Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Zákaz vnadění na Jordáně necteno

22.2.2011 | Depuči | Domácí revíry | 2.805 zobrazení | 1 odpověď

Myslíte, že trocha krmení při feedeu nebo plavačce může zhoršit kvalitu vody v 55h nádrži? Když už, byl bych pro omezení množství krmení, ale úplný zákaz se mi zdá nesmysl.Pár koulí šrotu přece kvalitu vody nezmění. Něco jiného jsou kapraři kteří provádějí masivní krmné kampaně, ty si však asi najdou jiný revír se zajímavější obsádkou.

jaký levnější echolot máte odskoušený při lovu s vábničkou necteno

22.2.2011 | rompeprop | Sumcařina | 10.045 zobrazení | 16 odpovědí

Dobry den jde mi o to že mám pocit že s jinym sonarem než lowrance nebo humminbrid vyších řad dle recenzí nejde vidět zvedající ho se sumce.Myslím že několik let nazpět se sumci s vábničkou a sonarem také lovili a přístroje zdaleka nedosahovaly parametrů dnešních špičkových mašin.Sumcařím na revírech kde je zákaz lodě, nebo zákaz vábení.Na vodu kde je povoleno vše se dostanu tak 2× za sezonu.Tak se mi nchce investovat x tisíc do echa co využiju povětšinu jen k mapování.Předem děkzuji za tipy na echa co máte odskoušené při lovu s vábničkou a pro nenáročné dostačující.

Multiplikátor DAM QUICK POWER CHAMPION necteno

22.2.2011 | Paja73 | Sumcařina | 3.957 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím pánové , loni jsem se zklamal při mém prvním chytání na Ebru při lovu sumců s multiplikátorem Penn COMMANDER 30 LW, měl jsem jej asi 3 roky u nás jsem na toho na něj moc nevytáhl, takže jsem netušil co mě čeká. Bylo to otřesné brzda se při zdolávání neustále zasekávala, takže to bylo hodně nepříjemné a moc jsem si to neužil. Na Ebro s tímhle už nikdy více. Chtěl bych se zdejších odborníků zeptat na přípasné zkušenosti s tímhle multíkem za myslým velmi výhodnou cenu : http://www.rybarske-nej.cz/…voruky-model Slyšel jsem že by nemusel být špatný, ale nerad bych se opět zklamal. Popřípadě poraďte něco kvalitního /cenově do max 5 tisíc/ Díky za připadné rady.

Kde sehnat Nástražní ryby v březnu ?? necteno

22.2.2011 | koukolič | Sumcařina | 7.843 zobrazení | 31 odpovědí

Chystáme se na konci března na sumci na Pád a stále se nám nedaří nic sehnat.. Nevíte kde se dají koupit nebo nějak sehnat třeba karasi?? Předem děkuji za odpovědi.

Co se stane s rybami které se utrhnou? necteno

21.2.2011 | Depuči | Vaše názory | 8.565 zobrazení | 50 odpovědí

Zajímali by mne vaše názory na úhyn ryb s háčkem nebo uvláčecí nástrahou v tlamě. Když pročítám různé články, tak utržených ryb zas tak málo není a mne vždycky napadne, kolik jich asi přežije. Dále mne zajímají názory na lov štik bez lanka nebo lov na extrémně jemné náčiní.

Znovu začínající rybář necteno

21.2.2011 | Frit | Legislativa | 3.470 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Nám na Vás dotaz. Před necelými 7 lety jsem si udělal rybářský lístek a chodil na ryby. Ale chodil jsem jenom ten rok. Nyní uvažuju ,že bych zase chodit začal. Co pro to mám udělat? Děkuji za odpověď

