Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Sumci na Orlíku
27.1.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 13.111 zobrazení | 21 odpovědí
Zdar,nevíte někdo jak to poslední roky vypadá se sumcema na orlíku???
Berounka
27.1.2008 | Jonny94 | Domácí revíry | 2.422 zobrazení | 14 odpovědí
chtel bych se zeptat jake mate zkusenosti s chytanim predevsim dravcu ,ale i jinych ryb na Berounce a jestli ano tak kde na co jak atd…poradte pls
chytej na mušku pstruhy duhové,siveni,lipany a pstruhy poční
27.1.2008 | kamos007 | Muškaření | 2.362 zobrazení | 3 odpovědi
kdo chodí muškařit na ostravici 3
chytej na mušku pstruhy duhové,siveni,lipany a pstruhy poční
27.1.2008 | kamos007 | Muškaření | 12.952 zobrazení | 124 odpovědí
kdo chodí muškařit na ostravici 3
SEMA MAGNETO T
26.1.2008 | kele24 | Ostatní nádobíčko | 2.127 zobrazení | 3 odpovědi
Ahoj, zajimalo by mě co si myslite o signalizatoru „SEMA MAGNETO T“ je hodně levny a měl by byt voděodolny. díky za odpověď
Má někdo skušenost s Okumou Aveon AE Série
25.1.2008 | kajik123 | Přívlač | 2.465 zobrazení | 5 odpovědí
Hodí se na přívlač?
Pomsta za Parmy v UL
24.1.2008 | Piranha | Legislativa | 17.031 zobrazení | 180 odpovědí
Jako pomstu za doslova týrání Parem na Labi v Ústí nad Labem vyzývám kolegy na odvetu a boj proti této zvrhlosti.
jak na candaty
24.1.2008 | novas32 | Dravci | 2.875 zobrazení | 3 odpovědi
ahoj, ac to ted zatim neni aktualni, poradi mi prosim nekdo, jak nastrazovat na candata? jsem zacatecnik bez zkusenosti. slysel jsem, ze je to velice opatrna ryba, zajima me jak mit pri lovu na polozenou – mrtva rybka – nastrazenou rybicku a zajisteny navijak, zda pouzivat policajta – slysel jsem neco o novinovem papirku a odklopenem preklapeci. diky za kazdou radu
Jarní chytání na Staňkově
24.1.2008 | frantakapr | Kaprařina | 3.056 zobrazení | 6 odpovědí
Začátkem května bych si chtěl s kolegou udělat výpravu na týden za kapry do zátoky kolem rak. hranice,někde v okolí polic.chaty,máme však technický problém,jak se tam s hromadou věcí na týden dostat.S povolenkou vjezdu jsme neuspěli,prý se dává jen ve výjm.případech.Prosím o kontakt na osobu z okolí,která by zapůjčila na týden pramici,popř.ochotného kolegu rybáře s povolenkou vjezdu,který by nás na toto místo zavezl,popř.pomohl získat dané povolení vjezdu.Děkuji za jakouko-li informaci ohl.našeho problému
Slapy-ubytování
23.1.2008 | jerry1 | Domácí revíry | 4.014 zobrazení | 5 odpovědí
Nevíte prosím někdo o ubytování na Slapech někde u vody, v chatce s cenou kolem 300 KČ noc za osobu, kde by se dalo chytat a relaxovat v klídku , bez davu jidí?. Termíny kolem 16.6 a 15.10 vždy na 6–7 dní.Stačí aby si mohl člověk něco ohřát k jídlu uvařit, WC a lednice s mrazákem,umyvadlo a postel. díky www.cernyfrantik@seznam.cz na Orlík jezdím již 8 let a chci změnu.
Pstruhové farmy
23.1.2008 | farma | Lososovité ryby | 36.545 zobrazení | 86 odpovědí
Umělý odchov lososovitých ryb
Hajenie uhora.
22.1.2008 | LuboO | Legislativa | 2.691 zobrazení | 3 odpovědi
Neviem, ci tato, mozno okrajova, otazka tu uz bola preberana, ale zaujimalo by ma, preco je od 1.9.-30.11. hajeny uhor? Z dovodu trenia urcite nie, kedze je znamy rozmnozovaci proces uhora. Tato doba hajenia plati aj pre CR aj pre SR, tak mi to mozno niekto znaly a kompetentny vysvetli. Dakujem.
zacinam
22.1.2008 | Vonas | chytej.cz | 2.221 zobrazení | 1 odpověď
Ja zacinam s rybarenim a nema nikdo kdo by me to naucil je nekdo v Kladne kdo by me mohl neco naucit
POmozte vsem
22.1.2008 | Vonas | chytej.cz | 1.896 zobrazení | 10 odpovědí
na strance www.rybareni-kladno.estranky.cz muzete pomoct zacinajicim rybarum nebo se jen pochlubit svym trofejnim ulovkem jsou tam 3 chaty Dekuji
Platí zákaz přenášení ryb z revíru do revíru?
21.1.2008 | HaD | Legislativa | 4.714 zobrazení | 25 odpovědí
Umíte to někdo v řádu najít? Nebo je to pouze dogma? Já to nenašel. A pokud to někde je, mají organizace výjimku při nasazování a kde je pak ta výjimka v zákonech specifikována?
Tepeskop na kapry
20.1.2008 | radimlp6 | Pruty | 8.553 zobrazení | 29 odpovědí
Chci si zakoupit teleskop na kapry a potřebuji poradit jakou značku.Chtěl bych 3,6m 2,75lb a cenu tak do 3000kč.Předem děkuji za info
Chytání na kaprů na boilies v květnu.
20.1.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 3.890 zobrazení | 2 odpovědi
Máme naplánovanou výpravu na kapry od 12–14 května.Zajímal by mne váš názor na druh boilies jaký bych měl použít.Samozřejmě že vše záleží na počasí,ale jde mi ovaše zkušenosti s jarním chytání na boilies.velikost,příchuť,množství vnadění¨atd. Předem díky za rady:)
24 HODINOVÝ RYBOLOV V ČR.CO VY NA TO?
20.1.2008 | kam!kaze | Legislativa | 9.110 zobrazení | 62 odpovědí
Myslím že tohle téma zajímá nás všechny tak sem s názory :)
Tectan
19.1.2008 | LuboO | Ostatní nádobíčko | 2.657 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravim, kto ma skusenosti s vlascom Damyl Tectan Premium plus alebo s fluorcarbonom Damyl Tectan 100% Premium Fluorcarbon? Alebo vseobecne skusenosti s Tectanom? Doporucovali mi ho v obchode, ale neviem sa rozhodnut, nejak som zvyknuty na Tubertini. Vdaka za odpovede.
chrostíci a jejich úbytek?
19.1.2008 | bubu | Muškaření | 13.591 zobrazení | 135 odpovědí
jakou máte zkušenost s výskytem chrostíků v poslední době? Mně osobně se zdá,že na pstruhovce,kde nejčastěji lovím,jejich populace neustále klesá. Prostě mi to večerní rojení začíná chybět a následně i lov na jejich imitaci není tolik účinný. Dík za vaše postřehy.