Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Lančovská zátoka
5.6.2007 | Rybar211 | Domácí revíry | 3.802 zobrazení | 6 odpovědí
Zdarec koolegové a kolegině, chci jen o prázdninách na Vranovskou, přesně do Lančovské zátoky. Nemáte někdo zkušenost?:osádka ryb, úspěšné nástrahy; pokud tam ryby vubec jsou…
Diky moc
Mušovská jezera
5.6.2007 | martin.prochi | Domácí revíry | 7.383 zobrazení | 23 odpovědí
Revíry pod Pálavou
Prut + naviják
4.6.2007 | parmen | Pruty | 2.096 zobrazení | 9 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co by jste mi doporučili za prut s navijákem kolem 1500 Kč. (není to moc peněz, ale jelikož jsme student, začínám s rybařinou a nechci peníze rodičů, tak se vás ptám na rady)
konopí
4.6.2007 | ??? | Kaprařina | 4.104 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
všude čtu jak ryby berou na konopí a tak na Vás mam dotaz v jakém stavu ty semena aplikovat a do čeho je dávat a taky jestli je pražit a jak
kukuřice!
3.6.2007 | ivošš | Tipy & triky | 2.811 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím všechny…Chci se zeptat a poradit se!Jak si děláte domácí kukuřici TTXku?Jaké máte skušenosti atd..díkkkky a ať to chytá :-)
Mazury
3.6.2007 | ??? | Domácí revíry | 3.527 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Rád bych se zeptal jestli někdo nevíte jak to je na Mazurských jezerech ( začátkem srpna se tam chceme jet podívat-okolí Szczytna )beru jakoukoliv informaci především jak to je s rybama, povolenky(kde a za kolik je koupit), stanování u vody, ryb.řádu atd. Dík
TELE feeder
3.6.2007 | Snake | Pruty | 6.267 zobrazení | 19 odpovědí
Zdravim, zajmá mě váš názor na teleskopický feederový pruty, bavil jsem se s jedním rybářem, a ten měl nějakou levnou semu, kterou si nemůže vynachválit, prut jsem vyskoušel, a překvapilo mě, že celkem dobře pracuje, zajmá mě váš názor, protože schánim nějakej skladnej feeder na cesty, na chytání nástražních ryb,krádké vycházky atd… Díky
Chytej Brno a okolí
2.6.2007 | Rybar211 | chytej.cz | 2.514 zobrazení | 22 odpovědí
Podělte se se svými zkušenostmi
zápis revíru do úlovkáče
2.6.2007 | Salavec | Legislativa | 2.455 zobrazení | 2 odpovědi
Potřebuji poradit. Ačkoli chytám už desítky let, měl jsem nedávno problém s rybářskou stráží ohledně špatného zápisu podrevíru do úlovkového listu. Je-li revír např. „441 086 Ploučnice 1B s revíry 1. Velký Zámecký, 2. Lesní I a II, 3. Požární nádrž.“ Co se píše do kolonky podrevír? Já myslím že číslo revíru 1 až 3. Co v případě „441 083 Ploučnice 7B s jedním revírem 1. Velká rašelina?“ Je podrevírem č. 1 nebo 7B jak mi tvrdí ryb. stráž? Děkuji za radu.
Vaše nástrahy
1.6.2007 | ??? | Přívlač | 11.405 zobrazení | 82 odpovědí | upravit
mohl by jste mi prosím ukázat nějaký obrázky Vašich nástrah, pár obrázků jsem viděl, ale zajímalo by mě jaký nástrahy používáte díky
Kotvící bojka
1.6.2007 | Honza2 | Sumcařina | 4.631 zobrazení | 29 odpovědí
Nazdar kolegové. Co používáte jako kotvící bojku pro trhačku na jezero? Děláte si je nebo někde kupujete?