Vase cile pro nasledujici sezonu necteno

21.2.2011 | kingkubik | Neúspěchy | 24.830 zobrazení | 56 odpovědí

dobry den.nezlobte se na me nikdo,ze mozna zakladam zbytecny forum,ale snazim si touhle formou,aspon trosicku kratit volne chvile v tomhle mrazivem pocasi.Zajimaly by me nejake vase cile pro nasledujici sezonu,ktere se snad uz nikdo nemuzeme dockat.Cile at uz tykajici se ryb samotnych nebo vaseho Já… jak ze sebe udelat lepsiho rybare?Ja osobne by jsem se chtel pokusit o lov bez protihrotu, jelikoz jsem vlackar tak si myslim,ze by to k rybam mohlo byt o mnoho setrnejsi,o ulovek sveho prvniho sumce ze svazove vody a snizit privlastnovani ryb na minimum, nerikam kazdou rybu ale na konci roku by jsem se chtel vlezt do poctu 10–15 ryb(uslechtilych)­.Vim ze neobjevuji Ameriku a nejsem zadnej profik mam jen rad rybarinu a jsem zvedavej na vase cile a postrehy,treba se diky tomuhle foru nekdo posune o kousek dal.

Vliv směru větru při rybolovu necteno

21.2.2011 | Ferry 1 | Feeder | 10.301 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Dobrý den jak prosím Vás ovlivnuje směr větru rybolov v různých ročních obdobích Děkuji

Výzva necteno

21.2.2011 | Klon | chytej.cz | 9.429 zobrazení | 76 odpovědí

Petrův zdar,rybáři a přátelé.

Delší čas zde sleduji,jak se to tu poslední dobou dost mění…Čtu zde samé urážky,nadávky,hád­ky které nemají s tématem nic společného a akorát kazí atraktivitu založeného tématu… Jak je možné že rybáři,přátelé,kte­ří mají společnou zálibu v rybaření se navzájem opravují v hrubkách ve psaní apod.Vám se někdy nestalo že jste měli překlep??Vždyť jde hlavně o to co chce autor vyjádřit a né že když se někdo na něco zeptá,tak dostane " sodu " za to že má hrubky v textu… Další věcí je úroveň odpovědí,přeci když s názorem nesouhlasím,tak nezačnu hned nadávat a hádat se že to není pravda. Debatovat o tom ANO ale hádat se a nedávat kvůli tomu není třeba snad né…

Prosím Vás zamyslete se každý nad tím a pozvedněte úroveň těchto stránek.Vždyť jsou ty stránky pro nás a jsou lidi kteří se strašně moc snaží tyto stránky vytvářet ( HaD,Osprey apod. )a my jako kolektiv je budeme takhle ničit??? Doopravdy se to někdy nedá číst a dle mého názoru je to ostuda nás všech.Tyto stránky si to doopravdy nezaslouží a měli by jsme pracovat na jejich různorodosti a kvalitě.Vždyť máme jeden s nejkrásnějších koníčků a všem nám jde o to aby jsme ho patřičně provozovali a plnili si sny o kapitálních úlovcích.Proto tu ty stránky jsou,aby jsme si pomáhali a dělili se o radosti a společně je prožívali…Závis­t,zlost,neocho­ta,hádky,nadáv­ky a urážky jsem přeci nepatří…

Všem předem děkuji za zamyšlení se nad tím a přeji krásné chvíle u vody…

Jak lovit bílé ryby v zimě na mírně proudících vodách necteno

20.2.2011 | Adam55 | Bílá ryba | 10.496 zobrazení | 40 odpovědí

Rád bych požádal rybáře,kteří toto čtou aby mi poradily Jak,na co lovit,na jaké montáže lovit v zimě kaprovité ryby v mírně proudících vodách a kde se ryby v tomto ročním období shromaždují. Předem děkuji za Rady a Tipy Adam55

Humminbird-Made in China!!!??? necteno

20.2.2011 | bene | Ostatní nádobíčko | 3.064 zobrazení | 19 odpovědí

Máte podobné zkušenosti i s Lowrence a Eagle koupených jak u nás, tak v cizině? Koupil jsem Humminbird Piranhu 180max u Tomi-Korda.cz a je Made in China, přestože se u něj uvádějí doslova-vyrobeno v USA!!! Trochu mě to překvapilo, ale snad si amíci značku a kvalitu ohlídají-doufám. Jsem na ten nápis u většiny výrobků už trochu alergický

