Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Soutok Lužnice a Vltavy(přímo u kaple) necteno

24.6.2007 | ??? | Domácí revíry | 3.004 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Chci se jenom zeptat jestli newíte jak je to tam momentálně s rybama a jaký rybářský tlak je zde po zahájení .....díky za odpovědi

Které organizace si mastí kapsu? necteno

24.6.2007 | 63.Vašek | Legislativa | 4.090 zobrazení | 30 odpovědí

Jak již nadpis naznačuje kdo si mastí kapsu.Zajímalo by mě která z organizací splňuje zarybňovací plán který je dán Č.R.S. o co jde jezdím hodně na ryby a převážně na písáky okolí Hradce Králové a také na rybníky a pokud mohu hodnotit tak co se týká zarybnění nejlépe je na tom Rozkoš pokud beru zarybnění také zde se prodávají pozemky kde je psáno vstup jen na povolení majitele a kam si sednu za čtyři nebo deset let?.Co vím tak Roudnický písák je prodán soukromníkovi co vedle těží písek máme po další vodě z Plačického je rozparcelovaný rybník,kde jde jen o prachy kde si obyčejný rybář neškrtne protože toto místo je k pronajmutí za 3000Kč na rok a zarybnění samozřejmě malé nebo žádné ,Rusek jen sumec štika málo kapr jen veteráni,Obědovice za dvanáct let trvání kolik se tam zarybněnost 2OOks kapra -sádky vedle kam ty ryby jdou ,Mělice velký nápor kempujících rybářů a také ryby jen ty co tam zůstali po zprovoznění a výtěru organizace dostávají za zarybnění na jaře 30000Kč a na podzim 20000Kč dále tabulky vám přikazují na kolik hektarů máte dát kolik ryb a jestli se na revíru uloví 2000ks ryb dejme tomu kapra tak pode tabulek můžete ten rok dát 300ks jaký je toto smysl vždyť ty vody budou bez ryb a je citelně znát když vám tak chybí generace od 35cm až do 60cm a výše kam my rybáři budeme jezdit jedině k soukromníkům kteří si také namastí kapsu jen na úkor něčí neschopnosti něco s tímto udělat.

Překousnutý vlasec necteno

24.6.2007 | Ftmči | Přívlač | 2.301 zobrazení | 6 odpovědí

Určitě se vám také občas stává,že vám něaká ta kudla občas překousne vlasec,třeba při chytání okounů na twistříky.U jiných nástrah se mi to nestává.A mě by zajmalo,jak to dopadne s tou štičkou.Jestli to rozplave a haček vytřepe,nebo ne.

Lužnice-Čevený mlýn(Nuzice) necteno

24.6.2007 | Kubajs | Domácí revíry | 3.255 zobrazení | 11 odpovědí

V létě jedu právě do této lokality rybařit již jsem tam byl ale spíš jsem se věnoval turistice Co je tu za ryby?Jaký styl je tu neljepší?Jetu hodně dravců???

SALMO necteno

24.6.2007 | frenki | Obchod | 2.977 zobrazení | 5 odpovědí

Neznáte někdo nejaký e-shop s velkým výběrem woblerů salmo? předem díky

Choulostivý candát necteno

24.6.2007 | schwara | Dravci | 4.094 zobrazení | 22 odpovědí

Je pravda, že když vezmete candáta do ruky takže mu vystavíte většinou ortel smrti??? Jednou to říkali myslim v JAK NA RYBY

vlasec na kapry necteno

23.6.2007 | pike-007 | Ostatní nádobíčko | 15.391 zobrazení | 58 odpovědí

chci si koupit nový vlasec na kapry, na položenou, nejspíš 0,30mm. poradte mi nějaký kvalitní. díky.

Sumčíci v Praze necteno

23.6.2007 | Mallos | Sumcařina | 3.525 zobrazení | 19 odpovědí

Přátelé, nevíte kam vyrazit v Praze na sumce a jakou techniku zvolit? Má to cenu ze břehu?

