Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

vodní nádrž pastviny necteno

3.6.2012 | vovo | Domácí revíry | 18.313 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli neznáte nějaký soukromí nebo svazoví revír v Orlických horách někdo poblíž Sucheho vrchu (budeme totiž ubytovaní na tom Suchém Vrchu) nejak. Tak já jsem našel jen svazovou vodní nádrž pastviny prosím poraďte chytili jste tam někdy nějaké pěkné ryby. A ještě bych se chtěl zeptat jedeme tam o prázdninách s rodiči a se strýcem tak bysme si tam chtěli zachytat jak je to s hostenkou kdyby sme si chtěli koupit za kolik je ?? chtěli by sme to na týden

Cardinal C500i SDH necteno

3.6.2012 | obor | Navijáky | 10.070 zobrazení | žádná odpověď

Poprosil by som majiteľov tohoto navijáka o ich vyjadrenie, názor, spokojnosť, prípadne problémy s týmto modelom. Aká je prosím vás veľkosť týchto modelov? Cardinal C503i SDH,Cardinal C504i SDH, Cardinal C506i SDH. Napr. 1000, 2000, 3000? Za všetky vaše názory vopred veľmi pekne ďakujem!

Odra necteno

2.6.2012 | B_Nick | Domácí revíry | 17.604 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím, tento rok bych chtěl zkusit štěstí i na odře. Chtěl bych poprosit nemáte někdo plan rozdělení odry na č. revíru? Nejlepe nějak nakreslene nebo něco podobneho. A co je za čislo v mistě kde se vlévá olše do odry? Rybaři kteři lovite v tomto bodě „vlevu“ a okoli co tam chytáte? :) Předem díky a lovu zdar

Nový naviják na vláčku necteno

1.6.2012 | bushman | Navijáky | 16.841 zobrazení | 109 odpovědí

Ahoj,máte někdo zkušenost s navijákem PENN BATTLE.Nebo podobným od PENNU.Díky za odpověd.

prazske pstruhove necteno

1.6.2012 | hodima | Domácí revíry | 16.193 zobrazení | 1 odpověď
  • mate nekdo prazskou pstruhovou? ma cenu si ji koupit?

Chodi nekdo na Pitkovický potok 1??

Prut na L privlac do 15g necteno

31.5.2012 | deni9 | Pruty | 17.296 zobrazení | 15 odpovědí

Viem že je tu toho už dosť veľa o prutoch ale o L privlaci som toho tu moc nenašiel. Preto by som sa chcel spitať na nejaky prut do 15g,chcel by som nieco také univerzálnejšie aj na gumy(3až6cm) ale aj na woblery(3až5cm) a rotačky(č0,1).Budem chytať na jednej rieke pstruhy a na jedonom menšom jazierku zubáče(candát) podľa toho si myslím že vhodná dlžka by bola 2.4m cenovo do toho aš tak moc nechcem dať kedže je to moj prvý light prut takze cena tak do 60e. Za radi vám už teraz dakujem.

Staňkovský rybník necteno

30.5.2012 | Honcek | Domácí revíry | 19.269 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj,vím, že o tomto revíru toho zde bylo napsáno hodně, ale zajímá mě aktuální situace na této vodě na kterou jezdím tak jednou ročně. Zajímá mě kaprařina a dravci( minulý rok).Podělte se o zkušenosti s touto vodou, kde nejvíc obdivuji krásně prostředí. děkuji

Chytání v Itálii řeka Ombrone? necteno

30.5.2012 | Kučík | Rybaření v zahraničí | 17.834 zobrazení | 5 odpovědí

Nevíte jak je to s chytáním na řece Ombrone u města Grosseto v Toskánsku?Kde koupit povolenku a jínné informace?Díky Ku­čík.

Žabinec na rybníku.....Co s ním??? necteno

30.5.2012 | Honza1.2.3@seznam.cz | Domácí revíry | 36.263 zobrazení | 21 odpovědí

Dobrý den, na mém rybníku se šíleným způsobem rozjel žabinec. Nemáte někdo nějaké zkušenosti s bojem proti žabinci??Ale nějak šetrně, abych neublížil rybám.Děkuji za každou radu.

