Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Úspěšná přívlač
2.7.2008 | Venouš | Přívlač | 8.380 zobrazení | 58 odpovědí
Jake máte názory na používání lanek,či pletenky,nebo ničeho při vláčení???
Sumec se udusil fotbalovým míčem
2.7.2008 | Zakin | Sumcařina | 6.753 zobrazení | 44 odpovědí
Četli jste dnes v Novinkách rubrika Koktejl, jak se v Německu udusil sumec mičudou? Škoda pěknýho sumce! Pro někoho to možná bude inspirace na co chytat :-) Žádný plandavky nebo woblery, kupte si kopačák a hurá vyrazit na sumíky :-)
pletená šňůra
2.7.2008 | frenki | Sumcařina | 3.047 zobrazení | 3 odpovědi
Pánové potřeboval bych poradit jakou pletenou šňůru si mám pořídit na sumce? Momentálně používám pletenou šňůru fireline krystal o průměru 0,17 na 10,2kg, ale moc s ní nejsem spokojený. Mohli by jste mi poradit děkuji za rady
Kamenička
1.7.2008 | runcajs | Domácí revíry | 2.232 zobrazení | žádná odpověď
čau, jaký máte zkušenosti s tímto revírem v JČ? Chci chytat hlavně okolo Nové Včelnice. Co je tady všechno za ryby. dík
Splávky Cralusso
29.6.2008 | olda | Plavaná | 5.554 zobrazení | 9 odpovědí
Splávky Cralusso surf float nechytáte na ně někdo jak se vám jeví viděl jsem video přišlo mi to jako perfekt
Vábení sumců
27.6.2008 | Leonardo | Sumcařina | 4.392 zobrazení | 4 odpovědi
Jak, kde, kdy a na co vábnit sumce?
Thajsko
27.6.2008 | farnas | Rybaření v zahraničí | 2.827 zobrazení | 1 odpověď
chytal jste nekdo v thajsku ryby na mori nebo na jezeru Mekongske sumce, na kolik takovy zajezd vyjde na osobu dekuji.
taška na přívlač
27.6.2008 | inspo | Přívlač | 14.835 zobrazení | 96 odpovědí
no už mě přestalo bavit pořad přehazovat věci z batohu, když jdu jednou vláčet jednou na plavanou a … Takže jsem se rozhodl koupit nějakou tašku na přívlač, tak bych se chtěl zeptat jakou byste mi doporučili … cena nerozhoduje, ale pokud bude do 1000 kč, tak to bude jen dobře :-) … díky za všechny názory.
je lepší vláčet ráno nebo večer?
26.6.2008 | inspo | Přívlač | 12.743 zobrazení | 57 odpovědí
Rád bych se dozvěděl jaký máte na to názor. Často mám totiž dilema, jestli jit vláčet večer s tím, že to ráno dospím nebo jít večer dříve spát a vyrazit ráno. Vím, že nejlépe by bylo chodit ráno i večer, ale to nejem z časovým důvodů nemohu. Já třeba chodím raději v podvečer, jelikož v tuhle dobu chytám více ryb a když se vrátím tak lehnu a spím jak dudek a nemusím brzy ráno vstávat celý rozlámaný :-) Díky za všechny názory.
Techniky rybaření a věk
25.6.2008 | Robur | chytej.cz | 3.982 zobrazení | 26 odpovědí
Mohu nadhodit téma, kdo se zde cítí nejstarším muškařem či vláčkařem, případně plavačkářem či feedrařem. Nebo se podělit o důvody zanechání aktivnějších způsobů rybolovu směrem k bobkařině či jiným alternativám. Ne že by alzhaimer klepal na dveře, spíš mě k tomu zamyšlení vede letošní vláčkařský propadák /zatím, to se musí zlomit/:-) a Ripkova masáž:-)).
Signalizátory
25.6.2008 | Bobs | Ostatní nádobíčko | 3.668 zobrazení | 11 odpovědí
Prosím potřeboal poradit s výběrem dvou signalizátorů+příposlech.Mohli byste mi napsat jaké bych si mel koupit cena by mela být okolo 6000Kč děkuji
Komjatice
25.6.2008 | Tibor | Kaprařina | 2.834 zobrazení | žádná odpověď
V dňoch 4.7. – 9.7. 2008 sa uskutoční na revíri Štrkovisko
Komjatice, spoločná rybačka. Je to akcia zaradená do II. ročníka C&R
Tour Slovakia, 2008, poriadaná pod patronátom C&R Klubu, o.z.
