Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Sumec na Orlíku necteno

30.5.2013 | Ondra11 | Sumcařina | 5.780 zobrazení | 17 odpovědí

Ahoj rybáři, chtěl bych se zeptat do jaké hloubky by ste mi poradili poslat nástražní rybu na sumce. Chci chytat s bojkou na trhačku. Děkuju moc za všechny rady :)

Nabytí rybářského lístku necteno

27.5.2013 | sumecek39 | Legislativa | 11.074 zobrazení | 44 odpovědí

Nabytí rybářského lístkuJak jste nebo nejste spokojeni se získáváním rybářského lístku a co říkáte na novelu zákona , která ruší veškeré zkoušky a k získání nyní bude stačit dojít na úřad a tam ho zaplatit,,, čáry, máry, fuk a JE z vás rybář :)) !!!

lipno necteno

24.5.2013 | David Mišlan (Ghaz) | Ostatní ryby | 2.747 zobrazení | 17 odpovědí

dobrý den, chtěl bych se zeptat.když mám středočeskou povolenku a pojedu na týden na lipno chytat tak kolik mě bude stát povolenka ??? děkuji

Vábení sumců necteno

21.5.2013 | Fidel | Sumcařina | 3.555 zobrazení | 4 odpovědi

Čau všichni, nemám moc zkusenností s lovem na vábničku tak jestli by jste mi mohl někdo dát nějaké praktické informace. A ještě bych se chtěl zeptat, jestli při vábení je potřeba mít ukotvenou lod nebo ne.

Díky

Výsledky rybářských závodů NOUZOV I. Č.Brod necteno

12.5.2013 | džmana | Závody | 3.584 zobrazení | 6 odpovědí

Chtěl bych poděkovat p. Stárkovi za precizní organizaci r.závodů na jeho vodě Nouzov I.Český brod. Určitě se nás najde víc co sem napíší chválu.Byla to parádní chytačka! Děkuju za nás celý Šupina team Uhlířské Janovice.

porybný necteno

12.5.2013 | mycek | Vaše názory | 3.881 zobrazení | 17 odpovědí

V krátkých zprávach bylo uveřejněno video s názvem Rybářská stráž.Zajímalo by mě jak na Vás ten porybný zapůsobil a jestli jste se už s něčím podobným nesetkali.

Bajkal necteno

9.5.2013 | Bahňák | Rybaření v zahraničí | 2.820 zobrazení | 3 odpovědi

Ahoj, nebyl jste někdo náhodou rybařit na Bajkale? Koukal jsem na různý cestovky, jezdí se tam ale jsou to poznávací zájezdy bez rybařiny.

Delta Dunaje necteno

9.5.2013 | livot | Rybaření v zahraničí | 2.495 zobrazení | žádná odpověď | upravit

Nabízím možnost spolujízdy do rumunské delty Dunaje (přelom 6 a 7 měsíce) – více info na : www.naturphotogallery.cz

Cézava 2A necteno

7.5.2013 | carpium | Domácí revíry | 3.547 zobrazení | 3 odpovědi

Cézava 2AZkušenosti z revíru Cézava 2A Číslo revíru: 461 014

nádrže: Cukrovarská 10 ha V ligářích 1 ha

Pomoc při výběru surovin pro výrobu boilies necteno

7.5.2013 | chytil jsem pustil jsem | Kaprařina | 3.453 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Ahoj Chtěl bych si tento rok uválet nějaké to boilies ale jsem zmatený z těch všech přísad potřeboval bych hlavně pomoct s výběrem tekutých přísad ale i suchých cenový strop je 1000,– Chtěl bych v tom mít nějaké moučky atd… cca na 5–10kg a nějaké tekuté taky na těch cca 5–10kg díval jsem se na něco od nikla ale nevím je to samé aktivátory atraktanty amino a mam v tom zmatek prostě bych chtěl udělat 5–10kg boilies a nevím co si na to objednat

Gyotaku necteno

5.5.2013 | Palivec | chytej.cz | 3.038 zobrazení | 24 odpovědí | upravit

GyotakuAsi to neznáte – stará japonská tradiční technika: gyotaku- rybář natře ulovenou rybu barvou a otiskne na papír, hedvábí a pod. Pro vzpomínku…

https://www.google.cz/search?…

Pražské revíry necteno

4.5.2013 | Ondra11 | Vaše názory | 2.961 zobrazení | 2 odpovědi

Dobrý den, chtěl bych poprosit jestli by mi někdo neporadil pěkný rybářský revír v Praze, kde se vyskytují i pěkné ryby. Zatím jsem zkoušel Rokytku 1 (u Thomayerových sadů) a nechytil sem nic jiného než cejny a to největší měl pouhých 30cm.. Děkuji.

