Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Ohře 1 - Terezín
17.6.2011 | Váca | Domácí revíry | 22.744 zobrazení | 11 odpovědí
Rád bych věděl od nějakého domorodce něco víc o revíru Ohře 1 především by mě zajímal úsek v Terezíně nad jezem. Kdybyste náhodou někdo něco měli tak budu rád za jakýkoli příspěvek… dík Váca
Potřebuji poradit!!!
16.6.2011 | Vojta.Lišák | Vaše názory | 24.374 zobrazení | 23 odpovědí
Zdravím všechny, jsem naprostý amatér, co se rozhodl pro rybařinu. Potřeboval bych poradit, jestli nevíte o nějaké jakoby samoučné knížce, nebo třeba i stránek na netu, kde bych se naučil naprosté základy rybařiny, jako je navazování háčků, nahazování a dozvěděl se něco o konkrétních technikách lovu.
Moc děkuji za každou odpověď.
Poradtě ve výběru mezi Mivardi a SPRO
15.6.2011 | pomisa | Navijáky | 25.514 zobrazení | 6 odpovědí
Potřebuji poradit mezi výběrem navijáků na kapry s volnoběžnou brzdou, vyhlídl jsem si mezi těmi to dvouma kouskami. Naviják SPRO Hardliner Pro LCS 560 a Mivardi Kairos 7000, víc mě zaujal ten Mivardi. Jestli máte někdo zkušenosti stěmito navijáky, napište. Předem děkuji za radu. Míra
Návštěva Lužnice
15.6.2011 | peddy | Domácí revíry | 21.102 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím všechny, rád bych si v brzké době rozšířil rybářské obzory o Lužnici..ještě jsem na ni nikdy nebyl. Proto vás pokorně žádám o radu kam vyrazit zachytat s feederem na menší rybky (cejny, jelce atd bílá ryba) Samozřejmě nechci žádné příliš konkrétní fleky…postačí naznačit úseky řeky…případně mi pošlete SZ.
Předem moc děkuji.
Dravcová sezóna začíná ...:)
15.6.2011 | papiksk12 | Dravci | 22.897 zobrazení | 16 odpovědí
pojďte si pokecat na co chytáte,kde chytáte…:)Doufám že se letos podaří chytit i nějaký sumeček …pište, a dávejte fotky vašichu úlovků..
České ryby ke komerčnímu jídlu
14.6.2011 | Robur | Recepty | 38.970 zobrazení | 85 odpovědí
ZDar, může někdo prozradit, zda se nějak komerčně používají klasické sladkovodní ryby do nějakého pokrmu. Nemyslím klasiku, jako kapr, štika atp., ale spíš plotice, cejn..
prut na trolling
12.6.2011 | shpell | Pruty | 22.205 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Ahojte, jedu do Švédska na podzim a mám jen lehčí vláčecí prut, který by se na trolling při použití spíše větších woblerů asi nehodil. Protože krom toho Švédska již prut zřejmě nevyužiji, co si myslíte o této levné variantě? http://www.rybaripodoli.cz/…AVY-SPIN-270 Popř. můžete poradit nějaký jiný z levnějších? Díky
úhoři, candáti a krevní moučka
12.6.2011 | R-y-b-a-r | Tipy & triky | 25.966 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím lidi. Napadlo mě vnadit úhoře, popř. dravce (zejména candáty) krevní moučkou v kombinaci s žížalama a kouskama rybek. Co říkáte na tu krevní moučku? Popř. jaký máte názor jestli nemůžu přijít o povolenku při vnadění tou moučkou, když je zakázáno vnadit sušenou krví. Díky za názory.
STOP focení ryb?
12.6.2011 | talE | Vaše názory | 26.022 zobrazení | 43 odpovědí
Nedávám tuto věc za vinu chytej, nebo konkurenci, ale jde o to, že každý při focení ryby nemyslí na rybu, ale aby to vypadalo pěkně na netu. Co takhle zastavit nechutné focení ryb v trávě, na písku, stěrku a bůh ví kde ještě?
proc nam prodejci lzou
11.6.2011 | vondras | Obchod | 31.091 zobrazení | 132 odpovědí
take vas rozciluje kdyz prodejce pise ze navijak ma krizove navijeni kdyz jediny navijak ktery to dokazal byl TAP ostatni mohou mit pouze rozdilny zdvih ci posun dolu timto i zadam majitele starych tapu aby toto navijeni nafotily a ukazaly jak to vlastne vypada !!!
