Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Chlazení nápojů u vody necteno

11.6.2007 | | Tipy & triky | 5.468 zobrazení | 29 odpovědí | upravit

Jak rešíte chlazení nápojů u vody.

Matchový prut necteno

11.6.2007 | Yuri | Pruty | 3.185 zobrazení | 8 odpovědí

cus chlapi, poradte nejaky proutek na plavacku o delce 4,2 metry odhozovku max 20 gr, mekkou akci a cene do 2,500 kc. diky za nazory

Rybářské základny - Ano či Ne necteno

11.6.2007 | breca | Ryby | 2.111 zobrazení | 14 odpovědí

Podle aktuální informace amerického serveru i-yesterday.com došlo k jednání při summitu G8 mezi Vladimírem a Gergem o možnosti vybudovat v Česku rybářské základny. Vše vyplynulo ze zájmu uvést v život vynález českého studenta – automatický prut – a praxi si tak ověřit jeho funkčnost. Společnou řeč však stratili v momentě, kdy se jednalo, čí sonar bude sledovat zarybněnost. Američané trvají na svém nejmodernějším satelitním sonaru SeeAll, který dokaže lokalizovat i červa na háčku, Rusové celý projekt podmiňují instalací svého satelitu BrosaťMetko, který svými lasery dokáže tohoto červa dokonce zastřelit. Očekává se tvrdý střet na obou stranách, který bude jistě podepřen věcnými argumenty na téma: Nejdříve se koukat, či rovnou střílet. Ani na naší straně není jednota. Předseda vlády Topolánek zastává názor, že je dobré mít všechny červy pod dozorem, zatímco předseda nejsilnější opoziční strany Paroubek tvrdí, že všechny pozemské červy je třeba vyhubit. Na jaké straně jste vy???

Ultra tec light - naviják od fy Sanger necteno

10.6.2007 | mirmen | Navijáky | 2.786 zobrazení | 8 odpovědí

Sháním referenci ( na UL přívlač) , prošel Vám někomu rukama? 180 gr., 5 ložisek, 140 m monofilu 0,20 mm , cena 990 Kč

mřenka wobler necteno

10.6.2007 | ??? | Přívlač | 1.952 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

chci se zeptat koupil jsem si wobler mřenku od Rapala a chci vědět jestli po ní půjdou pstruzi štiky a dá se fůbec na ní chytat nebo nemá úspěch? jedu do jižních čech na vltavu Rožmberk nad Vltavou děkuji všem co už jí zkusily

Přítok Nechranice necteno

9.6.2007 | Bobs | Domácí revíry | 3.800 zobrazení | 14 odpovědí

Jak to vypadá s rybama na přítoku Nechranice?

Jak nahazovat necteno

9.6.2007 | ??? | Tipy & triky | 4.469 zobrazení | 4 odpovědi | upravit

Potřeboval bych prosím nějaké obrázky nebo videa.Nikde jsem to nenašel.

Kde v Praze nebo přes internet sehnat potřeby na vázání muše necteno

8.6.2007 | ??? | Obchod | 2.707 zobrazení | 4 odpovědi | upravit

Jak jsem již napsal.

přívlač v JČ necteno

8.6.2007 | ??? | Přívlač | 2.010 zobrazení | 4 odpovědi | upravit

poraďte mi prosím někdo kde bych si mohl zavláčet v jižních Čechách, nejlepé okolí Jindřichova Hradce nebo Pelhřimova, ještě nikdy jsem nechytil okouna nad 30cm a tak bych si nějakého chtěl zdolat díky

co nahodíte jako první nástrahu 16.6.2007 necteno

8.6.2007 | hecht | Přívlač | 10.958 zobrazení | 92 odpovědí

Vláčkaři, jelikož se začíná projevovat absťák tak se ptám. Čemu dáte důvěru na první hody při zahájené. Ověřená klasika, nebo něco z novinek ??? A jaký druh nástrah? Já chci nejdřív vykoupat moji letos docela početnou rodinu nových woblerů :-)

Vranovská přehrada necteno

7.6.2007 | novacek | Domácí revíry | 4.224 zobrazení | 3 odpovědi

Ahoj rybáři z Vranova a okolí. Potřeboval bych poradit kam na kapry na Vranově.Byl jsem 2 roky po sobě kousek pod hlavní pláží a nachytal jsem tam krásné cejny,ale bohužel jen 1 kapra.Poradíte mi kam na ně,nebo jak zakrmit a na co chytat?Je to velká plocha a nevím jak na ně.Díky za radu.Lada.

