Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Samosek II necteno

4.3.2008 | rgb23 | Ryby | 8.249 zobrazení | 11 odpovědí

Téma už tady sice jednou bylo, ale otázka zněla jinak. Samosek je zakázaný způsob lovu, plně s tím souhlasím, protože upřené čekání na záběr je to, co mě na rybařině tak baví. Neumím si ale představit ten mechanismus pasti, na jakém principu to funguje. Nechci návod na sestavu, stačí obecné info.

Prut Snowbee ZR2 10ft AFTMA 3/4 necteno

3.3.2008 | Otavák | Muškaření | 3.768 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím. Má někdo zkušenost s tímto prutem. Dost vážně přemýšlím o jeho koupi,ale slyšel jsem názor,ze je to moc tvrdej prut se špičkovou akcí. Prej z něj padá dost ryb,když chytám bez protihrotu?

Amuři..jak na ně?? Potřebuji radu.. necteno

3.3.2008 | doktorov | Položená | 12.568 zobrazení | 47 odpovědí

Zdravím,zakládám další téma,potřebuju radu,chceme v létě s kamaradem vyrazit na amury a kapříky,jsou to kousky od 80cm a vejš potřebuýju radu jak je nahnat na jedno místo nějake osvědčené krmení,a na co je lovit? Podělte se o zkušenosti díky.. :o)

Muj konicek,moja praca necteno

3.3.2008 | koloseum | chytej.cz | 2.093 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravim vsetkych co uz nad tym rozmyslali!Napadla ma otazka, co ak spojit prijemne s uzitocnym.CO takto spravit si zo svojho konicka svoju pracu(mam na mysli iba rybarcenie a vsetko co s tym suvisi).Ibaze co si pod tym clovek predstavuje?Tak by som chcel poznat nazory kazdeho,kto si toto precita.Dakujem :-)

Vodárenská nádrž Fláje necteno

3.3.2008 | Krušnohorec | Domácí revíry | 3.818 zobrazení | 7 odpovědí

Nevíte někdo jak je to pro letošní rok se sportovním rybolovem na Flájích nad Litvínovem.

HeřmaňáK necteno

2.3.2008 | VZahraj | Domácí revíry | 2.324 zobrazení | 2 odpovědi

Lidí nevíte něco o tom že je Heřmaňák prodány?

Pravidla Chytej.cz necteno

2.3.2008 | Klon | chytej.cz | 4.971 zobrazení | 33 odpovědí

Pánové,jak všichni pomalu zjišťujeme,re­gistruje se sem čím dál víc lidí kteří se neumějí chovat a nadávají nebo jinak urážejí členy na Chytej.cz.Narušují tím klid a pohodu členům,kteří doopravdy mají zájem na rozvoji a kvalitě těchto stránek… Navrhuji udělat pravidla,které si bude muset každý nový člen při registraci přečíst nebo ho to nepustí dále…Jakmile poruší některé s pravidel dostane podmínku a poruší je dále dostane blok popřípadě i blok IP.Mohl by to hlídat nějaký prográmek na vulgaritu a taky ostatní členové si to taky ohlídáme…Do pravidel by se mohl zahrnout i zbytečné zakládání témat apod.. Opravdu by toto bylo zapotřebí,protože mě fakt některý lidi svým chováním přivádějí ke vzteku a né jenom mě… Podávám to jako návrh.Vyjádřete se pro jeho legalizaci a pak podáme podmět HaDovi nebo jego pomocníkům…Děkuji.

Kontrola rybářské stráže. necteno

29.2.2008 | Mila | Legislativa | 30.478 zobrazení | 69 odpovědí

Poslední roky mám pocit,že kontrol ryb.stráže je opravdu velice málo.Já sám jsem nebyl za 4roky kontrolován ani JEDNOU!!!. Chodim převážně na Labe v okolí Děčína a Ústí n. Labem,ale kontrola ryb.stráže mi ani v nejmenším nevadí protože ryb.řád je pro mne malá bible :) je mi to spíš líto. Jak funguje ryb.stráž ve Vašich regionech? A schválně kolik kontrol jste měli vy za poslední dobu?

kde sehnat SHIMANO Stradic 2500 FA made in Japan necteno

29.2.2008 | hecht | Navijáky | 3.835 zobrazení | 20 odpovědí

Mám dotaz, nenašel by se tady někdo dobře informovaný ? Scháním: Shimano Stradic 2500 FA Jde o model naposled vyráběný cca 2006 hlavně ještě made in JAPAN !! Díky předem, loni jsem na něj nanašetřil, a letos ho zas už namůžu sehnat :-((

nový naviják okuma necteno

27.2.2008 | kamos007 | Navijáky | 7.685 zobrazení | 39 odpovědí

je dobrý naviják okuma SVR 30?