V praxi budete môcť vidieť rôzne druhy montáží pre lov kapra na boilies,
ktoré sú účinné a zároveň šetrné k rybe. Môžete sa naučiť a
vyskúšať si viazanie jednotlivých typov montáží, zostrojovanie rôznych
typov koncových udíc, prácu so sonarom a donekonečna kecať o kaprárine
a rybárčine s rybármi zo Slovenska aj Čiech. Ak budeme vedieť, radi Vám
zodpovieme všetky Vaše otázky. Vedenie Rybárskeho združenia Komjatice nám
vychádza v ústrety tým, že účastníkmom tejto akcie budú počas trvania
tejto akcie predávané povolenky na 24 hod. lov namiesto 350.- za sumu 250.-Sk
(aj pre občanov ČR) , za čo im pekne ďakujeme aj touto cestou. Pre
najúspešnejšieho lovca je pripravený „pohár pre naj-lovca podujatia“
!!! Zľacnené povolenky budú predávané iba na základe menného zoznamu
účastníkov, ktorý im koncom tohoto týždňa odovzdám. Máte šancu sa
prihlásiť ešte do konca tohoto týždňa t.j. do 29.6.2008. Tešíme sa na
osobné zoznámenie s tými, ktorí sa rozhodnú zúčastniť sa…
(kontakt – tibor@centrum.sk, tour@crklub.com)
LOV NONSTOP. Využijete této možnosti lovu ?
22.6.2008 | HaD | Legislativa | 6.876 zobrazení | 42 odpovědí
Zajímalo by mě, kdo a jak bude využívat možnosti lovu 24 hodin denně. Budete vláčet, kapřařit či sumcařit? Na jakých lokalitách a jak často? Využijete to pouze na jednom revíru či budete jezdit na více z nich?
Lanko na popa ???
20.6.2008 | Zakin | Přívlač | 6.653 zobrazení | 49 odpovědí
Chci se zeptat, jestli používáte lanko, když chytáte na popa? Díky
Lidská bezohlednost
20.6.2008 | Milano | Ryby | 7.007 zobrazení | 36 odpovědí
Stalo se vám už někdy, že si pohodově sedíte na rybách a vedle vás nebo naproti vám si sedne rybář, který i přes vaši zdvořilou žádost suše nahazuje do místa kde chytáte vy? Jestli jo tak jak jste s takovou bezohledností a drzostí naložili?
Slunečnice pestrá
20.6.2008 | Dědek64 | Ostatní ryby | 3.908 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj všem. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli někdo víte o revíru v Ostravě, nebo potom směrem přes Opavu na Bruntálsko, kde jsou slunečnice pestré. Díky.
Bolen Dravý
18.6.2008 | Kubajs | Dravci | 19.834 zobrazení | 170 odpovědí
No tak začala plná sezona a já stále nevím jak chytit bolena je to problém řeka je jich plná ale žádnej mi ještě ani neskočil po nástraze podělte se prosím o nějaký typ jak přelstít bolena vláčkou zkusil jsem i poperra
dovolená Zvíkovec
17.6.2008 | Mahoňák | Legislativa | 3.132 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, můžete mi prosím někdo pomoct? Jedu na dovolenou na Zvíkovec a nemůžu nikde najít kde si můžu vyřídit povolenku. Zda to jde na obecním úřadě? A taky nemáte tip na místa, kde můžu chodit na ryby? Dík všem
Přibližovadlo k vodě
17.6.2008 | vagi | Ostatní nádobíčko | 7.105 zobrazení | 48 odpovědí
Vážení kolegové, okolnosti a stále se zvyšující váha věcí, které nosím s sebou k vodě mě donutila poohlídnout se po nějakém vozítku, které všechno uveze. Mám na mysli např. nějakou čtyřkolku nebo malý traktůrek. Poraďte, do motorů moc nedělám. Děkuji.
Kam v Praze a okolí na candáty?
14.6.2008 | burak2000 | Domácí revíry | 3.079 zobrazení | 7 odpovědí
Kam v Praze a okolí na candáty?