Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
MS v přívlači 2011
29.8.2011 | osprey | Rybaření v zahraničí | 6.852 zobrazení | 51 odpovědí
Do tohoto fóra budu vkládat informace, které David zašle z dějiště MS v přívlači. David se účastní jako asistent svého ligového kolegy Tomáše Krejči, který je členem reprezentačního družstva.
Ohře 8A -8B
29.8.2011 | yelov | Přívlač | 3.042 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj chytal jste letos někdo na tomto revíru?A s jakým úspěchem. Rád bych zkusil pstruhovou vodu něco od Rakovníka a Kladna do 50 až 60 kilometrů.Pokud ne poradte revír. Děkuji.
Kde bych mohl vidět rybářské rekordy?
29.8.2011 | janead | Vaše názory | 3.793 zobrazení | 14 odpovědí
Dobrý den, mohl by mi prosim někdo říci, nebo poslat odkaz kde bych mohl vidět České a světove rekorni ryby?
Třpytky Rublex
29.8.2011 | Honcek | Přívlač | 2.211 zobrazení | 3 odpovědi
Ahoj chtěl bych se zeptat kde se dají sehnat třpytky značky rublex, konkrétně ze řady celta? jak v e-shopu tak v kamenném obchodu, nebo levnější kopie, děkuji
Akvárium 2011
28.8.2011 | Nerodia | Výstavy | 3.301 zobrazení | 4 odpovědi
Vážení kolegové dovolte mě pozvat na výstavu AKVÁRIUM 2011.Mimo jiné zde budou k vidění i naši raci. Výstava mám termín 15–19.9 2011,místo konání je Botanická zahrada Na Slupi ,v Praze 2. Otevřeno je od 9 do 18 hodin.
Nutno Krmit ???
27.8.2011 | Mr. Vydra | Závody | 26.233 zobrazení | 64 odpovědí
Dobrý den, jedu na závody revír je soukromí SKALIČKA, chci se jen zeptat zda je nutno silně zakrmit nebo stačí PVA. děkuji za odpovědi
Wobbler Savage Gear
27.8.2011 | henny | Přívlač | 14.926 zobrazení | 9 odpovědí
Jaké máte zkušenosti v tímto 9,5cm woblerem?? 6loto oranžovo zelené tělo a černé pruhy
Muže přežit kapr z řeky v rybnice?
26.8.2011 | hatatytla | Vaše názory | 2.285 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Chtěl bych se zeptat, muže kapr z pstruhove řeky přežit v rybnice s malym přitokem? Znam totiž chlapa kterej to tak děla. Chyta kapry ze pstruhove řeky a hazi si je k sobe do rybnika. Když jsem ho videl jak je tam daval tak měli odhadem kolem 30cm. Tak by mě zajimalo jestli to ty ryby mužou přežit.
Rada pro začátečníka s přívlačí
26.8.2011 | Vendelín | Přívlač | 5.721 zobrazení | 40 odpovědí
Chtěl bych poradit při výběru svého prvního prutu na přívlač. Jestli má někdo zkušenosti. Přemýšlel jsem zatím o tomhle prutu a navijáku: mivardi imperium spinning 240 cm 12–30 gm a naviják mivardi precision velikost 1000. Nevím přesně jakou gramáž a délku prutu si vybrat. Když chci chodit na okouny a štiky. Za každou radu budu velmi rád předem díky.
Amur - jak na něj
26.8.2011 | Jirkasss | Tipy & triky | 11.965 zobrazení | 45 odpovědí
Zdravím! Před týdnem jsem chytil při lovu na jednom revíru kde jsem byl poprvé amura na červi, byla to víceméně náhoda protože on zrovna přejížděl nad zakrmeným místem pro kapry a já jsem nahodil přímo před něj. Nakonec jsem ho vytáhl a byl jen 45cm , ale na první setkání s amurem spokojenost. :-) Předevčírem jsem ale objevil revír kde se to amury jen hemží a nejen malými ale i na 80cm a proto se chci zeptat jaké máte zkušenosti s lovem popřpadě jaké montáže používáte. Někde jsem četl že se dají vcelku úspěšně lovit na „třepačku“ s chlebovou kůrkou tak se chci zeptat jestli s tím má někdo zkušenosti a nebo jak je lovit na větší vzdálenost. Zatím ahoj a předem díky Jirkasss :-)
Plodový rybník Řásná-Telč
25.8.2011 | Qwertzuiop | Domácí revíry | 31.281 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Byl tam někdo tenhle rok?Zajímalo by mě jak to tam teď bere nebo jestli tam vubec nějaký ryby ješte jsou:) děkuji za každou odpověď
Revír pro Pstruha obecného
25.8.2011 | Luccini | Lososovité ryby | 6.959 zobrazení | 31 odpovědíJste pro, aby se do revíru kde se přirozeně vytírá Po, nenasazoval Siven, protoze se pak ucastni vyteru a jsou z toho jen neplodni krizenci? Navic podle me tvori jen konkuranci tam kde neni zapotrebi.
