Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Grécko
30.7.2007 | doktor | Rybaření v zahraničí | 3.145 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj. Nemáte niekto skúsenosti s rybačkou v Grécku? Treba nejaké povolenie na lov udicou z brehu? Sa mi zdá, že len v Chorvatsku zaviedli túto super vec. Čo zobrať, plavačku alebo prívlačku? Ďakujem
utopená udice
30.7.2007 | jake | Neúspěchy | 3.933 zobrazení | 14 odpovědí
Vždycky jsem toužil dočkat se takového záběru, kdy udice letí do vody. Dnes jsem se dočkal. A popravdě řečeno – moc do smíchu mi nebylo. Přišlo to jak na potvoru v momentě, kdy jsem se zabýval druhým prutem. Jen tak namátkou se mrknu na feeder – špička ohnutá skoro do pravého úhlu… Okamžitě jsem vystartoval, leč pozdě. Máchnul jsem do prázdna a udice letěla do vody. Možná, kdybych za ní hned do té vody skočil, tak bych ji ještě zastavil, lae vím, že je to taková lokalita, kde je několikametrová vrstva bahna, takže než jsem se odhodlal tam vlézt, udice tažená nejspíš kaprem nebo amurem už popojela o pár metrů dále od břehu.Zůstal jsem jak opařený a v duchu už se rozloučil s pickerem i navijákem. Nakonec jsem se hecl a řekl si, že to přece jen tak nevzdám a musím se aspoň o něco pokusit. Zajel jsem domů pro pořádný sumcařský trojhák, zatížil 30g olovem a jal se spoléhat na štěstí vláčením trojháku po dně. Asi desátým náhozem jsem vytáhl silon, za silon větev a najednou se k mému údivu asi 7 metrů ode břehu postavila i má utopená udice…:-) Ufff… Oddechl jsem si :-)
Burčák
29.7.2007 | Robur | chytej.cz | 2.950 zobrazení | 29 odpovědí
tož sraz se blíží a právě jsem dotelefenoval se svým dodavatelem burčáků atd. a ptal se, zda zas budu chtít. Tož pokud by byl zájem, tak se zde vyjádřete, a to za následujících pravidel. Přijedu v pátek a chci se toho v pátek zbavit, ne jak minule, kdy v tom byl i částečně mojí vinou guláš a některé láhve tam stály až do neděle a já nevěděl, kdo si vzal, kdo ne atd.. Takže pište, kdo má zájem, uveďte počet litrů. Zdůrazňuji, pro sobotní příchozí nic uschovávat nebudu, páč to kvasí, pracuje a kvalita moku časem klesá.
Veselé příhody,které jste prožili na rybách :)))
28.7.2007 | Mila | chytej.cz | 2.016 zobrazení | 3 odpovědi
Pánové je tu jistě mnoho témat,ale tohle jsem tu nenašel. Našla by se nějaká ta „VESELÁ HISTORKA Z NATÁČENÍ“ ???????
Trofejní úlovky kapra v okolí Prahy
27.7.2007 | velkamys | Kaprařina | 3.179 zobrazení | 15 odpovědí
Zdravím, tak se mi zdá, že letos je okolí Prahy na pěkné kapříky nějak zakleté. Na berounce nejde ani cejn a Vltava…? A co Vy kolegové?
Servis na echoloty Humminbird Smartcast
26.7.2007 | bubu | Ostatní nádobíčko | 14.497 zobrazení | 54 odpovědí
prosím o radu- zřejmě mi dosloužila sonda na echolotu Smartcast 10e a jak jsem zjistil,tak Sema se již jejich prodejem a následným servisem nezabívá. Převzala to údajně Fa Normark se sídlem na Kladně. Máte na ni nějaký kontakt,nejlépe mejla. Moc dík.
