Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Sadba pstruha duhového
29.3.2008 | cruel00 | Lososovité ryby | 4.334 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj.Nevíte někdo kde by se nechala v pardubickém kraji sehnat násada pstruha duhového?čím blíže Přelouči a Pardubicím,tím lépe.
www.NejlevnějšíAutobaterie.cz
29.3.2008 | kavak | Ostatní nádobíčko | 2.990 zobrazení | 13 odpovědí
Z našeho e-shopu jsou pro rýbáře zajímavé levné záložní zdroje fg-FORTE vhodné k napájení sonarů, svítilen, elektromotorů atd.. Dále prodáváme autobaterie, motobaterie značek VARTA, PERION, OPTIMA, YUASA, dobíječky ,nabíječky DECA, autohifi US BLASTER, měniče napětí, starovací vozíky.
Pstruhová řeka (soukromá)
28.3.2008 | Piranha | Domácí revíry | 3.379 zobrazení | 11 odpovědí
Cus lidi, 16teho chci jet s kamosem na pstruhovou vodu, mame ale mimopstruhove povolenky a tak hledame bud revir kde se da zakoupit nejaka hostovacka, nebo usek reky kterej se da zaplatit jako soukroma voda.Takova voda je v Susici na Otave, ale nevime jestli se tam smi chytat, protoze je tam plno omezeni a tak.Nejlepe by byly kraje jihiceske, nebo lepe zapadoceske.Dik.
Veletrh Rybaření 2008
26.3.2008 | HaD | chytej.cz | 9.083 zobrazení | 77 odpovědí
Vše o veletrhu co Vás zajímá
DVD Chytáme přívlačí
24.3.2008 | paia | chytej.cz | 7.255 zobrazení | 46 odpovědí
Jeden krátkej dotaz na HaDa, na DVD je označení „1. díl“, znamená to, že se v budoucnu plánují další díly? Pokud ano, je už nějaký příbližný termín, kdy by mohly vyjít a případně, jaký bude přibližně obsah?
Kompletní Cena současného povolení
24.3.2008 | Moss | Legislativa | 2.627 zobrazení | 9 odpovědí
Všechny Vás zdravím a prosím, jestli byste mi někdo nevysvětlil co vlastně musím vše zaplatit abych si tento rok mohl vrátit k této krásné zálibě. Kdysi jako malý jsem lístek měl, ale dnes už nemám ponětí co všechno sem k tomu vlastně potřeboval a ceny se určitě změnily, děkuji.
ZAČÍNAJÍCÍ Sumcař
24.3.2008 | smecko | Sumcařina | 3.961 zobrazení | 21 odpovědí
CHtěl bych poradit kam jet na sumce abych se neco přiučil
mušov
24.3.2008 | smecko | Domácí revíry | 2.700 zobrazení | 4 odpovědi
Myslíte ,že MUŠOV je nejlepší voda na sumce
Rybářské závody
23.3.2008 | Flash25 | Závody | 2.274 zobrazení | 1 odpověď
Chtěl bych se letos vydat na ryb. závody v přívlači,máte někdo nějaké zkušenosti? Co dělat, co mít ,jak se chovat atd.? Díky Jarda
CHytáme sumce s Davidem Havlíčem
22.3.2008 | smecko | Obchod | 3.399 zobrazení | 17 odpovědí
CHtěl bych vědět jak se vám líbí toto dvd já jsi myslím, že je super a chtěl bych touto cestou podekovat davidovi.
Šňůra Sensitive LINE
22.3.2008 | Droždí | Ostatní nádobíčko | 1.786 zobrazení | 3 odpovědi
Čau všichni chtěl bych se zeptat jestli nevíte na jakém rybářském e-shopu je k sehnání po metrech tato šňůra SENSITIVE LINE o nosnosti myslím že 89kg.JÁ jí někde vydel,ale zapoměl sem název toho e-shopu tak vás prosím o radu.Předem dík za odpověď.
Smáčci vs. Twisteri
21.3.2008 | the fish | Ostatní nádobíčko | 2.704 zobrazení | 4 odpovědi
caw, chtěl bych se zeptat jakej je rozdíl mezi smáčky a twisteri…a jakou máte zkušenost se smáčky?? CO vše na ně lovit..
kapr v breznu
20.3.2008 | novas32 | Kaprařina | 4.297 zobrazení | 5 odpovědí
ahoj, jak to vypada pri soucasnem ochlazeni s aktivitou kapru na mensich vodnich plochach, konkretne mam na mysli nadrz cca 8 ha, hloubka 1 – 3 metry? co byste doporucili v teto dobe za nastrahy? diky
Švédsko
19.3.2008 | Jitka Veselá | Rybaření v zahraničí | 3.919 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj,tátovi bude padesát a s mamkou by jsme mu chtěly zaplatit rybářský zájezd do Švédska.Můžete mi poradit nějaky odkaz kam se mrknout?díky Jitka
Jihlava a okoli jak vám jdou ryby a tak
17.3.2008 | Drake | Domácí revíry | 2.638 zobrazení | 10 odpovědí
Zajímalo by mne jestli i jiní rybári z okolí Jihlavy mají taky takovou sulu na ryby jako já
On-line test k získání rybářského lístku
17.3.2008 | rgb23 | Legislativa | 11.815 zobrazení | 10 odpovědí
ČRS umožňuje on-line test na přezkoušení uchazečů pro získaní kvalifikace pro vydání prvního rybářského lístku: www.rybsvaz.cz
Jaké máte teoretické výsledky po znovuabsolvování?
Unicat Dream Fish Extension od Sanger
15.3.2008 | pjontrek | Pruty | 4.787 zobrazení | 3 odpovědi
Co rikate na tenhle novej sumcak?
Prut přivlač - pstruh
14.3.2008 | streda | Pruty | 3.036 zobrazení | 11 odpovědí
Mam si na malou reku poridit spis:
prut Berkley Tactix 2,1m/2–12g
nebo prut Berkley Tactix 2,4m/4–24g
Diky za radu :)
výběr navijáku
14.3.2008 | volcom-x | Navijáky | 12.880 zobrazení | 20 odpovědí
Vím, že to tu bylo a je to probíráno ze všech stran, ale chci požádat o názor… kterej z uvedených navijáků by jste doporučili? Použití by bylo na vláčku převážně štikovou, woblery a gumy až 12 cm, prut 2,7 m, 10 – 40g.
Mám omezenej limit 1500,– Kč
Takže vytipované mám:
Exage FA 2500
Team Dragon 730ix
Tica Splendor SJ-2500
Abu Garcia Ultracast 2000 FD
Díky za názory, kdyžtak se omlovám za otravování… pro ty co mi napisou „…neumíš hledat“ ;)))
Bambusáky - aneb proutky našich dědů
13.3.2008 | Kobr | Pruty | 2.220 zobrazení | 5 odpovědí
vše o bambusových prutech. Pokec o sbírání, vystavování, opravách a vlastně o všem co s tím souvisí