Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lov ryb z hladiny necteno

27.7.2008 | okoun27 | Plavaná | 22.389 zobrazení | 56 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s lovem na hladině na pečivo a na chleba.

Chytej odra a olše !!! necteno

27.7.2008 | okoun27 | Domácí revíry | 1.910 zobrazení | 4 odpovědi

Chtěl bych se zeptat jaké máte úlovky s těchto revírů

Candát na položenou necteno

26.7.2008 | Radim11 | Položená | 11.825 zobrazení | 17 odpovědí

zdarec rybáři. mám jeden docela složitej dotaz. Včera sem chytal candaty na položenou – chytal sem na signalizator a na druhe vidličce sem mel pripevneny swinger ktery sem pripnul HNED za otevřený přesmykač!!! jak mi zabral candat tak to hned pustil. nevim kde jsem udělal chybu a myslim si ze na vypnuti swingru musi byt velky tlak a candat jak to uciti tak to pusti:-( jakej mate nazor vy?? nema na to vliv postaveni prutu neob delka swingru…??

Máte s nimi skušenosti ? necteno

24.7.2008 | Renegade | Pruty | 2.480 zobrazení | 10 odpovědí

Má někdo skušenost s pruty Shakespear ??

RYBÁŘI x VODÁCI necteno

24.7.2008 | vagi | Vaše názory | 12.303 zobrazení | 86 odpovědí

RYBÁŘI x VODÁCIVzhledem k tomu, že jsem na vodě zažil již několik konfliktů s rybáři (naposledy minulý týden), zajímá mě váš názor a zkušenosti. Musím se přiznat, že vzhledem k tomu, že jsem také rybář, bývám tolerantní. Ale někdy to bývá velmi vypjaté, když mí kolegové vodáci se např. chystají hodit do vody sprostého rybáře, který má nataženou kačenu přes celou šířku Berounky až k protější skále metr od ní a strašně se diví, že chceme projet… :-) Naopak, když někdo hlásí ze břehu, ochotně se vyhýbáme dostatečně velkým obloukem.

Rybáři z Radnic na Rokycansku a okolí necteno

24.7.2008 | Kulik | chytej.cz | 3.932 zobrazení | 16 odpovědí

Ozvěte se kdo jste z těchto končin. Jde mi o seznámení se, diskusi o vodě a rybách a případně i posezení u pivka nebo vody na rybách. Takže, Petrův zdar o pište!

Slapy-aktuálně necteno

24.7.2008 | Futureriver | Domácí revíry | 1.966 zobrazení | 1 odpověď

Jak to tam bere Na Slapské přehradě? Chystám se tam v srpnu, chatku už neměli,tak bohužel do stanu-máte někdo zkušenosti, že jste měli postavenej stan a chodili na ryby(je trochu..problém lednička atd.. ale všechno je jednou poprvé.. Předem dík za rady Petrův Zdar

Nástrahy: slimáci necteno

22.7.2008 | Radim11 | Ryby | 10.243 zobrazení | 33 odpovědí

petrův zdar;-) chci se tak optat jaké máte zkušenousti s chytáním na slimáky?? A jestli nějaké máte tak co na ně vlastně chytáte a jakou rybolovnou technikou?? Díky za všechny odpovědi;-) zdarec a přeji hodně pěkných úlovnků…

Lov candáta na mrtvou rybku necteno

21.7.2008 | okoun27 | Dravci | 26.829 zobrazení | 40 odpovědí

Zdar rybáři,potřeboval bych poradit jak chytit candáta na mrtvou rybku nebo nějakým jiným způsobem,už jsem to párkrát zkoušel ,ale nic jsem nechytil tak vas prosím o radu. Díky za jakoukoliv radu nebo pomoc.Zdar

jak chytit candáta??? necteno

21.7.2008 | okoun27 | Dravci | 9.139 zobrazení | 20 odpovědí

montáže ,nástrahy ,plavaná,polo­žená,přívlač na candáta

malá anketka pro vláčkaře necteno

19.7.2008 | inspo | Přívlač | 9.763 zobrazení | 99 odpovědí

Když jsem se dnes vracel od vody a truchlil nad další třpytkou, o kterou jsem přišel, tak mě tak napadlo udělat takovou anketku. Zajímalo by mě o kolik nástrah každoročně obohotíte naše vody, případně stromy :-)

