Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Navíjení vlasce necteno

21.2.2008 | Klon | Ostatní nádobíčko | 11.210 zobrazení | 41 odpovědí

Ahoj lidičky.Dnešní doba nám všem nabízí pohodlný nákup po internetů a to i vlasců…Zajímalo by mě jak si je pak doma navíjíte na naviják…V obchodě Vám to navinou,ale doma už je to složitější.Zajímalo by mě jestli to děláte ručně a jakým způsobem,nebo jste si udělali nějaký zlepšováky či jestli jste si koupily nějakou mašinku na to…Přemýšlím totiž o výrobě takovéto mašinky a rady se mi hodí.Děkuji všem a snad mě nebudete házet do témat jako zbytečné :-)

ÚN lipno a dravci . . . . . . . .? necteno

21.2.2008 | okun | Domácí revíry | 8.996 zobrazení | 69 odpovědí

Jak to vidíte s dravcema na Lipně. Je to opravdu tak špatné?

Rybářské časopisy necteno

21.2.2008 | Czudko | Obchod | 9.223 zobrazení | 62 odpovědí

Poprve se mi dostal do rukou casopis „Sportovni rybar“, zajimave (netradicne) zpracovana grafika, ale obsahove nic moc az na par (2–3) zajimavych clanku = vcelku nezajimavy casopis. Nejsem zastancem ani odpurcem Jakuba Vagnera (redaktor casopisu), ale jeho rozhovor o rybareni s panem Postraneckym mi prisel, ze ani neni psany cesky. Prapodivny slovosled tvoril nesrozumitelne vety – doporucuji precist je to opravdovy slohovy zazitek. Podobny pocit jsem mel i z nekterych clanky v aktualnim vydani „RYBOLOVu“… Co vy a rybarske casopisy? Osobne chvalim „Ceskeho rybare“. Ostatne i prispevky od clenu techto stranek (napr. HaD, David Bonavetura) jsou pekne zpracovane a prinosne.

mimo rybyřinu-štěně necteno

21.2.2008 | gadasnik | chytej.cz | 7.868 zobrazení | 70 odpovědí

Zdravím kolegáčci,je to mimo obor,ale potřeboval bych poradit,jak naučit štěně na záchod.Existuje nějaká osvědčená metoda??Je mu sedum tejdnů.Chci ho naučit jak na venčení,tak i na misku doma.Dík za každou radu.

Duchaplnost aktuálně zakládaných fór. necteno

20.2.2008 | vagi | chytej.cz | 2.797 zobrazení | 28 odpovědí

Vážení přátelé ryb a tohoto portálu, určitě jste také zaregistrovali „kvalitu“ témat zakládaných v poslední době. Nechci tu mentorovat, chápu, že někteří „nováčci“ neví přesně, co a jak (sám jsem si tím na začátku prošel), ale např. „chytej perlíny, oukleje, vranky, slunky… na splávek, brčko… na Bělé, nad jezem, pod jezem…“ atd nebo témata založená kolegou romank1 (v klubu bez jakýchkoli informací)www­.chytej.cz , to fakt nevím. Samozřejmě nechci jen kritizovat. Když si vzpomenu na sebe ve 12 letech, také jsem chtěl mít co nejvíce informací a možná bych to řešil podobně. Proto otevírám toto fórum a pojďme navrhovat, jak to řešit. Já osobně navrhuji např. přidat do DISKUSE další kolonku „otázky a odpovědi“, kam by bylo možné přidávat jednotlivé dotazy, které by byly řazeny přehledně pod sebou a při rozkliknutí by bylo možno přidávat odpovědi nebo je jen číst. Co vy na to?

chytáte koljušky tříostné na splávek? necteno

19.2.2008 | cercer | Lososovité ryby | 3.338 zobrazení | 16 odpovědí

Chytáte koljušky tříostné na mušky nebo na třpytku? Jakou největší máte?? :-)))HaDe promiň!!

Chytaní okolo Doks necteno

18.2.2008 | romank1 | Domácí revíry | 12.660 zobrazení | 34 odpovědí

Ma někdo zkušenost rybaření okolo Doks na rybníkách díky

TVV 2008 necteno

18.2.2008 | toulovec | chytej.cz | 5.733 zobrazení | 47 odpovědí

Tak už jsem dvakrát toto téma zakládal a pokaždý mi to zmizelo mrcha!!

chytate oukleje na splávek a na marmyšku necteno

17.2.2008 | kamos007 | Bílá ryba | 11.610 zobrazení | 92 odpovědí

chytli jste někdy ouklej? jestli jo tak napište na toto forum jakou největší a naco berou.

