dlouho pouzivam krmeni znacky Traper ku velke spokojenosti.Zacalo mi ale
vrtat hlavou z ceho se ty jednotlive smesi skladaji?! nevite nekdo o nejakych
www strankach kde bych nasel slozeni ?? vyrobci tvrdi
ze vse je prirodni- tak at to dokazou a poskytnou na sackach s krmenim
i slozeni,ne?! mate nekdo tuseni
o tom slozeni??