Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Dvoukomorový futrál necteno

12.3.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 2.242 zobrazení | 9 odpovědí

Dnes jsem koupil ve frcu dvoukomorový futrál /asi nepoužívaný/, délka 130 + 4 boční kapsy + 1 na vidličky. Je jak nový, cena 450. Můžu ho vrátit /jsem domluven a zjistil jsem, že potřebuji delší/, ale kdyby měl někdo zájem, napište, mohu ho předat na veletrhu. Omlouvám se, že to dávám sem, ale musím to do pondělka vyřešit, tak ať to odsýpá.

Kouty u Ledče nad Sazávou necteno

12.3.2008 | romank1 | Domácí revíry | 2.367 zobrazení | 1 odpověď

Byl někdo chytat v Koutech

Branie alebo trenie rýb. necteno

12.3.2008 | Majo123456 | Ryby | 2.031 zobrazení | 4 odpovědi

Chytám na feeder v malom potoku 3m šírka pomaly prúdiaca voda.Záberov mám veľa ale mám jednu otázku.Z 10 rýb je 8 podseknutých za spodnú plutvu.Je to tým že kapor je v trení.Tento jav trvá len 2 dni.Doteraz bolo všetko OK.Dĺžka návezcu 25cm ryba prevažne kapor.

Harta a boilí? necteno

11.3.2008 | novacek | Ryby | 2.324 zobrazení | 6 odpovědí

Chytá někdo na S.HARTĚ na koule? Jestli ano tak na jaké a v jakém období. Tedy jaro,léto,pod­zim,zima.

Tripod Sona STANDART necteno

11.3.2008 | novacek | Kaprařina | 2.243 zobrazení | 2 odpovědi

Přemíšlím o koupi tohoto výrobku. Můžete říci jestli má někdo zkušenosto s tímto výrobkem a jaké. Dík za rekce

VYSAZOVÁNÍ ÚHOŘÍHO MONTÉ necteno

11.3.2008 | HaD | Legislativa | 5.453 zobrazení | 36 odpovědí

Na co by jste se odborníků a zástupců svazu zeptali, kdyby jste měli možnost být u toho?

Turínský Rybník necteno

11.3.2008 | sifu007 | Ryby | 18.679 zobrazení | 121 odpovědí

chyta se vam tam dobre?bere to tam?jak to tam vypadá?jaka je tam hloubka atd.

Kam na zahájení? necteno

10.3.2008 | HugoLampa | Ryby | 2.244 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravim :) Zajájení se blíží a tak by mě celkem zajímalo,jestli dáváte přednost spíše malým potůčkům,nebo větším řekám?

Nám loni na řeku vysadili poměrně dost duháků krátkoploutvých (27–33cm) a tak jsem, pod vidinou krásných potočáků (i přes 40 cm),které jsem sám do potůčku pouštěl,když jsme je na brigádě slovili agregátem na jednom z menších přítoků,zvolil raději potok..Jenže to jsem nevěděl,že na MO se rozhodli ještě týden před zahájením vysypat pár granuláků i do potoka a systémem Ruda zná Karla a ten Zase Petra se to rozkřiklo a je vám asi jasné,jak to tam na zahájení vypadalo..Nakonec z toho bylo asi nejzajímavější zahájení které jsem zažil,protože jsem shlédl pěstní souboj o tůn,který skončil zlomeným nosem,sklidil několik nepublikovatelných nadávek,na které jsem slušně odpovídal a to je vždycky lepší ,než je opětovat (jednou to dokonce skončilo zlomením prutu jednoho takyrybáře) a nakonec jsem si vlastně i pěkně zachytal duháky,lipany (i přes 40cm) a nejvíc mě potěšil potočák 43 cm…Už je pomalu čas se začít rozhodovat,kam vyrazím letos :)

plavana - zacatecnik necteno

10.3.2008 | novas32 | Plavaná | 4.480 zobrazení | 22 odpovědí

ahoj, zacinam s rybolovem, zatim jsem vyzkousel polozenou a privlac. ocenil bych, kdyby mi nekdo osvetlil plavanou, predesilam, ze plavackovy prut nemam, ale chtel bych zajit nekam pod jez, myslim, ze by se na to dal pouzit vlaceci prut. kdyby se nasel nekdo, kdo by mel cas, budu rad. jsem z Prahy

Sumci na slapech necteno

9.3.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 3.832 zobrazení | 4 odpovědi

Zdar nevíte nikdo jak to vypadá se sumcema poslední roky na Slapech???

Otylost rybářů necteno

9.3.2008 | Robur | Ryby | 15.234 zobrazení | 147 odpovědí

Teď jsem se známými dohadoval o prospěšnosti rybaření, byli schopni uznat jen uklidňující efekt, tak se ptám, jak jsme na tom?

