Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Sumci na Orlíku necteno

27.1.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 13.111 zobrazení | 21 odpovědí

Zdar,nevíte někdo jak to poslední roky vypadá se sumcema na orlíku???

Berounka necteno

27.1.2008 | Jonny94 | Domácí revíry | 2.422 zobrazení | 14 odpovědí

chtel bych se zeptat jake mate zkusenosti s chytanim predevsim dravcu ,ale i jinych ryb na Berounce a jestli ano tak kde na co jak atd…poradte pls

chytej na mušku pstruhy duhové,siveni,lipany a pstruhy poční necteno

27.1.2008 | kamos007 | Muškaření | 2.362 zobrazení | 3 odpovědi

kdo chodí muškařit na ostravici 3

chytej na mušku pstruhy duhové,siveni,lipany a pstruhy poční necteno

27.1.2008 | kamos007 | Muškaření | 12.952 zobrazení | 124 odpovědí

kdo chodí muškařit na ostravici 3

SEMA MAGNETO T necteno

26.1.2008 | kele24 | Ostatní nádobíčko | 2.127 zobrazení | 3 odpovědi

Ahoj, zajimalo by mě co si myslite o signalizatoru „SEMA MAGNETO T“ je hodně levny a měl by byt voděodolny. díky za odpověď

Má někdo skušenost s Okumou Aveon AE Série necteno

25.1.2008 | kajik123 | Přívlač | 2.465 zobrazení | 5 odpovědí

Hodí se na přívlač?

Pomsta za Parmy v UL necteno

24.1.2008 | Piranha | Legislativa | 17.031 zobrazení | 180 odpovědí

Jako pomstu za doslova týrání Parem na Labi v Ústí nad Labem vyzývám kolegy na odvetu a boj proti této zvrhlosti.

jak na candaty necteno

24.1.2008 | novas32 | Dravci | 2.875 zobrazení | 3 odpovědi

ahoj, ac to ted zatim neni aktualni, poradi mi prosim nekdo, jak nastrazovat na candata? jsem zacatecnik bez zkusenosti. slysel jsem, ze je to velice opatrna ryba, zajima me jak mit pri lovu na polozenou – mrtva rybka – nastrazenou rybicku a zajisteny navijak, zda pouzivat policajta – slysel jsem neco o novinovem papirku a odklopenem preklapeci. diky za kazdou radu

Jarní chytání na Staňkově necteno

24.1.2008 | frantakapr | Kaprařina | 3.056 zobrazení | 6 odpovědí

Začátkem května bych si chtěl s kolegou udělat výpravu na týden za kapry do zátoky kolem rak. hranice,někde v okolí polic.chaty,máme však technický problém,jak se tam s hromadou věcí na týden dostat.S povolenkou vjezdu jsme neuspěli,prý se dává jen ve výjm.případech­.Prosím o kontakt na osobu z okolí,která by zapůjčila na týden pramici,popř.ochot­ného kolegu rybáře s povolenkou vjezdu,který by nás na toto místo zavezl,popř.pomohl získat dané povolení vjezdu.Děkuji za jakouko-li informaci ohl.našeho problému

Slapy-ubytování necteno

23.1.2008 | jerry1 | Domácí revíry | 4.014 zobrazení | 5 odpovědí

Nevíte prosím někdo o ubytování na Slapech někde u vody, v chatce s cenou kolem 300 KČ noc za osobu, kde by se dalo chytat a relaxovat v klídku , bez davu jidí?. Termíny kolem 16.6 a 15.10 vždy na 6–7 dní.Stačí aby si mohl člověk něco ohřát k jídlu uvařit, WC a lednice s mrazákem,umyvadlo a postel. díky www.cernyfrantik@seznam.cz na Orlík jezdím již 8 let a chci změnu.

Pstruhové farmy necteno

23.1.2008 | farma | Lososovité ryby | 36.545 zobrazení | 86 odpovědí

Umělý odchov lososovitých ryb

Hajenie uhora. necteno

22.1.2008 | LuboO | Legislativa | 2.691 zobrazení | 3 odpovědi

Neviem, ci tato, mozno okrajova, otazka tu uz bola preberana, ale zaujimalo by ma, preco je od 1.9.-30.11. hajeny uhor? Z dovodu trenia urcite nie, kedze je znamy rozmnozovaci proces uhora. Tato doba hajenia plati aj pre CR aj pre SR, tak mi to mozno niekto znaly a kompetentny vysvetli. Dakujem.

zacinam necteno

22.1.2008 | Vonas | chytej.cz | 2.221 zobrazení | 1 odpověď

Ja zacinam s rybarenim a nema nikdo kdo by me to naucil je nekdo v Kladne kdo by me mohl neco naucit

POmozte vsem necteno

22.1.2008 | Vonas | chytej.cz | 1.896 zobrazení | 10 odpovědí

na strance www.rybareni-kladno.estranky.cz muzete pomoct zacinajicim rybarum nebo se jen pochlubit svym trofejnim ulovkem jsou tam 3 chaty Dekuji

Platí zákaz přenášení ryb z revíru do revíru? necteno

21.1.2008 | HaD | Legislativa | 4.714 zobrazení | 25 odpovědí

Umíte to někdo v řádu najít? Nebo je to pouze dogma? Já to nenašel. A pokud to někde je, mají organizace výjimku při nasazování a kde je pak ta výjimka v zákonech specifikována?

Tepeskop na kapry necteno

20.1.2008 | radimlp6 | Pruty | 8.553 zobrazení | 29 odpovědí

Chci si zakoupit teleskop na kapry a potřebuji poradit jakou značku.Chtěl bych 3,6m 2,75lb a cenu tak do 3000kč.Předem děkuji za info

Chytání na kaprů na boilies v květnu. necteno

20.1.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 3.890 zobrazení | 2 odpovědi

Máme naplánovanou výpravu na kapry od 12–14 května.Zajímal by mne váš názor na druh boilies jaký bych měl použít.Samozřejmě že vše záleží na počasí,ale jde mi ovaše zkušenosti s jarním chytání na boilies.velikos­t,příchuť,množ­ství vnadění¨atd. Předem díky za rady:)

24 HODINOVÝ RYBOLOV V ČR.CO VY NA TO? necteno

20.1.2008 | kam!kaze | Legislativa | 9.110 zobrazení | 62 odpovědí

Myslím že tohle téma zajímá nás všechny tak sem s názory :)

Tectan necteno

19.1.2008 | LuboO | Ostatní nádobíčko | 2.657 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravim, kto ma skusenosti s vlascom Damyl Tectan Premium plus alebo s fluorcarbonom Damyl Tectan 100% Premium Fluorcarbon? Alebo vseobecne skusenosti s Tectanom? Doporucovali mi ho v obchode, ale neviem sa rozhodnut, nejak som zvyknuty na Tubertini. Vdaka za odpovede.

chrostíci a jejich úbytek? necteno

19.1.2008 | bubu | Muškaření | 13.591 zobrazení | 135 odpovědí

jakou máte zkušenost s výskytem chrostíků v poslední době? Mně osobně se zdá,že na pstruhovce,kde nejčastěji lovím,jejich populace neustále klesá. Prostě mi to večerní rojení začíná chybět a následně i lov na jejich imitaci není tolik účinný. Dík za vaše postřehy.