Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

význam slov floating x sinking necteno

4.8.2011 | shpell | Přívlač | 2.999 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dejte mi někdo prosím odpověď. Koupil jsem si woblera od Salma, nějakých 14cm, váha 50g – floating (což chápu jako plovoucí). Na stejném štítku je ale napsáno, že může jít do hloubky 3 – 6 metrů. Kupoval jsem ho v kamenné prodejně s tím, že chci potápivý, ale až doma jsem toto ze štítku zjistil. Teď si chci koupit na netu nějaké další woblery, ale sem z toho zmatený… Jak to tedy je? Díky…

jak otestovat pevnost silonu necteno

1.8.2011 | aikon | Ostatní nádobíčko | 15.543 zobrazení | 111 odpovědí

Zajímalo by mě jak se dá otestovat pevnost či nosnost silonu.Nikdy to nesedí s tím co je napsané.Možná váži špatné uzly,ale to si nemyslím,vyzkoušel jsem jich již několik a vždy to neuneslo ani dvě třetiny psané nosnosti.Prosím poradtě

Halibut pelety a velcí kapři necteno

1.8.2011 | henny | Kaprařina | 4.995 zobrazení | 5 odpovědí

Mám jich doma plno jde mi o to když ze začátku např. první 3 dny budu masivně krmit vařenou kukuřicí a potom tam budu valit ty pelety menší množství tak jaké můžu očekávat ryby atd… Velikosti .. minulí rok jsem tam na tenhle způsob vytáhli největšího kapra 92cm váhu nevim ale jde o to že jsme vytáhli vždy jen jednu rybu denně někdy s výjmkou více. No prostě co udělat pro to abych ulovil např 5 kaprů.

bič pro začátek? necteno

30.7.2011 | pextr | Plavaná | 56.068 zobrazení | 4 odpovědi

Stačí pro začátek tento bič http://www.milobrno.cz/…-imperator-5 ???

Vaše montáže necteno

30.7.2011 | SlivaK | Položená | 45.463 zobrazení | 16 odpovědí

Ukažte někdo jakou používáte montáž na položenou se dvěma návazci. popřípadě mi řekněte co je na té mé špatně. děkuji

Rybník Staňkov necteno

30.7.2011 | Martin.hadr | Domácí revíry | 2.744 zobrazení | 1 odpověď | upravit

DObrý den, chystáme se s kamarády jako každý rok na pár dní na Staňkov, jedeme tedy až koncem srpna. Mohl byste mi někdo dát vědět jak to tam letos jde? Děkuju

Jak na Tlouště na přívlač necteno

30.7.2011 | henny | Přívlač | 16.683 zobrazení | 55 odpovědí

AHoj LIdi potřebuju pomoct s tímto tématem? Mám Svoje místo kde je celekm dost tlouštu mám jsem jich tam lapl ale málé vždy na woblera. ale ii velcí vídím jich kolikrát třeba i 5 okolo 50cm jak mi plavou za woblerem ale nechití se co mám proto udělat aby se chytly protřebuju rady pls :)

Dlouhodobé zakrmování necteno

30.7.2011 | pextr | Feeder | 11.950 zobrazení | 24 odpovědí

Chtěl bych si dlouhodobě zakrmit na řece. Nevím jestli by stačil týden nebo ne… Ale mám pár dotazů

1. musí se zakrmovat v přesný čas (např. každý den ve 13:30) nebo třeba ± 2 hodiny?
  2. chtěl bych zakrmovat kukuřicí, stačí přesnost 3 na 3 metry kousek od břehu? (budu házet rukou)
  3. až půjdu chytat mám používat krmítko? chci chytat na feeder

P.S. jde o lužnici, kde to vůbec neteče…

délka povolenky necteno

30.7.2011 | hanny | Legislativa | 2.027 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat pokud ted koupím roční povolenku tak bude platit do konce roku nebo do příštího srpna děkuji.

