Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Staňkovský rybník necteno

23.7.2007 | Fish man | Domácí revíry | 8.064 zobrazení | 20 odpovědí

Ahoj te chtěl jsem vás poprosit zda někdo nevíte něco o tomto rybníku v třeboni?? Kde by se dalo ubytovat, jak to tam jde s kaprama a nějaké postřehy z teto vody?? A pak jestli by měl někdo zájem zachytat si semnou na te vodě?? (boilies) Děkuji moc za pomoc

Hledam boilisare na Vsechlapach necteno

22.7.2007 | veRtigo | Kaprařina | 1.870 zobrazení | 2 odpovědi

je tu nejaky boiliesar,ktery chodi na Vsechlapy?Jsem boiliesar take , ale muj rybnik jaksi dopadal /nema cenu popisovat/ a hledam novy revir.Zkusenosti mam velke

Nejúspěšnější boilies? necteno

21.7.2007 | veRtigo | Kaprařina | 3.820 zobrazení | 4 odpovědi

Jaké si myslíte,že je momentalně nejlepší boilie na lov velkých kaprů ve vodě,která má teplotu okolo 24stupňů?

Candát a doba lovu? necteno

21.7.2007 | ??? | Dravci | 10.569 zobrazení | 21 odpovědí | upravit

Hoj, zajima me jestli z vas nekdy nekdo chytnul candata v noci…? Vsude se pise ze je to nocni lovec, ale me prijde ze za tmy nikdy nebere. Max tak do tech pul desate. Co vy jake mate zkusenosti? V jakou dobu toho nejvice nachytate? Znam pripady, ze berou v poledne pri 30´C na medovku:)

Candá a doba lovu? necteno

21.7.2007 | ??? | Dravci | 2.712 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Hoj, zajima me jestli z vas nekdy nekdo chytnul candata v noci…? Vsude se pise ze je to nocni lovec, ale me prijde ze za tmy nikdy nebere. Max tak do tech pul desate. Co vy jake mate zkusenosti? V jakou dobu toho nejvice nachytate? Znam pripady, ze berou v poledne pri 30´C na medovku:)

Mala ricka ve Stromovce necteno

20.7.2007 | streda | Domácí revíry | 9.333 zobrazení | 6 odpovědí

Jsou tam nejaka omezeni? Smi se tam vubec chytat? Jsou tam vubec ryby? Dik. :)

Snížená úspěšnost lovu na Boilie v Karp Revíru necteno

20.7.2007 | veRtigo | Kaprařina | 2.139 zobrazení | 2 odpovědi

Jedná se o vodu,ve které vím,že je více než 80kusů velkých kaprů.Před rokem sem jich chytil téměř 25 během měsíce a půl,ale letos nedokážu tyto kapry opětovně chytit.Jedná se o relativně teplou vodu , která má nyní asi 25stupňů.Revír je velký 8ha a je ve tvaru válce,kde od hráze,kde je 8m hloubka vede koryto přesně středem a o kraju jsou asi 25m široké mělčiny.Nevím čím to je , ale ani jiní rybáři nedokážou žádné kapry chytit.Dozvěděl sem se ,že tento rok se revír nezarybnil,ale velcí kapři tam jsou , jelikož sme tam parta 5 kamarádů co jako jediní tyto kapry chytali a vše bylo stylem „chyť a pusť“ , či-li všechny velké ryby tam jakou jediné spolu s karasy a ostroretkami zůstali.Zakrmovali sme obvyklím způsobem už od dubna,boilím od firmy RichWorth,jako obvykle jsme z jara krmili ovocem a tygřím ořechem a kapři šli, během víkendu bylo 5 záběru , z nichž největší byl 88cm,ale v květnu myslivci naházeli do vody ječmen a od té doby nedokážu mít záběr,občas pouze „nahodný“.Ještě nutno říct,že revír je rozdělen na dvě poloviny,kde chytat se smí pouze na jedné půlce.Při obchůzce revíru,jsem si všiml,že všechny velké ryby sídlí zrovna v místech , kde byl nasypam onen ječmen a nevím teda jak mám tyto kapry zpět přetáhnout na své místo,jako před rokem.

Prosím všechny Kapraře,aby napsali svůj názor a rady.Rád si vše přečtu a odpovím…Děkuji

Tatrovický okoun necteno

20.7.2007 | rarach | Domácí revíry | 2.246 zobrazení | 19 odpovědí

Hlavně pro evropany ze západu Čech. Kdo má zájem o lov a pokecání v nádherné lokalitě revíru Chodovského potoka 3 (Tatrovice), ať se dostaví v sobotu mezi 18–19 hod na hráz. Uspořádáme malou soukromou technopárty v lovu okounů či dalších škůdníků a vzácného pstruha duhového. Lovec který uloví duháka dostane pohár. Všichni s P povolenkou jsou vítáni.

