Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Jak na Lipně
13.7.2008 | r.o.b.a | Domácí revíry | 1.961 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj Všem kolem 15.8 se chystám s karavanem a lodí na Lipno k Horní Plané pravděpodobně na ranč u Kukačků hodlám chytat dá se říci vše, ale chtěl bych hlavně přívlač echolot mám tak snad pomůže. Ale budu vděčen za každou radu máte li někdo zkušenosti s tímto místem předem díky
woblery RedBass
13.7.2008 | inspo | Přívlač | 3.466 zobrazení | 19 odpovědí
Chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s těmito woblery. Ja si koupil letos na výstavě v Brně tři kousky. Dva chodí pěkně a jeden (imitace štiky) nechodí (uhýbá na jednu stranu a má snahu rotovat). Při bližším zkoumání se mi zdá, že má lehce vyhnutou lopatku. Jinak vypadají moc hezky za tu cenu.
Ochrana korku na prutu
12.7.2008 | ART | Pruty | 15.674 zobrazení | 58 odpovědí
Docela by mě zajímalo jak ochraňujete korkové držadla na vašich miláčcích. Dost se mi špiňí a bojim se, že částým čištěním korek popraská.
Jak dlouho vydrží boilie
12.7.2008 | kachnator | Kaprařina | 3.204 zobrazení | 10 odpovědí
Chci se zeptat jak dlouho mi vydrží použitelné boilie když ho uvařím a nechám 2 dny vyschnout?Jedu na týdenní výpravu a nemám ho jak uchovávat mražené.Díky.
Rybaření v ptačí rezervaci
11.7.2008 | KULKIN | Legislativa | 2.132 zobrazení | 2 odpovědi
Před pár lety udělali ochránci přírody z mého oblíbeného revíru ptačí rezervaci, která byla vyjmuta z rybářských revírů. Chci se zeptat, zda-li se tam může rybařit ? bez pokuty, samozřejmě, děkuji za odpovědi.
Rybářský kemp
11.7.2008 | Futureriver | Domácí revíry | 6.611 zobrazení | 2 odpovědi
ahoj rybáři rád bych o prázdniny v srpnu vyrazil do nějakého pěkného kempu s pěknou vodou..a hlavně s rybama :) (nejlépe i s dravcema)u nás jich totiž moc neni. anevím kam?(Nejlépe ve středních Čechách ale i ostatní Čechy.)(Představoval bych si chatku s mrazákem,nejsem masař ale jednu nebo dvě rybky bych si přivezl. Předem děkuji za nabídky těm, který mají kempy osvědčené:) ahoj
Barva vnadici sněsi?
10.7.2008 | jarek b | Položená | 2.660 zobrazení | 7 odpovědí
Jakou barvu vnadici směsi používáte? Kdy?Kde?Na jaký druh ryby?
Kolik věcí si berete na týden na ryby?
10.7.2008 | _*Aston_* | Ostatní nádobíčko | 3.239 zobrazení | 18 odpovědí
Znám jednoho blázna ten si bere plný AUTO Fabia combi :D 13 prutů,3 tašky s oblečením a asi dalších 10 tašek s krmením? to je tak na měsíc nemyslíte:-D?auto je vždycky naložený AŽ po střechu ja musím sedet schovanej mezi věcma:-D
Oslava 2 a 3
10.7.2008 | Robur | Domácí revíry | 2.290 zobrazení | 2 odpovědi
jedu zítra pod Kurosplepy na mlýn Skřipina vyzvednout děti z chaty, nemáte nějaké info o těchto revírech, mlýn utváří hranici revíru. Potřebuji info spíš o vláčce. Tak se čiňtě, ať jsem teoreticky vybaven. Pokud to někomu pomůže, tak rozhodně rybyu domu vézt nechci a můžete radit i osobkou pokud nechcete zprofanovat top místa. Díky.
Jak si NEuvařit plovoucí Boile
8.7.2008 | Sotík | Kaprařina | 2.333 zobrazení | 8 odpovědí
Chtěl by jse zeptat jaká chyba při vaření domácího boile způsobí vznášení boile. Předem děkuji za každou odpověď.
