Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
chytej na lučině
18.1.2008 | sumec123 | Domácí revíry | 2.302 zobrazení | 8 odpovědí
tady se dozvíte vše o lučině co budu vědět
TVV 2008
17.1.2008 | toulovec | chytej.cz | 2.685 zobrazení | 28 odpovědí
Pánové omlouvám se, ale letos jsem akci nějak neukočíroval. Prostě se mi mailem a přez skype a ICQ ozvalo tolik lidí, že jsem si je jednoho krásného dne sepsal na papír a zjistil jsem že je plno. Rozhodl jsem se tedy že nic nebudu dopředu nic anoncovat, prostě uzavřu prezenčku a bude. Kdo je přihlášen, toho jsem již kontaktoval, kdo se nevešel do soupisky na bodovaných pozicích má smolíka a je v tom pořadí jak se mi ozval, zařazen na místo náhradníka. Jinak akce se 22. – 24. 2. 2008 koná v Kostelci nad Orlicí v Penzionu U Kapličky. Tedy tak jako tradičně, poslední únorový víkend. www.ukaplicky.cz www.mapy.cz
MO-Frýdek -Místek
17.1.2008 | zdroj | chytej.cz | 7.420 zobrazení | 13 odpovědí
Pro všechny rybáře našich revírů:Rady nápady a komentáře.
Hledáme 1-2 rybáře na Ebro 1.týden v květnu...
17.1.2008 | Jeronymo | Sumcařina | 2.800 zobrazení | 3 odpovědi
Najde se někdo??Vše je na vzájemné domluvě…
Revíry F-M a okolí.
17.1.2008 | kamos007 | Domácí revíry | 11.570 zobrazení | 133 odpovědí
..............................................................................................................................................................
RYBÁŘSKÝ KALENDÁŘ 2008
16.1.2008 | vagi | Obchod | 3.887 zobrazení | 26 odpovědí
Ahoj všem. Zajímal by mě poměr, kdo z vás má a nemá (na stole, na zdi, na záchodě či jinde) rybářský kalendář? A co říkáte na kalendář KAJMAN 2008? Chci si ho pořídit. Může někdo doporučit či vymluvit?
Rybářská VIDEA
16.1.2008 | HaD | chytej.cz | 3.599 zobrazení | 22 odpovědí
Máte svoje video a nevíte si rady se střihem, přípravou atp.? Nebo naopak chcete něco natočit a nevíte si rady? Máte problém s vložením do naší rubriky www.chytej.cz ? Zde si navzájem poradíme!
Charakteristika kaprového prutu.
15.1.2008 | kam!kaze | Pruty | 3.070 zobrazení | 7 odpovědí
Můžete mi nekdo poradit co je u prutu hodnota např.2,75 lbs.Vím že to se todá přepočítat na gramy odhozové zátěže,ale nevím jak.Poraďte mi prosím.
Sraz na dírkách 2008
15.1.2008 | HaD | chytej.cz | 6.592 zobrazení | 68 odpovědí
Vloni nám to nevyšlo, tak co kdybychom se srazili u otvorů letos? Někdy v půlce února bych to viděl jako reálné. Navrhoval bych střed republiky s nějakým dobrým zázemím… Takový Pilák, palírna, srub, grill, nostalgie, vzpomínky… Kdo je pro?
Ebro na jaře
14.1.2008 | Jarmil | Sumcařina | 2.490 zobrazení | 1 odpověď
Čau jaké máte zkušenosti s lovem na Ebru co se týče období jestli je lepší jaro nebo podzim???Hlavně se chci zeptat jak je to se sumcem v jarním odobí,jaké tam bejvá počasí, atd…Díky za všechny odpoědi
Kaprařina východní čechy
14.1.2008 | eiffel1 | Kaprařina | 3.259 zobrazení | 8 odpovědí
tak na ty macky ve východních čechách? No možná Rocice? nebo rozkoš? To jsou moji favoriti. A co vy chlapy kam na ně?
