Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Prodáte někdo?
10.3.2011 | Walley | Ostatní nádobíčko | 2.256 zobrazení | 7 odpovědí
mám zájem owobler RAPALA Skitter-prop jestli někdo neppotřebuje napište a informace o tom kam poslat dyškat poštou..=D DÍK WALLEY
Krmení z aukra
9.3.2011 | pextr | Vaše názory | 2.748 zobrazení | 13 odpovědí
Kupovali jste někdo toto krmení: http://aukro.cz/…6523902.html ? Pokud ano jaké s ním máte zkušenosti a jak dlouho vydrží atd.atd. Prostě vše o něm napište :-). Díky…
Pražská kaprařina v zimě
9.3.2011 | dannnyX | Kaprařina | 3.574 zobrazení | 30 odpovědí | upravit
máte někdo zkušenosti se zímní kaprařinou v praze nebo okolo prahy s MP povolenkou???
hledam kapřaře ne Slezkou Hartu
9.3.2011 | kaprik1 | Kaprařina | 1.969 zobrazení | 1 odpověď
Hledem kapřaře na lov velkych kapru na slezkou hartu na lov na pelety a boilies,nejlepe na kratke vypravy začal jsem chytat na peleta a boilies a potřebuju poradit dekuju za odpovedi
Kam na amury
8.3.2011 | parma101 | Ostatní ryby | 5.410 zobrazení | 3 odpovědi
Už jsem si četl nějaký ten článek o tom jak amury chytat, ale nikdy jsem se nedočetl kam na ně zajít. Myslím kam jako na jakou řeku/přehradu/jez/rybník (jsem z prahy tak v nějaké dojezdové vzdálenosti, můžu také v jižních čechách. Taky myslím na jakých úsecích je chytat: Nad/pod jezem, Rychle/pomalu tekoucí voda, mělčina/hluboká voda. Jinak jsem se dočetl, že pokud ta voda není s mnoha amury je to spíše náhoda a to myslím tak že člověk chytá kapry a náhodou chytí amura. Je to pravda???
Za odpovědi předem děkuji.
V létě do Norska na lehkou přívlač
8.3.2011 | gelder | Rybaření v zahraničí | 21.995 zobrazení | žádná odpověď
Ahoj, v červnu nebo červenci /nebo jak se dohodnem/ jedu autem do Norska trasou: Kristiansand,Stavanger,Bergen,Alesund,Trondheim na rybářskou výpravu. Každý den někde jinde budu zkoušet štěstí, kochat se přírodou a užívat si pohodlí stanování. Chytání převažne z pobřeží na lehkou přívlač. Jestli má někdo zájem hlaste se, zatím jsem sám. /Auto mám kombíka na LPG./
jarní výlovy
8.3.2011 | Arnie11 | Domácí revíry | 3.283 zobrazení | 15 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo o nějakém výlovu, či výlovech na jížní moravě?nikde nic nemužu najít…žádné datum :( díky
Domácí kuchtění
8.3.2011 | Mr. Vydra | Recepty | 2.852 zobrazení | 1 odpověď
Chtěl jsem se zeptat zda si někdo doma sám vyrábí nějaké dippy anebo aminokomlexy a kdyby ano tak v jakém množství z čehoa a jak na tuto domácí výrobu reagují ryby. Děkuji _ Mr. Vydra _
eagle cuda 300
8.3.2011 | echo | Ostatní nádobíčko | 5.751 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Hezký den, chtěl bych poradit při výběru echolotu (nikdy jsme žádný neměl. Chtěl bych jej jen na vody ČR!! A co od něj očekávám? Určitě jak vypadá dno a hloubka, tepl. vody (což asi splňuje každý). Ale zároveň bych chtěl aby mi rozeznal ryby – tedy postačí abych věděl, že zde jsou. Třeba podle pořadí zájmu- kapr, štika, candat. A poradtě jak je to s tím uhlem snímaní atd.. Já se díval na tento http://www.tomi-korda.cz/…erie-zdarma/?…
Poraďte prosím jaký, nerad bych koupil něco za 3 hadry a pak se bouchal do hlavy, že jsem si další 3 nepřidal. Hlavně mi jde o to najít. Máte s tímto typem někdo zkušenost?? Děkuji
Mistrall Naviják BIG FISH XS 8000
7.3.2011 | Matt.tes | Navijáky | 26.135 zobrazení | 1 odpověď
