Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Nastražení rybky na sumce
5.3.2007 | Snake | Sumcařina | 7.510 zobrazení | 8 odpovědí
Tento rok chci začít lovit sumce, zajmal by mě váš názor na nastražení ryby na bojku, nebo na kotevní splávek, kdy se rybě píchne jednohák za hřbet, a trojhák se nechá volně pod rybou, máte s tímto nastražením zkušenosti- ůspěšnost záseku atd… Díky
KAPRARI Z BRNA A OKOLI
4.3.2007 | Tomasinecek | Kaprařina | 2.054 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj kluci tak jsem se chtel zeptat kolik nas je tady rybaru,kteri preferuji kaprarinu z Brna a okoli…Pokud nas tu par bude,tak bychom mohli domluvit treba nejakou spolecnou vypravu…ale to zalezi na tom,jestli se vubec nekdo ozve :)
4dílná matchka
4.3.2007 | Robur | Pruty | 2.151 zobrazení | 4 odpovědi
nemáte nějaké doporučení na match prut délka 4,2 nebo i 3,9 ale bay to bylo skladnější, tj. pdo 1,2m
Podběrák
4.3.2007 | Kubajs | Tipy & triky | 2.545 zobrazení | 12 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jak vylovujete ryby od 25cm a víc když chytáte na bič??Je potřeba použít speciální plavačkový podběrák anebo postačí klasika
Woblery Nils Master
2.3.2007 | sojka | Přívlač | 8.670 zobrazení | 31 odpovědí
Vážení kolegové, chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s woblery Nils Master, třeba ve srovnání s Rapalou. Zajímá mne hlavně lov štiky. Dále bych se chtěl zeptat (i když vím, že co revír, to jinak), jaké se Vám na štiku nejvíc osvědčily (velikost, barva, F či DR). Díky
Jánský rybník - Nové Hrady
2.3.2007 | Kulik | Domácí revíry | 9.052 zobrazení | 9 odpovědí
Slyšel jsem o tomto revíru, že je drahý, ale zajímavý a tak bych jej v květnu rád, na pár dní, navštívil. Prosím proto ty kolegy rybáře, kteří znají tento revír o sdělení jakýchkoliv rad a informací, které mi pomohou zvýšit rybářské zážitky na tomto revíru. Díky všem za informace a rady. Petrův zdar.
děličky Shimano
24.2.2007 | ??? | Kaprařina | 3.088 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
CHci si koupit děličky od Shimana BEAST MASTER 2,75 nebo 3 lbs v trojdíle. Nemáte je někdo?
JERKBAITS
23.2.2007 | PetrC | Přívlač | 3.332 zobrazení | 20 odpovědí
Názory, otázky a odpovědi. Aneb cukatůrou k lepším zítřkům.
Feedruner
20.2.2007 | Honza2 | Navijáky | 2.150 zobrazení | 3 odpovědi
Nevíte někdo jaký je rozdíl mezi baitrunerem a feedrunerem?
Nerezová přenosná udírna
20.2.2007 | Kulik | Ostatní nádobíčko | 32.308 zobrazení | 32 odpovědí
Mám v úmyslu koupit od firmy IMPULS z Křižanova, nerez udírnu izolovanou k celoročnímu používání, ale nemám s takovouto udírnou žadné zkušenosti a ani neznám nikoho kdo by mi řekl nějaké vlastní poznatky. A tak se obracím s prosbou na Ty, co takovou udírnu vlastní, aby se se mnou a své zkušenosti podělili. Nevím zda takovouto udírnu koupit nebo budovat zděnou nebo dubovou a obezděnou. Takže ještě jednou prosím o Vaše zkušenosti a rady. Díky Kulik.
Team Dragon FD 920iZ
19.2.2007 | HorseFish | Přívlač | 8.124 zobrazení | 74 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto navijákem vyrobeným firmou Ryobi pro Dragon? link: www.rsp-fishing.cz
PŘEHRADA LES KRÁLOVSTVÍ
19.2.2007 | HorseFish | Domácí revíry | 5.447 zobrazení | 9 odpovědí
Chytáte někdo na přehradě Les Království u Dvora Králové???
Proč jsou rybáři nerváci?
19.2.2007 | HorseFish | chytej.cz | 7.213 zobrazení | 74 odpovědí
založil jsem par sice ne moc zajimavejch temat,ale kazdej hned prudi,dokaze me to nekdo vysvetlit? vzdyt vo nic nejde,nebo jo?
Umělá muška a muškaření
19.2.2007 | HorseFish | Muškaření | 3.547 zobrazení | 15 odpovědí
Můžete mě někdo vysvětlit jaký je rozdíl lovu na umělou mušku a muškařením? Myslel jsem že to je to samé.
DD baits boillie????
19.2.2007 | Kjube | Kaprařina | 2.630 zobrazení | 2 odpovědi
Rád bych skusil boillie od te to znacky pokud máte nejaké zkušenosti tak poradte!
Feeder pro začátečníky
18.2.2007 | Rybar211 | Feeder | 3.756 zobrazení | 4 odpovědi
Pište sem různé rady, které se budou hodit budoucím feederařům.
Pstruhařský seminář "Prapodivný svět", náměty k řešení..
18.2.2007 | Cottus | Lososovité ryby | 3.558 zobrazení | 5 odpovědí
V dubnu 2007(13.4)se v Bílých Karpatech uskuteční seminář na téma:HOSPODAŘENÍ NA PSTRUHOVÝCH TOCÍCH, a to nejen v závislosti na ZCHD živočichů. Proto bychom rádi k tomuto tématu přidali Vaše praktické náměty… Semináře se zúčastní zástupci „ochranářské“ i „rybářské“ větve zodpovědných úřadů,výzkumných ústavů ,svazů. OS aj. Nechceme jejich tlachání,ale výstup,který umožní změnu dosavadního smutného vývoje pstruhařiny u nás. Proto Vás žádám o smysluplné náměty,které by pomohli něco změnit. Předem děkuji.
Molitan do krmítka
18.2.2007 | mirmen | Feeder | 4.143 zobrazení | 14 odpovědí
Možná by mohlo fungovat dipování molitanu v krmítku. Vůně a chuť by přilákala rybu k nastraženému soustu. Nezkoušel jste někdo?
Pražská muška 2007
17.2.2007 | chub | Muškaření | 2.858 zobrazení | 1 odpověď
Prosím můžete mi poradit ohledně závodů Pražská muška? Chtěl bych je zkusit, ale nic o tom nevím. Jestli potřebuji nějakou licenci, Jaká jsou pravidla, kdy se závod koná, nebo jestli tam mohu jen přijet, složit startovné a chytat. Za všechny odpovědi předem děkuji.
jakou nástražní rybku na sumce
17.2.2007 | pike-007 | Sumcařina | 7.737 zobrazení | 36 odpovědí
jsem úplný začátečník, a byl bych rád kdyby mi někdo poradil jakou nástražní rybku na sumce