Jak na dip necteno

20.2.2011 | zrybenec | Kaprařina | 57.687 zobrazení | 9 odpovědí

Mohu se zeptat jestli někdo neví o stránce krom mrk ( nejde se mi tam dostat ) kde je zveřejněn dip který je ůčiný a nevíjde moc draho.nebo váš dyp který si varábíte a byl bych moc vděčný kdyby jste mi sem vložili nebo osobní poštou poslali ten článek nebo co to je ale ne odkaz. Předem děkuji za odpovědi

echolot a gumový člun-umístnění obrazovky? necteno

20.2.2011 | bene | Ostatní nádobíčko | 22.087 zobrazení | žádná odpověď

Sháním typ z Vaší praxe na umístnění obrazovky-přichycení držáku obrazovky echolotu na novém gumovém člunu. Kam jí položit aby byla v dohledu a při ruce.Člun je v záruce, takže žádné úpravy na něm nejsou možné.Díky

MILFA Free Cast XR 1150 Baitrunner necteno

20.2.2011 | lacco | Navijáky | 5.041 zobrazení | 2 odpovědi

Dobrý den rybáři. Prosím o radu. Máte někdo zkušenosti s tímto navijákem a to – Naviják MILFA Free Cast XR 1150 Baitrunner.Má 11 japonských ložisek a váží asi 0,5 kg.Nevím jak má citlivou volnoběžku,jako možnost chytání např.candátů bez odklopeného překlápěče.Na Tropicu Liberec mají napsáno ,„Bajtruner“ MILFA FREE CAST XR patří na špičku prodejnosti v kategorii navijáků s volnoběžným systémem brzdy k lovu kaprů běžným způsobem i na boilies.Mě osobně se líbí,ale jsem překvapen že na moji otázku ještě nikdo neodpověděl.Nejsem žádný profík a potřebuji poradit od samotných rybářů.Děkuji

Co si mám pořídit na Lipno? necteno

19.2.2011 | Šnek | Kaprařina | 9.861 zobrazení | 45 odpovědí

Zdarvím,v létě jedu na Lipno,mám 2 děličky na kapry a tak bych chtěl vyzkoušet i boilies či pelety!Ale nevím co si mám vše koupit abych byl úspěšný,mám vělký člun,a loďku,takže bych klidně zakrmovat i z lodi,co na zakrmení?jaké pelety či boilies?partikl mám už doma(řepka,ku­kuřice,pšenice)­.Mé finance jsou ale omezené,nakoupit boilies a pelety za 3000 kč by nebyl problém. díky za odpovědi :)

rodpod vs tripod necteno

18.2.2011 | pablos | Ostatní nádobíčko | 4.134 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Zdravím všechny nadšence rybařiny. Začíná skoro nová sezóna a já po dlouhé době chci přejít z obyčejných vidliček na stojan. Ale nevím zda jsou lepší rodpody a nebo tripody. Mohl by jste mi někdo poradit? a na co koukat při výběru?

Malá jihlávka 1 necteno

17.2.2011 | deniiis | Muškaření | 3.107 zobrazení | 1 odpověď

Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemuškařil na této říčce blízko Jihlavy.Vůbec netuším jestli tam jsou vůbec ryby dokonce ani na místní rybářské organizaci mi nepomohli.Takže se ptám vás jestli nemáte zkušenosti s touto říčkou.

Lov línů na boilie necteno

17.2.2011 | Jak.novi | Bílá ryba | 6.658 zobrazení | 46 odpovědí

Máte zkušenosti s lovem línů na boilie? Když ano, přihoďte tipy na boilie (příchuť, nebo dokonce recept) a třeba vhodnou montáž. Prostě vše o lovu lína na boilie (mohou být i zkušenosti s peletama).

Projekt Mělice necteno

17.2.2011 | Noodling | Domácí revíry | 53.484 zobrazení | 121 odpovědí

Přišly mně zajímavé informaci o projektu Mělice od Lukáše Krásy.

Podrobnosti o projektu zde: http://www.lkbaits.cz/…-melice.html

Byli by jste ochotni takový projekt podpořit?

Prut na přívlač pro začátečníka necteno

15.2.2011 | Walley | Pruty | 15.260 zobrazení | 37 odpovědí

Zdar, potřeboval bych poradit s prutem na střední přívlač.Docela se mi zamlouvá Mivardi Avantgarde Spinn 2,40m 5–28g.Jestli máte nějaké typy napište.(nechci jít nad 2000kč!)Takže prosím neraďte pruty v cenové kategorii 5000kč atd. Dík Walley