Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Orlík
17.9.2007 | vosakh | Ubytování | 9.373 zobrazení | 40 odpovědí
Ahoj.Mohl by mi někdo z vás doporučit nějaké ubytování na orlíku.Mělo by to být hned u vody.a tak pro 6–8 osob.děkuji
Noční lov a netopýři
17.9.2007 | Breva | Tipy & triky | 3.255 zobrazení | 11 odpovědí
Včera večer jsem zkoušel ulovit candáta na feeder,ale nevydržel jsem ani do konce.Protože mi špička pořád poskakovala od nárazů netopýrů do silonu,nepomohlo ani když jsem dal silon co nejblíž k hladině.Máte způsob jak tomu zabránit.
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | Domácí revíry | 792.627 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Jsem ten nejhorší rybář na světě
17.9.2007 | ??? | Neúspěchy | 11.553 zobrazení | 36 odpovědí | upravit
Dnes byl desátý den, kdy jsem byl v řadě na rybách. Chodím každý den po škole, o víkendu pak na celý den. Každý den minimálně čtyři hodiny, takže spousta času. Ale zatím jsem nic nechytil :-(. Dnes jsem byl na rybníku, kde všichni něco tahali, ale já pořád nic – trapas :-(. Chytam na těžko, nahazuju daleko jako ostatni, krmítko se směsí, zhruba 5 – 10 cm pod tím háček s kukuřicí, a pořád nic. První dny jsem neměl ani záběry, dneska mi policajt vyjel tak desetkrát až k prutu nahoru, takže jsem zasekával – zhruba deset záseků dnes a nic. Fakt to nechápu, zasekávám normálně – ale asi moc brzo, nebo pozdě.
Jsem už zoufalej, na druhou stranu mě to nakopává stále dál a dál – každej den jezdím, těším se, baví mě to, ale chybí tomu ta třešnička :-(.
Asi je to ve mně. 5 let jsem nechytal, ale nechápu jak jsem to mohl zapomenout. Není někde návod jak a kdy zaseknout? V jaký moment? Není někde video?
Jsem ten nejhorší rybář na světě, kdybych chytil aspoň nějakou mřenku :-(.
Na co chytáte na těžko vy? Poradíte mi nějakou směs (zkoušel jsem kukly, červy, kukuřici, chleba – jestli moc koukal háček? Nevím), na kterou zaručeně vždy chytáte? Nebo v čem bych mohl dělat chybu. Díky za strpení :-).
UN TRNAVKA c.421069
16.9.2007 | ??? | Domácí revíry | 2.501 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
tak sem ted vubec nejezdete byli by ste sklamani a cuceli biste jenom na bahno,pokud nekdo nechcete yakreslovvat dno.
Mníci na vysočině
15.9.2007 | Davish | Úspěchy | 3.092 zobrazení | 1 odpověď
Zajímalo by mě v jaké míře se vyskytují mníci na vysočině, tak prosím napište sem své úspěchy s mníky na revírech v oblasti vysočiny. Dík.
Pomoc
15.9.2007 | Dak | Ostatní nádobíčko | 1.893 zobrazení | 2 odpovědi
- Chtel jsem jse zeptat kdebych sehna spicku na Yad denver 270–1–10g kdyz tak napiste jestlinarazite icq 366165048
dravci na jihlave 13a-plovárně
12.9.2007 | Vlky | Dravci | 1.765 zobrazení | 2 odpovědi
mate nekdo nejake zkusenosti s dravcema na plovarně v jihlave??? kdyztak pls piste
Delta 260 pripevnenie elektromotora
12.9.2007 | brjan | Ostatní nádobíčko | 1.673 zobrazení | 1 odpověď
Zohnal som gumák Delta 260-ku pod rukou a hľadám spôsob upevnenia elektromotora. Nájde sa tu dobrá duša s týmto člnom a hodí tu foto upevnenia zadnej dosky na elektromotor?
Jak to nyní vypadá na MRHALU ?
