Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Akvaristický koutek
24.4.2008 | zlomiljsemprut | Tipy & triky | 379.461 zobrazení | 3.587 odpovědí
Ahojte, posílejte prosím
zde fotky vašich akvárek a rybek v nich! Diskutujme o našich akváriích a
předávejme si zkušenosti!
Jaky Feeder na rychlejsi reku
23.4.2008 | shakalik | Feeder | 3.540 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj. Jaky feeder pouzivate do silnejsiho proudu. Mam Hyperloop Medium, chytal jsem zatim pouze na prehradach nebo na pomalu tekouci rece, dnes jsem byl na Vltave, spicka 2oz a 30g krmitko a nedalo se to, proud krmitko stale popotahoval. Pomuze 3oz spicka, tezssi krmitko, a nebo Heavy prut?
naviják na přívlač
20.4.2008 | runcajs | Navijáky | 11.920 zobrazení | 15 odpovědí
nazdar pánové, chtěl bych si koupit nějakej naviják na UL přívlač s přední brzdou a chci poradit, měl jsem vyhlídnutý ty levnější shinama a tady jsem se dočetl že to jsou pěkný šmejdi, poraďte mi prosím s cenou okolo 1500Kč díky
naviják na přívlač
20.4.2008 | runcajs | Navijáky | 11.179 zobrazení | 47 odpovědí
nazdar pánové, chtěl bych si koupit nějakej naviják na UL přívlač s přední brzdou a chci poradit, měl jsem vyhlídnutý ty levnější shinama a tady jsem se dočetl že to jsou pěkný šmejdi, poraďte mi prosím s cenou okolo 1500Kč díky
soukromy rybník stará ves nad ondřejnici
20.4.2008 | toms | Domácí revíry | 3.960 zobrazení | 1 odpověď
Chci se zeptat, jake to tam je a kde přesně rybník je
koupě přes net
19.4.2008 | kamos007 | Obchod | 11.664 zobrazení | 129 odpovědí
chci si koupit masné červy přes net a nevím kde a jak se to platí.kdo to ví ať prosímvás napíše.kdyby někdo měl problémy s koupí přes net tak ať napíše.
díky moc za odpvědi.
Velikost boilie
19.4.2008 | pašerák7 | Kaprařina | 2.562 zobrazení | 6 odpovědí
JAký by jste používáte průměr Boilí prosím poradte začínám z boilie a nevím jaký průměr je asi nej na Luhačovice.Předem díky.
Ryby Břeclav - JM kraj
17.4.2008 | gomz | Domácí revíry | 1.725 zobrazení | 1 odpověď
Pro ty co nesedi na rybech
Nechranice-čištěni břehu
17.4.2008 | chosebaits | Domácí revíry | 21.564 zobrazení | 81 odpovědí
Vážení rybáři,budou se čistit Nechranice,tak by mě zajímalo,jestli někdo z Vás tam taky přijde.Já určitě půjdu,tak snad tam potkám někoho z vás.
Chytání 24 hodin v letním období???
17.4.2008 | Shrek23 | Legislativa | 5.487 zobrazení | 36 odpovědí
Kdo by to nebral ,když mnozí znás dělaj na směny a chtěj si odpočinout od práce u vody.
Feeder Colmic Valiant 3,9m Medium 10-80g
16.4.2008 | filip111 | Pruty | 4.033 zobrazení | 5 odpovědí
Nemá někdo tento proutek? uvažuji o něm. Mám Feeder Colmic Progressive 3,6m Medium 30–80g a jsem s ním spokojenej. Uvažuji o koupi ještě jednoho Feedru, ale nevím jestli si vzít ještě jeden Progressive, nebo ten Valiant. Nebo něco třeba od Shimana??? Tak pokud s ním někdo chytal tak napiště zkušenosti. Chodím tak 50/50 řeka(převážně mírný tah) a stojáky. Díky moc
proutek yad oakland
16.4.2008 | runcajs | Pruty | 2.853 zobrazení | 18 odpovědí
čaues, chci si pořídit novej proutek na UL a chci se zeptat na zkušenosti s prutem YAD oakland, dýlka asi 210cm, maji ho tady www.milfa.cz
Úplněk
16.4.2008 | Robur | Úspěchy | 8.866 zobrazení | 12 odpovědí
Považujete úplněk za fázi měsíce, která rybolovu přeje či nikoliv? Spíš bych se ještě držel v rovině období nočních lovů v létě. V zimě většinou za úplňku mrzne, ale kdy by chodil o půlnoci na dírky, že? Pokud tedy nechce, aby o něm Erben napsal básničku.