SLAPY privlac? necteno

20.7.2007 | ??? | Domácí revíry | 4.654 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Neporadi nekdo kde je to dobre na candaty a na privlac na slapech?

Likvidace sumců na Záplavách??? necteno

20.7.2007 | hajan | Sumcařina | 4.780 zobrazení | 26 odpovědí

Slyšel jsem, že je zde snaha o vylovení mnoha sumců přes dva metry a jejich nasazení do řeky. Ví někdo o tom něco bližšího?

Kam na ryby na Orlík necteno

20.7.2007 | velkamys | Domácí revíry | 7.119 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím, chystám se na ryby na Orlík, stojím však před problémem kam mohu zajet autem. Ne že bych se bez auta nehnul, ale mame male miminko a to je spousta věcí atd…no asi to znáte. Zase nechci někam na nějakou veřejnou pláž.

Úhyn ryb při odbahňování necteno

19.7.2007 | Raf | Legislativa | 2.889 zobrazení | 7 odpovědí

Zpráva z Lidových novin (19.7.2007): „Po škeblích uhynuli i cejni a líni: V Kyjském rybníku v Praze 9 uhynuly při odbahňovacích pracích stovky škeblí, cejnů a línů. Případem se začne zabývat Státní veterinární zpráva. Pražský magistrát zvažuje, že Českému rybářskému svazu vypoví smlouvy na všechny pražské rybníky. Informovala o tom včera televize Nova. Rybáři se podle ní hájí tím, že úhynu ryb se nedalo zabránit. Majitel rybníků – pražský magistrát – však dává vinu jim. Prý byli o pracích na rybníku informováni včas a měli sledovat předpověď počasí.“ Dalo se úhynu zabránit? Je odbahňování v létě vhodné? Je odebrání pražských rybníků ČRS dobrej nápad, špatnej nápad, nebo jakej je to vlastně nápad?

Ukousnuta rybka necteno

19.7.2007 | ??? | Dravci | 7.344 zobrazení | 52 odpovědí | upravit

Nevite nekdo co je to za rybu, ktera bere na polozenou na mrtvou rybku. Porad jen tuka a pak vytahuju na hacku jen hlavu s pateri??? Diky

Dobrá Voda necteno

18.7.2007 | ??? | Domácí revíry | 2.580 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Jen bych se chtel zeptat jestli nemate nekdo informace jak je to tu momentálně s rybama?? díky za odpovědi

Koloděje n. lužnicí necteno

18.7.2007 | hajan | Domácí revíry | 2.923 zobrazení | 6 odpovědí

Zdarec, mám jet s rodinou na tejden do Koloděj, neznáte to tam někdo, jestli má smysl si brát cajk sebou? (Jasně, že má!) Spíš jsem myslel, kolik je tam vody, jaký ryby můžu očekávat. Bodla by nějaká aktuální informace. Dík za každou info.

Kam na candaty? necteno

18.7.2007 | ??? | Dravci | 4.381 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Kam?

SUMCI NA LABI necteno

17.7.2007 | BlueShark | Sumcařina | 12.329 zobrazení | 22 odpovědí

Kdo mi vysvetli proc na Labi kolem Usti nad Labem (odkud pochazim) vysadili cca 15000 sumcu mensich do 60cm??? Nyni tu berou i velky sumci ale ty maly jdou porad, to chtej aby tu vsechno sezrali nebo vi nekdo duvod?

Amur na trojháček? necteno

17.7.2007 | ??? | Ostatní ryby | 3.706 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Dnes sem slyšel zajímavý názor a zajímalo by mě co si o tom myslí více lidí… Myslíte, že když chytáte amury je výhodnější chytat na trojháček a to z důvodů – malé ryby to nenasají a údajně má amur tvrdou tlamu… co je tam reality?

Želiv, Trnava, Želivka, Hejlovka, Sedlice necteno

17.7.2007 | Robur | Domácí revíry | 17.234 zobrazení | 42 odpovědí

TAk se chystám na dovču do Želivy a okolí /revíry co jsem napsal jsem našel na mapě, určitě budou i jiné/, vezmu si určitě vláčák a feedr, tak prosím nějaké domácí o dobře míněné rady. Určitě nebudu bobkařit. Co doporučujete a na co si dát pozor. Děkuji.

Dalešice(Dallas) necteno

17.7.2007 | Mal | Domácí revíry | 3.363 zobrazení | 28 odpovědí

Nevite někdo jak to bere v techto vedrech na dallasu. Např. pod čiměří, a pod Koněšínem? Dík za info