Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Co říkáte nabídce lídlu? necteno

31.3.2011 | jarda29 | Ostatní nádobíčko | 20.611 zobrazení | 84 odpovědí

Od 4.4 má Lídl(nebo nejmenovaný obchodní řetězec)nabídku rybářského vybavení.Nějaké postřehy?Já jsem vloni koupil chemická světélka za super cenu,ale dlouho nesvítí…

Baťův kanál a Morava 7 necteno

29.3.2011 | R-a-d-e-k | Sumcařina | 11.190 zobrazení | 22 odpovědí

Přidávejte sem příspěvky týkající se především lovu na Baťově kanále a na Moravě 7. Fórum pro kapraře a začínající sumcaře…

Úhoř necteno

29.3.2011 | Koubek3 | Ostatní ryby | 13.489 zobrazení | 65 odpovědí

Tak jaro je tady! A je čas na lov těchto tajemných ryb! Směřujte zde své rady tipy a triky.

změny počasí necteno

29.3.2011 | okounek93 | Bílá ryba | 2.652 zobrazení | 2 odpovědi

Dobrý den chtěl bych se zeptat jak zkoušite a menite navnady pri prechodných počasich jetli ryby meně jí nebo třeba vubec dekuji

Amur na jižní Moravě necteno

28.3.2011 | malix | Ostatní ryby | 2.755 zobrazení | 4 odpovědi

Dobrý den chtěl bych se zeptat na nějaký revír na JM kde je hojně zastoupen amur. V letě bych to ne ně rád vyzkoušel. Díky za radu

Kdy je nejlepší čas k lovu Línů necteno

27.3.2011 | kamos007 | Bílá ryba | 4.498 zobrazení | 20 odpovědí

Chtěl bych se zeptat kdy je ten nejlůepší čas na lov línů mám jich za život jenom dva a vím že tam jsou tak mě zajímá kdy je ten nejlepší čas a naco je případně lovit?

Děkuji moc.

Pořad "Jak na ryby s Rudou Hrušínským" necteno

27.3.2011 | rompeprop | chytej.cz | 83.135 zobrazení | 484 odpovědí

Pořad „Jak na ryby s Rudou Hrušínským“Tak se vracíme na obrazovky, konkrétně na kanál Fishing and Hunting, kde bude následující rok běžet poslední řada. Budete se dívat?

Roudná jez necteno

27.3.2011 | parma101 | Domácí revíry | 18.893 zobrazení | 23 odpovědí

Víte to že V roudné na pravém břehu řeky, hned pod jezem staví elektrárnu? Znamená to tedy, že v roudné pod jezem se z pravé strany teď nedá a nebude dát chytat. Docela mě to štve protože bych tam v létě jezdil na kole a most tam nikde neni. Teda až v Soběslavi nebo v Planý. A to je na kole až příliš velké zajížďka. Myslím že by nebylo od věci tam postavit malý dřevěný mostík. Sice tam jeden je ale ten je zavřenej z důvodů bezpečnosti. Jinak jsem tam byl tento víkend chytat. Byla to paráda v Planý nad Lužnicí na ostrově 2 cejni 5 kaprů ale pouze dorostenci.

Boilies necteno

27.3.2011 | pablos32 | Kaprařina | 4.246 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím kolegy kapraře. Chci začít chytat na boilies, ale zatím nemám stím žádné zkušenosti. Mohl by mi někdo poradit, kdy je nejlepší čas chytat na boilies, doporučení druhu(dle období,počasí) a velikosti boilies? A také nějaké foto nebpo rada na návazce. Předem díky za pomoc

Není kukuřice jako kukuřice necteno

27.3.2011 | Michal_1 | Feeder | 32.273 zobrazení | 21 odpovědí | upravit

Zdravím všechny kolegy. Začínám s feederem (spojená Orlice, Rozkoš, Metuje …) a prosím o radu. Protože jsem především pstruhař, s „organickými“ nástrahami mám minimum zkušeností. Hodně jsem četl, že častou nástrahou při feederu (a nejen při něm) je kukuřice. Těch jsou ale stovky druhů – mražené, s příchutěmi speciálně pro ryby, obyčejné konzervy z potravin … Jaké s nimi máte zkušenosti? Díky.

Hrabe kaprařům? necteno

26.3.2011 | Sander | Vaše názory | 5.020 zobrazení | 21 odpovědí

Kdesi jsem se dočetl, že kapraři s oblibou aplikují projímadlo do boilíz, aby ryby rychle vytrávily a mohly brzy znova brát.

Není to už trošku přes čáru?

Mouční červi necteno

23.3.2011 | Jirkasss | Položená | 10.512 zobrazení | 24 odpovědí

Zdravím, chci se zeptat jestli někdo používá jako nástrahu moučné červi a jak se vám osvědčili. Chystám se na ryby a náhodou se mi červíci dostali do rukou tak bych je chtěl trošku vyzkoušet. Díky předem za reakce Petru ZDAR !

Líni na lužnici necteno

23.3.2011 | parma101 | Ostatní ryby | 2.828 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj, chtěl bych se zeptat zda-li máte s touto nádhernou rybou zkušenosti na lužnici. Nechci se vyptávat ani tak na nějakej tutovej flek ale spíš na to jestli tam jsou. A taky, všude jsem četl že líni se chytaj na pomalu tekoucích vodách s nějakým porostem(leknín). To je moc hezký ale co mám dělat když nevím kde ty lekníny jsou, může se lín chytit i na pomalu tekoucí řece bez leknínů????

Za odpověďi děkuji

Veletrh outdoorového vybavení necteno

22.3.2011 | cercer | Výstavy | 3.365 zobrazení | 17 odpovědí

Nevíte náhodou někdo,kdy a kde se letos koná?Potřebuju sehnat nějaký nový stan(ne bivak)na letošní sraz,aby se mi už konečně Robur a spol nesmáli.Díky za tipy.

Kam na Dyji necteno

21.3.2011 | malix | Domácí revíry | 3.215 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl bych někam vyjet na Dyji, ale nevím kam. Mohli by jste mi aspoň trochu poradit nějaké dobré místo. Děkuji

jaro necteno

21.3.2011 | candatek | Bílá ryba | 2.642 zobrazení | 7 odpovědí

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jak na jaře s feederem jestli lépe na řeku na plotice,podou­stve,možna i menší kapřiky , a nebo na stojatou zkusit vetší ryby děkuji.Když tak na jakou nastrahu…děkuji

video necteno

20.3.2011 | candatek | Tipy & triky | 2.532 zobrazení | 6 odpovědí

prosimvas kde ve videu najdu šiřku a výšku videa děkuji prohledal jsem snad už všechno!! a pořad nic :( prostě kde jsou u videa ty informace .

feederové špičky necteno

20.3.2011 | Adam55 | Feeder | 11.843 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím všechny feedraře, chtěl bych se zeptat jestli se dá dát na tvrdší prut měkčí špička aby byli vidět i ty nejjemnější zábery. díky za odpovědi

Lowrence Mark x5 DSI necteno

20.3.2011 | kamet | Vaše názory | 22.723 zobrazení | žádná odpověď

Lowrance Mark x5 DSI již někdo vlastní a odskoušel? Funguje jako v nabídce? Podle mne by měl zobrazit rybu i na dně.

Bivak Starbaits Premium One Man necteno

20.3.2011 | kamet | Vaše názory | 3.718 zobrazení | 6 odpovědí

Bivak Starbaits Premium One Man ma nekdo zkusenosti kvalita popripade doporucte jiny za stejne penize