Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Závody ve Velkých Bílovicích
20.5.2007 | kubas | Závody | 2.806 zobrazení | 7 odpovědí
Nevíte náhodou někdo kdy jsou noční rybářské závody ve Velkých Bilovicích? Hledám hledám a nemůžu to najít.
Kde koupit červi v ČB v neděli????
19.5.2007 | Skajan | Obchod | 2.903 zobrazení | 2 odpovědi
Nutně zítra potřebuju červi(masné) a sehnat je tu je velký problém.Všem díky za rady.
Kam se poděl Rex Hunt?
19.5.2007 | fikus | chytej.cz | 3.437 zobrazení | 12 odpovědí
každý víkend dopoledne býval na Discovery Chanel pořad Rybaření s Rexem Huntem. Nevíte co se stalo, že už nevysílá? Bylo tam občas na co koukat. Pak by mě ještě zajímalo, jestli víte o dalších pořadech s rybářskou tématikou?
Veselé příhody z nočních lovů rousnic
17.5.2007 | paccco | Tipy & triky | 3.404 zobrazení | 17 odpovědí
Jsou to tak tři roky zpátky,co na mě někdo zavolal PČR,že lezu v noci v keřích na sídlišti.Občane co tady děláte?Sbírám rousnice!A co to je? Zněla odpověď!!Občanský průkaz atd atd.To bylo teda vysvětlování.Za necelý měsíc se mě to stalo znovu,tentokrát Městká Policie!!!!Tak mě tak napadlo,jestli se to může stát jenom mě nebo se vám stalo něco podobného?
oslava 1
17.5.2007 | vlacek | Domácí revíry | 1.729 zobrazení | 1 odpověď
ahoj vsem nevite nekdo jake ryby se tu vyskytuji prave sem se pristehoval a moc o tehle vode nevim tak kdyby nekdo neco vedel nebo aspon doporucil nejakej revir v okoli diky moc
Rybářský sen
17.5.2007 | schwara | chytej.cz | 3.978 zobrazení | 29 odpovědí
Každý má svůj rybářský sen. Někdo chytit velkou rybu nebo si zachytat na nějakém světovém revíru. Jaký sen máš ty?
jak jdoou letos hadi.
17.5.2007 | hanz | Ostatní ryby | 3.755 zobrazení | 11 odpovědí
Letos se zdá že uhoři pujdou včera jsem vytáhl 4 nejmenší 49 a největší 74 cm začíná to pěkně.
Teleskop cca kolem 20g, délka kolem 4m
17.5.2007 | Robur | Pruty | 1.961 zobrazení | 1 odpověď
Tak mně umírá stará sona, a potřebuji typy na nový teleskop, požadavky: Bude sloužit jako záložní či druhý prut spíš k plavané na „panáčka“, případně ho převázat i na položenou/stav nouze/. Měl by být skladný, abych ho mohl mít v ruksaku a měl by být levný do 600Kč, protože v ruksaku se nemá moc dobře, a taky lehký, páč vy to nosit nebudete. Nepište o děličkách nebo boloňách, protože ty mají složený stav kolem metru a matchku mám.
Světové rekordy
17.5.2007 | Robur | Úspěchy | 13.018 zobrazení | 51 odpovědí
Když máme fórum či rubriku trofejnách ůlovků, tak se ptám zda existuje i nějaká evidence trofejí ve svět. měřítku.
Pouřití sonaru v mělké vodě
16.5.2007 | breca | Tipy & triky | 3.892 zobrazení | 8 odpovědí
Řeším se známým problém nákupu sonaru na řeku. Vedu s ním polemiku o tom, že v mělké vodě nemá sonar cenu, neboť úhel, který zabírá, mu ve finále zobrazí tak maximálně plochu dna o průměru 1 – 1,5 metru, která nebude mít o rybách dostatečnou vypovídací schopnost. Máte vy s tím nějaké poznatky. Díky
Znecistovanie Oravskej priehrady
16.5.2007 | milos1507 | Domácí revíry | 1.747 zobrazení | 2 odpovědi
uwaga.onet.pl – na tejto adrese je video ktore zachytava znecistovanie rieky Ciernej Oravy zvyskami z kurciat. Uz o par kilometrov dalej od tohto miesta sa tato rieka vlieva do Oravskej priehrady. Sam som zazil na polskej strane priehrady plavajuce krvave flaky, creva na dne…
Cestovní přívalčák z TV
16.5.2007 | Robur | Pruty | 9.934 zobrazení | 46 odpovědí
Tak dnes jsem šel kolemprodjeny zaměřující se na TV schopping a bomba. Objevil jsem tam takový prut co se dá pověsit na opasek. Rozložený 120 cm. Mechanismus hrozný, naviják, pokud se to dá nazvat je jen pro leváky a těžký jak sviňa.