Feeder špička necteno

27.2.2008 | Zcuter | Feeder | 2.980 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím všechny.mám takový problém.Koupil jsem levný feeder od Shakespearu (Contender) a nemůžu na to sehnam špičku. průměr je totiž strašně velikej. A tak by mě zajímalo jestli se dá ten průměr nějak nadstavit.(dík za všechny nápady a názory.)(PS.špičku potřebuji co nejměkčí!)

SPINCAST naviják necteno

25.2.2008 | Alf | Navijáky | 7.542 zobrazení | 47 odpovědí

Zdravím vás kolegové. Máte zkušenosti a používáte na přívlač navijáky s krytou cívkou „spincast“? Uvažuji, že bych si ho pořídil na UL. Rád bych o nich zjistil nějaké praktické informace. Vyjma stránek výrobců jsem nenašel téměř nic.

Boilie necteno

24.2.2008 | | Položená | 4.734 zobrazení | 20 odpovědí

Jaké boilie používáte? Jaké značky,jaké velikosti, a v jaké roční době? A jak jste na něj úspěšní?

Tandem Baits ano nebo ne? necteno

24.2.2008 | kam!kaze | Ostatní nádobíčko | 3.074 zobrazení | 6 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s boilies od TANDEM BAITS?už to tady v dotazech několikrát prošlo,ale žádnou odpověd jsem nenašel. Dík za Vaše zkušenosti a názory.

Odolný rybář necteno

24.2.2008 | Piranha | chytej.cz | 9.091 zobrazení | 66 odpovědí

Máte někdo nějakou zajímavou historku o své rybářské imunitě, co se týče vedra, deště, mrazu a jiných extrémních podmínek u vody.Zažily jste někdo nějakej extrém u vody. Pište, pište ať je co číst

Mimo rybačku-GPS? necteno

23.2.2008 | Rybar211 | Ostatní nádobíčko | 2.593 zobrazení | 7 odpovědí

Neprodá někdo GPS Garmin etrex legend? S příslušenstvím by to bylo fajne. Díky (marekjantac@centrum.cz)

špičky na feedru necteno

23.2.2008 | Orka | Feeder | 3.166 zobrazení | 12 odpovědí

hoj lidi mám dotaz začal jsem s feedrem koupil jsem prut ale ty výměnné špičky jsou tam úplně volné je to tak správně nebo ne? Ono totiž se stane že to i omotá vlasec kolem prutů což si myslím že by asi nemělo ne ???

Ryby Přelouč,Pardubice a okolí necteno

23.2.2008 | vosakh | Domácí revíry | 2.277 zobrazení | 2 odpovědi

Nazdar lidi.Tak co jak vám jdou ryby v tom našem okolí?jaký vám jdou?na co pište?

plavaná vs. přívlač - teoretická úvaha necteno

22.2.2008 | rgb23 | Přívlač | 1.957 zobrazení | 6 odpovědí

Podle rř a legislativy může při lovu na plavanou osoba provádějící lov pohyb nástrahy aktivně ovlivňovat. Lov přívlačí spočívá v aktivním vedení nástrahy vodním prostředím… Pokud budu nyní, v zimě, lovit okouna na gumu pod hladinou nebo ve vodním sloupci a 2m před nástrahou bude malinkatej splávek, budu aktivně ovlivňovat pohyb nástrahy při položené, nebo nástrahu budu aktivně vést vodním prostředím přívlačí?

Nový prut necteno

22.2.2008 | | Plavaná | 10.702 zobrazení | 52 odpovědí

Jaké používáté pruty na plavanou? Jákým značkám věříte? A jak dlouhé si pořizujete?