Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Shimano Technium 2500 FA necteno

8.7.2007 | Pytel | Navijáky | 3.753 zobrazení | 9 odpovědí

Má tady někdo zkušenosti s navijákem Shimano Technium FA 2500??Uvažují že si ho zakoupím na vláčku.Ještě mi vrta hlavou ten RED arc,kterého si tady každý tak vychvaluje ale já moc firmě Spro nevěřím.Už jsem se jednou u ní spálil.A navíc si toho RED arca nemám kde ošahat u nás :-((A na twina bohužel nemám :-))

Mrtvá ryba jako nástraha? necteno

7.7.2007 | bačus | Sumcařina | 4.010 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj. Nejprve bych rád poděkoval všem, kteří mi radili v nákupu vercajku na sumce (smekací naviják nebo multiplikátor?). Mám ale další dotaz. Dá se při lovu s podvodním splávkem na řece, použít jako nástraha mrtvá ryba? Na stojaté vodě by to byla asi blbost, ale na řece by to snad vadit nemuselo. Nebo se pletu? Dík Bačus

Dobrý rok necteno

4.7.2007 | Sander | Ostatní ryby | 2.706 zobrazení | 12 odpovědí

Chlapi, všímáte si množství potěru kolem břehů? Že by byl letošní rok dost nadprůměrný, nebo se mi to zdá?

Kam na pískovnu ve stř. č. ? necteno

3.7.2007 | Martin Samek | Domácí revíry | 2.087 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl bych si pěkně zavláčet a kapříkem bych taky nepohrdnul.

Revíry(kde co chytit,stav,apod.) necteno

2.7.2007 | Martin Samek | Úspěchy | 5.208 zobrazení | 8 odpovědí

Tohle téma je založený proto,že aspoň každej druhej den se někdo zeptá kam na okuny apod. a hrozně to znepřehledňuje fórum. Tady se bude moct každej vyplácat dle libosti.

Orlík - Jisteč necteno

2.7.2007 | migin | Domácí revíry | 3.171 zobrazení | 1 odpověď

Jedu na dovču na Orlík, okolí Jisteč, Vráž. Poraď te, kam se vydat za peknýma rybama a na co chytat.

Diskuze o HOWNĚ necteno

2.7.2007 | regulus | chytej.cz | 67.424 zobrazení | 621 odpovědí

Vážení přátelé rybáři, jelikož se smysluplná témata fóra díky dotazům „o ničem“ neustále přesouvají do neviditelné části tohoto vortálu, rozhodl jsem se vám nabídnout fórum, které nahradí nednotlivé stupidní otázky na téma, kde berou kapři, sumci, štiky a jiná havěť, popřípadě jak to vypadá na onom, či tamtom revíru. Díky demenci některých zadavatelů těchto otázek (nevšimli si, že existují stálé fóra, kde by se odpovědi dočkali daleko spíš) se některé smysluplné otázky dostávají do oblasti zapomnění. Žádám tímto všechny zúčastněné, aby svoje stupidní dotazy (z jejich pohledu těžce inteligentní otázky) směřovali do tohoto fóra. Děkuji Regulus.

Správné nastavení sonaru na "VÁBNIČKU" necteno

1.7.2007 | gadasnik | Sumcařina | 3.204 zobrazení | 2 odpovědi

Mám Lowrance 135,vábničce teprve přicházím na chuť a zajímalo by mě,jak nastavujete sonar při lovu na „vábničku“.

AMUŘI necteno

1.7.2007 | ivošš | Ostatní ryby | 17.956 zobrazení | 49 odpovědí

Zdravím všechny,chci se poradit s lovem amura…viděl sem moc pěkný amury,ale neberou.Žerou jen rákos,vyjedou až k hladině,vys­kočí,lapí list rákosu a stahne ho pod vodu,tam jej okusuje.NEVÍTE O NĚČEM NA TAKOVÉ TO BÁZI S RÁKOSEM NEBO NĚCO PODOBNÝHO???Prosím o rady,díky a přeji hodně úlovků.