Vzorec pro výpočet BMI je velice jednoduchý: BMI = tělesná váha(kg) / tělesná výška na druhou (m) např. člověk s váhou 80 kg a výškou 183 cm si BMI vypočítá podle uvedeného vzorce takto: BMI = 80 / 1,83*1,83 = 23,89

Pro ty co nechtějí počítat, je kalkulačka BMI např. na: http://www.vypocet.cz/bmi.php

BMI klasifikace < 18,5 podváha 18,5 – 24,99 optimální váha 25 – 29,99 nadváha 30 – 34,99 obezita prvního stupně 35 – 39,99 obezita druhého stupně

40 obezita třetího stupně

Vařite boili na paře? necteno

9.3.2008 | chosebaits | Kaprařina | 7.679 zobrazení | 53 odpovědí

Jde my o to ,jak dlouho na peře a s jakym uspěchem pote lovite.

Zrušení limitu na 50 ušlecht. ryb ročně necteno

8.3.2008 | hecht | Ryby | 6.354 zobrazení | 47 odpovědí

Tak jsem se dnes zůčastnil naší rybářské schůze Vodńanské organizace, no a je to síla. Host z kraje tam vyprezentoval myšlenku na zrušení limitu 50 ks ušlecht. ryb ročně. Argument – lidi to stejně nedodržují a není šance to ohlídat, tudíž bude lepší toto zrušit a bude prý alespoň lepší evidence skutečně ulovených ryb.Načež jsem to psychicky nevydržel a ptal jsem se proč teda není zrušena i míra jednotlivých druhů atd, protože to přece taky není možno na 100% ohlídat.Zavedení limitu jsem veřejně prohlásil za jednu z mála dobrých změn řádu za poslední roky.No a přál bych vám slyšet tu změnu v sále, důchodci a nejen ti, se z mlčochů proměnily na mručící a mrmlající masu nespokojenců. Co vy na to. Zazněl tam od člověka z vedení organizace ještě jeden ,,super'' argument: Tím že se zavedla 50ka v obci tak ten kdo to nechce dodržovat tak si stejně může jezdit třeba 80kou. ?!?

Ryb vyprodeje ...? necteno

8.3.2008 | pipa | chytej.cz | 2.088 zobrazení | 5 odpovědí

ma te zkušenost .?? jedna se o ty tri akčni vyprodeje Laz.boh. havir, a Beroun … a  by zas jen neblbly lidi …????

Nástrahy STORM necteno

6.3.2008 | rgb23 | Ryby | 2.194 zobrazení | 2 odpovědi

Neznáte někdo internetový obchod, kde mají na skladě sortiment měkkých nástrah STORM Naturalistic WildEye? Kdekoliv je objednám, buďto napíšou, že je nemají na skladě, nebo pro jistotu nenapíšou nic.

muškaření a pstruzi necteno

5.3.2008 | kamos007 | Muškaření | 5.797 zobrazení | 43 odpovědí

Chodíte někdo můškaři a máte skušenosti s vázáním mušek? Toto fórum je zaměřeno výhradně pro muškaře.Kdo má zase narážky tak ad´ si je nechá pro sebe!!! Název tohoto fórum jsem opsal z jiné rybářské stránky a můžu říct že tam jsou lid´i kteří jsou aktivní stráví tam každou volnou chvilku a fotky z ůlovku dávají i fotky mušek a je tam sem tam i humor mimo ryby.

Tradiční výprodej rybářských potřeb-LÁZNĚ necteno

5.3.2008 | Firo | Ryby | 2.608 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím. Chci se zeptat,zda má cenu tam jet. Jaký je výběr atd. Nebyl někdo třeba loni? Díky

Plavaná s živočišnou nástrahou necteno

5.3.2008 | rgb23 | Ryby | 2.279 zobrazení | 1 odpověď

Brzo asi dostanu vlastní rubriku „stupidní dotazy x na hraně rř“ ale,… Při lovu na plavanou/položenou v MP revíru můžu použít na neživočišnou nástrahu 2 návazce s jednoduchými háčky x 1 návazec s 2/3háčkem. Na živočišnou nástrahu mohou být použity víceháčkové systémy s nejvýše 3 háčky(jedno, dvoj, troj. Co když ale zkombinuji lov na žížalu i těsto na jedné udici? kolik můžu použít návazců a jaké typy háčků?

Rybolov dětí. necteno

4.3.2008 | mikyv | Ryby | 3.138 zobrazení | 3 odpovědi

Nevíte jak je to s omezením rybolovu u dětí(počet prutů, úlovků…). V novém rybářském řádu nemůžu nic najít. Jsou teda pravidla stejná jako u dospělých?? Dík za odpověd.

Berounka necteno

4.3.2008 | Kobr | Domácí revíry | 24.647 zobrazení | 165 odpovědí

Pro místní rybáře