Vranov necteno

23.6.2007 | schwara | Domácí revíry | 4.134 zobrazení | 9 odpovědí

Kam jezdíte chytat na Vranově??? A jaké máte úlovky???

Kde sehnat tungstenovou hlavičku 6mm? necteno

23.6.2007 | Martin Samek | Muškaření | 2.527 zobrazení | 3 odpovědi

Zkoušel jsem několik obchodů,ale takhle velkou jsem nikde nenašel,nevíte kde jí mám sehnat?

sumci na kolík necteno

23.6.2007 | svaca | Sumcařina | 3.026 zobrazení | 8 odpovědí

zdravim nedavno sem slysel o teto metode pry uspesne chci ze zeptat jestli vite co to presne je za metodu navazce a tak.....!

dravci na rece jihlave 13 a 14 necteno

22.6.2007 | Vlky | Dravci | 3.238 zobrazení | 16 odpovědí

Nazdar, nevite nekdo jestli jsou nejaky dravci na jihlave 13 a 14??? kdyztak piste

sumčí pelety necteno

22.6.2007 | mastrof | Sumcařina | 5.274 zobrazení | 11 odpovědí

zdravim vsechny priznivce fousatejch slizounu:))) mam takovej dotaz:ma tu nekdo zkusenosti s chytanim sumíku na pelety rad bych to vyzkousel a par rad by nebylo k zahozeni. dekuju

Nástražní ryby a RS necteno

22.6.2007 | jarvan | Legislativa | 3.493 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím, představte si takovouto situaci: sedíte u vody a máte políčeno na sumce, jako nástražní rybku používáte kapra (samozřejmě míráka), ve vezírku máte asi ještě 5 kapříků(samoz­řejmě přinešené) a najednou přijde RS a začne vás podezřívat z pytláctví, „protože dení limit je přece 2 ryby a vy jich máte hned 5“. Jak vysvětlit podezdřívavé RS že jde o nástražní rybky, že jste je nenachytal na revírech rybářského svazu a jak se proti takvémuto nařčením chránit?

Orlík- dovča necteno

22.6.2007 | pejik | Domácí revíry | 2.314 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj všem, sehnal jsem narychlo dovolenou na Orlické přehradě.Je to 12 km od Týna nad Vltavou- obec Doubrava. Můžete mi někdo prosím poradit jak to vypadá v této lokalitě s rybama. Neznám to a nevím co můžu očekávat. Počasí se kazí každým dnem, bude určitě pršet jako vždy.Chtěl bych se pokusit o dravce-candáta a možná i sumce. Jedu příští sobotu, začátečník už dávno nejsem, ale budu moc rád za každý poznatek. Díky všem

míra okouna necteno

21.6.2007 | ??? | Dravci | 34.931 zobrazení | 273 odpovědí | upravit

chtěl bych si domu vzít okouna a chci se zeptat jak velkého ookouna si berete domu, od kolika cm

Sumec na Jihlavsku necteno

21.6.2007 | schwara | Domácí revíry | 2.346 zobrazení | 5 odpovědí

Chytl jste už někdo v okolí města Jihlavy sumce??? Nebo jinačí pěkný úlovek??? Pochlubte se…

Třeboňský kapr-zavody necteno

21.6.2007 | ??? | Závody | 2.522 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Rady na poslední chvíli ..... Jak a na co chytat pls !!(spěchá)

Candátové dvojháčky necteno

20.6.2007 | Jeffry | Tipy & triky | 3.450 zobrazení | 5 odpovědí

Pánové můžete mi někdo poradit jak se tyhle asymetrické dvojháčky používají respektive jak se nastražuji?

tripod jrc necteno

20.6.2007 | pike-007 | Ostatní nádobíčko | 3.155 zobrazení | 5 odpovědí

nemáte někdo skušenosti se stojanem JRC X-lite Euro Pod