Co říkáte na systém CHYŤ SAKUJ A PUSŤ? necteno

2.5.2013 | Sfinga | Vaše názory | 10.125 zobrazení | 84 odpovědí | upravit

Co říkáte na systém CHYŤ SAKUJ A PUSŤ?Jsou podle vás v pořádku situace, kdy je ulovení ryby a její následné uložení do vezirku zakončeno jejím puštěním zpět?

Vágner zprivatizuje celý rybářský svaz? necteno

1.5.2013 | Sfinga | Vaše názory | 16.134 zobrazení | 199 odpovědí | upravit

Zaslechl jsem, že JAKUB VÁGNER má zálusk na privatizaci svazových vod. Uvítali byste to nebo by vás to sralo? A co cena povolenky a zarybnění? Bylo by lépe nebo by to šlo od deseti k pěti?

Shimano Alivio 2500vs.3000vs.4000 necteno

29.4.2013 | Peli33 | Navijáky | 2.164 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Zdravím. Chtěl bych se cca po 10ti letech vrátit k rybám a potřebuji nový naviják, jelikož starý se rozpadl. Rozhoduju se pro něco v kategorii Shimano Alivio 1000,2500,300­0,4000. Otázkou je, jakou velikost zvolit? Využití bych chtěl tak nějak univerzální (rekreačně) – plavačka, položená, semtam přívlač. Vybavení mě nedovolí lov ve větších vzdálenostech, takže si myslím, že velikost 3000 by měla stačit? Zdá se mi 140m 0,25ky celkem málo? Co vi na to? Raději zvolit 4000? Díky za radu

GPS souřadnice - Smědá, Mlýnice necteno

23.4.2013 | Chmur | Domácí revíry | 2.448 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj. Měl bych dvě otázky na kolegy chytající v lbc kraji. Chystám se na vodní nádrž Mlýnice (poprvé). Poradili byste GPS souřadnice, kde se dá bezpečně a zákonně stát s autem? Samozřejmě aby to nebylo deset km od nádrže:-) Čím blíž, tím líp. Podobný dotaz se týká i Smědé (MP). Nevíte kde se dá dát auto, aby to nebylo daleko od řeky a neměl jsem 90% šanci na vybílení auta? Děkuji za odpovědi. Petrův zdar!

Zkušenosti se značkou Fin - Nor necteno

23.4.2013 | Hony | Navijáky | 2.570 zobrazení | 1 odpověď

Náhodou jsem se seznámil pro mne dosut neznámou značkou Fin – Nor vyrábějící navijáky. Zajímalo by mne, jaké máte s ní zkušenosti.

Pelety Krmiva Hulín necteno

21.4.2013 | daneck | Kaprařina | 2.884 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj. Chytal jste někdo kapry v Itálii na Pádu na pelety od Krmiva Hulín? Popřípadě na jaké jste chytali, byly úspěšné nebo ne? Pokud by se chtěl někdo hodně rozepsat, budu jedině rád.

Počet ryb v hejnu necteno

20.4.2013 | Nerodia | Ostatní ryby | 3.004 zobrazení | 6 odpovědí

Vážení kolegové ( odborníci)obracím se na vás z dotazem ohledně počtu ryb v hejnu.Na internetu jsem narazil na tuto zprávu:Největší hejna ryb vytváří koljuška tříostná (Gasterosteus aculeatus), jejíž hejna čítají na 500 miliard jedinců. To se mi nechce vůbec věřit ,spíše bych to tipoval např.na sardinky. Můžete mi prosím tuto otázku objasnit jak to je ?

CO VY NA TO RYBÁŘI? necteno

19.4.2013 | sumecryba | Muškaření | 2.978 zobrazení | 9 odpovědí

že je povoleno za den tři lososovité ryby to prý až na pár vijímek každý zapoměl.Přeji všem poctivým rybářům hodně úspěchů a těm … ať raději zůstanou doma a těm poctivým nedělají ostudu.