Gumene nastrahy - varenie a dipovanie
8.7.2008 | LuboO | Přívlač | 43.502 zobrazení | 89 odpovědí
Viac krat som cital o zvysovani kvality gumovych nastrah varenim, vraj su maksie, maju lepsi pohyb vo vode. Len som nikde nenasiel, kolko sa maju varit, pripadne ine finty, ci sa mozu varit aj s jigovymi hlavickami a ci je mozne dipovat nastrahy pocas tohto varenia napr. pridanim kuska ryby. Poradite? Vdaka
rybolov v chorvatsku
8.7.2008 | pike-007 | Rybaření v zahraničí | 4.483 zobrazení | 6 odpovědí
Někde sem se dočetl že se v chorvatsku v moři kolem pobřeží dají nachytat úhoři, údajně na mrtvé rybky a dají se prý chytit kousky kolem 80 cm. Nevíte o tom někdo něco víc.
Vlasec na přívlač
8.7.2008 | Venouš | Ostatní nádobíčko | 10.490 zobrazení | 50 odpovědí
Prosím poraďte mi nějaký velmi kvalitní vlasec na přívlač.Předem děkuji
Bordel u vody.
7.7.2008 | Cormac | Legislativa | 8.361 zobrazení | 63 odpovědí
Lidi vzpamatujte se! Mrzí mě, že jsou i mezi námy rybáři, s odpuštění, taková hovada. Je takovej prolém si od vody odnést všechno, co jste si tam donesli? Před týdnem jsem z Dyje odcházel s pěti petláhvema. Ani jedna nebyla moje, ale nechat to tam mě byla hanba. Krabičky od cigár, skleničky od červů to všechno zůstává po kom? Je to nutný? To mě fakt sejří. Těm kterých se to netýká (nedělaj bordel) Petrův Zdar. Těm kterých se to týká (dělaj bordel) Nasrat!
LRU feeder v Mlekojedech
6.7.2008 | farnas | Závody | 2.551 zobrazení | 5 odpovědí
LRU feeder v Mlekojedech -Lovosice pujdete se podivat
Nove rybarske porady
5.7.2008 | farnas | chytej.cz | 2.623 zobrazení | 7 odpovědí
Nevite jestli se na televizny obrazovky nechysta nejaky rybarsky porad či film
woblery Mitchell
5.7.2008 | inspo | Přívlač | 2.664 zobrazení | 21 odpovědí
Zdravím. Chtěl bych se poptat na to, jaké máte zkušenosti s těmito woblery. Já byl včera dokoupit v krámě nějaké nástrahy a když jsem odcházel, tak jsem si všiml, že mají ve výprodeji právě tyto woblery, a tak jsem jeden na zkoušku koupil. Byly za rozumnou cenu, tak uvažuji že bych jich koupil více, ale nerad kupuji zajíce v pytli :-)
Závody v přívlači a chytání bez protihrotů
5.7.2008 | Candátoman | Závody | 3.252 zobrazení | 8 odpovědí
Chystám se příští týden na Labe na předkolo krajského přeboru VČ, kde se má chytat na nástrahy bez protihrotů.Jelikož originál háčky bez protihrotu nemám, tak se chci zeptat, co se ještě na závodech toleruje. Stačí kleštičkama zamáčknutý protihrot nebo musí být úplně odbroušený? Po zamačknutí kleštičkama na háčku zůstává stejně drobný hrbolek, tak nevím,…:-(. Pokusím se vložit také foto, jak dopadl jigový háček po zamačknutí protihrotu, který se odlomil, ale stejně tam zůstal drobný výběžek. Prosím všechny zkušené závodníky o jejich komentář, abych věděl, jak moc (ne)dokonale se mám snažit háčky protihrotů zbavovat. Děkuji za vaše komentáře.
leskovec nad moravici
4.7.2008 | petta15 | Domácí revíry | 2.209 zobrazení | žádná odpověď
čauke nevite jak to bere v leskovci poradi někdo jak chytat jedu tam na dovču
Housenka
4.7.2008 | Zakin | Položená | 2.593 zobrazení | 4 odpovědi
Dnes jsem byl vláčet na Mži. Byl jsem bezrybka, ale po báglu mi lezla krásná housenka. Já vím, že to není rybářské téma, ale najde se nějakej entomolog a řekne mi čeho je to housenka. Jen tak pro zajímavost. Fotky jsou v fotoalbu – ZVLÁŠTNÍ ÚLOVEK. Díky