sankce za prestupky
16.5.2007 | svaca | Legislativa | 31.732 zobrazení | 82 odpovědí
Zdravim chytal jsem na chotovinskem potoku 1 je to nadrz do ktere se vleva potok ja chytal prave na potoce kde uz je soukroma voda a revir je pouze nadrz!byl jsem pristizen a byl mi odebran listek a jeste k tomu bez zapisu k vode!byl bych rd kdybyste mi nekdo napsal co mi hrozi jaky trest a tak!zatim nemam zadne prestupky!diky za kazdou informaci
New Matchka
15.5.2007 | Kubajs | Pruty | 1.843 zobrazení | 3 odpovědi
Chtěl bych zainvestovat do nějaké matchky poradte nějakou: Měla by mít
420cm
a do 20g líbí se mi tyhle tak je zkoukněte a řekněte svůj názor na ně
jfishop.cz shlédněte a ohfishop.cz
Přívlač na Bobravě 2
15.5.2007 | ??? | Přívlač | 2.364 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Máte někdo zkušenosti s přívlačí na řece Bobravě, revír Bobrava 2, u Tetčic? Charakter vody, zarybnění apod. Díky.
ŽLUTEJ HAD :)
15.5.2007 | Mr.FISH | chytej.cz | 2.807 zobrazení | 8 odpovědí
Říkal jsem si že se musím podělit… zkrátka jdu si tak dneska vesele k jizeře nakopat nějaký žížalky na kapry a jak tak reju našel jsem v bahně cca 10cm bublinu vody a v ní hada…říkám pyčo fuj co to je? nikdy jsem to neviděl až když jsem tu potvoru cca 27–28cm dlouhou a 2cm tlustou vzal do ruky zjistil jsem že je to mihule říční…najednou ta potvora byla pěkná.prohlíd jsem si ji a pustil do proudu.nevim jestli jsem ji tim udělal zrovna dobrou službu protože se prej nějak zavrtávaj bo co do bahna a navíc to vypadá jako ideální nástraha(chráněná)…takže ji beztak něco brzo sežere.nicméně nikdy jsem to zvíře neviděl.je docela pěkný a navíc myslim že jsem měl štěstí-moc se tu asi nevyskytujou a byla taky asi dost velká…viděl jste to někdo už taky naživo???
Rybaření na PC
14.5.2007 | Vlky | chytej.cz | 3.987 zobrazení | 22 odpovědí
Zdarec neznáte někdo nějaké hry o rybách na PC. Kdyžtak pište Dík!!!
krmení
14.5.2007 | ??? | Kaprařina | 2.532 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
poraďte i někdo jak mám připravit a z čeho směs do krmítka na kapry
Gumový úhoř & nástraha od Delta Skaliwag
14.5.2007 | mirmen | Ostatní nádobíčko | 4.766 zobrazení | 6 odpovědí
Co tyhle nástrahy? Zkoušel jste to někdo ve sladký vodě nebo jsou jen na tu osolenou? Díky.
Vody v minulosti a dnes,aneb zamyšlení nad historickymi mapa
12.5.2007 | OndaX | Tipy & triky | 1.982 zobrazení | 1 odpověď
Koukali jste na historickou mapu na www.mapy.cz ? Také vás překvapilo o kolik rybniků,ramen a meandrů je dnes meně? Víte o místě,kde býval např. rybník a kde by šel snadno obnovit? Kde by mohla znovu jít stará koryta?