Rybník LINDA na Novohradsku
26.7.2007 | ichtyofag | Domácí revíry | 17.291 zobrazení | 43 odpovědí
Ahoj, chystáme se s přáteli na dovolenou za rybama. Dostal jsem neurčitý tip na rybník Linda. Budu rád za každé informace, které mi poskytnete, abych věděl na co a jak moc se mám těšit, pokud tam vyrazíme. Díky! jarda
České Budějovice a okolí
25.7.2007 | vodry22 | Domácí revíry | 2.306 zobrazení | 4 odpovědi
Chtěl bych zítra vyrazit na ryby, na nějaký rybník v ČB nebo okolí.Dneska sem byl na Hněvkovicích a 4 cejny po xletech nechytaní…Nějakej kapřík by ale zítra nebyl k zahození, ale nevim kam mám jet…co třeba LEDENICKÉ důlní propadliny?
sumci v okolí loun
25.7.2007 | pike-007 | Sumcařina | 3.006 zobrazení | 4 odpovědi
nevíte někdo o nějakém místě v okolí loun, max. 10km od loun, kde se dá chytit sumec, nemusí to být žádný kapitální kus.
Přednáška Chytání dravců na mušku.
25.7.2007 | brčal | Muškaření | 6.758 zobrazení | 34 odpovědí
Je možnost jednodenní akce přednáška -Vázání a chytání dravců na mušku.Akce by se konala na Severní Moravě.Přednášet budou jedni z nejlepších odborníků na chytání dravců v ČR i ve světě.
Kolega - rybář z Prahy
25.7.2007 | Marfi69 | Ryby | 15.695 zobrazení | 163 odpovědí
Ahoj – je tady nějaký kolega z Prahy, který by někdy zašel na ryby? (Vltava, Berounka – položená, přívlač)…
Polsko a RŘ
24.7.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 4.194 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Mám pár otázek na Polsko a byl bych celkem rád pokud by mi někdo mohl poradit a pomoct Cena týdenní „hostovačky“ na Mazurech ? Je možno stanovat u vody ? Denní doby lovu ryb ? Míry základních druhů ryb ? Denní počty (váhy) ponechaných ryb ? Počet prutů ? Rozdělávání ohňů ? Jestli se dá koupit „hostovačka“ i bez ryb. lístku ? Co musí mít lovící u sebe ?? ( myslí jako, že je povinné, že musí mít každý podběrák, vezírek, pean…. ) Celoročně hájené ryby ?? Místa lovu ?? ( např. že se nesmí chytat x metrů od … , z místa …. ) Uchovávání ryb ??
Dík
naviják Colmic Lennox 840
24.7.2007 | filip111 | Navijáky | 2.777 zobrazení | 1 odpověď
nemáte někdo skušenost s tímto navijákem?
Bellyboat
24.7.2007 | xycht | Muškaření | 3.819 zobrazení | 19 odpovědí
Jsem pevně rozhodnutý koupit bellyboat, tak bych chtěl přítomné požádat o tip na nějaký bellyboat kolem těch 5000Kč, který se dá koupit v ČR. Uvažoval jsem o nákupu v USA, ale nechce se mi čekat :-) Uvítám každý postřeh. Děkuji.
Boilies na Vrbenský
24.7.2007 | permoník | Kaprařina | 2.595 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj, máte někdo nějaký tip na dobré boilies na Vrbenský?
Můžu chytat dál, když ve vezírku mám dva kapry?
24.7.2007 | Hrouzek003 | Legislativa | 14.260 zobrazení | 63 odpovědí
Můžu chytat dál, když ve vezírku mám dva kapry které jsou pod 7kg?
Tica Sportera
23.7.2007 | ??? | Navijáky | 2.265 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Jaký je váš názor na tento naviják ?? díky zza odpovědi !!
Vltava pod Trojskym jezem - privlac
23.7.2007 | streda | Domácí revíry | 2.219 zobrazení | 5 odpovědí
Jake mate zkusenosti z tohoto mista? Myslim od jezu az dolu pod ZOO. Dik!
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | Vaše názory | 315.743 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Připevnění sondy echolotu na gumový člun
23.7.2007 | gero | Tipy & triky | 3.869 zobrazení | 2 odpovědi
Prosím o radu ,jak přidělat sondu echolotu na gumový člun. Zkoušel jsem ji přilepit na dno, ale po pár nafouknutí člunu se odlepila. Jak to máte přidělané vy?