11.9.2007 | Kulik | Domácí revíry | 1.904 zobrazení | 3 odpovědi
V sobotu jedu na týden na tento soukromý revír a chtěl jsem se zeptat jak to tam nyní vypadá? Co se chytá, kde a na co? Co si nezapomenout vzít za krmení, nástrahy, návazce a tak vůbec. Díky za jakékoliv informace a rady. Rád bych si v klidu a dobře zachytal.Kulik.
Karabinky - přechovávání
10.9.2007 | Robur | Tipy & triky | 2.734 zobrazení | 11 odpovědí
Jak je skladujete, respektive přenášíte u vody.
Fotky
10.9.2007 | Robur | chytej.cz | 13.874 zobrazení | 122 odpovědí
Nebyli by jste pro, pěkně poprosit adminy, aby se k nicku diskutujícího mohla objevovat i jeho fotka, možná to má i nějaký odb. název. No a buď by si dotyčný nějaké foto tváře nahrál nebo ne. Myslím, že by to pak na srazech dost zjednodušilo komunikaci. Samozřejmě předpokládám, že by nikdo na fotku nedával kockotiny jako kočičku, rybičku či nějakou scifi obludu. To by adminové hezky mazali, i když chápu, že někteří z nás tak trohu SF jsou:-).
KRMENÍ
10.9.2007 | Rybar211 | Feeder | 3.093 zobrazení | 15 odpovědí
Zdar, poradte prosím, nějaké dobré krmení na obyčejné rybářské závody. Stojatá voda, hlobka max. 3metry. Rozloha 1ha. Moc díky
Úlovky na revíru Odra 5
9.9.2007 | ??? | Domácí revíry | 8.055 zobrazení | 25 odpovědí | upravit
Zajímaly by mně vaše úspěchy letos na tomto revíru. Co jste sami chytili, nebo viděli, o čem jste slyšeli apod. Já si tam pokaždé dobře zachytal, ale jen menší ryby, spousta karasů (ti už se tam objevili v minulých sezónách), spousta malých kaprů kolem 20 cm (jeden rybář mi říkal, že prý utekli z nějakého rybníka), 4 kapry 40 – 50 cm a 2 štiky ± 60 cm. Taky mi bylo řečeno, že MO Studénka nic moc nesadí, to spíš do svého místního revíru (Odra 5A). Chytil někdo třeba ostroretky, parmy, velké cejny?
Hbitá včela
7.9.2007 | Bejdy | Přívlač | 2.035 zobrazení | 3 odpovědi
Tak se znovu ptám jestli někdo nevíte kde by se na netu dala sehnat.Díky
Salmo Slider
6.9.2007 | Stanik | Ryby | 4.468 zobrazení | 5 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s nástrahou Slider od Salma. Dá se vodit na klasickém přívlačáku nebo vyžaduje jerkový prut a multík. Vaše zkušenosti s woblery Perch, Pike, Executor a Frisky. Díky moc
Muškařina pokec
6.9.2007 | Kubajs | Muškaření | 10.991 zobrazení | 111 odpovědí
Nic o výbavě nepotřebuju?Spíš něco k muchám kde mouchy levně sehnat?Jak dlouho může plavat po vodě suchá moucha?Na jaké ryby je dobrá nymfa?Jak dlouhý je nejlepší ujímaný navazec?Jaký vlasec a jak dlouhý návazec z vlasce je nejlepší?
Čirá intermída
6.9.2007 | Honza2 | Muškaření | 2.637 zobrazení | 6 odpovědí
Prosím poraďte s výběrem čiré intermídy. Měl jsem půjčenou šňůru od kámoše (značku už si nepamatuju) ale zdálo se mi že má dost velkou paměť. Jinak lítala celkem dobře. Pokud máte někdo zkušenosti s touto šňůrou (ne s tou kámošovo) tak se prosím rozepište. Dík
povolenka na ryby v Madarsku
5.9.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 9.957 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Čau,nevíte někdo kde se v Madarsku kupuje povolenka na řeky a jestli potřebuji i rybářský lístek.Chci chytat na Tisze.
přívlačák Achab
5.9.2007 | Robur | Pruty | 2.754 zobrazení | 11 odpovědí
tak na ně začínám šilhat, spíš tu nižší gramáž, tak se ptám, zda jste je měl už někdo v ruce? Jak se vám líbí či nelíbí.