Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
zamecký rybník
20.3.2011 | candatek | Závody | 21.375 zobrazení | žádná odpověď
Chtěl bych se zeptat jestli je tu nekdo s okoli ostravy a jde na zavody na Zameckym rybníku děkuji.
Sčítání lidu
19.3.2011 | Robur | chytej.cz | 13.636 zobrazení | 156 odpovědí
začal jsem se zabývat dotazníky sčotu. Co myslíte, že udělá, když pár lidí vyplní jako náboženství Chytej.cz:-D? Myslíte, že budeme nová sekta?
Mivardi genesis spin 240MH 24-55g
18.3.2011 | bimbo | Pruty | 15.573 zobrazení | 31 odpovědí
Zdar, máte někdo zkušenosti s tímto klacíkem? Hledal jsem něco na „těžší“ woblerovou přivláč, tak jsem šáhl na BVV po genesis. Teď si lámu hlavu, zda jsem nevybral špatně.
zvyšenie lovnej miery
18.3.2011 | siral | Legislativa | 1.978 zobrazení | 1 odpověď
chcel by som sa opýtať na minimálnu lovnú mieru a aj na maximalnu. Na schôdzi sme sa dohadovali ohľadom zvýšenia lovnej miery kapra na 50cm alebo aj hornej hranice napr K70. Lenže predseda tvrdil, že ak by aj niekto porušil toto nariadenie tak vraj ktorýkoľvek lepší právnik ho z toho vyseka a to aj bez pokuty a bez odobrania povolenky – pretože v zakone ja stanovená min. miera na 40cm. zaujímalo by ma či je to naozaj tak alebo ako ? ? ?
pretože poznam revíry, kde už maju upravené lovné miery rýb, ak by sa to dalo obísť tak načo by to bolo dobré NAPR.: 1–1020–1–1 Štrkovisko Piesková jama – Dun. Lužná Dun. Lužná Vodná plocha štrkoviska (5ha)pri obci Dunajská Lužná. Lov kapra a ostatných druhov rýb bez stanoveného času individuálnej ochrany povolený od 15.mája v rokoch 2009–2011. Lovná miera : Amur 80cm, Šťuka 70 cm
ktorý z týchto prutov ? ? ?
18.3.2011 | siral | Přívlač | 2.309 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím, chcel by som sa opýtať, ktorý z týchto prutov by ste si vybrali ? ? ? DRAGON Thytan Sensitive, 2,7m / 2–15g Awa-Shima Hayaku Spin 2,7m / 8–25g Alivio BX Spinning, Medium-Light, 2,4m / 7–21g Shimano Vengeance Spinning 2,7m / 5–20g alebo Shimano Force Master Spinning 2,7m / 5–20g. chystam sa na ne chytať na jazere a na menšej rieke – pstruhy a na rybnikoch nejake ostrieže a čudly.
Diky za rady.
ZAPOMENUTÁ POVOLENKA
17.3.2011 | dawos | Domácí revíry | 2.625 zobrazení | 3 odpovědi
Dobrý den,chctel jsem se zeptat jsem z české lípy a zapomel jsem datum rybářských zkoušek a ted nevím jak si jí pořídit hlavne nejak legálně aby stím nebyli problémy,a do nového roku jse mi cekat nechce.děkuji
O kaprech
17.3.2011 | okounek93 | Bílá ryba | 4.313 zobrazení | 24 odpovědí
dobrý den chtěl bych se zeptat jak na kapry na jaře.jestli už jste někdo byl tak se semnou podělte o rady děkuji.
anýz a kukuřice
17.3.2011 | klammer | Kaprařina | 5.470 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím,kdy mám přidat při vaření kukuřice anýz a jesli je lepší cely,nebo mletý a v jakém množství?Poraďte prosím.
drzak sondy
16.3.2011 | kamet | Ostatní nádobíčko | 2.077 zobrazení | 2 odpovědi
pri dnesnich cenach drzaku se zeptam -zhotovil nekdo doma drzak sondy poripade z ceho?
Kde koupit krabičky?
15.3.2011 | Šnek | Tipy & triky | 6.361 zobrazení | 48 odpovědí
Zdravím,scháním plastové krabičky na nástrahy,takové jako jsou např.u rohlíkového boilies v obchodě,různých foukaček..poradí někdo?
rod pod vs tripod
15.3.2011 | pablos32 | Kaprařina | 2.948 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím kapraře, chtěl jsem se zeptat. Mám vidličky, ale chci přejít na stojan a nevím zda rod pod a nebo tripod. Můžete mi poradit a hodit odkaz? Co třeba tento? http://www.cadoxfishing.com/…-zdarma.html
bony
14.3.2011 | candatek | chytej.cz | 2.630 zobrazení | 8 odpovědí
chtěl bych se zeptat jak je to tedkom s fishbony jestli se přičitavaji až po kontrole adminem nebo jinak diík.
zavody
14.3.2011 | candatek | Závody | 2.782 zobrazení | 1 odpověď
Dobrý den prosivas chtel bych se zeptat jestli nevite nekdo o jarnich zavodech tady v ostrave-porube když tak kd a kdy dekuji :)
Penn Spinfisher ssg-430 -Penn Slamer- 360
13.3.2011 | Losfedos | Navijáky | 4.814 zobrazení | 11 odpovědí
Penn Spinfisher ssg-430 -Penn Slamer- 360 ktery z nich vam vice vyhovuje na težši přivlač,popřipade na přivlač sumcu.Jejich klady a zapory.http://www.na-ostruvku.cz/navijaky/predni-brzda/penn-spinfisher-ssg-5–1-lozisko/http://www.na-ostruvku.cz/navijaky/predni-brzda/penn-slammer/
Poznáte a poradíte????
13.3.2011 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 2.862 zobrazení | 18 odpovědí
Prosim Vás nevíte někdo co je toto za nástrahu a kde bych to sehnal??? nevím jak to pojmenovat, od čeho se odrazit.....
Jaro
13.3.2011 | candatek | Bílá ryba | 2.649 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl bych se zeptat,jestli už tedka na jaře někdo chytáte na řekách a pokud ano tak na jakou návnadu.(žižaly,medovky atd…)
Domácí výroba rohlíkového boilies
12.3.2011 | Jirkasss | Recepty | 14.705 zobrazení | 22 odpovědí
Zdravím všechny vyznavače Petrova cechu! Mám teď týden volno a tak bych
si chtěl udělat domácí rohlíkové boilie. Na internetu i jsem našel mnoho
různých receptů, ale pro mně jako začátečnáka je těžké se rozhodnout
a vybrat si „ten správný“ postup při výrobě. Proto se chci zeptat
jestli by jste mi třeba poradili vaše osvědčené recepty.
Předem díky!
Lov na psí granule a želové bonbóny
10.3.2011 | kaprik1 | Kaprařina | 16.090 zobrazení | 31 odpovědí
Mám dotaz, má tu někdo zkušenosti z lovem na psí granule a želové bonbóny nastražené mimo háček?
žralok lidožravý
10.3.2011 | Robur | Legislativa | 3.170 zobrazení | 8 odpovědí
se synem dělám doplňovačku v češtině. Žralok lidožravý /taková ryba existuje?/. Pokud ano, tak se dovídáme, že je dlouhý několik metrů a množí se velkými vejci v rohovitých schránkách. Dobré ne?