ČLUN Intex Seahawk 2 necteno

16.2.2008 | Chyť.pusť | Ostatní nádobíčko | 8.704 zobrazení | 11 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto člunem ? Chtěl bych si ho pořídit pro nastávající sezonu(kapraři­na).Zajímalo by mě co říkáte na odolnost materiálu,ovla­datelnost člunu apod.Myslíte že je to dobrá volba ? děkuji za každou odpověď!www.ha­waj.cz

Feeder - jak neuthnout rybu na tenkém vlasci necteno

13.2.2008 | rgb23 | Feeder | 10.785 zobrazení | 66 odpovědí

Jak nastavujete brzdu navijáku s ohledem na sílu koncového silonu. Zatím nejvíce záběrů mám při koncovém vlasci 0,08 mm/1kg v kombinaci s kmenovou firelineou 0,06 kg/4,5kg. Vlasec při použití bezuzlové spojky reálně vydrží odpor 0,8kg, v uzlu asi tak 0,6kg. Pokud tedy chci mít jistotu sice dlouhého, ale „bezpečného“ zdolávání, musím nastavit odpor brzdy na cca 0,5kg. Jakým způsobem tedy odhadujete x určujete odpor brzdy navijáku? U přívlače to mám v oku a rukách, je to ale taky úplně jiná váhová/odporová kategorie. Tady zatím vymejšlím jak sestavu dostat do rovnováhy.

Dovolená 2008 necteno

13.2.2008 | | Domácí revíry | 4.372 zobrazení | 24 odpovědí

Zdravim.Potřeboval bych poradit,chystám se letos do Jižních Čech na dovolenou a nevím kam.Nevíte o nějakým pěkným kempu s chatkami blízko u nějaké řeky?

Vltava v Praze necteno

13.2.2008 | novas32 | Domácí revíry | 3.090 zobrazení | 8 odpovědí

ahoj, nasel by me nekdo, kdo by mi trochu priblizil moznosti chytani na Vltave v Praze? myslim, ze je to znacne nedocenena voda se spoustou moznosti, ale nemam zadnou zkusenost a rad bych ji ziskal. spolecny rybolov uvitam. diky.

Boskovice cihelňa necteno

13.2.2008 | Robur | Domácí revíry | 2.669 zobrazení | 19 odpovědí

Nevíte někdo místní, jak je to s touto vodou. Kdysi jsem se tam byl projít. Pěkná voda, nějakou chciplinu u rákosí jsem taky viděl, ale označení revíru žádné ani žádný zákaz lovu. Nikde nikdo, našel jsem pár děr po vidličkách.

Feeder a mušov?? necteno

11.2.2008 | matej | Feeder | 3.379 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravičko chci se zeptat jestli někdo chytá na feeder v okoli pasohlavek??pop­řípadě jaké mate zkušenosti???

Prefurujete při rybaření stojáky nebo řeky? necteno

11.2.2008 | foks01 | Domácí revíry | 5.553 zobrazení | 34 odpovědí

Zajímal by mě poměr mezi rybáři kteří chodí raději na řeku a rybáři stojáky a proč.

sonar SMARTCAST RF-35 dotaz necteno

11.2.2008 | jerry1 | Ostatní nádobíčko | 2.871 zobrazení | 14 odpovědí

Prosím neposlal by mě někdo český návod na obsluhu sonaru SMARTCAST RF 35 , na www.sema.cz je tisk zablokován. Také jaké máte zkušenosti s použitím ,fígle, rady , apod. děkuji

Sonar SMARTCAST RF-35-dotaz necteno

11.2.2008 | jerry1 | Ostatní nádobíčko | 2.142 zobrazení | 1 odpověď

Prosím , neposlal by mě někdo český návod na sonar SMARTCAST RF-35, na www.sema.cz je tisk zablokován a celý PC k vodě neponesu, jinde jsem to zatím nesehnal. Děkuji.

Jdou vám už ryby, necteno

10.2.2008 | vosakh | Ryby | 11.758 zobrazení | 71 odpovědí

Tak co už chodíte na ryby?Bere něco?pište

Naviják Snowbee XSD 780 necteno

9.2.2008 | LOMCOVÁK | Muškaření | 2.629 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto navijákem? Zajímalo by mě z jakého je materiálu a jak je těžký. Jestli máte někdo foto byl bych rád za ukázku přední i zadní strany navijáku.