EAGLE FISH MARK 320
16.4.2008 | bigsiki | Ostatní nádobíčko | 2.119 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj lidi nemáte někdo zkušenosti s tímto sonarem?EAGLE FISH MARK 320
Ohledně kaprařiny
15.4.2008 | Kouba | Kaprařina | 2.233 zobrazení | 8 odpovědí
Pište a pište ataky pište co je ve světě kaprařiny novyho zajímavýho a co stoji k zamyšlení:) ..no prostě sem tlačte všchno co vas zajima, co mate radi, co byste rádi věděli a s čím mate dobré skušenosti:)) já a plno jiných sou určitě nedočkaví:))))
Porušuji RŘ?
15.4.2008 | zlomiljsemprut | Legislativa | 5.583 zobrazení | 32 odpovědí
Dobrý den. Mám takový dotaz ke všem „Chytejářům“. Jsem dost dobrodružný tip a mám rád ještě nevyzkoušené praktiky lovu. Strašně rád chytám okouny, ale přes den jsou zajeti do úkrytů. Proto jsem si vymyslel, že si vezmu prut na dírky a vylezu na strom, který je vodorovně nad vodou. Okouni jsou pod ním a já tak mám větší šanci na pořádného pruhatce. Jenže potom mne napadlo, jestli neporušuji RŘ. Co myslíte Vy, ano nebo ne.
Preprava člna na streche auta
15.4.2008 | siluri | Ostatní nádobíčko | 9.653 zobrazení | 23 odpovědí
Chcem sa opytat,ci ma niekto skusenosti s takymto,pripadne podobnym sposobom prepravy clna na streche auta.. Zaujima ma hlavne vykladanie,skladanie a upevnenie.
Kam na dětský tábor?
15.4.2008 | Jezinka | Domácí revíry | 2.253 zobrazení | 10 odpovědí
Pánové sháníme typy kam letos v létě s dětmi na tábor. Napadlo nás, že nejlépe znáte svoje revíry vy a mohli byste nám dát nějaké dobré rady. Chtěli bychom někam do menšího kempu u rybníka nebo řeky s ubytováním v chatičkách, s fungujícím sociálním zázemím a možností vlastního vaření. Je nás asi 25 rybářů od 5 do 50 let, takže hospůdka v přijatelné vzdálenosti na pěší dosah by byla skvělá. Pokud o takovém místě víte, dejte nám, prosím, vědět. Frk a Jezinka
Zahájení pstruhové sezóny 08 a vše kolem...
15.4.2008 | R3F13X | Lososovité ryby | 2.891 zobrazení | 6 odpovědí
Čau,chtěl by jsem zavést diskuzní téma k začátku sezóny a klidně se i podělit o první výpravy, tipy na nástrahy a revíry a nebo se jen podělit o úlovky tečkovaných predátorů a jiné pěkné fotky ze zahájeni Vaší sezóny…
Soukromý revír u Olomouce
13.4.2008 | Eonwe | Domácí revíry | 4.357 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím všechny chytejáky. Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví o nějakém soukromém revíru blízko Olomouce. Nebližší o kterém vím je Skalička u Hranic a to je trochu z ruky. Jo a nevíte jak to chodí s povolenkama na Jezeře Chomoutov?