Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kořensko necteno

20.6.2007 | Haninka25 | Domácí revíry | 2.156 zobrazení | 4 odpovědi

Nebyl jste teď někdo na soutoku Vltavy a Lužnice? Jedu tam příští týden a chtěla bych vědět co a jak. Dík za každou odpověď

zlomený prut necteno

19.6.2007 | ??? | Tipy & triky | 7.223 zobrazení | 26 odpovědí | upravit

poraďte mi prosím jak mám opravit zlomený teleskopický prut, je dlouhý 190cm a předposlední díl odshora má veprostřed zlomený, prosím poraďte mi

Rybářské prodejny v Plzni a okolí .. necteno

19.6.2007 | PetrZ | Obchod | 2.906 zobrazení | 4 odpovědi

Zítra pojedu přes Plzeň, tak bych chtěl kouknout po nějakým tom proutku na přívlač. Poradíte mi někdo solidní prodejnu v Plzni a okolí… Díky

Lanko a jeho cena necteno

19.6.2007 | Robur | Ostatní nádobíčko | 5.339 zobrazení | 44 odpovědí

Soutěž o nic, ale hrabal jsem v krabičkách a našel tyto lanka, tak zkluste hádat klok stálo 12 kusů pře revolucí, tipuji jejich pořízení do roku 1985. Ještě přidám foto, doufám, že se trochu povede.

lov na rybičku necteno

18.6.2007 | ??? | Přívlač | 4.320 zobrazení | 18 odpovědí | upravit

chtěl bych lovit na rybičku a slyšel jsem že se smí až od 15let a chci se zeptat jestli to je pravda a taky bych se chtěl jak upevnit rybičku při vláčení na jaký systémek

TVAR VABNICKY necteno

18.6.2007 | ??? | Sumcařina | 2.421 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Jaky tvar hlavice je ten nej?Rovna ,vypoukla ci misticka?

Rejžíkov u Udraže necteno

18.6.2007 | Kulik | Domácí revíry | 3.336 zobrazení | 11 odpovědí

Vážení kolegové, v sobotu jedu na týdenní rybaření na Rejžíkov u Udraže,původně jsem se moc těšil na úlovky, nové osobáčky a bezva týden na rybách, ale nyní se obávám co z mého snu bude v reálu a proto prosím kolegy rybáře, kteří zde byli v posledních dnech o sdělení jaké úlovky se jim podařili a o případné rady, aby se můj sen aspoň částečně vyplnil. Díky všem a Petrův zdar.

DRAVCI - ZAHÁJENÍ, jak jste dopadli? necteno

18.6.2007 | conwiq | Přívlač | 7.594 zobrazení | 55 odpovědí

Tak jak jste dopadli na zahájení? Dařilo se nebo naopak? ;)

Rybářská stráž zrušená?!!?!! necteno

17.6.2007 | Tumi | Legislativa | 4.134 zobrazení | 29 odpovědí

Dneska jsem byl chytat ryby a přišli tam 4 lidi co měli dva pruty a na nich velký planda¨vky pruty si furt přehazovali že už ani nebylo poznat kdo vlastně má povolenku nebo nemá jestli ji vůbec někdo měl a v tom jeden chytl okouna mohl mít tak 35 cm říkal jsem si co s ním udělá a tak jsem s echvíli koukal vzal ho a hodil na zem koukal jsem na to jako blbej a oni v klidu dál chytali pak chytl štiku ta měla tak 40 pže jsem včera chytl štiku která měla 52 a měl jsem to ještě v oku a on ji taky hodil na zem k tomu okounovi co už tam ležel asi 30 minut pak ještě asi 15 minut chytali a nakonec to zabalili a šli dom jeden z nich vzal štiku i okouna do jedný ryku což svědčí o tom že nebyli nijak velcí a šel.když ryby vytáhli vůbec nic nezapisovali natož je zabíjet, a tak s eptám jestli vůbec chodí rybářská stráž a kontroluje já odobně jsem ji už dva roky nepotkal.....

Křížení ryb necteno

17.6.2007 | ??? | Ostatní ryby | 3.465 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Je možné křížit kapří jikry s jikrami z karase či naopak?

Úbytek vody necteno

17.6.2007 | Martin Samek | Ryby | 1.978 zobrazení | 2 odpovědi

Tohle letošní sucho velice škodí malým říčkám a potůčkům. Vypadá to,že to letos s tou rybařinou nebude nějak slavné,co říkáte?

Jak vyrobit plovoucí boilies necteno

17.6.2007 | Bobs | Kaprařina | 6.191 zobrazení | 5 odpovědí

Prosím mohl by mi nekdo napsat jak se vyrábí plovoucí boilies? Díky moc!!

Prut necteno

15.6.2007 | roman55 | Feeder | 2.943 zobrazení | 5 odpovědí

Ahojte nemate nekdo zkusenosti se znackou SALMO. Koupil jsem si prut „Grand Power Feeder IM8“ Chtel bych znat nazor tech co ho vlastni. Dekuji.

Poperry necteno

14.6.2007 | Kubajs | Přívlač | 9.648 zobrazení | 46 odpovědí

Je před zahjením a asi jako každý jsem zašel do obchodu pro nějaké nezbytnosti nakonec jsem utratil 1000kč a koupil kromě všeho také dva poperry od rapaly co jste na tuto nástrahu všechno ulovily a na jakém typu vody??(Stoják,je­zero,řeka)

Koupě nových teleskopů necteno

14.6.2007 | sasoun | Pruty | 3.328 zobrazení | 25 odpovědí

Ahoj, chtěl bych zakoupit levné teleskopy převážně na menší vody.Cílová ryba: kapr, bílá ryba a jiné. Mohli byste poradit jakým směrem se mám ubírat. Díky předem za reakce a odpovědi.

Sumec na bojku necteno

14.6.2007 | ivošš | Sumcařina | 3.166 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím všechny,chci se zeptat jak to je s bojkou?Jestli muže být jen 25 metrů od břehu?Díky za odpověď…

Střapec na sumce necteno

13.6.2007 | FreeGAme | Sumcařina | 3.129 zobrazení | 1 odpověď

Nevi nekdo jak se jmenuje nebo kde se da sehnat ten strapec co je na konci tohodle videa? xvella.free.fr

Mohu mít dvě povolenky? necteno

12.6.2007 | Martin Samek | Legislativa | 2.639 zobrazení | 13 odpovědí

Mám celosvazovou mp povolenku,mohu si dokoupit ještě Pražskou pstruhovou?

Na první nához necteno

12.6.2007 | Robur | Přívlač | 3.668 zobrazení | 26 odpovědí

Tak tato rubrika by měla být otevřená až 16., ale dnes nostalgicky vzpomínám na loňskou zahájenou,kdy na druhý nához cnadát tuším 76 cm, tak uvidíme, kdo lapne letos na první nějakou slušnoou rybku

Chytání v Kamýku nad Vltavou necteno

12.6.2007 | Aero900 | Domácí revíry | 6.235 zobrazení | 12 odpovědí

Na začatku července se chystáme na dovču na Kamýk. Nevíte nekdo jak to tam bere? Budu rád za každou informaci.