Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lančovská zátoka necteno

5.6.2007 | Rybar211 | Domácí revíry | 3.802 zobrazení | 6 odpovědí

Zdarec koolegové a kolegině, chci jen o prázdninách na Vranovskou, přesně do Lančovské zátoky. Nemáte někdo zkušenost?:osádka ryb, úspěšné nástrahy; pokud tam ryby vubec jsou…

Diky moc

Mušovská jezera necteno

5.6.2007 | martin.prochi | Domácí revíry | 7.383 zobrazení | 23 odpovědí

Revíry pod Pálavou

Prut + naviják necteno

4.6.2007 | parmen | Pruty | 2.096 zobrazení | 9 odpovědí

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co by jste mi doporučili za prut s navijákem kolem 1500 Kč. (není to moc peněz, ale jelikož jsme student, začínám s rybařinou a nechci peníze rodičů, tak se vás ptám na rady)

konopí necteno

4.6.2007 | ??? | Kaprařina | 4.104 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

všude čtu jak ryby berou na konopí a tak na Vás mam dotaz v jakém stavu ty semena aplikovat a do čeho je dávat a taky jestli je pražit a jak

kukuřice! necteno

3.6.2007 | ivošš | Tipy & triky | 2.811 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím všechny…Chci se zeptat a poradit se!Jak si děláte domácí kukuřici TTXku?Jaké máte skušenosti atd..díkkkky a ať to chytá :-)

Mazury necteno

3.6.2007 | ??? | Domácí revíry | 3.527 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Rád bych se zeptal jestli někdo nevíte jak to je na Mazurských jezerech ( začátkem srpna se tam chceme jet podívat-okolí Szczytna )beru jakoukoliv informaci především jak to je s rybama, povolenky(kde a za kolik je koupit), stanování u vody, ryb.řádu atd. Dík

TELE feeder necteno

3.6.2007 | Snake | Pruty | 6.267 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravim, zajmá mě váš názor na teleskopický feederový pruty, bavil jsem se s jedním rybářem, a ten měl nějakou levnou semu, kterou si nemůže vynachválit, prut jsem vyskoušel, a překvapilo mě, že celkem dobře pracuje, zajmá mě váš názor, protože schánim nějakej skladnej feeder na cesty, na chytání nástražních ryb,krádké vycházky atd… Díky

Chytej Brno a okolí necteno

2.6.2007 | Rybar211 | chytej.cz | 2.514 zobrazení | 22 odpovědí

Podělte se se svými zkušenostmi

zápis revíru do úlovkáče necteno

2.6.2007 | Salavec | Legislativa | 2.455 zobrazení | 2 odpovědi

Potřebuji poradit. Ačkoli chytám už desítky let, měl jsem nedávno problém s rybářskou stráží ohledně špatného zápisu podrevíru do úlovkového listu. Je-li revír např. „441 086 Ploučnice 1B s revíry 1. Velký Zámecký, 2. Lesní I a II, 3. Požární nádrž.“ Co se píše do kolonky podrevír? Já myslím že číslo revíru 1 až 3. Co v případě „441 083 Ploučnice 7B s jedním revírem 1. Velká rašelina?“ Je podrevírem č. 1 nebo 7B jak mi tvrdí ryb. stráž? Děkuji za radu.

Vaše nástrahy necteno

1.6.2007 | ??? | Přívlač | 11.405 zobrazení | 82 odpovědí | upravit

mohl by jste mi prosím ukázat nějaký obrázky Vašich nástrah, pár obrázků jsem viděl, ale zajímalo by mě jaký nástrahy používáte díky

Kotvící bojka necteno

1.6.2007 | Honza2 | Sumcařina | 4.631 zobrazení | 29 odpovědí

Nazdar kolegové. Co používáte jako kotvící bojku pro trhačku na jezero? Děláte si je nebo někde kupujete?

