Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Sumci a boilies či pelety necteno

12.4.2008 | HaD | Sumcařina | 11.562 zobrazení | 27 odpovědí

Zajímaly by mě Vaše praktické zkušenosti s lovem sumců na boilie jak v ČR tak v zahraničí. Zajímají mě úlovky sumců jak cílené tak i náhodné a všechny oklonosti (jaké krmení, doba krmení, množství, místa atd.)

jemnej vláčák necteno

11.4.2008 | runcajs | Pruty | 6.403 zobrazení | 34 odpovědí

čaues, já má takovej problém , chci si koupit nějakej jemnej vláčák v eshopu, ale v žádnym jsem skoro nic nenašel, poraďte mi něco díky

Jaký naviják na match prut? necteno

11.4.2008 | Phoenix410 | Navijáky | 3.317 zobrazení | 5 odpovědí

Ahojte všeci. Hodlám si pořídit match prut od Triany – Eagle Fuji a hledám pro něj vhodný naviják. Cena navijáku by se měla pohybovat do 1700,– Při lovu hodlám používat maximální tloušťku koncového vlasce 0,18mm, ale spíše budu používat 0,14 – 0,16mm. Jestli máte někdo nějaké zkušenosti s navijákama pro match pruty tak mi prosím poraďte. Předem díky.

BUFFALO necteno

11.4.2008 | vagi | Bílá ryba | 29.722 zobrazení | 28 odpovědí

Zajímalo by mě, zda někdo má zkušenosti s touto rybuší? Nikde jsem tu nic nenašel a už několikrát mi kolegové říkali, že jí chytali na soukromákách. Vůbec nevím, co je to zač, jak to vypadá, čím se to žíví atd. Rozšiřte obzory méně znalému kolegovi. Dík.

Ohře Sokolov,Cheb necteno

10.4.2008 | Flash25 | Domácí revíry | 2.033 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravim,můžete mi někdo dát tip,nebo radu,kam tady v těch místech na vláčku? Mám tu pár míst(viz. foto),Díky za radu.

SUMCI A BALATON /Maďarsko/ necteno

10.4.2008 | gadasnik | Sumcařina | 3.925 zobrazení | 2 odpovědi

Zdarec sumobijci,jezdíte někdo do Maďarska na Balaton na slizounky??Zajímaly by mě podrobnosti,RŘ,ce­ny,ubytování apod.Já už tam víc jak dvacet let nebyl,tak prosím pisněte.Dík.

O Křetince necteno

9.4.2008 | Robur | Domácí revíry | 7.541 zobrazení | 7 odpovědí

KUK, ne borci a dámy, to je fór, teď jsem se vrátil ze školení a jsem v dobrém rozmaru. Tak den bych to nechal a jen bych se koukl, kolik lidí to rozbalí:-))) aby vědělo, co za vola to zase zadalo. Taková jako statistika. Doufám, že mě nikdo neprokleje, že mu upozadím jeho super fórum. Ani neodpovídejte a adminové zrušte to. Za den PLS.:-) smailík na konec

TV CHYTEJ necteno

9.4.2008 | HaD | chytej.cz | 2.715 zobrazení | 14 odpovědí

Během posledních několika měsíců jsme pro Vás natočili a odvysílali celou sérii reportáží. Toto fórum by mělo sloužit jako anketa, kde nás zajímají Vaše postřehy, náměty, kritika apod. Samozřejmě budeme velmi vděčni za náměty na další reportáže, které rádi natočíme i přímo s Vámi!

Prut na plavanou s transportní délkou do 125 cm necteno

8.4.2008 | brabi | Plavaná | 4.674 zobrazení | 5 odpovědí

Prosím zkušenější o radu. S rybařinou jsem začal až letos a po dost neuvaženém nakupování bych potřeboval par rad. Poraďte prosim jaky prut na zachytani si na ramenech Labe a Ohře a zaroveň i řičce typu Kyjovka. Byla mi doporucena bologneska Colmic Maida v 5m. Bohzel zjistuju ze je to docela humpolacky prut a ke vsemu moc dlouhy na transport. Potrebuji neco co ma transportni delku do 125cm. Díky moc za Vaše rady. Navijak mam Shimano nexave 2500 FB

Swingry s připojením do hlásičů necteno

8.4.2008 | Orka | Ostatní nádobíčko | 3.984 zobrazení | 10 odpovědí

mám dotaz koupil jsem si swingry s připojením do hlásičů ale když je připojím tak nepípaj hlásiče když odpojím tak zase jdou prej to má jít obojí jak hlasit tak i svítí swinger poradí někdo prosím děkuji

Křetínka 1 necteno

6.4.2008 | Matez | Domácí revíry | 2.154 zobrazení | 2 odpovědi

Nevíte jak to teď jde na Křetínce??? Jestli už začli brát kapři???