Naviják na přívlač necteno

18.7.2008 | moezzz | Navijáky | 4.128 zobrazení | 24 odpovědí

Jsem vlastníkem přívlačového proutku Fenwick Iron Hawk, 270 cm, 3–15g. Už delší dobu se poohlížím po nějakém slušnějším navijáku, ale pořád si neumím vybrat. Má cenová hranice je někde okolo 4000,– Kč. Preferuju značku Shimano, ale není to podmínka. Díky za rady

Sumec na popa necteno

18.7.2008 | fila | Sumcařina | 3.854 zobrazení | 24 odpovědí

Ahoj, zkoušel jste někdo sumce na velkého popa?Koupil mi ho kamarád a přemýšlím o jeho využití.Několikrát jsem ho namočil,ale po pár hodech jsem se vrátil zase k plandavce.Nemám v něj důvěru.Dělá na hladině slušný bordel,tak mi napadlo, jestli by nenaštval sumce.Dík za info.

echolot necteno

18.7.2008 | stikar | Ostatní nádobíčko | 2.021 zobrazení | 1 odpověď

prosim jaky mi muzete poradit echolot do 5000kc,ktery muzu pouzivat i bez lodky,pokud to funguje,moc o tom nvm,ale znamy si ho chce koupit,dekuji moc

Fotka úhoře aduháka necteno

17.7.2008 | Robur | Dravci | 6.647 zobrazení | 33 odpovědí

Píšu článek o úhořích a obludném duhákovi, může prosím pposlat nějaké pěkné fotky, elektronicky na robert.valek//vol­ny.cz. Fotky zveřejním, pokud chcete zmínit autorství, tak to napište. Díky

Tismenice 1 - Jordán v Táboře necteno

16.7.2008 | esox | Legislativa | 1.994 zobrazení | 4 odpovědi

Někde jsem slyšel, že se na tomhle rybníku nesmí krmit a ani používat krmítka. Kdysi sem tam jezdil a letos v září bych chtěl zase. Nevíte někdo, jak to tedy je?

Jak na Lipně necteno

15.7.2008 | r.o.b.a | Domácí revíry | 2.667 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj všem, kolem 15.8. se chystám s karavanem a lodí na Lipno k Horní Plané, pravděpodobně na ranč u Kukačků. Hodlám chytat dá se říci vše, ale chtěl bych hlavně přívlač. Echolot mám, tak snad pomůže. Ale budu vděčen za každou radu, máte-li někdo zkušenosti s tímto místem. Předem díky.

Ryb. uspechy na rybnice Hodkov necteno

14.7.2008 | grinner | Domácí revíry | 2.760 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravim vsechny, mam na vas prozbu…chytal jste tady z vas nekdo na tomto rybnice( rybnik hodkov).nasel jsem tento rybnik v jednom casopise a zaujal me.premyslim o nasteve a nevim zda to ma vubec cenu,tak prosim zdelte mi vase skusenosti s timto rybnikem..predem dekuji za odpoved a mej te se

Jak se dostat do přívláčové ligy necteno

14.7.2008 | -zruseno | Závody | 7.162 zobrazení | 46 odpovědí

Chtěl bych se dostat do přívlačové ligi ale nevim jak.

Dip na dravce necteno

13.7.2008 | Venouš | Přívlač | 5.299 zobrazení | 15 odpovědí

Používáte někdo dip na umělé násrahy na dravce??? Máte s tím nějaké zkušenosti???