zjištění hloubky
14.1.2008 | paia | Ryby | 3.486 zobrazení | 8 odpovědí
Jak se provádí zjišťování hloubky pomocí olovnice? Dokázal by mi to někdo vysvětlit? V životě jsem to neviděl…
Teleskopy pro začátečníka
14.1.2008 | jarda21 | Pruty | 4.073 zobrazení | 17 odpovědí
Poraďte jaké teleskopy pro zacátečníka, chci chytat na rybnících, sem tam přehrada. Hlavně na menší krmítko. Cena do 1500.-
Relax
13.1.2008 | frenki | Obchod | 3.316 zobrazení | 12 odpovědí
Neznáte nějakou web abresu kde je velký výběr těchto gum ale i ve větších velikostech. díky za typy!!
Lov na dírkách.
11.1.2008 | rgb23 | Rybaření na dírkách | 5.099 zobrazení | 30 odpovědí
Jak a čím děláte ony vstupy do podvodního světa. Půjčujete si vrtáky od správců revírů, máte vlastní, tesáte díry sekerou, řežete led motorovou pilou?
RYBARSKY RAD 2008
10.1.2008 | Czudko | Legislativa | 3.640 zobrazení | 25 odpovědí
Krom toho, ze v novem rybarskem radu je zakazano pouzivani pet lahvi a neopracovanych polystyren coby bojku-HURA!!! Mi prece jen neco vrta hlavou. V odstavci, ktery popisuje chovani u vody je veta: „pouzivat plovoucich a jinych předmětů oznacujicich krmna mista se zakazuje“. To jako nesmim pouzivat napr. tycovou bojku nebo jak si to mam vysvetlit???? Potom jeste v odstavci: „Uchovani ulovenych ryb“ se zakazuje „pouzivat spolecnych zarizeni k uchovani ulovenych zivych ryb“. To jako nesmim dat ryby k sobe do vezirku a musim mit kazdou zvlast nebo kazdou nastrazni rybku musim mit solo????? Dekuji za objasneni.
Berkley návnady
10.1.2008 | rhany | Ostatní nádobíčko | 2.545 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím všechny,chtěl bych se poptat jestli máte někdo s touto návnadou zkušenosti.Jedná se mi o červy a žížaly.
VRANOV A NOVÉ MLÝNY
10.1.2008 | frantakapr | Sumcařina | 4.542 zobrazení | 6 odpovědí
V červenci jedu na týden na vran.přehradu a v srpnu na týden do pasohlávek,konkr. do kempu u zápeců.Rád bych se zeptal,jak je to s lovem sumců na těchto revírech,zkušenosti moc nemám,s chytáním sumců jsem začal koketovat teprve vloni.Myslím,že teoreticky to mám vše zvládnuté,na sumc.sezonu jsem natěšený maximálně.Jsem přesto přesvědčený ,že praxe bude trochu jinde,jde mi hlavně o prázdninový ruch kolem vody,jestli lze vůbec nastražit na trhací bojku,když kolem břehu plavou šlapadla atd.běžně i po setmění,to by mě taky mohli po třetím zamotání odvézt k chocholouškovi.Taky prosím jestli někdo byl ve jmenov.kempu,jestli neví ,jaké to tam je,myslím podmínky na chytání celkově.
Rio Ebro..
9.1.2008 | Jeronymo | Sumcařina | 3.197 zobrazení | 5 odpovědí
Poradí někdo kdo má zkušenosti s Ebrem???Na co si dát pozor,co by se mohlo hodit??Prostě jakoukoliv informaci…Zatím díky…
Internetové obchody
7.1.2008 | Ftmči | Obchod | 4.497 zobrazení | 28 odpovědí
Podle aktuálních výsledků ankety nakupuje 80% rybářů alespoň někdy přes internet. Mě zajímají vaše zkušenosti s reklamacemi po internetu (nemusí jít nutně o rybářské zboží).