Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Klipový signalizátor necteno

26.3.2007 | Mary | Ostatní nádobíčko | 3.780 zobrazení | 7 odpovědí

Měla by to být novinka, tak se ptám, jetli to už někdo z vás měl v ruce. Dává se to pod prut. Je to v ceně 120–160,–- Kč.Chtěla bych si pořídit signalizátor, z důvodu čtení u vody. Nebo jetli mám investovat do normálního signalizátoru.

streamer x zákon necteno

26.3.2007 | Ftmči | Legislativa | 13.279 zobrazení | 111 odpovědí

Zajmalo by mě,jak je to s lovem na streamery v JČ kraji.1)Před 16.6. na MP s muškařskou udicí.Vzhledem k odstavci o lovu dravců(Způsob lovu evidentně určený k lovu dravců).A pokud je to povoleno,tak jestli je to k rybám etické?2)Po 16.6. na P s vláčákem a sbirolinem(broč­ky,olůvkem…),vzhle­dem k odstavci o zákazu umisťování zátěží mimo tělo mušky.Navíc se mi zdá,že při vláčení streameru s olověnou hlavičkou jde vlastně podle zákona né o vláčení,ale o lov na umělou mušku.Předem děkuji za jakoukoliv odpověd.

barvení peří necteno

26.3.2007 | sharkcom | Přívlač | 12.992 zobrazení | 5 odpovědí

Snažím se obarvit peří tak, aby po nabarvení mělo pěkně sytý odstím zvolené barvy. Nějak se mi nedaří. Používám barvy DUHA a peří jsem odmastil technickým benzínem. Je to furt nějaký mdlý. Kdo má nějakou pozitivní zkušenost? Dík

Spinnerbait a co sním ? necteno

25.3.2007 | Uno | Přívlač | 3.415 zobrazení | 3 odpovědi

Při prohlížení různých zámořských rybářských stránek mně zaujala nástraha nazvaná spinnerbait ,tak že pro tuto sezonu jsem se rozhodl zkusit zase něco nového . Mám na mysli opravdu originální spinner a ne třeba cyankáli nebo podobné tandemy Hlavní problém ovšem je jako vždy kde jej sehnat?
Tak že jestli máte někdo s touto určitě zajímavou nástrahou nějaké zkušenosti, Budu velice rád a myslím že nebudu sám , když se s námi podělíte.

Naviják na Feeder necteno

25.3.2007 | Kubajs | Navijáky | 2.666 zobrazení | 8 odpovědí

Chystám koupi nového Feederového navijáku do 1000kč zatím se mi líbili akorát: Shimano Alivio FA 1000 Shimano Catana FA 1000 pokud máte nějaké zkušenosti s těmito navijáky tak je sem napište.Pokud znáte lepší naviják napiště ho sem také!

omašťování vlasce necteno

24.3.2007 | rvanous | Tipy & triky | 2.450 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím všechny chytejáky!!!!!!!! Pls poraťe čím odmašťujete vlasce a případně kde se to dá sehnat,v naší rybárně mají h..........

Velcí CEJNI necteno

23.3.2007 | ivošš | Ostatní ryby | 3.408 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravim všechny,Chtěl bych se zeptat jak to vypadá na revíru Svratka a JIhlava 1,Jestli už tam jsou velcí cejni,kteří jako každý rok jdou do tření…Díky za odpovědi…

Kam na Mníka jednovousého? necteno

22.3.2007 | novacek | Ostatní ryby | 2.974 zobrazení | 2 odpovědi

Ještě jsem jej nechytil a ani nevyděl. Kdo má zkušenosti s lovem této ryby? Je to krásná ryba.

Jak je to s ukončením denního lovu ryb necteno

22.3.2007 | novacek | Legislativa | 7.186 zobrazení | 51 odpovědí

Tím se chci vás všech zeptat jak to vlastně je s ukončením denního lovu ryb.Příklad. Jdu na ryby,chytím 2 kapry,a to znamená,že se musím sbalit a jít domů?A nebo můžu dál chytat třeba malé ryby?Bavil jsem se o tom s hodně rybáři,ale nikdo to bezpečně nevěděl.Tak jak to vlastně je? Dík všem za reakci!!

