Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Startovací nádobíčko
26.5.2008 | DEATH | Ostatní nádobíčko | 2.733 zobrazení | 14 odpovědí
Mám takový problém, zblbnul mi bratránek, na rybaření chce se dát. Však nevím jakou výbavu poradit mu mám. Peněžní strop je 1500Kč – 2000Kč. Chce to nějaký univerzál. Myslím tím, aby se s tim dalo vláčet, ale zase na druhou stranu posedět na těžko. Můj nápad byl Naviják Okuma Travertine TRB 55 a prut Byron Dynamic Spin 240. K těm Byronům mám vztah, protože jsem dostal před osmi lety jeden za 500Kč a drží do teď :) Nicméně, potřebuju vědět vaše názory a rady. děkuji
pouzdro na pruty
26.5.2008 | runcajs | Ostatní nádobíčko | 2.544 zobrazení | 5 odpovědí
čau, chci si koupit nějakej dvoukomorovej batoh a zároveň pouzdro na pruty, nemáte zkušenosti s tímto pouzdrem? www.rsp-fishing.cz
spadávání ryb
25.5.2008 | rhany | Feeder | 4.259 zobrazení | 29 odpovědí
Mám velký problém.Spadávají mi větší ryby,buď je to hned po výpadu ryby,nebo při zdolávání u břebu.Používám háčky Owner s očkem 50922 vel.10,12. na průběžné montáži.Vše se začlo dít při posledních čtyřech návštěvách u vody.Poraďte co s tím,nebo jestli jste měli podobnou zkušenost,popřípadě jaké háčky používáte vy(značku,velikost,tip).Zapomněl jsem dodat,háček mám na každou chytačku nový.
trojnožka na vážení ryb
25.5.2008 | kaprař mike | Ostatní nádobíčko | 3.738 zobrazení | 3 odpovědi
Nevíte někdo o www stránkách kde prodávaj trojnožka na vážení ryb?
Rybářské závody
24.5.2008 | Mary | Závody | 2.634 zobrazení | 2 odpovědi
Omlouvám se všem, kteří by se chystali na rybářské závody v Teplé. Prosila jsem admin. o změnu, ale zatím je to tam se špatným datumem.Datum závodů je obráceně. Závody se konají 7.6.(v červnu) 2008. Takže 7. července je neplatný datum. Mary
Prosím o radu...
22.5.2008 | HonzaHD | Muškaření | 3.435 zobrazení | 20 odpovědí
Dobrý večer, začínám s muškařením a potřeboval bych poradit s nějakými základními návazci atd… díky…
Výzkum
22.5.2008 | yerrx | chytej.cz | 8.388 zobrazení | 71 odpovědí
Mám do školy udělat nějaký statistický výzkum a tak mě napadlo proč neudělat něco o rybách. Tak se tedy ptám jakým stylem chytáte? Prosím aby jste napsali jen jednu možnost, kterou upřednostňujete. Díky za všechny odpovědi.
Baraba u Mělníka
21.5.2008 | pípal | Domácí revíry | 9.473 zobrazení | 15 odpovědí
jaké máte zkušenosti s tímto revírem.Je ještě MO nebo soukromý. Mám zájem o co nejvíce informací o této pískovně. Snad někdo poradí.
Plovací vesta
20.5.2008 | | Ostatní nádobíčko | 2.943 zobrazení | 9 odpovědí
Používáte někdo plovací vestu při brození v prsačkách?Třeba při přívlači nebo muškaření?Máte zkušenost s nějakým tímto výrobkem?
Želetava
20.5.2008 | Dammaster | Domácí revíry | 2.211 zobrazení | 3 odpovědi
zdarwc lidi tak co jedete ted nekdy na želetavu?????, ja tam pojedu asi na dravce na vikend az se budou moct chytat.ja nejcasteji chytam na woblery RAPALA velikost 11,5cm dvoudilny a barva vetsinou jako okoun a nebo spise agresivni barvy jako je cervna svetle zelena ale dobra je i žluta tak zdar a piste
www.top-fish.cz Máte zkušenosti?