PARMOŠTIKA necteno

30.5.2012 | alexdelpiero | Ostatní ryby | 31.139 zobrazení | 8 odpovědí

kdyby z vás někdo nevěděl, jak vypadá PARMOŠTIKA :)… tady je jedna slušná… :)

FÓRUM O MNĚ 119,7 necteno

30.5.2012 | DJ | chytej.cz | 16.889 zobrazení | 12 odpovědí

K tomuto nápadu mě přivedl MIG-35 a tímto mu za to děkuji. Chci pozdravit všechny rybáře co mě neznají. Potom co si pročtou chválu těch co mě znají, budou mě jistě chtít poznat také. Tímto tedy žádám vás co mě milujete. Napište do tohoto fóra co pro vás váš DJ znamená. Předem děkuji za slova nekončící chvály a obdivu :)

Kormorán se bude smět od září střílet necteno

30.5.2012 | jeewee | Legislativa | 17.091 zobrazení | 1 odpověď

Zdá se, že se začíná kolem kormoušů něco dít

viz.: http://www.lidovky.cz/…/ln_veda.asp?…

Naviják k prutu Mikado SENSUAL FAST SENSI SPIN 210cm do 8g-na UL necteno

29.5.2012 | fojtas | Navijáky | 17.534 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím všechny, poraďte mi prosím naviják k prutu Mikado SENSUAL FAST SENSI SPIN 210cm do 8g. Rozhoduji se mezi Mikado SHT 1007 FD (velikost 25) – http://www.splavek.cz/…ado-sht.html a Team Dragon FD720-ix – http://www.rsp-fishing.cz/…-730-735ix-2 Má to být na UL vláčku na pstruhy na malé potoky a říčky. Díky za reakce

Označení vezírku necteno

27.5.2012 | Míraaa | Legislativa | 28.729 zobrazení | 23 odpovědí

Zdravim, v rybářském řádu se píše, že vezírek s úlovkem musí být oznečen jménem a adresu. To se opravdu v praxi dělá? U nikoho jsem to neviděl.

Lov sumců bez lodě necteno

26.5.2012 | bonefish | Sumcařina | 21.023 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj,
Chtěl bych na orlíku začít chytat sumce,ale zatím nemám k dispozici loď, potřeboval bych poradit jestly existuje bojka která se nechá nahazovat ze břehu? popř. jak by měla celá sestava vypadat? Nevim jestly bez lodě má cenu se do něčeho pouštět… Předem moc děkuji za odpověď Ondra

Lov na match necteno

25.5.2012 | alexdelpiero | Bílá ryba | 32.125 zobrazení | 15 odpovědí

Chci radu od nějakého odborníka :) jestli by se dala match udice (3,9m) použít jako feeder na řece, bavim se o lovu parem, prut má celkem jemnou špičku, ale feeder to není :)

Bohušov necteno

24.5.2012 | candatek | Bílá ryba | 24.368 zobrazení | 1 odpověď

Dobrý den letos jsme se rozhodli jet na pěkný rybníček bohušov projeli jsem pár stránek a zjistili pár obecných informací,ale chtěl jsem se zeptat jestli tam už někdo byl po připadě poradil nějaké dobré místo u vody ,vím že ryby mužou byt všude ale přece jen se chci zeptat,jestli se třeba někde drží více či méně . A taky sem se chtěl zeptat jestli tam o prázdninách je hodně rybářu děkuji.

Střevlička Východní - Nezastavitelný problém necteno

24.5.2012 | sroubecek11 | Ostatní ryby | 20.488 zobrazení | 27 odpovědí

Ahoj rybáři, jako asi většina z vás mám dost velký problém se střevličkou. Nějak se dostala k nám do rybníků. Ze začátku jsme si říkali, když byla poprvé chycená kolem 9 cm první, že se tu aspon rozmnoží a bude tu plavat více ryb. To jsme ale nevěděli co nás čeká. Během dvou let dokázala zlikvidovat věškerej potěr. Okusuje např kapříkům a hrouzkům ploutve a ryba následně uhyne. k tomuto jsem došel za pomoicí měnšáho výzkumu, kdy jsem chytil 5 střevliček a pět kapříků cca 2 cm délky a dal je do akvárka. Za stálého přísunu potravy střevlička agresivně napadá jiné druhy. Ted se snažíme zlikvidovat jí z našich rybníků. Jaký je váš názor na tuto rybu?

Počítání necteno

23.5.2012 | Mr. Vydra | Tipy & triky | 30.591 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím vechny rybáře jen se chci zeptat zda jde nějak přepočítat kapacita navijáku, když vím že 0,45mm/340m a potřebuji vědět kolik se tam vejde 0,28 nebo 0,30 díky

Šňůra DRAGON Invisible Braid II necteno

23.5.2012 | Pjota | Ostatní nádobíčko | 16.580 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím. Má někdo prosím zkušenosti s touto šňůrou http://www.rsp-fishing.cz/…raid-ii-125m, co se týče skutečného průměru, odolnosti vůči oděru a pevnosti?