Váš názor na K 70
25.8.2011 | kubiczez | Kaprařina | 27.270 zobrazení | 117 odpovědí
Jaký je váš názor na horní míru kapra 70cm?Podpořili by jste případnou horní míru kapra 60cm(K 60)?
Kvěchův mlýn
24.8.2011 | pextr | Domácí revíry | 44.042 zobrazení | 6 odpovědí
Chytali jste tam někdy někdo, co je tam za obsádku apod.? Je to tam lepší pod/nad jezem, na přívlač nebo na plavanou?? Díky
Vybavení pro začátečníka
23.8.2011 | Vitek. | Pruty | 11.180 zobrazení | 22 odpovědí
Ahoj měl bych na vás dotaz. Chystám se začít rybařit. Jako dárek jsem dostal prut: Shimano Forcemaster TE 8000 330 a naviják :Shimano Nexave 3000 SRB
http://www.tropicliberec.cz/…-te-8000-330
http://www.tropicliberec.cz/…e-3000s-rb-2
Chtěl bych se zeptat co si o této sestavě myslíte a jestli ji tak mám nechat nebo nějak upravit. Stejně budu chytat na 2 pruty, tak jestli se k tomuto nářadí hodí spíše něco jiného. Ze začátku mám v plánu chodit hlavně na kapry na položenou,ale časem bych si určitě chtěl osvojit i jiné techniky a lov jiných ryb. Moc děkuji za rady
Smáčkování,Drop Shot,Texas Rig,Carolina Rig
22.8.2011 | candatek18 | Přívlač | 4.251 zobrazení | 12 odpovědí
chtěl bych se sváma podělit o zkušenostech,či se něco přiučit.velikost nástrahy,montáže,místa,čas a technika lovu.
S mirabelkama na Amury
20.8.2011 | henny | Položená | 3.442 zobrazení | 10 odpovědí
Chci vědět co si o této nástraze na amury myslíte. Máte sní zkušenosti a podobně …
Připálená kukuřice
20.8.2011 | malamut | Feeder | 12.004 zobrazení | 23 odpovědí
Podařilo se mi připálit kukuřici a zachráněný zbytek i po důkladném proprání je tou spáleninou „načichlý“. Zajímalo by mne, zda to může rybu odradit nebo je jí to jedno. Díky za odpovědi. Jo a kdyby měl někdo dobrý tip, jak tu připáleninu odstranit z hrnce, tak budu vděčný :-))
Parma - Rožnovská Bečva
19.8.2011 | MB | Muškaření | 12.318 zobrazení | 21 odpovědí
Takže… Přesněji mě zajímají vaše zkušenosti s lovem parem na revíru Bečva Rožnovská 1 chyť a pusť. Od kolegů jsem slyšel, že velké parmy tu opravdu jsou a pár kusů do 50cm jsem si sám na plavanou vylovil. Se vzrůstajícím zájmem o muškaření mě však napadlo, že bych mohl zkusit lovit je touto metodou. Máte s tím někdo zkušenosti? P.s.: Články jsem četl, ale ani tak se mi je lovit nedaří :-D
Lov candáta
19.8.2011 | henny | Dravci | 21.337 zobrazení | 111 odpovědí
Chtěl bych se zeptat kdy je nelepší čas na candáta v kolik asi hodin začínají brát apodob.. Vláčením i na těžko A jak pohybovat s nástrahou při vláčení ? Děkuji za odpovědi :)