Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Hájení necteno

12.6.2008 | Libor | Legislativa | 2.917 zobrazení | 3 odpovědi

Řěkne-li někdo v období do 15.6. že jde cíleně na parmy, tlouště atd. jedná tak proti řádu? Setkali jste se někdo někdy že by to byl problém s rybářskou stráží?

uryvek z řádu: (3) V rybářských revírech se zakazuje lov

a) vybraných druhů ryb po dobu jejich hájení z důvodu ochrany jejich rozmnožování,

Norsko necteno

11.6.2008 | t.m66 | Rybaření v zahraničí | 2.766 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj rybáři je mi 13 a rybařím už 4 rokem ,, jedna biologikářka ze školy mi řekla že jeho táta jezdí každy pulrok do norska , tak sem se chtěl zeptat na kolik by to vyšlo a jestli bych tam mohl jet..:)a jezdí nějaká banda pohodářů z okolí olomouce , přerova ? ? dík

Prut na privlac necteno

11.6.2008 | jirka88 | Pruty | 8.416 zobrazení | 46 odpovědí

prosim lidi mohli by jste mi poradit nejaky dobry prut na privlac dekuji vsem … abych se vesel nejlepe do 2 000,– popr trochu pres kdyby nekdo mel typ na nejaky dobry nvijak tak taky napiste :)

mašinka na boilies necteno

10.6.2008 | Droždí | Ostatní nádobíčko | 3.291 zobrazení | 6 odpovědí

Čau všichni chci se zeptat jestli někdo nevíte jak se da vyrobit tahle mašinka na boilies.Předem dík za odpověď!!

CO KDYŽ KAPŘI BOILIES NA URČITÉ VODĚ NEZNAJÍ necteno

10.6.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 6.974 zobrazení | 36 odpovědí

Myslíte že jde chytat kapry na boilies i když se na tom rybníku nikdy na tuto nástrahu nikdy nechytalo?

ÚN Lipno necteno

7.6.2008 | kamcasik | Domácí revíry | 2.320 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím! V pondělí odjíždím na Lipno..Neznáte to někdo v okolí VZ Lipno Hůrka a v okolí Černé v Pošumaví? Cílová ryba- kapr, popř sumec…Děkuji za případnou pomoc…

Nový program pro rybáře necteno

4.6.2008 | Zakin | Ryby | 5.972 zobrazení | 34 odpovědí

Ahojte všichni, možná už to pro někoho nebude novina, ale na DIGI TV je nový program pro rybáře a myslivce. Jmenuje se Fish&Hunting. Je v češtině a od rána do večera jen ryby a zvěř. PARÁDA pro chvíle, když člověk náhodou nemůže na ryby live. Pořady, co jsem zatím zkoukl byly docela zajímavý. Přeji hluboký kulturní zážitek :-)

kinetic-columbia 7-28g necteno

4.6.2008 | n8w | chytej.cz | 1.839 zobrazení | 1 odpověď

ahoj, chtel bych se zeptat, jestli ma nekdo zkusenosti s timhle prutem. google mlci:)… zacinam s privlaci ,tak nevim nemam prakticky zkusenosti. planuju wobblery okolo 20g abu-termentor. Chytam na jezere kde sou docela dost velky stiky(kamarad 91cm,10kg), pruhledna voda a plno rostlin…sam sem mel zaber jedny okolo 70cm…koukal sem na ni jak sledovala wobblera a pak to vzala, vybornej zazitek. Je ten prut dostacujici?nerad bych ho zbytecne zlomil nebo neco… dik za odpoved

Co je to za rybku? necteno

3.6.2008 | JirkaCV | Bílá ryba | 7.629 zobrazení | 38 odpovědí

S touto rybou jsem se setkal zatím poprvé. Tuším, že se jedná o jelce tlouště. Je to tak? Díky.

Signalizátory Chamale K400 necteno

30.5.2008 | Adar | Ostatní nádobíčko | 2.490 zobrazení | žádná odpověď

Chlapi přemýšlím nad koupí signalizátorů Chamale K400. Jsou v super akci na www.nahod.cz. Máte je někdo?

Jizera v okolí Mladé Boleslavi necteno

30.5.2008 | jirkabret | Domácí revíry | 7.137 zobrazení | 11 odpovědí

Pojdmě si napsat o tom co na Jizeře okolo Bolky funguje a co vůbec ne.O Vašich nejoblíbenějších místech a zkušenostech z lovu

zahájení necteno

30.5.2008 | speedy_gonzales | Přívlač | 11.031 zobrazení | 100 odpovědí

Tak se nám blíží magické datum (konečně) ;-). Chtěl bych se zeptat kde zahájíte? Já zkusím asi ráno na Rozkoši candáta a pak si projdu Labe.

Kralupy n/V - hostenka necteno

30.5.2008 | emka | Legislativa | 3.030 zobrazení | žádná odpověď

Poradí mi niekto, kde by som si mal vybaviť „hosťovačku“ na Vltavu od Kralup na cca 10km úsek proti prúdu ? Idem na návštevu k rodine a im Vltava tečie za záhradou… Vopred ďakujem za odpovede a rady…

..........GRUNTY U BRNA............. necteno

29.5.2008 | aronn | Domácí revíry | 7.876 zobrazení | 44 odpovědí

jaky mate nazor na tenhle soukromak

Kapri v okoli Prahy necteno

29.5.2008 | malhe | Kaprařina | 2.384 zobrazení | žádná odpověď

Kto z Vas ma skusenosti s lovom kaprov na Vltave alebo Beronke? chcem niekam vyrazit ale nepoznam to tu vobec…dakujem za kazde info..

Navinutí šnůry na multiplikátor necteno

28.5.2008 | pike-007 | Navijáky | 5.633 zobrazení | 13 odpovědí

Navinul jsem si šnůru na multiplikátor a když ted šnůru z navijáku vytahuji přes brzdu tak mam řadič za chvíli uplně jindy než je namotaná šnůra… prosím poraďte, co s tím.

Ubytování u Novomlýnských jezer necteno

28.5.2008 | Zubovec | Domácí revíry | 2.671 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím, Nemáte někdo dobrý tip na ubytování v soukromí u Novomlýnských jezer? Blízko vody a možnost se psem. Díky

Dovolená na Moravě necteno

28.5.2008 | Krupp | Domácí revíry | 4.152 zobrazení | 22 odpovědí

Chtěl bych Vás poprosit o jakoukoli radu nebo tip kam v létě na ryby (myslel jsem řeky Moravu nebo Dyje). Jsem z Hradce Králové a chtěl bych se v létě vydat na rybářskou dovolenou a tímto bych Vás chtěl poprosit o ušetření času s hledáním místa. Díky

naviják vláčka lehká s třední necteno

28.5.2008 | monaster | Navijáky | 18.213 zobrazení | 77 odpovědí

jaké máte zkušenosti s navijáky Colmic do 1000 kč na vláčku? sháním něco ne moc drahýho. přemejšlel jsme o Shimanu s přední brzdou ale pak jsem viděl na netu toto: www.colmic.cz

Prut do 1300 necteno

28.5.2008 | t.m66 | Pruty | 2.771 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj rybáři jak všichni dobře víte za 19 dnu je dravčí sezona a jelikož mě třpytkaení velice chytlo tak bych si chtěl pořídit proutek do 1300 kč…ale nemůžu si vybrat pošlu vám 2 typy

www.tropicliberec.cz

www.hobby-g.cz

nevím co je lepší ale chtěl bych chytat štiky :) nejlepe na třpytky nebo woblery

Petru zdar