Berounka v okolí Prahy necteno

1.6.2007 | novas32 | Domácí revíry | 2.730 zobrazení | 6 odpovědí

ahoj, poradí mi prosím někdo, kam na Berounku poblíž Prahy? Lokalitu neznám, potřeboval bych vědět, jestli se někde dá piblížit k řece autem a pod. díky.

Tak to je teda síla... :-))) necteno

1.6.2007 | HaD | chytej.cz | 34.605 zobrazení | 56 odpovědí

Tak tohle tedy stojí za to. Zažil jsem lecos, ale tohle fakt ne. Čtěte odspodu. O koho se jedná prozradím, až se poradím s právníkem.

----------------- ----------------- ----------------- ----------------- ----------------- -----------------

Chci Vam jen sdelit,ze mam pravni vzdelani a v okamziku zverejneni nasi emailove komunikace podavame ihned zalobu!!!! Jste ostudou internetu! Vlastnime inzertni server s obrovskou navstevnosti na kterem ihned odvetne uverejnime veskere informace o Vasi sproste kradezi naseho banneru,aby vsichni videli,jak neuveritelne neseriozni muze nekdo byt. Spolupracovat s Vami samozrejme nechceme. 1)bez naseho vedomi jste si nekde nasli nas banner a pak ho uverejnili a jeste tvrdili,ze jste ho vyrobili 2)bez naseho vedomi a bez predlozeni ke schvaleni jste vyrobili a uverejnili ikonku mame veskere screenshoty a kompletni zaznam nasi emailove dokumentace.

xxxxxxxxxxxxxx jednatel xxxxxxxxxxxxxx ----- Original Message ----- From: Obchodní oddělení Chytej.cz To: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 11:29 PM Subject: RE: Dotaz k odkazu

Dobrý den,

Partner banner na základě Vaší žádosti odstraňuji.

Dále Vám oznamuji, že naši korespondenci zítra zveřejním na www.chytej.cz , aby rybáři věděli, jakým způsobem se chováte a co mohou v případě spolupráce s Vámi očekávat.

Naši minulou „spolupráci“ tímto považuji za ukončenou a případnou další do budoucna s Vámi striktně odmítáme.

David Havlíček

jednatel společnosti

From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 10:23 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu

Pane jsem pravnik a nerad bych se s Vami prel o legalite Vaseho pocinani.

Zadny Banner jste nevyrobily.Vyrobily jste pouze ikonku a bez naseho odsouhlaseni jste ji daly na web.

To je nejen neeticke,proti­zakone,ale i sproste.

Dale jste si nasli nekde nas banner a ten jste opet bez naseho vedomi a odsouhlaseni umistili na Vas web.

Pane,kazdy soudce by me dal za pravdu a nemeli by jste sebemensi sanci!

Tim nase komunikace konci.

Okamzite odstrante i ikonku,kterou jste vyrobili.

Z Vasim serverem nechceme mit nic spolecneho.

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

----- Original Message -----

From: Obchodní oddělení Chytej.cz

To: xxxxxxxxxxxxxx

Sent: Thursday, May 31, 2007 7:58 PM

Subject: RE: Dotaz k odkazu

Dobrý den,

Na základě Vaší objednávky jsme banner ZDARMA vyrobili a na náš server umístnili s informací, že textová forma není možná. Pokud s tím takto nesouhlasíte, můžu ho vypnout a fakturu stornovat.

Naprosto nechápu tón Vašeho e-mailu. O neetičnosti či snad dokonce protizákonnosti zde nemůže být ani řeč.

Očekávám Vaše vyjádření.

D. Havlíček

From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 12:50 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu

Kde jste vzali nas banner?Ve zdrohovem kodu?

Jak jste si mohli dovolit ho uverejnit bez naseho souhlasu?

Okamzite to stahnete nebo Vas zazaluju a nedoplatite se.

Tohle je neeticke a jasne protizakonne!!!!

xxxxxxxxxxxxxx

jednatel xxxxxxxxxxxxxx.