Sumci!!! necteno

7.6.2007 | ivošš | Sumcařina | 3.698 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím všechny,chci se zeptat jestli nevíte jak to je s fousačama na Novejch Mlýnech?Na kterým tam revíru chytáte a jaké máte zkušenosti?Která z nádrží je pro sumce nejlepší?Dyje 5,7???Proraďte mi plíss :-)

Skandál? 24.000,- namísto 240,- Kč strhl časopis Rybářství svým předplatitelům! necteno

7.6.2007 | ??? | Obchod | 3.138 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Víte o tom, že časopis Rybářství udělal zřejmě chybu a strhl všem předplatitelům, kteří platí inkasem, místo 240,– Kč z jejich účtu částku 24.000,–? Stalo se Vám to také? Jak se bráníte? Co si o tom myslíte? Vše na toto téma pište sem!

vlasce, šňůry necteno

7.6.2007 | velkamys | Ostatní nádobíčko | 1.776 zobrazení | 1 odpověď

Poraďte mi někdo jakej vlasec, nebo pletenku pořídit na kapříky, kdysi mi někdo radil Sufixy a tak jsem na ně dal, ale mají tendenci se kroutit i když měli být bezpaměťový. Nyní obnovuji výbavu a chci něco dobrého na kapříky na boilies, pro daleké hody a slušnou pevností

kde chytat na Labi u Mělníku! necteno

7.6.2007 | novacek | Domácí revíry | 3.283 zobrazení | 1 odpověď

Byl jsem s kamarádem na soutoku a nic.Jezdily jsme na pískovny a taky nic moc.Tak co by jste nám poradily.Jedeme ne kapry.Dík za každou radu.Petrův zdar.

Americké základny necteno

6.6.2007 | Rybar211 | chytej.cz | 28.114 zobrazení | 369 odpovědí

Caw, vím moc dobře, že to nepatří na stránky o rybách, ale chci vidět Váš názor – rybářů, jestli jste pro nebo proti umístění USA základny v ČR. Propís napište buď ANO(souhlasím s umístěním)+důvod, nebo NE(nesouhlasím s umístěním)+důvod

Závit na signalizátoru necteno

6.6.2007 | Bobs | Tipy & triky | 4.178 zobrazení | 2 odpovědi

Chtěl bych vědět jaký rozměr a typ závitu mají signalizátory a stojany na pruty?

nastražení boilie necteno

6.6.2007 | ??? | Kaprařina | 3.234 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

na každym obrázku s boilie, vidím že je nastražené pod háček na vlas, ale zajímalo by mě z čeho udělat zarážku nebo jak boilie uchytit na vlasu

Echolot necteno

6.6.2007 | Stín | Ostatní nádobíčko | 3.123 zobrazení | 2 odpovědi

Chtěl bych si pořídit sonar,byl by můj první.Chytám většinou na hloubce 2–20m.Vybral jsem si Humminbird Piranha Max 240 Tri – Beam.Nemám ale žádné zkušenosti s používáním echolotu.Může mi někdo poradit je-li to vhodný typ.Hlavně jest-li funguje i na hloubce kolo 2m. Dík za každou radu.

Majdalena 2007 necteno

5.6.2007 | Fanda S | Kaprařina | 2.690 zobrazení | 2 odpovědi

ahoj jezdíme na Majdalenskou pískovnu a daří se jen mini kapříci do 50cm . Chce to nějakou radu jak na větší ??? (rady mimo Boilie za 5000,– zakrmit :-)) díky sranda ryby akce na www.sykora-cz.eu