Sumci necteno

22.3.2007 | ivošš | Sumcařina | 4.915 zobrazení | 16 odpovědí

Chci ze zeptat na nějaky ty revíry kde bych si mohl v červnu zachytat sumce,ale nevím kam…poraďte mi plís…

Kapři- Dyje necteno

22.3.2007 | Qantum willIam | Kaprařina | 2.799 zobrazení | 11 odpovědí

Někdy na začátku května uskutečňujeme týdenní výpravu na kapry na Dyji. Původně jsme chtěli jet přímo na řeku, protože se nám tam líbí to prostředí, ale poslední době zase uvažujeme že na přehradě (5, 6, 7) by jsme mohli nachytat daleko větší ryby. tak nevím… Jakou variantu by jste mi poradili… dík

Kdo poradí s výrobou boilí necteno

21.3.2007 | novacek | Kaprařina | 2.400 zobrazení | 4 odpovědi

Kdo poradí s výrobou boilí na řeku. Chytám převážně na Berounce1 a ještě jsem to nezkoušel.Jsem z prahy,takže se můžeme po domluvě setkat a zachytat.ladaluger@seznam.cz

rybářské motta necteno

21.3.2007 | Ciffik | chytej.cz | 7.365 zobrazení | 16 odpovědí

zrovna pisu seminarni praci na tema rybareni tak by se mi hodili na uvod nejaky motta neco ve stylu,,cas straveny na rybach se do delky zivota nepocita,,…nebo tak nejak please vse co mate znate…diky moc

pramice necteno

21.3.2007 | Ciffik | Ostatní nádobíčko | 48.787 zobrazení | 9 odpovědí

zdravim vsechny…muj otec by si rad postavil mensi pramicku na rybnik bohuzel nevi jak tak bych byl rad kdybyste se podelili se svymi zkusenostmi se stavbou pramic ci poslali nejaky odkaz na navod…dekuji moc…

Voblery LOVEC necteno

20.3.2007 | miroTT | Ryby | 7.766 zobrazení | 36 odpovědí

Zdar. Co hovorite na tieto voblery (skusenosti, ohlasy)

Výměna Prutů necteno

18.3.2007 | Kubajs | Obchod | 2.406 zobrazení | 2 odpovědi

Koupil jusem si vlačák Trabucco T-Force 2,70m 20–70g je asi 5měsíců starý.Stál 1800kč ale zjistil jsem že mě tento styl vláčky moc nebavý ale začala mě bavit plavaná a proto by jsem chtěl vyměnit tento prut za nějakou matchku nebo Bolonˇku nabízejte poštovné zaplatím

tvistery relax necteno

17.3.2007 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.502 zobrazení | 15 odpovědí

Neznáte někdo prosím webovou adresu na tvistery relax velice by jste mi pomohli. díky moc

FLAME!!! a rybářskej doporučuju mrknout necteno

16.3.2007 | mikiw | Obchod | 2.315 zobrazení | 1 odpověď

koukněte na vsevjednom.cz

jsou to docela perly :) tak přispějte prosím taky at je veselo upozorňuju že u této mo se jeseter nežere

Nové Chytej mi nejde ve Firefoxu necteno

16.3.2007 | | chytej.cz | 2.492 zobrazení | 17 odpovědí

Nové Chytej se mi špatně zobrazuje ve Firefoxu, je to normální, nebo mám něco špatně nastaveno? V IE nebo Opeře to jde dobře.

Vnadění u plavané necteno

14.3.2007 | Kubajs | Plavaná | 15.060 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat kolik kg vnadíte když chytáte 3–4 hodiny bičem??Protože jsem dneska jsem měl 2kg krmení od Lorpia a to jsem celé spotřeboval je to normalní???