Co říkate na naviják MITCHELL Mag-Pro?
9.6.2011 | bushman | Navijáky | 3.716 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s navijákem: MITCHELL Mag-Pro?
Nebo s nějakým jiným od stejné firmy. Díky za radu.
Kliešte vhodné k upravovaniu mikroprívlačových nástrah
9.6.2011 | obor | Přívlač | 1.796 zobrazení | 2 odpovědi
V tomto fóre by som bol veľmi rád, keby ste sa podelili so skúsenosťami, fígľami, radami aké používate kliešte pri zatláčaní protihrotov, výmene mikrokrúžkov na nástrahách a mnoho ďaľších úprav na mikronástrahách. Ja osobne používam kliešte od Rapaly,ale na mikro sú dosť neohrabané.
Krmenie raketou a vypadavanie krmiva
9.6.2011 | siral | Kaprařina | 23.996 zobrazení | 30 odpovědí
Zdravím všetkých,
chcel by som sa opýtať – čo robím zle, alebo ako krmit aby mi partikel nevypadaval z rakety? Krmim kukuricou, tigrim orechom a cícerom – lenže dosť veľa toho počas letu vypadne pred miestom kde krmim. Máte na to nejaké vychytávky alebo triky ? Za radu kúp si SPOMB vopred Ďakujem. až došetrim bude aj to.
tak ať to hrčí
Panský rybník
7.6.2011 | marek1 | Domácí revíry | 33.397 zobrazení | žádná odpověď
Ahoj chystám se s kamarádem na Panský rybník na 3 dny. Nevíte náhodou někdo jaký to tam je ? Dík za info
vhodný revír
6.6.2011 | Martin Uher | Muškaření | 19.221 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Mohl bych se zeptat na vhodný revír někde v Praze?Už sem zkoušel všechny možný říčky řeky miliony mušek a pořád žádná ryba.Děkuju za každou odpověď.Martin
Fishing and Hunting opět na Digi TV
6.6.2011 | Koumes | Vaše názory | 5.640 zobrazení | 13 odpovědí
Populární dokumentární, rybářsko – myslivecký program Fishing and Hunting se více jak po roce a půl odmlky, opět vrátil do nabídky platformy Digi TV.Je to pozitivní informace pro všechny majitele satelitního příjmu Digi TV.Stanici od této chvíle mohou naladit abonenti této služby Digi TV v Česku i na Slovensku. Stanice je umístěna do základní programové nabídky bez navýšení ceny.Všem majitelů rybářům této satelitní platformy Digi TV přeji pěkný signál i zážitky při sledování tohoto rybářského programu.
Rybářský kroužek
5.6.2011 | lu.cizek | Vaše názory | 2.691 zobrazení | 4 odpovědi
Petrův zdar všem. Rozhodl jsem se, že povedu rybářský kroužek. MRS mi to schválil a budou moc rádi. Máte s tím někdo nějakou zkušenost, čím a jak začít, abych neudělal nějakou chybu hned na začátku?
Klubovka
3.6.2011 | sonic | Domácí revíry | 2.254 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj, netušíte jak je to s revírem Klubovka Chytej.cz? Funguej, nefunguje? Stránky nefakčí…
Lipno - chytání
2.6.2011 | kuba4 | Domácí revíry | 3.323 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím. V červnu jedeme na týden na Lipno a budeme ubytovaný v obci Jenišov. Je to poprvé co bych byl u lipna na rybách. Představoval bych si vláčení s woblerama, třpytkama a streamerama v revíru Vltava 33 a přímo na Lipně taky vláčení a plavaná. Někdy zahlídnu na forech že se někdo ptá na povolenky na Lipno… Já myslel že Lipno patří do svazové vody a stačí mi teda povolenka na celé jižní čechy od ČRS.. Nebo se pletu? Jinak díky za všechny informace, můžete vložit i fotky ryb a nějaká ta místa :)
Rybolov příbramsko
2.6.2011 | peddy | Domácí revíry | 7.666 zobrazení | 22 odpovědí | upravit
Zdravím všechny rybáře, nemáte někdo prosím zkušenosti s chytáním na příbramsku?? Napádlo mě zajít s feederem na Pecovák, Drásov či Jankovák..ale klidně bych rád poznal i jiné revíry na příbramsku. Cílová ryba Kapr, Lín + bílá.
Předem děkuji za rady.