Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Slapy a boilies necteno

7.8.2007 | x-tream | Kaprařina | 2.235 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj nemate nekdo zkusenosti s boiliesem na Slapech??Dekuju za rady…

Rybareni.com necteno

6.8.2007 | vasik | Ryby | 7.906 zobrazení | 78 odpovědí

chodím na Chytej.cz a chodil jsem i na rybareni.com.to se odmlčelo,nemáte někdo informaco proč?

Jihlava 2 - Dravci necteno

6.8.2007 | jkr | Domácí revíry | 1.933 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj ,jezdi nekdo na Jihlavu 2 ,nad Cvrcovicky splav?Ja jsem tam letos bezribka,do jakeho useku chodite..

Kolik prutů??? necteno

6.8.2007 | hajan | Ryby | 4.941 zobrazení | 6 odpovědí

Poradí někdo na kolik prutů může chytat dítě do 15 let s platnou povolenkou? Dříve byl v ryb. řádu odstavec „Rybolov mládeže“, ale v letošním jsem to nějak nanašel. Dík.

matchovka necteno

6.8.2007 | schwara | Pruty | 2.599 zobrazení | 9 odpovědí

ahoj mohli byste mi doporučit nějaký prutna plavanou?? kolem 3metrů, do 40gramů a cena kolem tisícovky

Lov dravcu na laby v usti nad labem necteno

6.8.2007 | Beryrybar | Ryby | 5.112 zobrazení | 16 odpovědí

Chytani dravcu hlavne sumcu v okoli usti

Změna politiky MV Praha v chovu násad necteno

5.8.2007 | Frk | Ryby | 2.038 zobrazení | 3 odpovědi
  1. Ukládá výboru ČRS ÚSMP

2. Postupně snižovat výrobu kapra v chovných zařízeních a snížení výroby kapra
nahradit výrobou jiných druhů nedostatkových ryb např. cejnem, línem atd.
Otázka: Jak vy, jako lovící členové ČRS, vidíte tento pokus změny v chovu násad.

navijak tica necteno

5.8.2007 | ??? | Navijáky | 2.777 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

čo poviete na navijak Tica GC3059? Chcel by som ho na občasnu privlač(30 vych­adzok ročne)

Ztráty a Nálezy necteno

5.8.2007 | Zcuter | Ryby | 1.909 zobrazení | 1 odpověď

tak by mě zajímalo zda toho více stratíte, nebo naleznete.....já jednou našel krabičku plnou twisterů!!odha­dovaná cena okolo 3000–5000!!!!:-)

Nejhezčí a nejromantičtější revír MRS necteno

5.8.2007 | Rybar211 | Ryby | 3.595 zobrazení | 22 odpovědí

Jaký je váš nejkrásnější revír MRS? Máte radši chytání ryb někde v lesíku nebo přímo u rušné křižovatky??! Pochlubte se.....

svratka3 necteno

3.8.2007 | marcelj | Domácí revíry | 2.597 zobrazení | 4 odpovědi

Zdar!Chodíte někdo v brně za na svratku 3 za olimpii vláčet?jsou tam nějací dravci?a dá se tam vůbec něco chytit?

Boleni necteno

2.8.2007 | Kubajs | Dravci | 2.586 zobrazení | 14 odpovědí

Na jedné z mělčin na Ohři jsem viděl boleny přes 90cm zkoušel jsem vše z mých krabiček popery,rotačky všech velikostí,original floatingy,husky jerky Ale pokaždé když Bolen zahlédl mou nástrahu otočil se a jel pryč.Zkusil jsem i splávek a le nic.Feeder také vyšel naprázdno ale možná to bude tím že než se k tomu stihl dostat bolen sežral mi to tlouštík 15 cm, kvůli kterým tam ti bolená jezdí

Jihlava 4 necteno

2.8.2007 | vlacek | Domácí revíry | 1.731 zobrazení | 2 odpovědi

ahojky prosim nemate blizsi info o tahle vode zda sou tam candati atd. diky moc

přeprava elektromotoru k vodě necteno

1.8.2007 | Valda | Tipy & triky | 2.336 zobrazení | 3 odpovědi

Potřeboval bych se zeptat jak přepravujete elektromotor k vodě aby se lopatky nezničili dík za odpovědi

Tak co štiky berou? necteno

1.8.2007 | pašerák7 | Dravci | 6.527 zobrazení | 44 odpovědí

co jste za letošní sezonu ulovili pochlubte se

BORDEL U VODY necteno

1.8.2007 | Czudko | Domácí revíry | 5.717 zobrazení | 46 odpovědí

Je pravda, ze nejsem zadnej ekolog, ale na druhou stranu si rikam, ze by rybar mel byt svym zpusobem i ochrance prirody a tak me neuveritelne stve, kdyz clovek prijede k vode a kolem fleku na kterem den pred tim byl se najednou vali x pet lahvi, obaly od vseho mozneho, krabicky od zizal a cervu atd. Proboha to je takovy problem si s sebou na ryby vzit igelitku a po ukonceni lovu to do ni vsechno nahazet a vyhodit cestou do popelnice? Vim, ze se najdou rybari, ktery berou i kapry 36cm, a vse ostatni co nema stanovenou miru berou jakekoliv velikosti a od takovych jatkaru asi nikdo nemuze ocekavat uctu k prirode, ale prijde mi, ze jich je posledni dobou nejak moc v okoli berounky a Vltavy. Jeden den uklidime pri odjezdu i po nich a druhy den je to tam znova? Jak se k tomu stavite vy? Kdyz tam nekdo necha bordel, uklidite to nebo nad tim mavnete rukou a reknete si to neni moje to uklizet nebudu? Fakt by mela casteji chodit RS a tyhle veci kontrolovat.

Truman "SHOW" necteno

1.8.2007 | Czudko | Ostatní ryby | 14.489 zobrazení | 60 odpovědí

Je to peklo, ale posledni dobou neni mozne nikde kam jezdim (Labe, Vltava a nekdy i Berounka), normalne nahodit jakoukoliv zizalu. Trumeni (sumecek americky) to berou sotva to padne do vody. Dokonce zerou i kuku nebo rohlikove boilie. Neznate nekdo zpusob jak je odradit nebo co zvolit, aby na to hupsli? Jsou neuveritelne premnozeni.. Jake zkusenosti mate vy?

Povolenka jizni cechy necteno

30.7.2007 | streda | Legislativa | 2.837 zobrazení | 5 odpovědí

Muze mi nekdo prosim poradit kde a jak si poridit napr. dvoudenni povolenku do jiznich cech? Mam jen prazskou. Koupim jihoceskou kdekoliv nebo musim v j.č.? Mozna blbej dotaz, ale prosim o odpoved. Diky.

rybarske hry necteno

30.7.2007 | xxx*** | chytej.cz | 2.497 zobrazení | 4 odpovědi

cau nema nekdo nejakou internetovou stranku kde se da stahnou nejaka(dobr)hra

nebo kdyz ji mate tak ji poslete na e-mail-pepa.pazdera@seznam.cz dik

Jmenování RS necteno

30.7.2007 | modrak | Legislativa | 2.204 zobrazení | 3 odpovědi

Tak mě napadá taková, možná hloupá, otázka, ale kdo, na čí návrh a z jaké skupiny osob je jmenována rybářská stráž, pokud je na daném revíru hospodařící organizací US a nikoliv MO. Vzhledem k tomu, co se, podle mých zkušeností, na takovém revíru děje, připadá, že snad nikdo.