Berounka v okolí Prahy
1.6.2007 | novas32 | Domácí revíry | 2.730 zobrazení | 6 odpovědí
ahoj, poradí mi prosím někdo, kam na Berounku poblíž Prahy? Lokalitu neznám, potřeboval bych vědět, jestli se někde dá piblížit k řece autem a pod. díky.
Tak to je teda síla... :-)))
1.6.2007 | HaD | chytej.cz | 34.605 zobrazení | 56 odpovědí
Tak tohle tedy stojí za to. Zažil jsem lecos, ale tohle fakt ne. Čtěte odspodu. O koho se jedná prozradím, až se poradím s právníkem.
----------------- ----------------- ----------------- ----------------- ----------------- -----------------
Chci Vam jen sdelit,ze mam pravni vzdelani a v okamziku zverejneni nasi emailove komunikace podavame ihned zalobu!!!! Jste ostudou internetu! Vlastnime inzertni server s obrovskou navstevnosti na kterem ihned odvetne uverejnime veskere informace o Vasi sproste kradezi naseho banneru,aby vsichni videli,jak neuveritelne neseriozni muze nekdo byt. Spolupracovat s Vami samozrejme nechceme. 1)bez naseho vedomi jste si nekde nasli nas banner a pak ho uverejnili a jeste tvrdili,ze jste ho vyrobili 2)bez naseho vedomi a bez predlozeni ke schvaleni jste vyrobili a uverejnili ikonku mame veskere screenshoty a kompletni zaznam nasi emailove dokumentace.
xxxxxxxxxxxxxx jednatel xxxxxxxxxxxxxx ----- Original Message ----- From: Obchodní oddělení Chytej.cz To: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 11:29 PM Subject: RE: Dotaz k odkazu
Dobrý den,
Partner banner na základě Vaší žádosti odstraňuji.
Dále Vám oznamuji, že naši korespondenci zítra zveřejním na www.chytej.cz , aby rybáři věděli, jakým způsobem se chováte a co mohou v případě spolupráce s Vámi očekávat.
Naši minulou „spolupráci“ tímto považuji za ukončenou a případnou další do budoucna s Vámi striktně odmítáme.
David Havlíček
jednatel společnosti
From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 10:23 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu
Pane jsem pravnik a nerad bych se s Vami prel o legalite Vaseho pocinani.
Zadny Banner jste nevyrobily.Vyrobily jste pouze ikonku a bez naseho odsouhlaseni jste ji daly na web.
To je nejen neeticke,protizakone,ale i sproste.
Dale jste si nasli nekde nas banner a ten jste opet bez naseho vedomi a odsouhlaseni umistili na Vas web.
Pane,kazdy soudce by me dal za pravdu a nemeli by jste sebemensi sanci!
Tim nase komunikace konci.
Okamzite odstrante i ikonku,kterou jste vyrobili.
Z Vasim serverem nechceme mit nic spolecneho.
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
----- Original Message -----
From: Obchodní oddělení Chytej.cz
To: xxxxxxxxxxxxxx
Sent: Thursday, May 31, 2007 7:58 PM
Subject: RE: Dotaz k odkazu
Dobrý den,
Na základě Vaší objednávky jsme banner ZDARMA vyrobili a na náš server umístnili s informací, že textová forma není možná. Pokud s tím takto nesouhlasíte, můžu ho vypnout a fakturu stornovat.
Naprosto nechápu tón Vašeho e-mailu. O neetičnosti či snad dokonce protizákonnosti zde nemůže být ani řeč.
Očekávám Vaše vyjádření.
D. Havlíček
From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Thursday, May 31, 2007 12:50 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu
Kde jste vzali nas banner?Ve zdrohovem kodu?
Jak jste si mohli dovolit ho uverejnit bez naseho souhlasu?
Okamzite to stahnete nebo Vas zazaluju a nedoplatite se.
Tohle je neeticke a jasne protizakonne!!!!
xxxxxxxxxxxxxx
jednatel xxxxxxxxxxxxxx.