19.5.2008 | riot182 | Obchod | 2.803 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tímto eshopem? (www.top-fish.cz). Chtěl bych si tam něco objednat a zajímají mě vaše zkušenosti s tímto eshopem. Díky
Chytani na rekach
19.5.2008 | Dammaster | Úspěchy | 2.870 zobrazení | 7 odpovědí
ja nejcasteji na tech rekach chytam je to tam to nejlepsi co muze byt lepsi nez rybnik ryby jsou vice bojovne a jsou vetsi a hladovejsi nez na rybniku
Návazce a systémy na FEEDER
18.5.2008 | BlueShark | Feeder | 9.366 zobrazení | 43 odpovědí
Mám jeden velký dotaz. Umí tu někdo přesně a přijatelně vysvětlit rozdíly mezi pevným a průjezdným systémem na řece a na stojáku? Proč co a jak? Resp. proč u páternosteru u řek je systém lepší než u průběžky? Já chytám na průběžku na řekách pořád, v čem mám nevýhodu? Děkuji…
Svéráz národního rybolovu - článek v příloze LN
18.5.2008 | jake | Legislativa | 7.908 zobrazení | 88 odpovědí
Doporučuji všem opravdovým rybářům přečíst si následující článek sobotní přílohy LN a důkladně se nad ním zamyslet – opravdu to stojí za to :-( www.lidovky.cz
Feeder do 3000 KC
16.5.2008 | Ciffik | Feeder | 3.426 zobrazení | 15 odpovědí
zdravim…predem rikam ze jsem projel vsechny fora vcetne konkurencniho webu…ale na me otazky jsem nenasel odpoved…hledam feeder mimochodem muj prvni medium 3,6…chtel bych ho na reky kolem 20m ale i 60 ale na tech nebude protreba nahazovat dal nez 20m…hojna navstevnost mensich rybnicku a tuni…obcas prehradka taky zadne daleke hdy…asi by to chtelo velky rozsah spicek…jiank hodlam investovat do 3000kc za prut bez navijaku…predstavoval bych si parabolickou nebo poloparabolickou akci a spise tvrdsi prut…zvejky nemam rad(mam na mysli nahoz a 5 minut se prut trepe)…jiank shimo bych pokud mozno vyloucil…pokud me nepresvedcite o opaku…cekam na case odpovedi…diky predem
mini woblerky
16.5.2008 | runcajs | Přívlač | 14.939 zobrazení | 103 odpovědí
čau vláčkaři, jaký používáte malý woblerky okolo 3cm na UL, hlavně na tlouště a okouny, zajímalo by mě jaký značky, díky
Trochu drahá prívlač
16.5.2008 | LuboO | Přívlač | 4.484 zobrazení | 28 odpovědí
Vážení, našiel som zaujímavú nástrahu na prívlač, asi ju aj kúpim, len počkám do výplaty..:)) Možno ukecam aj nejaku zľavu. A tak ma napadlo, aký najdrahší kúsok vlastníte vy a čo ste ochotní urobiť pre to, aby vám neostal vo vode na večné veky? Foto vo fóre.
Harta a její struktura dna
16.5.2008 | novacek | Domácí revíry | 2.535 zobrazení | 4 odpovědi
Chtěl bych se tady dozvědět od vás rybářů co máte zkušenosti s rybolovem na Hartě!!! Kdo ví jaká je kde hloubka, kde je bahno, kde tráva atd. Petrův zdar!!!!!!
Brtnice 461007
15.5.2008 | Dammaster | Domácí revíry | 13.751 zobrazení | 150 odpovědí
Brtnice 461007 je revir(reka) v brtnici a je velmi dlouha a na ryby jak delana je to tu super
kapitalni ulovky a vse co chytite davejte sem
15.5.2008 | kaprnak | Úspěchy | 23.524 zobrazení | 195 odpovědí
Prosim vas všechny milovníky rybařiny a ryb aby sem psali poznatky od vody a fotografie svych ulovku jakykolich dekuji předem.