Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Novoroční Rybářská Přání a Předsevzetí necteno

20.12.2011 | nnnap | Vánoce | 13.375 zobrazení | 17 odpovědí

Nechme klišé o zhubnutí, nekouření blondýnům, případně něžné části populace a máme-li rybářská přání nebo zásadní přelomové předsevzetí, sem s nimi. Jaký úlovek, případně jaký vercajk nebo přání pro všechny, by jste si přáli?

chytání na Orlíku necteno

19.12.2011 | dejv14 | Domácí revíry | 11.052 zobrazení | 5 odpovědí

Chci se zeptat jestli jste nebyl nikdo teď na orlíku na dravce poslední 2 týdny jestli má cenu tam ještě jet na závěr.Jak jste dopadly a jak šly ryby .Dík.

V zimě na okouny ... necteno

19.12.2011 | rybicka=)) | Přívlač | 22.251 zobrazení | 27 odpovědí

Zdravím všechny rybáře,chci se zeptat jaké zkušenosti máte s okouny v zimě.. jaké barvy třpytek nebo twisterů jsou v tomto období lepší… okoun reaguje zrakem a tak jestli jsou lepší ostré ,výrazné barvy, nebo spíš tmavé.. Díky moc za odpovědi..

Výstavy necteno

18.12.2011 | chosebaits | Výstavy | 19.009 zobrazení | 13 odpovědí

Budou tři výstavy v ČR.Na jakou pujdete a proč.Muj názor je takový.Tak nějak mi to připadá jako jedna velká blbost.Byl tu pořádný jeden veletrh v Brně a to bylo špatně! Když přibyl FOR FISHING tak jsem jásal. Prodejci a hlavně distributoři prý nejsou schopni utáhnout finančně tolik akcí na tak malém trhu jako je ČR a proto jsou tam či tam (v horčím případě nikde).Tři akce v ČR budou tak rozmělněny, že bude všude PRD!!!! Pokud se podívám na vystavovatele,tak hodně vidím prodejce než samotné dovozce či distributory. Na to tam nemusím jezdit,nebo přez net se dostanu všude,ale hold si nesáhnu na ono zboží. Výstava či Veletrh má určitě i své dobré stránky jako je třeba setkání přátel a kamarádu z netu nebo přímo od vody a také jsou tam občas zajímavé přednášky.Snad někam pojedu? PS Určitě tam nebudou v lednu nové věci a tak to bude doprodej starých zásob-))))

Boilie - Mystery necteno

16.12.2011 | thomas777 | Kaprařina | 24.018 zobrazení | žádná odpověď

Zdravím má někdo zkušenosti s tímhle boiliesem od Vasra??? V jakém období to na něj jde a tak pište vše co o tom víte. Díky

Jaký sumcový multiplikátor? necteno

13.12.2011 | minnow | Sumcařina | 14.107 zobrazení | 6 odpovědí

Chci si koupit multiplikátor na sumce a požádat vás o radu který si vybrat, cena přibližně do 2500kč. Díky

prosincová přívlač necteno

12.12.2011 | Mrakoš | Dravci | 16.852 zobrazení | 45 odpovědí

Jak se vám vláčí v prosinci? Mě osobně už to moc nejde, ale třeba dělám něco špatně. Tak bych z někoho zkušenějšího rád vymámil pár obecných zásad „jak na ně“ Woblery a plechy jsem opustil už koncem října, nešlo to na ně. Od prvních mrazíků chytám už bez lanka na menší twistry a kopýtka. Začal jsem s bílýma a světlýma, pak jsem ale zjistil že na fluo berou líp. Teď už neberou na nic. A o víkendu mi přijede synovec, prej si chce chytit vánoční štiku :) Tak pojďte poklábosit, třeba z toho něco vyplyne.

Rybolov na Baltu necteno

10.12.2011 | chj.rybar | Rybaření v zahraničí | 33.802 zobrazení | 14 odpovědí

Při brouzdání po netu jsem narazil na nabídku jednodenního mořského rybolovu na Baltu se zajímavou cenou. Chtěl bych se zeptat, jestli s tím máte někdo zkušenosti. Děkuji za každou radu.