T----- Original Message -----
Sent: Thursday, May 31, 2007 11:00 AM
Dobrý den,
banner byl spuštěn a bude zveřejněn do 31.5.2008. Textový odkaz náš systém nepodporuje. Vaše statistiky uvidíte na adrese www.chytej.cz
Zde vyberete svou firmu a Vaše heslo je: xxxxxxxxxxxxxx
Fakturu zasíláme poštou
Srdečně zdraví
S pozdravem
David Havlíček Příběnická 1105 390 01 Tábor
Tel./fax: 381 253 887 381 253 196 381 251 554 Mobil: 608 323 472
Chytej.cz – Rybářský server pro rybáře Internet: www.chytej.cz E-mail: chytej@chytej.cz
From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Tuesday, May 29, 2007 4:10 PM To: Obchodní oddělení Chytej.cz Subject: Re: Dotaz k odkazu
Dobry den,
objednavame tedy zavazne tuto pozici na rok,ale nechceme banner,staci nam textovy odkaz:
„xxxxxxxxxxxxxx“
Fakturacni udaje:
xxxxxxxxxxxxxx
S pozdravem
xxxxxxxxxxxxxx
jednatel společnosti
----- Original Message -----
Sent: Tuesday, May 29, 2007 2:47 PM
Dobrý den,
Banner Partner je zobrazen na všech stranách a je prodáván pouze ve 100% za cenu 2000,–/rok.
Máte-li o něj zájem, zašlete prosí banner spolu s objednávkou a fakturačními údaji.
S pozdravem
D. Havlíček
From: xxxxxxxxxxxxxx Sent: Saturday, May 26, 2007 11:17 PM To: obchod@chytej.cz Subject: Dotaz k odkazu
Dobry dne,
pokud bychom meli zajem o reklamu na Vasem serveru a jde nam pouze o odkaz na nas z Vasi HP,pak mame zvolit variantu „partner chytej.cz“?
Zde neni zadna rotace?Tedy je tento odkaz stale na svem miste a nestrida se s zadnym jinym?
Cena je 2000 /rok?
Cena je tedy vcetne DPH?
xxxxxxxxxxxxxx internetový obchod xxxxxxxxxxxxxx
provozuje xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx Plzeň
mobil: xxxxxxxxxxxxxx E-mail: xxxxxxxxxxxxxx internet.adresa: xxxxxxxxxxxxxx
Mělice
30.5.2007 | spigel | Domácí revíry | 3.477 zobrazení | 2 odpovědi
Chtěl jsem ze zeptat , kde se dá zakoupit povolenka na pískovnu Mělice !!! poř. kolik stojí , jednodení nebo týdení . Děkuji všem za odpověd !! Můžete psát na můj e-mail: josefburian@centrum.cz
Nejoblíbenější fotka
30.5.2007 | | Tipy & triky | 2.424 zobrazení | 2 odpovědi
Nejoblibenější fotka vámi ulovené ryby.
Bunda na ryby
30.5.2007 | miroTT | Tipy & triky | 21.711 zobrazení | 128 odpovědí
Chcem sa opytat na vase osobne skusenosti s konkretnymi znackami a typmi bund ktore pouzivate pri love ryb(privlaci).
Je potřebná povolenka na chytáni v moři Jugoslávie?
29.5.2007 | Hrouzek003 | Rybaření v zahraničí | 4.412 zobrazení | 5 odpovědí
Prosím poraďte jak si mám zajistit povolenku pro chytání v moři Jugoslávie město RABAC. Děkuji
revír Jestřabice
29.5.2007 | Calcube | Domácí revíry | 2.407 zobrazení | 6 odpovědí
Revír Jestřabice
feedr prut na kapry
28.5.2007 | ??? | Kaprařina | 4.575 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
mohl bych použít feedrový prut na lov kaprů?