Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

ubytování na ryby - Nechranice necteno

17.7.2007 | filip111 | Ubytování | 5.108 zobrazení | 2 odpovědi

Kde se dá ubytovat na nechranicích, tak aby to bylo na chytání a i trochu slušný – jede se mnou manželka a ta si na stan nepotrpí :-))) díky

Výměna koncového očka necteno

16.7.2007 | martin.zako | Tipy & triky | 6.748 zobrazení | 8 odpovědí

Potřebuji poradit jak postupovat při výměně koncového očka, které jsem si vlastní vinou zrušil na takřka novém uhlíkovém teleskopu. Náhradní už mám, jen nechci udělat chybu při odstranění poškozeného a nasazení nového. Dík za rady.

Norsko-Aure 2007(srpen) necteno

15.7.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 7.486 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Chystame se na ryby prave do teto obblasti a radi bychom vedeli jak to zde vypada s rybama,jaka je zde hloubka a jaky je zdetip dna … diky za odpovedi !!

minisraz CHYTEJáků ze S moravy necteno

15.7.2007 | Zcuter | chytej.cz | 1.955 zobrazení | 3 odpovědi

Tak mě napadlo udělat dalši sraz (v pořadí druhý) nás chytejáků ze S moravy a slezska pop.okolí…(přidat se může i kdokoliv jiný a odkudkoliv)…před­běžně navržená voda by mohla zůstat stejná jako loni tj. Žermanická přehrada 471 043 248 Ha ......... jenom by bylo třeba se domluvit na termínu…(teda pokud by byl zájem…)

Nahazování s mulitplikátorem necteno

15.7.2007 | permoník | Tipy & triky | 7.997 zobrazení | 37 odpovědí

Hezký den všem, začínám se sumcařinou a nedaří se mi nahazování s multiplikátorem. Chytám na podvodní splávek tak, kde se bohužel zavážet " nesmí ". Nedaří se mi nahodit aniž by se mi v multíku nezamotala šňura. Poradíte někdo jak na to? Díky moc…

Přelouč necteno

15.7.2007 | Mallos | Domácí revíry | 2.408 zobrazení | 4 odpovědi

V soupisu revírů pro držitele celosvazových povolenek jsem objevil přeloučské revíry jako: Slav. ostrovy, Komore, Lohenice atd. Jsou tam všechny rybníky a ramena kromě malého písníku mělice. Tento soupis jsem dostal asi před 3 týdny. Tyto vody byly ale vždycky místní. Nevíte někdo, jestli se to teda nezměnilo.

Dobré místo na štiky v Plzeňském kraji -mimopstruhové revíry necteno

14.7.2007 | Radim11 | Dravci | 2.657 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj, jsem začínající rybář je mi 12let a moc bych si přál už chytit také dravce- štiku. Můžete mi prosím někdo poradit místo, kde mám v plzeňském kraji šanci chytit štiku?? Jsem ze Stříbra. Předem dík za radu!!! Petrův zdar…

morava a sumci necteno

14.7.2007 | pa3k | Sumcařina | 3.034 zobrazení | 2 odpovědi

prosim vas jak je to se sumcema na morave pri hodonine nebo rohatci. dik

Horní Bečva necteno

13.7.2007 | Švejk | Domácí revíry | 4.895 zobrazení | 18 odpovědí

Zdravím, pojedu na dovolenou do kempu Horní Bečva, neznáte náhodou někdo tento revír? Slyšel jsem, že je pstruhovej. Ale to je vše. Přivítám jakékoliv informacem (ceny povolenek, ryby, dobu lovu atd)

Norsko 2008 necteno

13.7.2007 | Alfons | Rybaření v zahraničí | 2.890 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl bych poradit kam vyrazit na ryby do středního Norska a s jakou cestovkou. Nerad bych někam kde by šli jen sledi.
A co vy máte nějaké zajímavé zážitky z Norska? Díky

Jesenice necteno

12.7.2007 | Bobs | Domácí revíry | 3.200 zobrazení | 24 odpovědí

Chceme jet na Jesenici od Okrouhlé nebude to problém?