Jaký naviják na kaprařinu necteno

10.12.2011 | zrybenec | Navijáky | 15.687 zobrazení | 12 odpovědí

Dobrý den, mohu se zaptat jaký naviják by jste mi doporučili na kaprařinu z techto čtyř : http://www.tropicliberec.cz/…vereign-6000 http://www.tropicliberec.cz/…ongbow-lb-60 http://www.tropicliberec.cz/…um-ne5000-fs http://www.tropicliberec.cz/…k-pts-640-fd Prosím nepište sem něco jako : V tyhle cenovy relaci nic nekoupis usetri si 4 000 a kup si .....

Skúsenosti s prútmi s vnútorným vedením vlasca necteno

9.12.2011 | drobcek | Pruty | 23.988 zobrazení | 11 odpovědí

Prosím má niekto skúsenosti s prívlačovými prútmi s vnútorným vedením vlasca? Dostala sa mi do ruky táto palička TEAM DAIWA Linear Interline 2,70m 15–50g a zaujala ma ale nemám s takýmto druhom prútu skúsenosti. Ďakujem za prípadné skúsenosti.

plánek na tripod nevo stojan necteno

7.12.2011 | R-a-d-e-k | Kaprařina | 11.823 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím… Nemá někdo plánek na tripod,popřípadě na stojan na pruty? Velice bych to uvítal

Atlas rybářských revírů Česká republika 2011 necteno

7.12.2011 | cabros | Vánoce | 13.547 zobrazení | 13 odpovědí

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda již někdo máte tento atlas – http://www.los-cormoran.cz/…publika-2011 a zda byste ho doporučili jako vhodný dárek pro začínajícího rybáře? Díky

Se Streamerem na přívlač? necteno

6.12.2011 | minnow | Přívlač | 26.901 zobrazení | 48 odpovědí

Používáte na přívlač streamer? Jaké jsou na něj výsledky? Chtěl bych ho vyzkoušet, tak budu rád když mi sem napíšete vaše pozitivní i negativní zkušenosti s touto nástrahou, díky.

Průběžný splávek necteno

6.12.2011 | zalesak05 | Ostatní nádobíčko | 17.337 zobrazení | 4 odpovědi

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na, co se používá průběžný splávek a jakým způsobem se s ním chytá. Děkuji

Prosím o radu ve výběru prutů necteno

6.12.2011 | carpteam kometa | Pruty | 10.719 zobrazení | 6 odpovědí

Nemohu se rozhodnou mezi dvěma pruty TFG delta xs 2,75lb , FOX warrior s 2,75lb. nemáte někdo s těmito pruty nějáke zkušenosti? Dík za odpověď

Celoroční hájení Kapra domácího necteno

5.12.2011 | nnnap | Bílá ryba | 20.167 zobrazení | 69 odpovědí

Je pěkné, chtít pro naše vody to nejlepší. Je pěkné o tom hovořit, je to trendy… Pojďme tedy pro to něco udělat! Hajme celoročně Cyprinusa carpija!

trumen necteno

4.12.2011 | slanny | Dravci | 20.452 zobrazení | 14 odpovědí

Vážení kolegové a kolegině rybáři,prosím o Vaše rady kde se v středočeských vodách dají ulovit sumečci americký.Rád bych na ně s děckama zkusil jít.Předem děkuji.

Celoroční hájení Pstruha potočního necteno

3.12.2011 | minnow | Lososovité ryby | 34.535 zobrazení | 131 odpovědí

Určitě jste všichni zaregistrovali že oproti minulému desetiletí se počet Pstruhů po. značně sníšil. Byli by jste pro zavedení celoročního hajení Pstruha po., nebo jak by jste tuto situaci s pstruhem řešili?

TENKARA necteno

1.12.2011 | regulus | Muškaření | 41.034 zobrazení | 54 odpovědí

Už se to tu objevilo někdy na jaře jako video, vložil to myslím osprey. Pro ty co nevědí oč se jedná, tak je to ve své podstatě „muškaření s bičem“. Technika údajně pochází z Japonska a jak už to tak bývá někdo se toho chytil a začal to propagovat. Technika to je trochu svérázná, ale má nejspíš svoje kouzlo, je to jako se vším, každá mince má rub a líc.
V nějaké diskusi jsem zahlédl, že někdo psal že tak chytá, tak nebude asi od věci vytvořit prostor kde by se o tom dalo pokecat.

Tady jsou nějaký odkazy:

http://www.tenkarabum.com/index.html

http://www.tenkarausa.com/video.php

Vltava v dnešní době necteno

30.11.2011 | DenisOv | Domácí revíry | 10.126 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Jak to vypadá s vltavou v poslední době?Stihnul bych si tam o víkendu ještě zachytat?