ahoj, rad bych si po delší uvaze koupil tyto navijáky „Mistrall BIG FISH XS 8000“ a rád bych znal na něj váš názor popřípoadě jestli ho někdo má tak jak je s ním spokojený http://www.cadoxfishing.com/…xs-8000.html a nebo Naviják SPRO Super Long Cast LCS 400 ?http://www.rybarskepotreby-shop.cz/navijak-spro-super-long-cast-lcs-400–34.html
úhoř v akvárku
7.3.2011 | Arnie11 | Ostatní ryby | 10.411 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj, pořídil jsem si doma akvárko a zatím v něm chovám několik karásků, ale chci víc. Chci si pořídit více druhů a to hlavně úhoře, tak bych se chtěl zeptat jesli má s tím někdo zkušenost a poradil by jak na to nejlépe? čím krmit a pod. předem díky za odpověd
Pouzdro na vláčecí prut(y) i s navijákem
6.3.2011 | zuzi | Ostatní nádobíčko | 10.595 zobrazení | 59 odpovědí
Ahoj všichni:-) brouzdám po internetu a hledám vyztužené pouzdro na vláčecí pruty. Nejlíp 142– 145 cm (aby se mi tam vešla 2,7čka). Něco jsem už našla, ale napadlo mě, že byste mohli vědět o něčem osvědčeném, co třeba máte doma a jste s tím spokojení. Chci s tím pozdrem pořád jezdit na kole, tak kdybych se náhodou někde vysekala, tak čert vem mě, ale ať to přežijou mí miláčci:-)
Předem všem děkuji za tipy:-)
Zuzi
Jak zpřístupnit vody pro handicapované rybáře.
6.3.2011 | ladamaj | Legislativa | 21.992 zobrazení | 56 odpovědí
Zpřístupnění svazových vod pro zdravotně tělesně postižené.Tak aby nemuseli každoročně prosit organizace o zpřístupnění a možnosti se dostat s rybářským náčiním k vodě. Případně vyčlenit místa pro takto postižené rybáže. Děkuji za pomoc celému servru chytej a všem kteří se na tomto budou podílet.
Vaše boilies zásoby nejen na letošní rok
4.3.2011 | Šnek | Kaprařina | 2.491 zobrazení | 13 odpovědí
Podělte se s ostatnímy a vložte nějakou tu fotečku vašich boilies zásob :)klidně i vaše zásoby surovin na výrobu,docela mě to zajímá :)
Kde koupit propy
4.3.2011 | parma101 | Ostatní nádobíčko | 5.702 zobrazení | 56 odpovědí
Nevíte kde koupit nejlepší propy, ty povrchové woblery s tou vrtulkou? Koukal jsem se třeba na rapalu na jejich skitter prop, ale moc jsem toho nenašel. a jiné propy nevím pod jakým jménem hledat.
Labe před pětadvaceti lety a dnes .Názory starších a mldých ryb.
4.3.2011 | 1Mara | Domácí revíry | 43.139 zobrazení | 288 odpovědí
Takže proto že jsem se dostal do křížku s mími kamarády a dohadujem se jaké to bylo tenkrát na Labi zakládám toto fórum , kde bych byl rád za všechny názory lidí ( rybářů) co pamatujou Labko v té době , kde bylo mraky ryb.No a hlavně abych nezapomněl , tak je to fórum , my co pamatujem a mladí co nemohou pamatovat a ani si představit :-).
Na co chytat v březnu?
3.3.2011 | fishman123 | Plavaná | 19.751 zobrazení | 28 odpovědí
Ahoj rybáři, jaké používáte nástrahy na jarní plavanou? Chtěl bych chytit hlavně tloustě. Díky
letošní sezona-bude úspěšná?
3.3.2011 | slanny | Vaše názory | 1.605 zobrazení | 5 odpovědí
Přátelé,příznivciPETROVA CECHU,jak se těšíte na nadcházející sezonu.Jaké máte letošní cíle?
"ABS" na broďáky
2.3.2011 | jersey | Tipy & triky | 3.276 zobrazení | 15 odpovědí
Ahoj všem.Řeším teď nákup nových broďáků a tak mě napadlo, jaké máte kdo zkušenosti s kluzkou podrážkou.V prodejně mi doporučili podrážku s filcem, ale nemají mou velikost.A tak mě napadlo, jestli třeba není někdo mezi vámi, kdo si upravil podrážku nějak podomácku…Protože i ten filc údajně není všemocnej a zas tak dlouho prý nevydrží.Nevím, nemám zkušenost, vždy jsem měl jen gumu.
Zkušenost s prutem Robinson Tritium feeder 3,60 50-150g
2.3.2011 | valiron | Pruty | 23.311 zobrazení | žádná odpověď
Ahoj, zajímala by mě zkušenost s tímto prutem Robinson Tritium feeder 3,60 50–150g