Vodňany necteno

5.4.2008 | yerrx | Vaše názory | 13.891 zobrazení | 111 odpovědí

Chtěl bych se zeptat na školu ve Vodňanech. Jaké se tam třeba učí předměty a jaké z toho nakonec může být povolání?

Stan necteno

4.4.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 8.777 zobrazení | 51 odpovědí

Tak musím koupit nový stan, účelem není rybařina, ale spíš klasická nenáročná turistika, vodáctví ale zase vím, že má stan něco vydržet. Nevíte o něčem dobrém. Požadavek: Pro dvě osoby, lehky, nějaký skladovací prostor navíc se bude hodit, snadno postavitelný. Strop do 3000Kč.

Jaký Match prut? necteno

4.4.2008 | Phoenix410 | Pruty | 3.781 zobrazení | 8 odpovědí

Nazdar všeci. Hodlám si koupit match prut a vybral jsem si dva typy, ale nevím který je lepší.

1. Triana – EAGLE Fuji, 5–15g, 4,50m www.shoprybar.cz

2. Colmic – ARTAX SENSITIVE – 4,50m , 2 – 18g www.colmic.cz

Match prut budu používat na stojatých a pomalu až středně tekoucích vodách. Hodlám s ním vetšinou lovit bílé ryby, ale může se stát že zabere i kapr okolo 60cm nebo parma okolo 50cm, tak mě zajímá jestli matchka vydrží souboj. Dík za odpovědi.

těstíčko:-( necteno

3.4.2008 | Hami | Kaprařina | 2.576 zobrazení | 4 odpovědi

Zdar. Vznáším dotaz na hustotu těsta na kuličky – páchal jsem to letos poprvé a neznalec jsem udelal těsto, které bylo druhý den jako kámen. Mám směs od nejmenované firmy, přidal jsem AMK a vejce dle návodu a pak jsem vše zpracovával ručně a ne pomocí výtlačné pistole a robalu, jak jsem původně zamýšlel. Ještě za dva dny jsem měl namožené šlachy za prsty:-). Dle dostupných info mám přidat olej a ještě vejce – to ale stále neřeší optim. tuhost těsta, když ho chci nechat přes noc, aby se vše propojilo. Má mi protékat mezi prsty při mačknutí? Nebo jak? Asi těžko poradit, k čemu ko přirovnat, což…? Předem dík

Dvojnávazec necteno

1.4.2008 | premet | Kaprařina | 11.926 zobrazení | 9 odpovědí

Můžete mně někdo poradit, jakou technikou vážete ( spíše jak ) dvojnávazec. Nějak mně to nejde a pořád se mě to přetáčí atd. Díky

Prívlačový podberák - sieťka? necteno

1.4.2008 | aspius | Ostatní nádobíčko | 2.502 zobrazení | 6 odpovědí

Akú hlbokú sieťku a z akého materiálu by mal mať podľa Vás, prívlačový podberák a to najmä vzhľadom na časté zachytánie sa, hlavne trojhákov z voblerov do sieťky? Vychádzam z toho, že prívlačový podberák by mal mať skôr tvar muškárskeho podberáka a to kvôli jeho prenosnosti a mobilnosti.

jaký naviják necteno

31.3.2008 | letadlo | Navijáky | 21.068 zobrazení | 19 odpovědí

mužete prosím doporučit nějaký vhodný naviják na položenou – kapři, dravci.. cena max 2000

Prvá nástraha 16.4. necteno

31.3.2008 | miroTT | Muškaření | 3.387 zobrazení | 17 odpovědí

Zdar. Len tak v ramci vseobecneho rozhladu sa chcem spytat co ako prve mrsknete do vody 16.4. :-)

Co se vyplatilo na veletrhu koupit necteno

29.3.2008 | Robur | Obchod | 13.071 zobrazení | 86 odpovědí

Omlouvám se za 3. veletržní fórum, ale nechci aby otázka zapadla v historii. Zítra jdu ještě jednou na veletrh, tak se ptám, co vás tam letos nejvíc zaujalo nebo co jste výhodně pořídili, krom výstavní opice. Mám na to jen chvilku, jdu s klukem na modely a takhle půjdu na jistotu.