guma vs. plech necteno

28.7.2011 | fishman123 | Dravci | 3.543 zobrazení | 25 odpovědí

Jakému typu vláčecích nástrah dáváte přednost, měkkým gumovým nástrahám (twistery , kopyta smáčky..),nebo tvrdým plechovým ( rotačky , plandavky..)? těším se na odpovědi :)

rybářský řád jak kdo necteno

26.7.2011 | nedby | Legislativa | 5.261 zobrazení | 57 odpovědí

Jako kaprař při příchodu na místo lovu se podívám a své místo uklidím jak mi přikazuje rybářský řád pak nahodím a koukám rybář a třpytkuje pobíhá sem a tam ale hází ale on si nemusí místo uklidit nebo ano asi by musel nosit popelnici na zádech ale kde pak je potom RŘ on nemusí a já ano no tak jak na to dík za vaše názory

rybolov v Turecku necteno

26.7.2011 | siral | Rybaření v zahraničí | 9.723 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím,

neviete mi niekto poradiť ako je to s chytanim na plážach v turecku, alebo aj na riekach – idam tam na dovču a rad by som to skusil na mori. Môžte poradiť aj ako? na čo? a kde? Všetky rady uvítam.

diky

Člun BARK BT-290 necteno

25.7.2011 | michal94 | Sumcařina | 6.556 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím, jaký je váš názor na tenhle člun chtěl bych ho na zavážení sumcovích bojí. Odkaz je zde http://www.clny-noze.sk/…am/clny-bark Díky za odpovědi

Když je rybář masařem necteno

25.7.2011 | | Vaše názory | 39.450 zobrazení | 247 odpovědí

Od kdy se rybář stává masařem? Je nějaký všeobecný pohled na takového rybáře? Co si o něm myslíte a jaký má pro to důvod? Jaká hmotnost ponechaných ryb u vás znamená,že je rybář masař?

Tloušť jakožto nástražka na štiku necteno

24.7.2011 | -tom- | Dravci | 8.798 zobrazení | 64 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tlouštěm jako nástražní rybou na štiku? Proč se ptám – mám vyhlídlýho jednoho krokodýla, kterýho nemůžu za boha dostat na umělý nástrahy, v místě je velký množství tloušťů od 20–25cm vejš, ale o jinou rybu člověk pomalu nezavadí. Ještě loni byla i spousta okounů, letos jsem tam nechytil ani jednoho. Je to na špatně, ale opravdu špatně přístupným místě, takže i kdybych koupil okouny (plotičky) někde jinde, nejspíš mi chcípnou než je tam donesu. Tak mě napadlo zkusit místní zdroje, ale došlo mi, že vlastně nevím o nikom, kdo by kdy tlouště jako nástražní rybu na štiku použil. Na sumce ano, tam je to docela běžný, ale u zubatý fakt nevím. Má nějaký specifika, nebo bude taky naprosto v klídku a nepoužívá se jenom proto, že ostatní rybky jsou krapet vhodnější?

háčky s protihrotem vs. bez protihrotu necteno

24.7.2011 | vovo | Vaše názory | 5.496 zobrazení | 37 odpovědí

chci vědět vaše názory a který používáte vy jestli s protihrotem nebo bez ja s protihrotem­.............­...

Údržba navijáků necteno

23.7.2011 | milans13 | Navijáky | 17.271 zobrazení | 55 odpovědí

Podělte se o to, jak udržujete navijáky s ostatníma.Co,kde a čím mažete,co pravidelně čistíte.

Pelety necteno

22.7.2011 | jezek | Kaprařina | 2.579 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli tady máte někdo zkušenosti s peletami od firmy Chyť a Pusť, např ty halibuty s dirkou a nebo ty robin red, A taky jsem přemýšlel o peletách od chytila…

Grand Prix Moravy ZRUŠENO !!! necteno

22.7.2011 | Pepé | Závody | 21.186 zobrazení | žádná odpověď

Grand Prix Moravy ZRUŠENO !!!

pro všechny, kteří byli přihlášeni a počítali s tím, že zítra závodíme na GP Moravy, závod je odložen z důvodu očekávané velké vody – na zítra hlášen průtok 450 kubíků, odložení mi telefonicky potvrdil ředitel závodu Pavel Bořuta. Hledá se náhradní termín, vypadá to na 6.-7. případně 12.-13. srpen

Nástraha na kapra necteno

19.7.2011 | sroubecek11 | Kaprařina | 11.190 zobrazení | 39 odpovědí

Chci se zeptat zda máte nějaké zaručené nástrahy na kapry z domácnosti.. Nechci nic kupovat, žádný boilie ani jiné nástrahy, chci jen zkusit štěstí s tím co je doma.. A popřípadě taky techniku lovu.. Díky :)