Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Změny v rybářském řádu necteno

6.12.2007 | HaD | Legislativa | 12.930 zobrazení | 113 odpovědí

Kdybyste měli možnost, co byste změnili v rybářském řádu? Co vás štve a proč a jak byste to řešili?

časopis Kapr necteno

6.12.2007 | stanley 4 | Obchod | 11.141 zobrazení | 48 odpovědí

pánové tak co říkáte na ten nový časopis kapr?mně se celkem líbí až teda na jednu osobu která vystupuje na přiloženém dvd.nemá tam co dělat

Prut Amnesia necteno

5.12.2007 | sus1 | Pruty | 3.447 zobrazení | 14 odpovědí

Jakou máte zkušenost s feedrovým prutem Amnesia?

Domácí výroba woblerů necteno

1.12.2007 | Salmo | Dravci | 128.428 zobrazení | 4 odpovědi

Domluvil jsem se z Jirkou.:) že založíme fórum o výrobě woblerů můžeme tu probírat z jakých materiálů naše balzová šidítka vyrábíme a tak…

Těrlická přehrada - letošní nasaďáci necteno

30.11.2007 | mobydyk | Domácí revíry | 3.719 zobrazení | 23 odpovědí

Ahoj chlapi, jak se Vám letošní rok dařilo na tomto revíru? A nasazení kapři, odchytali jste? Já jsem byl v listopadu třikrát u vody a odchytal jsem pokaždé, kapři kolem padesáti i pár candátu.

JRC necteno

30.11.2007 | Klon | Ostatní nádobíčko | 3.712 zobrazení | 12 odpovědí

Petrův zdar pánové.Chci měnit komplet nádobíčko a ostatní věci.Zajímalo by mě jaký máte názor na značku JRC.Jaký máte názor na jejich pruty,bivaky,le­hatka a vše ostatní.Děkuji za poznatky.

winklepicker necteno

29.11.2007 | vetrak | Feeder | 7.566 zobrazení | 36 odpovědí

Jaké máte zkušenosti z winklepickerem?

Dragon invisible braid necteno

28.11.2007 | hajan | Ostatní nádobíčko | 2.563 zobrazení | 7 odpovědí

Má to někdo, zná to někdo, Zkušenosti??? Hlavně mě zajímá, jestli průměr aspoň zhruba odpovídá skutečnosti, jak deklarují. Díky všem.

vozík na loďku necteno

28.11.2007 | wallys | Ostatní nádobíčko | 10.027 zobrazení | 60 odpovědí

Chci se zeptat a poradit které firmy vyrábí vozíky na rybářskké lodě (pranice do 4m a 120kg), popřípadě nějaký ten zlepšovák na úpravu normálního vozíku za auto.Dík

jak na mníky? necteno

27.11.2007 | mastrof | Dravci | 22.148 zobrazení | 116 odpovědí

čau lidi mam takovej sen a to je chytit mníka. bohužel vubec netušim jak na to. chytal bych asi na mrtvolku normalka na tezko. ale ted kde? myslel sem si na jizeru protože se tam občas dostanu. ted eště vědět kam na ně? pod jez, do proudu, ťišinky, mnělčina, hloubka? poraďte prosim někdo jak na ty mramorovy krasavce.

sumcovy set interfish necteno

25.11.2007 | pike-007 | Ostatní nádobíčko | 1.923 zobrazení | 1 odpověď

máte někdo skušenost s tímto setem www.milobrno.cz

KINGFISHER CARP 360 2.75LBS necteno

25.11.2007 | morho2 | Kaprařina | 3.982 zobrazení | 6 odpovědí

nazdar chlapi…som mlady a nechcem vela vrazat do prutov…ne nete som si nasiel prut KINGFISHER CARP 360 2.75lbs…je z uhlikoveho kompozitu a je osadeny sic ockamy…rucka je penova.mate prosim vas nijake skusenostiPS:je vyobrazeny na stranke www.rybarskepotreby.eu a stoji 1000kc

chyť a pusť + horní míra... necteno

25.11.2007 | rgb23 | Ryby | 8.582 zobrazení | 71 odpovědí

Jaký máte názor na tyto dvě poslední dobou často diskutovaná témata? Jste pro, nebo proti? Proč a za jakých okolností?

Stojan , JRC X-LITE necteno

24.11.2007 | mobydyk | Ostatní nádobíčko | 1.832 zobrazení | 4 odpovědi

Prosím Vás, máte někdo zkušenost s tímto stojanem, prodává se za 1900,–Kč. Chtěl bych si ho koupit, ale nevím jestli bude ok. Prosím napište mi.

Berkley Whiplash Pro necteno

24.11.2007 | rgb23 | Přívlač | 8.145 zobrazení | 39 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s touto šňůrou? Výrobce deklaruje při průměru 0,06mm sílu v uzlu 10,60 Kg. Běžně používám šňůry Konger Kevlon/Dyneema 0,10mm/7Kg, 0,06mm/5,90Kg, 0,04mm/4,20Kg. Poměr 0,06/10,60 je mimořádně atraktivní, rád bych ale znal i názory jiných:-)

Rybářská škola necteno

23.11.2007 | Kubajs | chytej.cz | 1.805 zobrazení | 3 odpovědi

Chtěl bych se zeptat jestli tam někdo studoval? Co se s tím dá dělat? Co se tam dělá?

mate tenhle prut? necteno

21.11.2007 | jedenact | Kaprařina | 2.711 zobrazení | 8 odpovědí

chtěl bych se zeptat jestli nemáte tenhle prut nebo aspon jaky na něho máte názor.www.milo­brno.cz

Jaké lepidlo na očka? necteno

21.11.2007 | monaster | Ostatní nádobíčko | 14.267 zobrazení | 35 odpovědí

Chlapi poraďte: mám starý teleskopy Sona. z nostalgie si je nechávám ale uvolnila se mi dvě očka. čím to lepíte Vy? zkoušel jsem asi 3 lepidla a nedrží nic. dík

HRA necteno

20.11.2007 | Robur | chytej.cz | 119.384 zobrazení | 788 odpovědí

Blíží se dlouhé zimní večery, tak mám takový nápad na hru, poslali by jsme adminům /asi Hadovi/ nějaké specifické a snadno identifikovatelné fotky z našich oblíběných revírů nebo lokalit kam jezdíme na ryby např. splav na nějaké řece, mlýn, most, hráz, strom, profláknutý flek na chytání s (vysvětlením, kde to je, což by se ale zveřejnilo až za týden). Ostatní by pak mezitím hádali: kde to je či co to je. Eventuelně by se mohla dát nápověda ze tří možností nebo nějaká pomocná věta, jako třeba, že přehrada je známá čistou vodou a pěknými okouny. Nebo přehrada byla napuštěná 1928. Ještě by se mně líbilo, kdyby byly na každý týden ty fotky dvě, jedna pro Čechy a jedna pro Moravu a Slezsko. Každá za bod a případně, že by Moravák uhodl foto z cizího regionu, tak by měl body dva a naopak, takže za jedno soutěžní kolo lze maximálně získat tři body. Pro to, aby člověk mohl získat dva body /jako že uhodl to z „cizího“ regionu by pak musel mít vyplněnou kartu člena, kde minimálně musí napsat bydliště, aby bylo patrné, že Brňák poznal Karlův most, který je jak známo v Praze.

Berounka 1 necteno

20.11.2007 | stanley 4 | Domácí revíry | 2.816 zobrazení | 14 odpovědí

Pánové určitě nebudu sám kterého zajímá jak to vypadá na této části řeky.pochlubte se jak to bere,kdy a naco atd.