SUMCOVÉ PRETEKY necteno

30.6.2007 | silurus | Sumcařina | 2.761 zobrazení | 2 odpovědi

POZVÁNKA NA SUMCOVÉ PRETEKY (Mederský sumec) i pre rybárov z čiech konané v dňoch 7 – 9.9.2007 www.silurusteam.szm.sk

Viděli jste někdy něco podobného? necteno

30.6.2007 | jake | Ostatní ryby | 3.982 zobrazení | 14 odpovědí

Včera na pstruhovce jsem byl svědkem něčeho, nad čím jsem zůstal kruhoústý… Stojím ve vodě a muškařím. Najednou za sebou slyším rodeo. Otočím se a vidím zmítající se rybu – něco ve stylu velkého duháka na prutu. No prostě blázinec. Fór byl v tom, že široko daleko kolem mě žádný rybář (kromě mě) nebyl. Poněvadž nemám zrovna nejlepší zrak, nebyl jsem schopen zmítající se rybu druhově určit. Toto divadlo trvalo cca tak 10 – 15 sekund. Ryba pak zajela někam ke břehu. Další záchvěvy enormní vitality přišly ještě tak 4× během následující cca čtvrt hodiny, ale už s podstatně menší intenzitou, kdy se ryba prakticky nehnula od břehu. Už mi to nedalo, tak jsem se rozhodl jít se podívat blíž (předtím jsem tam zkoušel i nahodit), že rybu vyplaším a možná aspoň zjistím, co to bylo. Ke svému úžasu jsem tam našel ostroretku. Mrtvou…:-o

Dravci ( Jihlava 9,10 ) necteno

27.6.2007 | Mirus | Domácí revíry | 2.581 zobrazení | 2 odpovědi

Chci se zeptat jak jste na tom s dravci na Jihlavě 9 nebo 10 ..

Křetínka 1 necteno

27.6.2007 | čendis | Domácí revíry | 5.048 zobrazení | 6 odpovědí

Jak berou dravci na Křetínce?Chystám se tam příští týden.Byl jsem tam od zahájení 4 dny a jen štiky do 50cm, candát žádný.Případně poraďte, na jáký místo v zátoce jít(štiky a candáti).

Zarybňování potěrem necteno

27.6.2007 | breca | Legislativa | 2.945 zobrazení | 11 odpovědí

Máte někdo informace o tom, jakou efektivitu má zarybnění potěrem? U nás na Sázavě se s výjimkou několika málo metráků kaprů zarybňuje tímto způsobem viz: www.sweb.cz Sleduje někdo efektivnost takového zarybnění, nepožere se to navzájem? A nejsou to na řece vyhozený peníze s ohledem na to, že spousta toho i odplave? Zajímalo by mě, zda se tím někdo odborně zajímá, protože třeba u candáta, který je v potěru vysazován v počtu 1000 ks ročně, se roční úlovky dle soupisu na daném úseku pohybují okolo 40 ks.

Identifikace Woblera necteno

27.6.2007 | Jeffry | Ostatní nádobíčko | 3.271 zobrazení | 19 odpovědí

Netušíte někdo náhodou co je to na obrázku za woblera? Obrázek je s přebalu knihy Přívlač od autora Tomáše Kepra

Gramáž prutů od Berkleho necteno

26.6.2007 | Fedderista | Pruty | 2.993 zobrazení | 13 odpovědí

Máte někdo zkušenosti, jak velkej je rozdíl mezi gramáží 7–28 a 15 – 40? Jaká se k čemu hodí. Berley to takhle má asi u dvou nebo třech řad…díky

sumci na řece jihlavě necteno

25.6.2007 | Vlky | Sumcařina | 5.648 zobrazení | 15 odpovědí

chci se zeptat jestli nejsou na řece jihlavě nějací sumci???kdyžtak piš­te

vedení sumcového wobleru necteno

25.6.2007 | frenki | Sumcařina | 2.357 zobrazení | 3 odpovědi

Potřeboval bych poradit od zkušenějších vláčkařů sumcařů,se sumci začínám, ale jinak už nějaký ten den vláčím pořeboval bych poradit jak vodíte na řekách sumcové woblery plovoucí-hlubokopotápivé a plovoucí- mělcepotápivé. Jak se vodí wobler nad hlubokou dučí a jak na mělčí vodě a nebo v jezu. Třeba i nějaké barvy woblerů a tipy díky moc. Doufám že mi to přinese nějakého pěknějšího vousáče.

Jak chytat kapry vúdolní nádrži - Seč-451 021 - Chrudimka 5 necteno

25.6.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 8.609 zobrazení | 23 odpovědí

Prosím , mohl by mě poradit jak nebo co použít na chytání kaprů na údolní nádrži – Seč-451 021 – Chrudimka 5.

Děkuji moc
v Srpnu tam mám plánovanou dovolenou a tak se těším........

Chování rybiček necteno

25.6.2007 | schwara | Ostatní ryby | 5.248 zobrazení | 11 odpovědí

Mohl bych se zaptat, máme takový problém s uchováváním živých rybiček, nevíme kam je dát. Jak je uchováváte vy??? Mají se nějak přikrmovat??? A jaké druhy nejčastějc používáte a na co???