Carp Teams & Other Teams necteno

12.7.2007 | Kouba | Kaprařina | 2.145 zobrazení | 5 odpovědí

Jednou takhle brouzdam po netu a divam se Carp team hmmm tak sehm hledal dal a vsude samej Carp team, Feeder team, a ruzny takovykluby spolky a tak a zarazilo me ze Je neni videt nebo treba tady na chytej zadny odkazy a tak tak vas Tímto VYZÍVÁM přidejte sem svuj team at uz je to carp, feeder, karas, plotice, sumec, lín, …nebo carp team brno, Carp team Mušov, atd … rybari by meli vedet o sobe a ruznych konkurentech tak sem piste vase odkazy na vase www. nebo jenom popisky anebo nejaky fotky vaseho teamu

Dyje 7A necteno

11.7.2007 | martin.prochi | Domácí revíry | 3.103 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím. Nevíte, co je pravdy na tom, že 7A na podzim slovili a na jaře tam před závodama skoro nic nevysadili???? Jen jsem to zaslechl, ale protože se tam v brzké době chystám na víc dní, tak by mě to celkem zajímalo… Díky

Šňůra Berkley Whiplash necteno

10.7.2007 | Bobs | Ostatní nádobíčko | 4.561 zobrazení | 15 odpovědí

Máte s touto šňůrou někdo zkušenosti?

spro luxxus spinn necteno

10.7.2007 | herik | Pruty | 2.168 zobrazení | 4 odpovědi

Mohli by ste mi poradiť, zlomil som prívlačák a rozmýšľam nad spro luxxus spinn 270cm 20–45g. Máte s ním niekto skúsenosti?

Ledy se pohnuly necteno

10.7.2007 | Honza2 | Legislativa | 6.015 zobrazení | 56 odpovědí

Výjimka z denní doby lovu ryb na rybářském revíru 481 501 ÚN Orlík

Na základě rozhodnutí MZe ČR č. j. 18760/07–16230 ze dne 29. června 2007, byla Radě ČRS udělena výjimka z denní doby lovu na rybářském revíru 481 501 ÚN Orlík v době od 24 hod. do 4 hod., a to od 29. června do 31. srpna 2007. Výjimka nabyla účinnosti dne 9. července 2007.

Rada ČRS doplnila v souvislosti s povolením 24 hod. lovu ryb ve smyslu § 13 odst. 9 zákona č. 99/2004 Sb. bližší podmínky výkonu rybářského práva na revíru 481 501 ÚN Orlík o následující ustanovení:

1. Osoba provádějící lov ryb je povinna v době od 24 hod. do 4 hod. osvětlit místo lovu umělým bílým neoslňujícím světlem. Zakládání otevřených ohňů se pro tyto účely zakazuje.
  2. Osoba provádějící lov ryb je povinna v případě pokračování lovu ryb po 24. hod. zapsat nesmazatelným způsobem do oddílu II povolenky k lovu (Evidence docházky a úlovku) nový datum lovu a číslo rybářského revíru. Pokud si osoba provádějící lov ryb nepřisvojila předchozí den žádnou ulovenou rybu, je povinna prázdnou řádku k tomuto dni nejpozději před zápisem nového data proškrtnout.
  3. Osoba provádějící lov ryb z plavidla je povinna respektovat ustanovení Řádu plavební bezpečnosti, a to zejména ustanovení, které se vztahují k noční signalizaci malých plavidel za plavby a za stání (Čl. 3.13 a Čl. 3.20 Řádu plavební bezpečnosti).

Rada ČRS

naviják na vláčku necteno

9.7.2007 | Zcuter | Navijáky | 2.669 zobrazení | 5 odpovědí

uvažuju že bych si časem pořídil jeden z těchto navijáku akorát se pořád nemohu rozhodnout.Tak doufám že mi porádíte 1. Shimano Nexave s přední brzdou … 2.Tica Condor s bojovkou… s tím, že tam z 90% zřejmně příde pletenka.Chytat budu většinou cíleně štiky.....

Prosím poraďte!!! necteno

9.7.2007 | Matez | Feeder | 2.725 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl by jsem se zeptat jakej je rozdíl mezi FEEDEREM a PICKEREM. Předem děkuji za všechny odpovědi.

Prosím o radu - kam na ně necteno

9.7.2007 | ichtyofag | Domácí revíry | 2.605 zobrazení | 6 odpovědí

Rád bych vyrazil s kamarády na nějaký soukromý revír nejlépe na jihu Čech, kde je možnost ubytování v chatce pro 3–5lidí. Specializujeme se převážně na dravce. Loni jsme zkusili rybník Jaderný nedaleko Českých Budějovic, ale nebylo to ono, spíše zklamání. Budu rád za každé doporučení! Předem všem díky!

e bay necteno

8.7.2007 | judas.d | Obchod | 2.890 zobrazení | 4 odpovědi

nakupoval jste někdo zde neznáte nějaké německé aukční servry. rad byh znal vaše rady tipy postřehy