T----- Original Message -----

Sent: Thursday, May 31, 2007 11:00 AM

Dobrý den,

banner byl spuštěn a bude zveřejněn do 31.5.2008. Textový odkaz náš systém nepodporuje. Vaše statistiky uvidíte na adrese www.chytej.cz

Zde vyberete svou firmu a Vaše heslo je: xxxxxxxxxxxxxx

Fakturu zasíláme poštou

Srdečně zdraví

S pozdravem

David Havlíček Příběnická 1105 390 01 Tábor

Tel./fax: 381 253 887 3­81 253 196 381 251 554 M­obil: 608 323 472

Chytej.cz – Rybářský server pro rybáře Internet: www.chytej.cz E-mail: chytej@chytej.cz

From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Tuesday, May 29, 2007 4:10 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu

Dobry den,

objednavame tedy zavazne tuto pozici na rok,ale nechceme banner,staci nam textovy odkaz:

„xxxxxxxxxxxxxx“

Fakturacni udaje:

xxxxxxxxxxxxxx

S pozdravem

xxxxxxxxxxxxxx

jednatel společnosti

----- Original Message -----

Sent: Tuesday, May 29, 2007 2:47 PM

Dobrý den,

Banner Partner je zobrazen na všech stranách a je prodáván pouze ve 100% za cenu 2000,–/rok.

Máte-li o něj zájem, zašlete prosí banner spolu s objednávkou a fakturačními údaji.

S pozdravem

D. Havlíček

www.chytej.cz

From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Saturday, May 26, 2007 11:17 PM To: obchod@chytej.cz Subject: Dotaz k odkazu

Dobry dne,

pokud bychom meli zajem o reklamu na Vasem serveru a jde nam pouze o odkaz na nas z Vasi HP,pak mame zvolit variantu „partner chytej.cz“?

Zde neni zadna rotace?Tedy je tento odkaz stale na svem miste a nestrida se s zadnym jinym?

Cena je 2000 /rok?

Cena je tedy vcetne DPH?

xxxxxxxxxxxxxx internetový obchod xxxxxxxxxxxxxx

provozuje xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx Plzeň

mobil: xxxxxxxxxxxxxx E-mail: xxxxxxxxxxxxxx internet.adresa: xxxxxxxxxxxxxx

Mělice necteno

30.5.2007 | spigel | Domácí revíry | 3.477 zobrazení | 2 odpovědi

Chtěl jsem ze zeptat , kde se dá zakoupit povolenka na pískovnu Mělice !!! poř. kolik stojí , jednodení nebo týdení . Děkuji všem za odpověd !! Můžete psát na můj e-mail: josefburian@centrum.cz

Nejoblíbenější fotka necteno

30.5.2007 | | Tipy & triky | 2.424 zobrazení | 2 odpovědi

Nejoblibenější fotka vámi ulovené ryby.

Bunda na ryby necteno

30.5.2007 | miroTT | Tipy & triky | 21.711 zobrazení | 128 odpovědí

Chcem sa opytat na vase osobne skusenosti s konkretnymi znackami a typmi bund ktore pouzivate pri love ryb(privlaci).

Je potřebná povolenka na chytáni v moři Jugoslávie? necteno

29.5.2007 | Hrouzek003 | Rybaření v zahraničí | 4.412 zobrazení | 5 odpovědí

Prosím poraďte jak si mám zajistit povolenku pro chytání v moři Jugoslávie město RABAC. Děkuji

revír Jestřabice necteno

29.5.2007 | Calcube | Domácí revíry | 2.407 zobrazení | 6 odpovědí

Revír Jestřabice

feedr prut na kapry necteno

28.5.2007 | ??? | Kaprařina | 4.575 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

mohl bych použít feedrový prut na lov kaprů?

dravci necteno

28.5.2007 | Sniper001 | Dravci | 2.570 zobrazení | 18 odpovědí

Tak nám za chvíly začnou dravci!!! Konečně!!! Nevím jak vy,ale já se nemůžu dočkat.Jak se těšíte Vy? A kde zahájíte?